miercuri, 6 mai 2015

5 Teorii ale Conspirației care s-au dovedit a fi adevărate


Există anumite tipuri de informații care, mai ales de mass-media sunt numite "teorii ale conspirației" iar oamenii care le relevă sunt considerați de "societate", ca nebuni, fanatici, ieșiți din normal, și ar trebui puși sub tratament medical. Dar ce s-ar întâmpla dacă aș spune că "societatea" ar trebui să fie supusă unei terapii de deprogramare a programelor de spălare a creierelor oficiale? De ce ? Pentru că, uneori, astfel de povești incredibile pe care nimeni nu le-a crezut inițial, în timp se dovedesc a fi 100% adevărate.
Iată 5 exemple :

1.     Experimentul Tuskegee sifilis  

În anii 1932-1972, au existat o serie de experimente pe circa 400 de infectați cu sifilis, cetățeni negri din Statele Unite. Studiul a selectat săraci, simpli și needucați - cei mai mulți dintre ei nici măcar nu știau despre boala lor. Serviciul Public de Sănătate al SUA a promis tratament gratuit acestor pacienți. De fapt, li s-a dat binecunoscuta aspirină. Scopul acestui "experiment" a fost de a observa evoluția bolii progresiv, la reprezentanți ai rasei negre, iar după deces, autopsia științifică a participanților decedați. Ca rezultat, 28 de oameni au murit în mod direct de sifilis, 100 au murit ca urmare a complicațiilor legate direct de boală, 40 de femei au fost infectate de pacienți inconștient, iar 19 copii s-au născut cu boli congenitale.


Adevărul trist despre Experimentul Tuskegee a fost confirmată în 1997 de președintele Bill Clinton, care a cerut scuze în mod oficial și public celor opt participanți care au supraviețuit acestui experiment.
Ce se întâmplă dacă spun că guvernul SUA organizează "acte de terorism" pe teritoriul său, doar pentru a avea o scuză de a invada o altă țară, adică așa-zisele operațiuni steag fals?

2.     Operațiunea Northwoods
În 1997, ca urmare a asasinării lui J.F. Kennedy (din 1963), o mie cinci sute de pagini de documente intitulate "Operațiunea Northwoods", au fost declasificate. În anii '60, Statele Unite ale Americii se pregătește de război cu Cuba. Pentru a porni mașina de război era nevoie de sprijin public (la fel ca și Pearl Harbor, Vietnam și multe altele, n.b.). La rândul său, secretarul apărării a prezentat un document intitulat "Justificarea pentru Intervenția US Military în Cuba", așa că a fost nevoie de o întreagă gamă de provocări interesante, cum ar fi atacurile teroriste care implică aruncarea în aer de bazele militare, incendii, deturnarea de avioane, "aterizarea" de trupe cubaneze, bombardamente, și chiar scufundarea unei ambarcațiuni pline cu cubanezi înarmați. 


Aceste atacuri teroriste ,,steag fals” au fost efectuate de CIA pe o scară masivă, astfel încât cetățenii Statelor Unite să se simtă amenințați de Fidel Castro, iar guvernul să aibă o scuză pentru a începe războiul. Planul nu a fost niciodată pus în aplicare însă, în calitatea sa de președinte, Kennedy s-a întâlnit cu generalul Lyman Lemnitzer iar planul pentru această operațiune a fost respins. De data aceasta nu a mers ...
Ce se întâmplă dacă vă spun că este vorba doar despre petrol?

3.     Mărturia Nayirah
În august 1990 a pornit un conflict între Irak și Kuweit, mai ales pentru câmpurile de petrol, Saddam Hussein acuzând de furtul acestor resurse Kuweitul. La 10 octombrie, întreaga lume își întoarce ochii spre o fată de cincisprezece ani pe nume Nayirah, care plângea abundent în toată mass-media, vorbind despre crimele inumane comise de soldații irakieni. 


Tânăra kuweitiană ar fi asistat la uciderea a mai mult de 300 de copii într-un spital. Discursul dramatic a atins inimile telespectatorilor și a reușit să fie ca un tambur pentru sprijinul copleșitor de implicare a Statelor Unite în acest conflict și izbucnirea războiului din Golf. Când praful luptelor se declanșase, cineva a privit mai atent la Nayirah. Rapid a devenit evident că fata ce era în hohote de plâns în fața a milioane de telespectatori era fiica lui Sheikh Saud Nasser Al-Saud Al-Sabah - Ambasadorul kuweitian în Statele Unite și membru al familiei regale. Copilului i-a fost înmânat PR whizzes - Hill & Knowlton company, unde a trecut printr-un curs de formare cuprinzător de actorie. Trebuia să lucreze - sefii companiei au semnat un contract de 11.9 milioane dolari cu familia regală kuweitiană. Sarcina a fost simplă - să convingă armata SUA să ia măsuri împotriva Irakului. Nayirah a mințit. De data aceasta a mers ...
Ce ziceți dacă spun că oameni de știință de top naziști au primit un loc de muncă în SUA după război?

4.     Operațiunea Paperclip
Al doilea război mondial se apropia de sfârșit și nimic mai mult nu ar mai putea schimba situația celui de-al treilea Reich. Forțele speciale americane au recunoscut că ar fi păcat dacă unii naziști și-ar pierde viața, în special cei ale căror cunoștințe și experiență ar putea servi interesele Statelor Unite. 


Ca parte din Operațiunea Paperclip, au introdus ilegal în SUA un grup de oameni de știință talentati din industria de rachete nazistă, medicină și divizia de arme chimice. În brațele sigure ale Unchiului Sam s-au numărat printre alții: Wernher von Braun (ofițer SS - creatorul celebrelor rachete V1 și V2 și care a devenit apoi șeful programului Apollo american), Kurt Blome (un medic specializat în arme biologice, care a testat invențiile lui pe prizonierii de la Auschwitz ) și Hubertus Strughold ("tatăl medicinei spațiale", care a examinat efectul temperaturilor extrem de scăzute asupra organismului uman pe viu în lagărul de la Dachau). În total, 700 de germani "oameni de știință", au devenit rezidenți în noile lor case pe pământ american (cifra ar fi de cca.1800 cu tot cu acești oameni de știință, n.b.).

5.     Programul de control mental MK-ULTRA
Se pare că joaca cu mințile oamenilor a fost începută de către CIA acum o jumătate de secol în urmă. În anii '60, datorită reporterilor NY Times, detalii ale proiectului MK-Ultra au ieșit la lumină. Acesta a avut ca scop de a investiga capacitatea omului de a fi controlat prin utilizarea anumitor substanțe chimice, mesaje subliminale, impulsuri electrice și substanțe psihoactive. Proiectul în sine constă dintr-un număr de sub-proiecte. De exemplu, MK-Search a fost conceput pentru a crea serul adevărului perfect, care ar putea fi utilizat pe spionii ruși capturați. 

De asemenea, ei au abordat în cercetare utilizarea practică a LSD. Experimentele au fost efectuate pe prostituate, deținuți și persoanele cu boli psihice, de multe ori fără știrea sau acordul lor. Un astfel de experiment a fost de a da droguri la șapte voluntari continuu timp de 77 zile ... Printre substanțele cu care CIA a lucrat au fost amfetamine, psilocibină și mescalină. De asemenea, au experimentat cu ședințe hipnotice. Când informații despre MK-Ultra au fost lansate public, un număr de comisii de anchetă au fost stabilite și această cercetare a fost condamnată în mod oficial și public.
    Ce este MK-ULTRA ?


Se spune adesea că proiectul infam a fost unul dintre factorii care au condus la generarea Mișcării Hippie. Ken Kesey - autor al "Zbor deasupra unui cuib de cuci", ca voluntar, a participat la unul dintre experimentele, pregătite de către CIA. Efectul LSD asupra minții umane l-a intrigat atât de mult pe scriitor, încât a devenit unul dintre primii susținători ai folosirii drogurilor psihedelice în contextul  recreerii. Un alt membru al experimentării psihedelice a fost Robert Hunter compozitorul Grateful Dead ... Știm că aceste teorii s-au dovedit a fi adevărate. Și cât de multe mai așteaptă să fie dezvăluite? Există persoane și instituții care ascund încă multe ,,teorii ale conspirației”….

Vă recomand să cititi, cei care nu ati făcut-o încă articolele referitoare la bioterorism si operatiuni steag fals aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/08/cum-este-organizat-un-eveniment-de.html  

    Sursa : http://humansarefree.com/


        Drum drept spre Lumină !

Un comentariu:


  1. Suntem dominati de fiare si bestii cu chip uman oare o vinatoare iar exstirpa? Pentru ca
    alta solutie nu vad la cit rau fac in lume !problema e cine sa organizeze haitasii si vinatorii acestor fiare!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.