sâmbătă, 9 mai 2015

Cele 20 de Legi Universale ( documentar cu subt.RO)


1.     Legea universală a Armoniei
Această lege înlocuiește chiar legea fundamentală a Karmei, pentru armonie este potențialul suprem al echilibrului.
Scopul Karmei este de-a atinge armonia.
Dacă arunci o piatră într-un lac tu deranjezi armonia lacului, esti cauza, efectul este ploscăit și valuri care curg înainte și înapoi până cand armonia este restabilită. În mod similar, acțiunile tale dizarmonioase curg în Univers și înapoi peste tine, viață după după viață, până când propria armonie este restabilită.

2.     Legea Reâncarnării și a Karmei
Până când nu v-ați consumat (ars) Karma și împlinit Dharma dumneavoastră (ce reprezintă faptele, acțiunile ce trebuie să le faci, misiunea ta în viața curentă), vei continua să te reîncarnezi secvențial pe pământ, vieți de-a rândul. Nici Dumnezeu, nici Lorzii Karmei nu vă dau suferință pe timpul acestor vieți, tu și numai tu decizi de ce ai cea mai mare nevoie să înveți în sejururile tale pământești, și pentru fiecare experiență de viață cauți alte suflete, de multe ori cu istorii comune, și întotdeauna cu configurații karmice ce se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Ori de câte ori te porți cu intenție, vă creați Karmă. Acțiunile sunt considerate a fi gândurile, emoțiile, cuvintele și faptele, și motivul, dorința și intenția din spatele fiecăruia. Actele dizarmonioase trebuie să fie echilibrate, în viitor, în această viață sau într-o viață viitoare, pentru a avea o creștere a Sufletului.
    Notă bloger : Karma comună, de exemplu a umanității, mai poate fi ștearsă, în cazuri excepționale de către Creatorul acestui Univers prin așa zisa Dispensă Divină. Acest lucru se întâmplă în prezent cu civilizația umană și s-a făcut pentru ca omenirea să poată ieși din această Samsara (ciclu nesfârșit al vieții și morții) pentru a putea face saltul dimensional, bineânțeles neîncălcând liberul arbitru al fiecăruia. Dispensele Divine se dau de obicei la încheierea unor mari cicluri cosmice și saltul vibrațional superior sau trecerea universului într-o nouă etapă de evoluție. Omenirea are șansa acestui eveniment în prezent.

3.     Legea universală a Înțelepciunii, înțelepciunea șterge Karma  
Dacă aveți înțelepciunea de a învăța lecțiile prin iubire și înțelepciune, puteți atenua suferința. Din păcate, se pare că învățăm cel mai rapid prin durere, prin confruntarea directă cu consecințele acțiunilor noastre. Ca un exemplu, să luați cu lăcomie de la alții, în loc de-a învăța prin înțelepciune și dragoste că acest lucru este greșit, trebuie să experimentați asta atunci când alții vor lua cu lăcomie de la tine, în această viață sau într-o viață viitoare.
Exemplu: În ultima viață, ai fost căsătorit cu un suflet care-ți este pereche astăzi și care te-a părăsit pentru un altul în viața anterioară. Înainte de a te fi născut în viața curentă, ai fost de acord să fii tu părăsit de partenerul tău, în circumstanțe similare. Aceasta vă va permite să vă echilibrați karma și să experimentați durerea abandonării direct. Dacă prin înțelepciunea Maestrului-Vieții-Conștientizarea este mai ușor să te detașezi conștient de relație cu dragoste, îți va ușura durerea despărțirii în timp ce, de asemenea, treci testarea, și, astfel, absolvind Karma evoluezi din interior.

4.     Legea universală a Grației
Karma poate fi experimentată în litera legii sau în milă și grație. Cu alte cuvinte, dacă oferi iubire, milă și grație altora, veți primi la fel în schimb.

5.     Legea universală a Evoluției Sufletului
Toată lumea de pe Pământ împărtășește obiectivul evoluției Sufletului, chiar dacă ne dăm seama sau nu. Ne-am reîncarnat, deoarece dorim să evoluăm spiritual. Înălțându-ne mai presus de toate temerile noastre bazate pe emoții, învățăm astfel cum să exprimăm dragostea necondiționată și ne ridicăm nivelul de vibrație, pentru a ne muta mai aproape de starea de armonie. Chiar și acolo unde ni se pare că nu evoluăm, în realitate facem un progres. Noi învățăm prin durerea faptelor noastre dizarmonioase, care pot fi vizualizate ca erori sau eșecuri ale noastre. Aceasta este legea evoluției Sufletului.

 6.  Legea universală a unui Bodhisattva 
BABAJI
Bodhisattva este un termen sanscrit comun acceptat de către cei mai mulți adepți ai metafizicii astăzi. Acesta este cel care a depășit nevoia încarnărilor pământești, dar care a ales să se întoarcă pe pământ în corp fizic pentru a sprijini pe alții în realizarea iluminării spirituale. Un Bodhisattva știe că nu va fi niciodată cu adevărat liber până când nu vor fi toate sufletele eliberate (exemplu celebru este Babaji, care trăieste de vreo 1800 de ani undeva în Tibet având corpul unui tânăr de 20 de ani, n.b.). Cei mai mulți studenți serioși ai metafizicii au intrat în Etapa de Dezvoltare Bodhisattva a evoluției lor.  

7.     Legea universală a Creșterii Vibraționale

Întregul Univers funcționează pe același principiu al energiei vibraționale. Când Einstein a descoperit că "materia este energie", a deschis ușa fuziunii științei și metafizicii. Oamenii de știință au demonstrat că energia nu poate muri, se poate transforma doar (reîncarna), și, prin însăși natura sa, energia trebuie să se miște înainte sau înapoi, nu poate sta, ea se transformă (la fel ca prima lege a fizicii : ,,Nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă”, n.b.). Sunteți energie. Pielea ta, care apare solidă, este, de fapt miliarde de molecule ce se mișcă și orbitează reciproc la o rată vibrațională specifică ; ai câștigat o rată vibrațională, ca urmare a modului armonios sau dizarmonios cu care ți-ai trăit viețile trecute și viața ta curentă până în acest moment de timp. Când sunteți armonioși în viață, veți atinge cea mai mare rată de vibrație, tinzând spre nivelul lui Dumnezeu.

8.     Legea universală a Liberului Arbitru (Voinței Libere)

Legea universală a Liberului Arbitru funcționează în trei moduri :
1.     Deși multe dintre evenimentele majore din viața ta sunt astrologic predestinate, ai întotdeauna liberul arbitru pentru a atenua impactul evenimentului, sau să-l transcenzi cu totul. Acest lucru va duce la modul în care îți trăiești viața deasupra situației care ți-a fost destinată să o experimentezi. Dacă oferi grație, milă și compasiune altora, ești pozitiv, iubitor și demonstrezi prin acțiunile tale că ai învățat lecțiile din trecut, poți minimiza experiențele dizarmonioase!
2.     Pe măsură ce devii Maestrul conștientizării vieții și-ți dezvolți detașarea conștientă, vei fi mult mai puțin afectat de evenimentele lumești decât în trecut. Un maestru al vieții se bucură de toată căldura și bucuria pe care o oferă viața, dar se detașează de negativitate permițându-i să curgă prin el fără să-l afecteze.
3.     Aveți întotdeauna liber arbitru în modul în care puteți răspunde oricărei situații. Dacă răspundeți cu emoții pozitive, compasiune și integritate, ați învățat lecțiile karmice și probabil, nu veți mai avea de experimentat o situație similară, în viitor.   

9.     Legea lui UNU
Fiecare suflet, în viață și neîncarnat, este conectat la nivelul inconștientului colectiv, adânc în Sinele Superior. Suntem cu toții parte dintr-o structură energetică imensă numită Dumnezeu, care este necreată, infinită, indestructibilă, omnipotentă, omniștientă și pentru că suntem parte din Dumnezeu, noi suntem Dumnezeu. Acesta este obiectivul acestei structuri energetice, de a muta energia mai departe, creând mai multă energie. Deci, dacă trăim armonios, fiecare dintre noi ne creștem frecvența de vibrație proprie și intensificăm vibrația Întregului. Când suntem dizarmonioși, reducem vibrația Întregului pentru că toți suntem UNU, tot ceea ce crezi, gândești, spui și faci, afectează fiecare alt suflet (,,Rupeți un fir de iarbă și se va cutremura întreg Universul”- proverb oriental). 

10.    Legea universală a Manifestării
Tot ce se manifestă începe ca un gând, o idee. Ideile și experiențele creează credințe care, la rândul lor, creează realitatea noastră. Dacă sunteți nemulțumiți cu realitatea curentă, trebuie să vă schimbați convingerile și comportamentul vostru. Convingerile pot fi schimbate, atunci când recunoști ceea ce nu lucrează pentru tine, și începi programarea ce va crea succes și armonie în viața ta.  Puterea creatoare, nelimitată a minții voastre, prin dăruire, conștientizare și antrenare, poate fi înțelepciunea de a te ridica deasupra Karmei tale. În cadrul legilor fizice și spirituale, puteți manifesta orice realitate doriți să experimentați. În ceea ce privește schimbarea comportamentului dumneavoastră, trebuie să decideți care comportament dizarmonios doriți să-l eliminați. Apoi să fiți conștienți că nu trebuie să schimbați modul cum simțiți despre ceva pentru a-l schimba, dacă sunteți dispus să schimbați ceea ce faceți.
 Notă blogerAici trebuie să lucrăm dragilor. Dacă dorim să schimbăm această realitate ce majoritatea oamenilor o contestă ca înrobitoare și nedreaptă, trebuie să ne schimbăm pe noi înșine, de la modul de a gândi până la modul de a face. Apoi noi să fim un exemplu de urmat în orice situație pentru trezirea celorlalți și astfel să facem posibilă manifestarea realității pe care ne-o dorim, cea a păcii planetare, a abundenței și vieții fericite și împlinite a tuturor ființelor de pe această planetă. Așteptând ca ,,ceva” să se schimbe, neparticipând în niciun fel sau nefăcând niciun effort conștient de a lucra asupra noastră înșine, nu facem decât să lungim agonia umanității și pierderea pe drum a unora jumătate treziți…

11.    Legea universală a Detașării Conștiente
Învățăturile pământești ale lui Buddha sunt cele mai bune rezumate, mai ales una dintre afirmațiile sale: "Este rezistența ceea ce este, care cauzează suferința ta." Și suferință, a vrut să spună tot ceea ce nu funcționează în viața ta: probleme de relație, pierderea celor dragi, singurătate, boală, accidente, vină, greutăți financiare, dorințe neîmplinite, și așa mai departe. Când acceptați ,,ceea ce este”, acceptați realitățile inalterabile din viața voastră, fără să rezistați acestora. Unele lucruri sunt fapte. Ele există, și nu contează cât de mult le rezistați, acolo nu este nimic ce ați fi în măsură să puteți face despre ele. Schimbați ceea ce se poate schimba, dar aveți înțelepciunea de-a accepta unele situații inalterabile așa cum sunt, fără a pierde energie mentală sau fizică în încercarea de a schimba ceea ce nu se poate schimba. Din acceptare vine detașarea implicată. Capacitatea de a te bucura de toate aspectele pozitive ale vieții, dar a permite negativului să curgă prin tine fără rezistență și fără să te afecteze.

12.   Legea universală a Recunoștinței  
Din perspectiva Karmei și Legea lui UNU, cu cât dăruiești mai mult, cu atât mai mult vei primi. Cu cât ajuți mai mult pe alții, cu atât mai mult te ajuți pe tine. Puterea prezentei legi funcționează în viața ta de zi cu zi. Fii recunoscător pentru orice mic ajutor și fii recunoscător părinților tăi, planetei pentru tot ceea ce ne dăruiește necondiționat, fii recunoscător soarelui pentru lumina, căldura și frumusețea pe care la fel ne-o dăruiște necondiționat, fii recunoscător întregului Univers și lui Dumnezeu în fiecare zi…

13.   Legea universală a Asocierii
Când două sau mai multe persoane de vibrații similare sunt conectate într-un scop comun, energia lor combinată îndreptată spre atingerea acestui scop, este dublată, triplată, sau chiar mai mult, crește exponențial. Această conștientizare ezoterică a fost folosită de științele ezoterice, grupuri de vindecare, și recent, la nivel mondial pentru meditații asupra păcii mondiale.

14.   Legea universală a Rezistenței  
La tot ceea ce reziști atragi către tine, și se va perpetua influențându-ți viața. Rezistență înseamnă frică, de aceea este ceva ce trebuie karmic rezolvat. Legea rezistenței te asigură că dând drumul fricii prin înfruntarea ei, înveți detașarea conștientă.

15.   Legea Atracției  
,,Unde atenția se îndreaptă, energia curge”. Tu atragi ceea ce ești și ceea ce te caracterizează, conform principiului ,,Ce este în interior este și-n exterior pentru a armoniza Întregul”. Dacă ești negativ, atragi experiențe negative. Dacă ești iubitor, atragi experiențe de dragoste. Poți atrage către tine numai acele calități pe care le posezi. Deci, dacă vrei pace și armonie în viața ta, trebuie să devii pașnic și armonios.

16.   Legea universală a Reflecției
Această lege spune că trăsăturile voastre vă răspund în alții, le recunoști în tine, atât pozitive cât și negative. Ea are patru manifestări principale:
1.     Ceea ce admiri la alții, recunoști că există în tine;
2.     La ceea ce reziști și reacționezi puternic la alții este sigur că găsești în tine;
3.     La ceea ce reziști și reacționezi la alții este ceva de ce vă este frică că există în tine;
4.     La ceea ce reziști în tine însuți, nu-ți va place la alții.
Cu alte cuvinte, ați ales să vă încarnați în planul manifestării fizice pentru a învăța să te ridici deasupra efectului de frică. Aceste temeri se vor reflecta întotdeauna în reacțiile tale către alții, astfel obiectivele tale sunt foarte evidente odată ce recunoști cum să le percepi. Pe măsură ce dați drumul fricii, se va deschide automat exprimarea iubirii necondiționate.

17.    Legea Iubirii Necondiționate 
Expresia iubirii necondiționate va duce în cele din urmă la armonie. Iubirea necondiționată nu este iubire romantică. Este acceptarea altora așa cum sunt, fără judecată sau așteptări. Este acceptarea totală a altora, fără a încerca să-i schimbi, cu excepția noastră ca exemplu pozitiv. Legea iubirii necondiționate spune:  "Dacă te ieși de pe calea ta pentru a exprima iubirea necondiționată, te vei ridica automat deasupra fricii, și, așa transcendând temerile tale, te deschizi automat la expresia iubirii necondiționate.

18.     Legea universală a Afinităților Magnetice
Prin alegerea Astrologică a datei și locului nașterii, puteți determina natura sau efectele ce le veți experimenta în viața voastră. Pe de altă parte, înainte de a ne naște, luăm decizie cu privire la durata vieții, în care vom intra. Tu îți alegi părinții și alte suflete care vor interacționa cu tine, iar configurațiile astrologice ale nașterii tale, determină personalitatea ta, caracterul, abilitățile, restricțiile, și calendarul punctelor tale forte și slabe. Dacă toate acestea îți par prea complicate pentru a fi reale, să fi conștient că folosești doar 5 – 10% din capacitatea creierului. Iar cercetatorii creierului spun că creierul uman are o capacitate de 200.000 de ori mai mare decât a vreunui computer construit vreodată.

19.    Legea universală a Abundenței
Dețineți în interior tot ce este necesar pentru a face încarnarea voastră pământească un paradis, dacă alegeți să acceptați ceea ce este dreptul vostru divin din naștere. Trăim într-un Univers al abundenței, deși majoritatea celor care populează planeta noastră par a-l vizualiza ca un Univers al deficitului.
 Notă bloger : Drepturile noastre divine din naștere – despre asta este vorba și trebuie să înțelegem foarte bine asta. Libertățile noastre fundamentale ne-au fost acordate de Creator la naștere și niciun om sau niciun guvern nu are dreptul să ni le suprime sau să ni le acorde fracționat sub formă de concesii. De la dreptul la elementele primare existențiale (a avea hrană suficientă, o casă unde să locuiești), până la tot ce ne este necesar pentru evoluția noastră spirituală (dreptul la învățătură de calitate, tehnologie, energie, liberă exprimare, liberă circulație oriunde pe planetă, asistență medicală, etc.) sunt drepturile noastre native. Situația actuală de fapt, este anormală și contra acestei legi universale. Între noi și planeta mamă s-au interpus niște malefici aroganți care ia de la planetă pe gratis și ne vând nouă, iar pentru asta trebuie să muncim în folosul lor. Trebuie să conștientizați că ei nu au niciun drept să facă asta, iar ceea ce vi se pare normal în prezent, de fapt NU ESTE ! Toți avem dreptul gratuit la toate astea fără niciun amendament și toate astea TREBUIE să revină la normal.

20.  Legea universală a Ordinii Divine
Dacă sunteți în căutarea înțelegerii Legii Ordinii Divine, studiați echilibrul natural al naturii, pentru că funcționează foarte mult în același mod. Totul este așa cum ar trebui să fie, deși omenirea (ca structură energetică) este departe de a experimenta potențialul său de armonie totală. Nu există accidente. Energia, tradusă în gânduri, cuvinte, emoții și fapte, sunt cauzele tuturor experiențelor tale. Acest lucru te asigură că vei avea întotdeauna oportunitățile de învățare de care ai nevoie pentru a-ți rezolva karma, și, ca și tine, gândurile colective, cuvinte, emoții și fapte ale omenirii creează mediul pentru noi toți. Dacă suficiente suflete și-ar concentra energia pe pace, vom avea pace. Dacă majoritatea sufletelor sunt dominate de ură și mânie, toate acestea pot duce la experimentarea războiului. Suntem cu toții UNUL, și la fel ca multe sub-personalități din voi, trăsăturile dominante ale omenirii (întregii structuri energetice globale) vor apărea pentru a rezolva Karma noastră comună (de grup).

     Filmul Legea Atracției (subt.RO) - 
          Drum drept spre Lumină ! 

3 comentarii:

  1. ...de cand traim intr-o lume anormala...

    RăspundețiȘtergere
  2. ca si incestul de pe vremea lui Noe! Cati erau pe barca , frati si surori si au inmultit pamantul!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.