luni, 25 mai 2015

Accelerarea evenimentelor odată cu apariția haosului


La începutul anului structurile financiare globale erau îngrijorate de posibile  întreruperi pe scară largă, și semne de fisuri în sistemul financiar. Prognozele au fost declarate și repetate în mod clar. Prognoza de siguranță s-a dovedit corectă.
Evenimentele disruptive și ritmul de defalcare sistemic cu siguranță va continua. Anul va rămâne în istorie ca fiind extrem de murdar, extrem de haotic, și extrem de important în dispariția USD. Verificați ciclul de 7 ani pentru o secvență uimitoare, care merge înapoi în 1973 - embargoul asupra petrolului arab, în 1980 – vârful de preț aur & argint, Hunt Brothers, 1987 - Lunea Neagră, în 1994 Exuberanța Irațională cu urmarea Asia Meltdown, 2001 operațiunea din interior 9/11 , iar în 2008 eșecul Lehman. Suntem în 2015 și acest an va fi cunoscut pentru dispariția USD cu focuri de artificii, sub auspiciile neofascismului din Ucraina și repetarea unui alt Waterloo pentru Europa. Ritmul accelerat al evenimentelor ne indică două tipuri naturale în natură, și anume la apropierea unui cutremur natural sau o naștere umană.

     Cheia accelerării evenimentelor
Prognoza despre accelerarea rapidă a evenimentelor în luna ianuarie a avut loc conform programului. În mod normal, un eveniment foarte mare apare la fiecare câteva săptămâni, sau la fiecare câteva luni. În doar trei săptămâni zece au avut loc de mare semnificație. Ritmul accelerat este unul alarmant. Marea accelerare a început.
1.     Rusia ocolește Petro-dolarul. Întregul lor comerț cu produse petroliere nu va mai fi făcut în USD. În schimb, acesta va fi schimbat imediat în ruble. Se așteaptă chiar la convertirea în RMB (renminbi, probabil viitoarea monedă de schimb internațional) pentru comerțul bilateral cu China. Acțiunea rusă este o parte integrantă a dispariției Petro-dolarului. Ei reacționează la boicotul condus de SUA.
2.     Elveția a eliminat euro PEG (pegging - metodă de stabilizare a monedei naționale funcție de o altă monedă-în cazul acesta francul de euro, n.b.) la moneda lor Franc. De peste trei ani banca lor centrală a menținut un tezaur din monedă Euro acumulată, probabil cca. 800 de miliarde de euro. A devenit nesustenabilă. Au fugit de un comerț cu USD pentru unul cu aur, în cele din urmă va intra în marșarier. Echipa din Langley (CIA) avea miliarde de franci elvețieni înveliți în folie pe paleți. Ei au profitat frumos. Elvețienii  par să fi deschis porțile iadului pentru piața aurului.  
3.     Grecii s-au pregătit să iasă din Uniunea Europeană datorită valorilor datoriei externe. Partidul lor Syriza a câștigat sfidător un mandat, o majoritate clară de stânga. Urmează niște perturbări severe. S-ar putea tipări bani (trecerea la moneda națională, drahma, n.b.) pentru a-și plăti datoria externă, ceea ce ar fi o justiție ironică. Asteptați mari repercusiuni din Grecia în Europa, în același timp, rușii trec un gazoduct prin Grecia. Cu conducta vor veni taxele valoroase pentru națiunea greacă. Ei vor părăsi Uniunea Europeană, aproape cu certitudine. Ei vor exporta în curând produse alimentare în Rusia, ridicând astfel economia.
4.     Banca Central-Europeană a anunțat detalii privind cele mai noi manipulări QE (Relaxare Cantitativă – termen folosit de marile bănci pentru operațiunea de a tipări bani fără acoperire și aruncarea lor pe piață pentru menținerea sistemului, n.b.). Ea trebuie să achiziționeze obligațiuni și active, cu o încercare de a evita sa fie destabilizat sistemul financiar european. BCE vor ,,arunca” lunar pe piață 60 miliarde de euro din tiparniță. Indiferent de detalii, germanii aduc critici dure procedurilor lui Mario Draghi (președintele BCE). Opoziția este între BCE și Bundesbank. Acest lucru va avea foarte curând următorul deznodământ: sigur Germania va părăsi UE, și moneda comună euro, și în cele din urmă vor părăsi și NATO. Obiecția la decizia QE a lui Draghi va conduce la o criză majoră în Uniunea Europeană.
5.     Regele Abdullah al Arabiei Saudite a murit și tranziția familiei regale a început. El a fost înlocuit de Prințul Salman, care suferă de demență senilă, și va avea de trecut un timp teribil să dețină puterea. Bătălia pentru succesiune abia a început, așa cum triburile rivale luptă pentru putere, după mai multe decenii vei fi exclus. Evenimentele din interiorul granițelor saudite vor crește mai violent, și poate fi foarte perturbator. Presiunea pentru reformă va fi acerbă și fără sfârșit.
6.     Merkel a oferit o propunere Rusiei, care înlătură Pactul Comercial Trans-Atlantic condus de SUA. La Summit-ul Economic de la Davos, cancelarul german a propus de fapt un pact comercial Rusiei, care a respins implicit Parteneriatul cu SUA. Partea ironică este că Merkel a propus exact ceea ce Rusia și China au dezvoltat de ceva timp, cunoscut sub numele de Zona Comercială Eurasia. Germania este în căutarea unei căi de ieșire din Uniunea Europeană, în același timp cu parteneriatul cu SUA.
7.      Polițistul financiar german BaFin nu a gasit nicio manipulare necorespunzătoare în piața de aur. Ei spun asta din perspectiva DeutscheBank. Această decizie este un pas înapoi pentru tabăra care se opune piețelor corupte de obligațiuni, ratele de schimb valutar și contabilitate bancară. Jocul ar putea veni din numeroase flancuri, toate caută dreptatea și piețe corecte. Piața trucată nu pare să înceteze iar punctul culminant se apropie. În Germania, există două tabere. Politicienii sunt dominați de elita bancară. Concernele industriale germane doresc să evite deteriorarea economică profundă. Alianța cu SUA nu mai este spre beneficiul german. Tabăra industrială va prevala, dar cu o bătălie uriașă și cu multe necunoscute ce o să vină.
8.     Elvețienii au înființat un important centru comercial RMB (moneda chineză de schimb comercial internațional, n.b.) în Zurich. O competiție interesantă se desfășoară acum între Londra, Zurich, și Frankfurt care concurează pentru  fluxul financiar chinez în termeni RMB. Se referă la schimb valutar, emiterea de obligațiuni, și investiții directe (ISD). În timp ce Londra are tradiția și Zurich-ul are prestigiul, germanii au ales direcția Kremlin și Beijing pentru a servi ca suport și creuzet pentru legătura europeană în Asia. Legăturile industriale cu Rusia și China se extind din Germania, împreună cu comerțul și investițiile mari care sunt în creștere.

Notă bloger : Cum explicam și în alte articole, mass-media minte de rupe ! Totdeauna când vreți să înțelegeți ceva luați urma banilor (este principiul lui David Icke). Ori acest război cu care suntem amenințați în interesul cui s-ar face? In interesul SUA desigur și atunci ce interes ar avea Germania? Niciunul, ba dimpotrivă, interesele ei sunt predominante în Asia, companiile americane sunt în competiție cu cele germane și atunci ce va face Germania? Dacă până acum nu a părăsit alianța nocivă, toxică NATO o va face foarte curând și economic se va alătura Alianței Estice. Momentul când o va face este o surpriză, poate va fi chiar lovitura de grație ce va fi dată imperiului american….vom trăi și vom vedea, dar sunt vremuri tare interesante !

9.     Detaliile prelungirii conductelor Gazprom prin Marea Neagră spre Turcia au fost dezvăluite, cu un volum menționat în acele planuri. Printr-o mișcare genială, Gazprom a decis brusc să taie Ucraina cu privire la construcția de gazoducte (să fie mândră Ucraina de această realizare măreață, o să le furnizeze noii prieteni americanii gaze ieftine…de unde??). Acestea nu vor trece prin Europa de Est, unde tronează guverne proamericane corupte, care amenință Rusia, iar planurile de afaceri corupte sunt pentru a bloca aceste planuri (aceste guverne acționează de fapt în detrimentul popoarelor lor). În schimb, conducta va trece prin Turcia pe graniță cu Grecia. Aceasta este numită Turk Stream. Construcția va dura cel puțin 18 luni. Între timp, națiunile europene vor trebui să lupte pentru a găsi o modalitate de a se conecta la conductele de gaze, precum și de a evita eșuarea lor prin distructiva alianță cu SUA.


10. Economia SUA are un dor imens de comenzi de bunuri de folosință îndelungată. Lista de reduceri a locurilor de muncă și reduceri de proiecte din SUA, Canada, UK și economiile europene au fost de șase pagini lungime în ianuarie. Aceasta a fost rafinată la câteva pagini. Este o procesiune  veritabilă a eșecului în afaceri de insuficiența politicii monetare și economice. Economia SUA este blocată într-o recesiune puternica de mulți ani. QE agravează deteriorarea economică. Numeroase mari corporații vestite fac reduceri de locuri de muncă uimitoare, cel mai recent fiind IBM. Băncile mari și firmele cu impact energetic domină într-un astfel de top. Evenimentele curg extrem de rapid, chiar și într-un ritm amețitor. Nu se poate anticipa următorul eveniment critic, dar se poate aștepta cu siguranță ceva la fiecare două-trei zile, recent, ceva important cu consecințe extreme. În plus față de evenimentele de mai sus, sectorul petrolier și gaze de șist din SUA & Canada se închide, fără niciun singur argument. 

Implozia datoriei este iminentă, deja s-a declanșat (datoria SUA este de vreo 18.000 de miliarde de dolari). Prejudiciul va fi progresiv mai rău în 2015, exact cum era de așteptat. Observați că nici unul dintre evenimentele de mai sus nu se referă la Alianța BRICS. Mișcarea lor va pune în mișcare schimbarea Paradigmei Globale prin introducerea Standardului de Aur. Deoarece bancherii SUA-Marea Britanie controlează sectorul financiar în monede FOREX, obligațiuni suverane și sisteme bancare, Orientul va face progrese  ferme în a aduce înapoi Standardul Aurului în comerțul mondial (amintesc că acesta a fost scos în 1971 de către SUA, pentru ca Fed Reserve să poată tipări dolari la propria voință, n.b.). 

    Pilonul regelui dolar se va prăbuși

Cu accelerarea evenimentelor în curs și având în vedere, presiunile ce vor crește în cetățile corupte din Wall Street și City of London (centrele financiare mondiale actuale), stupul sindicatului crimei financiare, USD nu va supraviețui acestui an. S-ar putea să nu dispară acest an, dar va arăta cu siguranță eventuala destinație, în lada de gunoi a istoriei. Cei patru piloni ai petrodolarului, ce sunt descriși ca fiind sistemul bancar, monedele FOREX, obligațiunile suverane, și țițeiul, se prăbușesc. Ratele ridicate de schimb văzute a favoriza USD nu înseamnă că acesta este puternic. Tendința mișcării rapide globale este clară, utilizarea mai largă a RMB chinez. Pe cel puțin 20 de direcții bilaterale diferite, comerțul chinez se face aproape exclusiv în termeni RMB. Facilitatea Swap Yuan cu numeroase națiuni, cum ar fi Australia și Noua Zeelandă, în ultima vreme Elveția, Germania și Canada, precum și mai multe națiuni mici din Asia asigură în mod constant o decontare mare a comerțului în RMB.

 Chiar corporații din SUA fac conversia rapidă a USD la RMB pentru a asigura liniile de aprovizionare prin import. Standardul comercial în USD merge mai departe dar USD este pe moarte. Toate legăturile petrodolarului sunt sparte. Ca urmare, USD crește, și în mod corespunzător prețul petrolului scade. Cei mai mulți oameni sunt atașați acestui motiv, pentru mișcarea în sus, dar acest lucru este eronat. În schimb, mecanismele prețurilor sunt sparte și predomină un efect structural în majoritatea piețelor financiare printr-o evoluție alarmantă. Pierderea Controlului se manifestă într-un index USDX mai mare. Este paradoxală dovada unui rege dolar pe moarte și un eșec al curții sale. Presiuni mari se construiesc. Anul 2015 va fi anul când sistemul se va prăbuși complet, atunci când aliații statornici ai SUA vor rupe rândurile de regele Dolar, pentru a permite națiunilor lor să supraviețuiască. Aceasta va fi, atunci când întreaga lume (East & West) va solicita în mod deschis retragerea USD pentru a pune capăt distrugerii, fraudei, nebuniei, războiului, și haosului.

  Mahatma Gandhi spunea : ,,Șapte păcate de moarte: avere fără muncă, plăcere fără conștiință, știință fără umanitate, cunoaștere fără caracter, politică fără  principiu, comerț fără moralitate, închinare fără sacrificiu.” Fără nicio ezitare, sau îndoială, toate aceste păcate sunt tendințele importante în creștere și prioritățile în moderna societate americană.

    Raliul aurului în moneda străină
Piața aurului se unește în Yeni, în Euro și în dolarul canadian. Elvețienii au aprins raliul aurului la nivel mondial. Au acoperit foarte probabil o poziție scurtă a aurului printr-un arbitraj complex. Ar putea fi ușor să concluzionăm că Banca Națională a Elveției a finanțat PEG cu Euro prin zdrobirea piaței aurului. Prețul aurului în ceea ce privește dolarul va fi ultimul eveniment, evenimentul final în confirmare.

    Concluzie
Oamenii au avut timp să se pregătească pentru unele evenimente, în concluzie, înainte să apară focurile de artificii. USD în curând va pleca dintre noi. Ascensiunea lui semnalează defapt moartea acestuia. Demontarea mecanismului petrodolarului a fost stranie, misterioasă și plină de intrigi. Standardul aurului va reveni, dar prin fereastra de comerț. Soluția netratatei crize financiare mondiale este calea aurului. Zona Comercială Eurasiatică va fi construită pe calea aurului, și o  să vedem o revigorare a Drumului Mătăsii. Ea nu poate fi oprită, nici măcar de război. Limanul sigur nu este USD, ci mai degrabă aurul și argintul definit ca bani. Criza este mai bine descrisă ca Războiul Monetar Global. Orice națiune care dorește să stabilească comerțul sau sistemul monetar axat pe aur este marcată imediat ca națiune necinstită, și supusă unei propagande extreme. Tocmai de aceea Rusia este umilită, deoarece nu mai dorește USD în comerț sau bănci, și conduce o mișcare globală de a se debarasa de dolar ca monedă de rezervă la nivel mondial. Soluția este cu metale prețioase ca nucleu bancar, comerț, și monedă, chiar și conservarea averii. Anul 2015 va fi interesant. Agenții schimbării lucrează la hiper-viteză acum. USD este condamnat, iar căpeteniile se ocupă de viața lor. Ei nu sunt în poziția de negociere cu oferte mărinimoase. Mai bine să-i tratezi ca furnicile de foc, purici plicticoși, rozătoare bolnave sau câini turbați. Revenirea la standardul aurului este așteptată de mult timp…

Vom scăpa curând de sioniștii khazari, iar imperiul SUA se va prăbuși. Apoi ne vom implica deplin ca acest lucru să nu se mai repete, adică China să nu devină un nou stat hegemonic…


  Drum drept spre Lumină !

11 comentarii:

 1. A citit careva dintre voi cartea "Viitor cu cap de mort" de Radu Cinamar ?
  Daca nu, o recomand, iar daca nu aveti timp de citit o carte, va propun sa cititi un pasaj cu titlul:
  " Adevărul ocult al Organizaţiei Masonice", va garantez ca se loveste cu realitatea de care sunteti constienti, dar are si anumite pasaje de care nu aveti habar.
  Demult stiam ca tara cea mare China va prelua fraiele lumii, pentru ca asa este alcatuit planul ocult. Voi va bucurati ca se schimba centrul puterii mondiale?...eu nu ma bucur asa de mult, pentru ca daca ideologia se schimba, ideea va ramane aceeasi. Imi permit sa raman circumspect cu privire la schimbarile care vor veni in lume deoarece citez:
  "Cu toate acestea, lupta acum este mult mai strânsă, pentru că şi modul de reacţie a populaţiei a devenit intempestiv. Trebuie să creăm impresia că îi ajutăm pe oameni, că suntem lângă ei la "necaz şi suferinţă. Direcţiile noastre de acţiune, în special prin intermediul oamenilor politici, sunt acelea de a simula un interes major pentru
  problemele sociale curente, pentru necazurile omului - provocate mai ales de recesiunea economică mondială dirijată de organizaţia noastră - şi, prin intermediul „zilierilor" de care ţi-am vorbit şi a ajutoarelor acestora, să inoculăm ideea că ne interesează foarte mult aceste aspecte şi că luptăm pentru îmbunătăţirea lor. De fapt, tot acest „spectacol" este
  numai pentru a câştiga încrederea maselor populare pentru ca, la momentul cel mai potrivit şi în conjunctura cea mai bună să luăm în stăpânire conducerea politică şi economică a întregii planete prin instituirea unui guvern unic mondial,
  aflat sub controlul nostru direct "

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cartea iesea de sub tipar in 2006, suntem in 2015, lucrurile au evoluat in alta directie decat cea prevazuta de masoni. S-a terminat si cu Noua Ordine Mondiala si cu guvernul mondial. Noi am castigat. Totul va fi schimbat din radacini foarte curand. Deci nicio teama de China. Planul divin se infaptuieste cu ajutorul Aliantei Estice pana la trezirea definitiva a majoritatii oamenilor. De-atunci noi ne vom croi viitorul impreuna cu fratii nostri stelari conform legilor armoniei universale.
   Numai bine

   Ștergere
 2. Nu- i subestimati niciodata pe cei care detin puterea financiara in Europa si in America .China nu va supravietui mult nu are cum .A fost lasata sa ajunga pina aici cu un scop :Doar nu va imaginati ca a fost lasata sa creasca asa de capul ei .

  RăspundețiȘtergere
 3. Va raspund la amandoi:
  1. Marius, sincer si din tot sufletul as vrea sa se intample ceea ce spui tu, dar de ceva vreme fac un pas in spate si privesc imaginea de ansamblu, iar ceea ce vad nu este asa de simplu pe cat pare. Cartea a iesit in 2006, dar intamplarile au fost ceva mai devreme, iar discutia dintre mason si eroul principal are elemente profetice, de atunci ei vorbeau de o criza. Chiar daca acea carte,atunci, a fost catalogata ca fiind de domeniul SF, acum nu mai pare sa fie asa. Daca citesti dialogul intre mason si Cezar se va observa anumite temeri a masonului, pentru cine este atent la acea conversatie.
  2. Sabina, daca tu iti imaginezi ca America si Europa conduc lumea, te inseli rau de tot. Cred ca orice tara de pe aceasta planeta este sub influenta externa, adica nu este independenta in deciziile primordiale. Toata planeta este un teatru, iar noi suntem spectatori la acea piesa in derulare, traim pe viu emotiile de pe scena. Nu-i asa ca-s nebun ?

  Nu-mi pasa ce crede lumea atata timp cand stiu ce simt, mai jos am sa va redau punctul sapte din textul protocoalelor:

  " Treptat, vom transfera incet dar sigur multinationalele in tari noi castigate pentru “Economia de Piata”, tari precum cele din Europa de Est, Rusia si China. Pentru moment nu ne intereseaza daca popoarele lor reprezinta un vasta piata de consumatori. Ceea ce ne intereseaza este sa avem acces, in primul rand la o “Mana de Lucru Inrobita” – ieftina si nesindicalizata."

  Acum in lume urmarim scena teatrului a actul nr X, in care China, Rusia si altii mai mititei sa zgandaresc cu America, Europa si altii mai mititei. Va place piesa ? , nu-i asa ca stiti deja finalul actului in care China si Rusia ii inving pe ceilalti si culmea mai si acapareaza din ceilalti mai mititei ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da asa este si asa va fi, referitor la China , Rusia si aliatii lor, ptr. ca nu sunt singuri cum a fost cazul SUA. Dar cand se va prabusi dolarul si SUA se va prabusi sistemul economic actual. Noul sistem va fi bazat pe metale pretioase, pe un raport real intre valutele nationale, iar cand acesta va porni va fi pus in miscare de forte planetare pozitive ajutate de fratii nostri galactici. Va fi un sistem echilibrat, cu altfel de principii economice, cu fonduri de ordinul sutelor de trilioane ce vor fi distribuite echitabil tuturor natiunilor pentru inlaturarea saraciei.
   La categoria ,,Economico-financiare" am publicat multe articole despre toate acestea. Poti sa le citesti si sa te edifici. Deci noua economie are legaturi mult dincolo de planeta noastra de data asta, nu doar ce se vede deocamdata la suprafata. Vom vedea directia abia dupa prabusirea actualului sistem, pana atunci facem doar speculatii, dar un lucru este sigur : Ce-a fost nu va mai fi niciodata pe aceasta planeta !
   Numai bine...

   Ștergere
  2. https://www.youtube.com/watch?v=5Q2l0EEk1Zk

   Ștergere
 4. Marius, aceasta discutie dintre noi doi, eu personal o voi tine minte si la timpul x unul din noi doi va avea dreptate.
  Sper din tot sufletul sa ai dreptate si eu sa ma insel.

  Va iubesc pe toti !!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Super raspunsurile tale Marius!!! CONCRET SI LA SUBIECT...

  RăspundețiȘtergere
 6. Urmaresc articole si de pe acest site:

  http://www.thinkagain.ro/reintoarcerea-la-drahma/

  Sper sa nu te superi ca am dat aceasta adresa, dar e bine ca lumea sa analizeze situatia planetara din mai multe unghiuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. http://www.realitatea.net/motive-de-ingrijorare-economia-sua-a-scazut-cu-0-7prc-in-primul-trimestru_1709993.html

   Ștergere
 7. http://thepromiserevealed.com/2015-may-20-qa-with-cobra/

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.