vineri, 29 mai 2015

Actualizare COBRA – Eliberați coloniile !Eliberați coloniile ! Activarea este în curând. Pentru ca oamenii să aibă mai multă înțelegere despre situația din sistemul nostru solar, voi explica cateva lucruri despre diferite civilizații separatiste și programele lor spațiale. În vremurile de  sfârșit ale Atlantidei, atât forțele Luminii cât și ale întunericului au fost în mod deschis prezente pe suprafața planetei.
Când această planetă a fost ocupată de  grupul Chimera și Archoni acum 26000 ani, toate celelalte grupuri de interese cu o putere semnificativă au fost forțate să părăsească suprafața și literalmente să se retragă în subteran. Forțele de lumină au construit apoi propria rețea de orașe subterane și această rețea a menținut Lumina pe planetă în ultimii 26000 ani. În diverse surse moderne de informații, această rețea se numește rețeaua Agartha, Shambala, regatul subteran al Luminii ...


Forțele întunericului au construit, de asemenea, propria rețea de locuințe subterane și s-au aliat cu Dracos și Reptilienii care deja trăiau în anumite locații subterane. Ei au ținut întunericul pe această planetă în ultimii 26000 ani. Diverse surse moderne au numit această rețea Shamballa, rețeaua Agartha, împărăția Naga, Patala ... Deci, dacă cineva vorbește despre rețeaua Agartha, trebuie să discerneți clar la ce rețea se referă. 


De-a lungul ultimilor 26000 ani, mulți dintre cei mai avansați membri ai diferitelor civilizații de la suprafață s-au rupt de societățile lor și s-au alăturat rețelei pozitive Agartha. Printre ei au fost shamani gravatieni paleolitici, înalți preoți egipteni, închinători ai Zeiței Minoan, ucenicii pitagoreici greci (formând societatea Hav-musuv separatistă sub Valley Death în California), Roman Auguri, Maya, Inca și grupurile indienilor nativi Hopi, în secolul al 17-lea exploratori germani din America de Sud, grupul Marconi / Fulcanelli în secolul 20 ...

Rețeaua pozitivă Agartha au avut propriul lor program spațial cu flota de discuri de zbor, călătorind de-a lungul sistemului solar și dincolo, contactând alte rase extraterestre pozitive. Libertatea de mișcare prin sistemul solar a fost sever limitată din cauza statutului de carantină impus de Chimera în acest sistem solar și planeta Pământ în special. La începutul secolului 20, grupul pozitiv Pleiadian din Aldebaran au decis să ajute omenirea în realizarea zborului spațial și să ajute omenirea la eliberarea sa de Chimera și controlul Cabalei. Prin contact telepatic prin intermediul mediumului Marija Orsic a celebrei Societăți Vril au transmis instrucțiuni cum să construiască o navă spațială (mai multe amănunte despre acest subiect aici : http://burebista2012.blogspot.ro/search?q=societatea+Vril ). 

Din păcate, Societatea Vril a fost preluată mai întâi de către iezuiți prin agentul lor Rothschild - Adolf Schicklgruber (Hitler) și mai târziu direct de Chimera prin agentul lor - Karl Haushofer. Aici este interesant de observat că inițial pozitivă Societatea Vril a fost finanțată de către familia Esterhazy, care este o familie pozitivă a Nobilimii Albe Templiere din Ungaria care-și pretinde originea în sistemul stelar Sirius. Deși proiectul inițial Vril al forțelor de lumină a eșuat pe termen scurt, pe termen lung a livrat cunoștințe tehnologice suficiente pentru omenire, astfel că vom putea acum să învingem grupul Chimera.
Chimera a controlat dezvoltarea programului spațial secret nazist care a intrat în două direcții.

Cea mai mare parte a programului spațial secret german a lui Hans Kammler a eșuat. Kammler a cooperat cu omuleții verzi (civilizația subterană separatistă din Draco). Sub Kammler, naziștii au construit o rețea de tuneluri subterane și baze în Groenlanda, Argentina și Antarctica. Ei au extins și mai mult teritoriul lor prin construirea de colonii pe Luna, Marte și asteroizi. Pompând cu supremația ideologiei naziste, ei credeau prostește că pot provoca Flota Întunecată (a complexului interstelar Reptilian/Orion / Draco). În bătălii severe de la mijlocul anilor 1950, toate coloniile spațiale naziste au fost complet distruse de acest sistem solar al flotei Draco / Reptiliene.

Programul spațial oficial nazist a fost dezvoltat de Wernher von Braun. El a fost mai târziu cooptat în SUA prin Operațiunea Paperclip, împreună cu mulți alți oameni de știință și absorbiți în complexul militar-industrial american. Ei au dezvoltat atât programul spațial oficial al NASA cât și programul secret Solar Warden (al facțiunii militare a Cabalei, mai multe despre acest program aici: http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/flota-stelara-solar-warden-exista-din.html  ) și programul spațial Corporate ( al mai multor facțiuni corporative ale Cabalei), împreună cu baze militare subterane. Atât Solar Warden cât și programele spațiale Corporate au fost interconectate, dar profund compartimentate. În partea de sus, au fost conduse de cei 4 Nesfinți (Kissinger, Bush, Cheney, Rumsfeld). 


În 2012, Forțele Luminii au eliminat toate aceste programe spațiale secrete, împreună cu toate bazele militare subterane, cum ar fi Dulce, Zona 51 și Pine Gap. Cei mai mulți dintre cei mai de top ofițeri superiori din aceste programe spațiale au fost duși în Soarele Central Galactic, învinuiți că au comis crime grave și au fost dispuși să accepte Lumina. Cei mai mulți dintre supersoldații care participă la aceste programe au fost oameni buni care credeau cu adevărat că apără Pământul împotriva amenințării extraterestre. Marea majoritate dintre ei s-au alăturat flotei pozitive a Alianței în acest sistem solar și sunt acum sub asistență MOSS.
Acum, ei vor asista la operațiunile finale pentru a elibera sistemul nostru solar de ultimele vestigii ale Întunericului, bazelor Chimera și stațiilor implant.

Finalizarea acestor operațiuni vor avea un impact extrem de benefic asupra situației geopolitice. Prin urmare, aș solicita cât mai mulți oameni posibil, să sprijine aceste operațiuni meditând pe 30 Mai pentru a se asigura că întregul proces va avea loc într-un mod cât mai pașnic și armonios posibil:
   Drum drept spre Lumină ! 

5 comentarii:

 1. Voiam sa va intreb ceva, parca exista o dispensa de "sus" ca folosirea bombei atomice este interzisa in acest univers.
  Acea dispensa specifica si ce fel de bomba atomica nu se poate folosi ?

  https://www.youtube.com/watch?t=12&v=x7UHl3CxP-A

  Vad ca in Yemen deja au folosit o bomba atomica de mici dimensiuni si deja ma intreb daca nu cumva totul este minciuna.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este vb.de Directiva 1 si despre arme de distrugere in masa. In Yemen, precum si in Ucraina s-au folosit proiectile de artilerie sau rachete de mici dimensiuni cu efecte pe arii restranse. Dupa cum bine stii nu toti vom ascensiona, cei care pleaca asa vor pleca incet, incet...

   Ștergere
  2. Sper sa nu ma interpretezi ca un rau intentionat, dar cei care conduc lumea inca ai ideea in cap sa reduca populatia, doar nu crezi ca au lasa-to balta. Daca la cazul Yemen, trecem cu vederea ca a fost o bombita nucleara mica, fenomenul se poate extinde in diferite zone, iar 3-4 bombite de astea daca pica peste Bucuresti, ce faci, numeri cate bombite au folosit si spunem ca au fost putine sau numeri milioanele de oameni care s-au inaltat ?
   Asa ca bomba cu hidrogen e tot o bomba atomica (vezi pe wiki), iar directiva 1 nu cred ca face abstractie. Vom mai vorbi cand va exploda una si mai mare, sa vedem atunci unde-i acea directiva.
   Momentan astia de la MAPN isi numara rezervistii prin tara, oare o sa-i puna sa lupte alaturi de fortele luminii ?....nu prea cred. Daca astia se pregatesc de a porni al treilea razboi mondial, unde-i pacea de care vorbeste acest Cobra ?
   Sincer nu se vede nimic din ce prezice acest Cobra, chiar cred ca spune SF-uri care cel mult vor ajunge filme cu mare buget. Nu vreau sa fac un rezumat din toate prezicerile lui din 2012 pana in prezent, ca nu pot sustine nimic concret. Trezirea mea nu mi-a facut-o el, chiar pot sa spun ca a hranit pe cei care-l citeau, cu sperante false. Mai este o varianta, acest Cobra sa fi stiut anumite evenimente care trebuiau sa-si urmeze un parcurs si turna aceste povesti ca sa ajungem la momentul X. Ce este mai grav, e ca multi din cei "treziti" privesc pe cei care ies in fata, cu suspiciune, pentru ca increderea a cam disparut ca sentiment, iar ca sa reconstruiesti acest sentiment in oameni, necesita mult timp.

   Ștergere
 2. http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/2015/05/aurelie-pech_29.html?m=1

  RăspundețiȘtergere
 3. http://spirituletern.blogspot.ro/2015/05/de-la-maestrii-ascensionati.html?m=1

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.