marți, 26 mai 2015

16 Semne ce-ți arată că ești sclav în Matrix


Lumea de astăzi este un loc ciudat. Suntem inundați cu semnale de timpuriu în  viață, încurajându-ne pe fiecare dintre noi să mergem pe un anumit drum folosind ochelari de cal, în scopul de-a ne descuraja să căutăm alternative față de ceea ce ,,turma” face sau gândește. Viața este atât de complexă încât, dacă suntem atenți,  ne dăm seama că există un număr infinit de posibilități care ar putea fi experiență umană, și ajungem să vedem că lumea este pe foc, deoarece oamenii se întreabă  prea rar de ce lucrurile se desfășoară în acest mod și nu au observat că mentalitatea sau comportamentul lor are nevoie de adaptare continuă, în favoarea unei inteligențe intuitive nu comune, sau a unor modele durabile de existență.

Nu trebuie să fiți critic la stilul de viață al cuiva sau la situația personală, în următoarele 16 semne care vă vor arăta că sunteți un sclav al Matricei. Ele sunt destinate observațional pentru a vă ajuta să identificați zonele din viața voastră unde ați putea găsi o oportunitate de-a vă elibera din design-ul auto-distructiv al sistemului pentru viața ta.

1.     Plătiți impozite pentru persoanele pe care doriți să le vedeți închise în închisori. Acesta este, probabil, cel mai mare indicator că suntem sclavii Matricei. Noțiunea tradițională de sclavie evocă imagini de oameni în cătușe obligați să muncească pe plantațiile proprietarilor de plantații bogați. Versiunea modernă a acesteia este impozitarea forțată, unde veniturile noastre sunt reținute în mod automat înainte de-a vedea banii, indiferent dacă suntem sau nu de acord cu asta și cu modul în care sunt cheltuiți acești bani.

2.     Mergeți la doctor, dar sunteți încă bolnavi. Îngrijirea medicală modernă pentru toți este un progres științific, dar a devenit din păcate îngrijirea bolnavilor, unde rareori sunteți sfătuiți să mâncați sănătos și să vă mențineți sănătatea mentală și fizică, dar în mod curent sunteți sfătuiți să consumați medicamente și proceduri costisitoare, care sunt împinse pentru profitul corporațiilor Matricei din asistența medicală.

3.     Indiferent ce partide alegeți în politică, țara merge într-un singur sens – profitul corporațiilor – conform principiului Machiavelic ,,Dezbină și Cucerește” ce este aplicat societății noastre. Toate partidele majore sunt corupte. Crezând într-unul dintre aceste partide și ardeți energia personală argumentând cu alte persoane obișnuite care este mai bun, alimentați sufletul pervers al Matricei, și fiți siguri că "noi, oamenii" nu vom fi mai uniți împotriva corupției.

4.     Lucrați din greu făcând ceva ce urâți pentru a câștiga bani creați din nimic. Munca este importantă și cu banii vă plătiți facturile, însă, atât de mulți oameni își pierd cei mai buni ani din viață făcând lucruri pe care le urăsc, doar pentru bani. Adevărul despre bani astăzi este că nu avem bani, dar în schimb, moneda fiat inflaționistă creată din aer este deținută și manipulată în mod privat. Având în vedere că este încă necesară obținerea banilor pentru a trăi în această lume, este cel mai bine să valorificăm timpul pentru a face ceva ce ne place sau lucrând cu oameni pe care nu-i disprețuim. Este mai ușor decât ați putea crede de-a trăi cu mai puțini bani decât avem nevoie, trebuie doar să fiți dispuși să mergeți împotriva curentului pentru a realiza acest lucru.

5.     Ești dispus să acumulezi datorii personale pentru a finanța un stil de viață consumist. De fiecare dată când un card de credit este emis se creează cifre  în bilanțurile băncilor care sunt cele mai implicate în jefuirea financiară a lumii de azi. Aceste cifre sunt apoi multiplicate electronic de sistemul de rezervă fracționat, care crește exponențial puterea acestor instituții. Participând la acest lucru, și fiind de acord să plătiți acești bani falși înapoi cu dobândă în scopul de a menține un anumit stil de viață, este un indiciu puternic ce este legat de unul dintre principalele principii ale Matricei - Consumerismul.

6.     Tu conversezi cu oameni reali despre evenimentele în curs de desfășurare din emisiunile TV. TV este instrumentul cel mai puternic folosit pentru controlul minții, și "programare", care este disponibil, în timp ce cu siguranță, divertismentul este orientat pentru a consolida anumite comportamente în rândul maselor. Dramatizarea importanței ego-ului, sexualizarea a tot, glorificarea violenței și supunerea în fața unei autorități false sunt principalele caracteristici ale TV moderne. Discutând despre ceea ce se întâmplă pe ecran și faci aceasta ca o parte din viața ta reală, nu faci altceva decât de a sprijini dorința Matricei de a creea confuzie cu privire la natura realității, dovedind că nu trebuie să se întâmple ceva, pentru ca ea să fie simțită real pentru oameni.

7.     Nu trebuie să ascunzi nimic de supravegherea totală. Dacă nu deranjezi pe cineva, undeva, care lucrează pentru cineva ce este cu ochii pe tine, ascultă conversațiile tale, și-ți monitorizează mișcările, atunci, ești un sclav bun pentru Matrice. Supravegherea invizibilă este o formă insidioasă de control al gândirii, și folosind logica, "nu am nimic de ascuns, de aceea, nu mi se va face nici un rău dacă sunt supravegheat", atunci admiteți nonmental că aveți un maestru pământean și nu sunteți suveranul minții și corpului.

8.     Credeți că lumea ar fi mai sigură dacă doar guvernele ar avea arme. Aceasta este o lume violentă, iar infractorii se angajează în criminalitate împotriva oamenilor cinstiți la fiecare nivel al societății, inclusiv din cadrul guvernului. Sigur, într-o lume perfectă armele nu ar fi necesare, dar din păcate, lumea noastră nu este așa iar armele de foc sunt într-adevăr o formă foarte eficientă de protecție împotriva infractorilor de drept comun și guvernelor abuzive deopotrivă (asta este valabil la americani, conform celui de-al 2-lea Amendament din Constituția SUA, n.b.). Disponibilitatea de a renunța la dreptul de auto-apărare este un semn că ați cedat responsabilitatea personală altcuiva. Dacă masele abdică de la  responsabilitatea personală este unul dintre cele mai importante aspecte de control ale lor. Bine ați venit în Matrice.

9.     Beți cu bună știință apă cu fluor. Dintre toate dezbaterile despre sănătate care au loc astăzi, tema apei cu fluor este cel mai ușor de înțeles, pentru că este un produs secundar toxic al unui proces industrial (acesta este cazul în SUA, dar în România toate pastele de dinți conțin fluor, căutați la magazinele naturiste pastă fără fluor, există, n.b.). Fluorizările apei publice și a pastei de dinți fără consimțământul dumneavoastră ... este o formă de sclavie. Știind acest lucru și continuând să beți apă cu fluor sau să vă spălați pe dinți cu pastă cu fluor, este un semn că sunteți mulțumiți de sclavia Matricei în rolul de ,,oaie din turmă”.

10.  Consumând cu bună știință otrăvuri toxice, cum ar fi MSG și aspartam (se află în băuturile light). Aceste două substanțe chimice sunt cunoscute a fi toxice pentru organismul uman. Știind acest lucru și continuând să te otrăvești cu alimente gustoase, încărcate și prelucrate chimic, este un semn că Matricea v-a programat să puneți mai puțin preț pe sănătate și viitor decât pe satisfacerea dumneavoastră imediată.

11.  Tu depinzi de complexul industrial farmaceutic pentru gestionarea propriei sănătăți mentale. Utilizarea de medicamente psihotrope crește rapid în societatea noastră, deoarece oamenii au fost convinși că stările mentale sunt similare cu boli, în timp ce adevărul despre sănătatea mentală naturală a fost obturat de media corporativă și complexul farmaceutic-medical pentru profit. Dacă luați medicamente psihotrope, atunci sunteți într-una dintre formele cele mai puternice de control al minții. O parte din acest control este de a vă convinge că nu aveți autoritate asupra propriei minți. Aceasta este, probabil, cea mai teribilă minciună a Matricei, iar prin luarea de bunăvoie a acestor medicamente psihotrope corespunde cu cel mai rău tip de sclavie, inhibând răspunsurile voastre mentale și emoționale naturale la factorii de stres din viață, aceștia semnalizând că aveți nevoie de a vă schimba comportamentul și obiceiurile.

12.   Nu v-ați oprit încă să vă uitați la programele de știri locale și naționale. Mass-media este un instrument de control și manipulare, ea continuă să sprijine ideile și opiniile lumii, distrăgându-vă atenția în mod voluntar pentru a fi un sclav al acestui proces subtil de programare mentală. Chiar știrile locale sunt un scenariu la nivel național creat de către agenții corporațiilor însărcinate cu formarea opiniilor despre anumite evenimente.

13.   Sunteți mai preocupați de sport televizat sau alte distracții fără minte decât de calitatea mediului natural. Creșterea poluării oceanului, creșterea exploatărilor prin fracționare hidraulică, sacrificarea Amazonului, și Fukushima; toate acestea ne pot schimba viața și vor avea un impact grav asupra viitorului nostru pe planeta Pământ. Fiind indiferent la toate dar tunnat pe un flux nesfârșit și trivial de sport-TV bazat pe distragerea atenției zi de zi, este un semn că sentimentul de auto-conservare v-a fost furat și înlocuit cu o tendință impulsivă pentru trivialitate și escapism.

14.  Sunteți sceptici cu privire la orice domeniu al vieții, care nu a fost "dovedit" sau validat de știința modernă. Esența științei este ancheta în necunoscut, ceea ce înseamnă că până când știința poate înțelege ceva, este inexplicabil. Prin discreditarea sau ridiculizarea experiențelor altor persoane, care se sustrag înțelegerii științifice, cum ar fi experiențele din apropierea morții, acupunctura, sau a celor ce și-au schimbat viața datorită efectelor ayahuasca, vă reduceți servili la înțelegerea lumii într-un interval îngust de posibilități. Fabricarea Matricei este posibilă prin eforturile  paznicilor voluntari care nu sunt dispuși să creadă că există altceva în afara cutiei.

15. Voi n-ați pus la îndoială vreodată versiunea popularizată despre istoria antică și originile civilizației noastre. Există multe întrebări fără răspuns cu privire la originea rasei umane care indică o versiune diferită a istoriei umane decât ceea ce se predă în școală. Citește 20 de întrebări de  istorie ce sunt refuzate a se răspunde în școală, pentru a descoperi unele dintre mai multe moduri în care istoria noastră a fost deturnată. Neîntrebându-ne niciodată despre originea noastră, am cedat la multe dintre sistemele de credință impuse și punctul de vedere îngust pe care Matricea le promovează.

16.  Încă nu v-ați dat seama că sunteți o ființă spirituală care are o experiență umană.  

Dacă vă regăsiți la oricare dintre punctele de pe această listă, atunci Matricea vă deține, iar acum este de datoria voastră să vă implicați mai profund în eliberarea voastră !

 Bine zice George Carlin… 


            Sursa : http://humansarefree.com/

         Drum drept spre Lumină !

2 comentarii:

  1. Marius, m-ai speriat cu titlul, totusi ma incadrez numai la punctul 1 ca de asta nu scapa nimeni momentan, doar daca esti vreun cesetor colorat de prin Franta, Anglia sau traiesti in jungla cu fructe din copaci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Âla care a scris articolu´chiar nu plãteste impozite?!? Sau o fi trãind pe vreo altã planetã...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.