luni, 18 mai 2015

10 Motive ce ne oferă speranța că Noua Ordine Mondială este pe moarte


Putem spune, că vedem un pahar pe jumătate gol sau pe jumătate plin. Atitudinea noastră, mentalitatea și așteptările sunt ghidul percepțiilor care, la rândul său, va ghida opiniile declarate și opiniile lumii în care trăim. Percepțiile multora sunt că Noua Ordine Mondială se deplasează lent dar sigur spre disoluție.
Poate am fi prea optimiști sau poate intuiția mea este corectă. Un lucru cred cu tărie: umanitatea nu este concepută să trăiască în paradigme guvernamentale false de sclavie și supunere oarbă. Se spune că în democrație trebuie să ne supunem legilor, dar dacă aceste legi sunt proaste sau create împotriva noastră, a celor mulți ? Cei care trăiesc în guvern și aparatul de stat au aceste convingeri, dar natura și restul omenirii spun o altă poveste.

Umanitatea tânjește natural de a fi liberă de toate sistemele de control. Deși un anumit procent din omenire are nevoie de fapt și vrea să fie sub controlul guvernului, numai acest segment al umanității dorește acest lucru, deoarece ei nu știu nimic altceva și se tem de o lume apatridă în care ar trebui să aibă grijă de ei înșiși. Pentru moment, să renunțăm la aceste persoane care trăiesc în frică și au nevoie ca statul să fie parte din viața lor, și să ne concentrăm în schimb asupra restului omenirii, care este trezită. Ne dăm seama cât de uimitori, talentați și binecuvântați suntem ca oameni, și cât de firesc este să fi liber. Pentru aceia dintre noi care s-au mutat dincolo de înrobirea mentală a zilei moderne de azi, din mâinile sistemului de control, este mult mai ușor a vedea victoriile umanității, cu fiecare zi care trece.

Pentru aceia dintre noi care ne-am angajat să vedem lumea într-un mod pozitiv, nu este foarte greu, văzând unele recente titluri, văzând că există semne care arată că noua ordine mondială (am scris cu literă mică deoarece nu mai au nicio importanță aceste simple cuvinte, n.b.), planul elitei de sclavie globală ar putea fi amânat pe termen nedefinit. De altfel, recent chiar maleficul Henry Kissinger a recunoscut-o oficial. Asta este, noua ordine mondială este un eșec, chiar dacă aceștia se luptă și fac tot posibilul de a continua să împingă planul lor înainte.
Aici sunt doar 10 povești recente care indică faptul că noua ordine mondială se îndreaptă încet spre dispariție. Aceste 10 povestiri abia zgârie suprafața lucrurilor care se întâmplă la nivel local peste tot în Statele Unite și în întreaga lume. Oamenii chiar au început să realizeze că elitele bogate și guvernele sunt rădăcina problemei. Oamenii realizează cât de corupți sunt și modul în care intenționează să ne înrobească pentru totdeauna. Mulți oameni încep să vadă imaginea de ansamblu și acest lucru ne conduce spre o nouă conștiință.

Nu cu mult timp în urmă, în America am văzut multe cazuri în care poliția a ucis civili neînarmați. De la Michael Brown, Eric Garner, de luni de zile am văzut o nedreptate ieșită din comun, cum polițiștii literalmente fac crime cu sânge rece și nu sunt pedepsiți. Specific că acțiunile din Baltimore, cât și altele asemănătoare dinainte din alte orașe americane au fost amplificate de ,,agitatori” sub acoperire, pentru a incita populația la violențe și astfel să se poată interveni în forță, sau eventual, în cel mai rău caz instituirea legii marțiale. Aici s-au folosit inclusiv arme cu puls electromagnetic, direcționate asupra maselor de manifestanți pentru a-i determina să recurgă la violențe. Încet schimbarea de paradigmă se întâmplă, polițiști judecați pentru acțiunile lor se îndreaptă în direcția de a deveni normală. Da, avem un drum lung de parcurs, dar ne îndreptăm în direcția bună.

2.     Statul Montana trece o lege care anulează militarizarea poliției (http://www.thenewamerican.com/usnews/constitution/item/20738-montana-nullifies-federalization-of-state-law-enforcement )
În Montana Guvernatorul Steve Bullock a semnat o lege care în esență protejează statul Montana de a deveni un braț înarmat al guvernului federal și interzice echipamentul militar. Cât de mare este această schimbare de paradigmă? Acesta este un rezultat direct al trezirii umanității la dorința elitei de a crea un stat polițienesc, care este parte din planul noii ordini mondiale. Dacă o lege ca aceasta nu ar fi fost luată în considerare, ar fi condus la extinderea statului polițienesc militarizat, deja vizibil. Americanii de pretutindeni vedem acum rezultatul final al unui stat polițienesc violent care atacă populația civilă, neînarmată cu brutalitate și imunitate.

3.     Jade Helm anulat în unele părți din Colorado și Texas după o puternică opoziție (a se vedea articolul despre Jade Helm http://burebista2012.blogspot.ro/2015/04/operatiunea-jade-helm-15-poate-fi-o.html )
Operațiunea Jade Helm va avea loc în SUA începând cu luna iulie. Vestea bună este că într-o perioadă scurtă de timp operațiunea militară a primit atât de multă atenție că deja s-au făcut anulări, în anumite părți ale Texasului și Colorado. Dacă există vreo linie de argint este că, atunci când suficienți oameni se adună și vorbesc cineva îi va asculta.
 Notă bloger : După cum vedeți americanii s-au mobilizat și încep să aibă și rezultate, dar ce facem noi europenii și mai ales noi românii? Parlamentari psihopați din parlamentul Europei țin discursuri despre pregătirea pentru război nuclear a Europei. Ei, sub puterea cabaliștilor chiar vor să ne împingă într-o distrugere totală. Nu ne-au ajuns cele două războaie mondiale care au devastat Europa și au lăsat în urmă peste 150 de milioane de victime, acum vor să o distrugă total !! Este aberant modul lor de gândire, ce pregătiri să faci? Dacă în prezent ar avea loc lovituri nucleare nu ar mai exista nici învinși nici învingători, s-ar distruge reciproc și de asemenea planeta. Oamenii trebuie să facă manifestații împotriva oricărui fel de război, am trecut de epoca când problemele se rezolvau cu arma, omenirea a evoluat și nu trebuie să mai aprobăm aceste ieșiri războinice ale unor PSIHOPATI EGOTICI. Să-și trimită ei copiii și neamurile la război dacă vor asta. Nu vă lăsați târâți în aceste jocuri malefice ale lor, mai bine îi anihilăm pe ei decât popoarele lumii și planeta…

4.     Nu au fost suficiente voturi în Congres pentru a reautoriza Patriot Act ( http://www.activistpost.com/2015/04/rep-amash-not-enough-votes-in-congress.html )
Cred că foarte mulți oameni sunt acum conștienți de faptul că, probabil, e timpul să spunem la revedere la Patriot Act. Doar timpul va spune ce se întâmplă în cele din urmă cu Patriot Act (legea semnată de Bush Jr. după steagul fals din 11 sept. prin care se anulau multe drepturi cetățenești sub sloganul ,,siguranței naționale”, n.b.). Inactivarea Patriot Act ar fi o lovitură uriașă pentru planurile noii ordini mondiale. Din acest motiv ar trebui să ne așteptăm la o puternică opoziție la ideea de a reînnoi actul.

5.     Sondajele de opinie arată că tinerii americani sunt sceptici de încălzirea globală
Chiar și în 2015, anul de întoarcere planificată a "încălzirii globale" tema deghizată sub stindardul "schimbările climatice", nu poate păcăli generația tânără. Agenda religiei climatice globale a elitei a fost inventată la sfârșitul anilor 1950 și a fost inițiată în anii 1960 de către Clubul de la Roma. În ciuda faptului că mișcarea schimbărilor climatice este activă în acest an, oamenilor le este exploatat simțul comun, gândirea critică și gândirea rațională și s-au trezit vis-à-vis de acest subiect. Oricine, care nu este ignorant, poate vedea clar că schimbările climatice sunt o farsă și cea mai mare amenințare la adresa planetei este planificată, documentată și efectuată de către geoinginerie prin pulverizare (chemtrails) și tehnologia HAARP. Cerul planetar este violat constant cu dârele chimice toxice ce otrăvesc aerul, apele, pământul, plantele și pe noi oamenii în marile orașe. Sunt peste 150 de patente în acest sens depuse la Pentagon http://stopnortherncaliforniachemtrails.blogspot.ro/2013/05/why-is-usa-air-force-removing-this.html

6.     Chipotle Mexican Grill devine primul restaurant fast food care respinge OMG (animale, plante, legume, fructe modificate genetic) http://www.naturalnews.com/049510_Chipotle_non-GMO_foods_clean_fast_food.html
O lovitură clară dată noii ordini mondiale și Monsanto, o companie specializată în ingineria genetică a alimentelor. Chipotle Mexican Grill este acum primul din multe alte lanțuri de fast-food, care, sperăm, va face același lucru. Această tendință va lua amploare în scurt timp, poate și datorită dorințelor oamenilor care sunt din ce în ce mai mult bine informați asupra pericolului de cancer și alte boli grave, dacă consumă produse fast-food și modificate genetic.

7.     30.000 de medici din Argentina interzic cererea de glifosat Monsanto http://naturalsociety.com/30000-doctors-in-argentina-demand-that-glyphosate-be-banned/
Ca și în povestea Chipotle, 30.000 de medici sunt dispuși să se reunească pentru a încerca să facă o diferență în țara lor. Este remarcabil și ar putea fi o altă lovitură de moarte pentru Monsanto, care face glifosat (un erbicid toxic,n.b.). Să nu uităm că fiecare victorie de a interzice Organismele Modificate Genetic este o victorie uriașă împotriva noii ordini mondiale. Sperăm că în anii următori vom vedea mai multe măsuri de genul ăsta întreprinse de multe alte țări.

8.     Trans Pacific Partnership (TPP) este o opoziție în creștere. Obama este din ce în ce mai frustrat https://www.techdirt.com/articles/20150424/14443230784/president-obama-demands-critics
Super-secretul acord de parteneriat Trans-Pacific al lui Obama se chinuie. Oamenii deduc rapid că secretul = rău. Nici un plan bun nu este ținut secret de public și nimic bun nu ar putea să aducă un plan care subminează suveranitatea individuală la nivel global. Ne putem aștepta ca opoziția față de TPP să crească. Acum este momentul să ne familiarizăm cu TPP și tot ce se întâmplă în jurul acestui acord comercial internațional secret. TPP este, de asemenea parte integrantă a planului noii ordini mondiale, prin urmare să ne continuăm lupta pentru a expune acest lucru.

9.     Fratele lui Obama spune că Barack este un mincinos, nemilos, rece și înșelător http://allenbwest.com/2015/04/bombshell-interview-malik-obama-says-barack-is-cold-and-ruthless/
Această poveste poate părea ca una ciudată de-a o include aici, dar ce este de fapt? Străinul născut Barry Soetoro, alias Barack Obama, a fost expus cu o fraudă, deoarece înainte de a fi ales în 2008, multe lucruri despre trecutul său au ieșit la suprafață pentru prima dată. Deci, de ce este această poveste importantă? Și modul în care este aceasta un semn că noua ordine mondială se prăbușește?
Deoarece de-a lungul istoriei frații președintelui, de obicei nu ies cu îndrăzneală să spună lumii că propriul frate este un mincinos, și o persoană nemiloasă. Din păcate, amploarea acestei povești este, de fapt denaturată de mass media controlată de astăzi; dar păstrează în minte, în orice alt moment din istoria Americii acest lucru ar fi fost poate povestea de top din țară sau povestea anului. Dar într-o națiune profund încurcată într-o hazna de minciuni, înșelăciune și propagandă, mulți susținători ai lui Obama când văd acest titlu nu cred nimic.

10.                CIA / CNN pun un accent major pe ISIS psyop, dar nimănui nu îi pasă! http://www.activistpost.com/2015/04/cnn-reporter-stutters-through-cia.html
Recent în mass-media americană apar informații precum că ISIS atacă America, dar nimănui nu-i pasă (au luat boala românilor, nouă ni se aduc dovezi că țara e furată și vândută pe nimic și nimănui nu-i pasă, Mall-urile să trăiască și cluburile…). Americanii de pretutindeni n-au dat în cele din urmă nimic pe spectacolul ISIS. Ei sunt imuni la teamă, și guvernul folosește "frica" pentru a împinge agenda lui mai departe. Fără eficacitatea temerilor și a fricii, planurile noii ordini mondiale sunt, fără îndoială, în pericol grav. Ceea ce vedem acum este cum CIA împinge rapoarte organizate prin mass-media de masă (în special CNN), fiecare script este destinat să mențină ISIS - adică, să prelungească existența ISIS (această grupare a fost creată de CIA și este finanțată și înarmată de către CIA, UK și Israel, n.b.).

     Schimbarea paradigmei și adio Noii Ordini Mondiale
Americanii de pretutindeni și oamenii din întreaga lume ar trebui să vadă paharul pe jumătate plin, pentru că este pe jumătate plin. Noua ordine mondială este într-adevăr pe moarte, dar moare încet. Moare încet, deoarece NOI suntem mai mulți decât sunt ei. Este pe moarte pentru că oamenii s-au săturat. Este pe moarte, deoarece oamenii folosesc puterea Internetului pentru a privi lucrurile și a confirma adevărul despre cine suntem, cum dorim să trăim și mai ales ce succese au obținut alți semeni ai noștri. Ei au descoperit că guvernele funcționează doar prin "conspirație".
Ei își dau seama că conspirația este norma unei categorii speciale care necesită o atenție specială.
 Această realizare globală este parte a schimbării de paradigmă cu care toți suntem confruntați. Această schimbare de paradigmă globală are loc pentru a preveni ca sistemul de control să continue a mărșălui spre o nouă ordine mondială a tiraniei globale. Nimic nu va opri acest sistem de control, cu excepția datei de expirare care este Acum. Tot ceea ce fac va expira la un moment dat. Soldații care fac parte din sistem vor lua la un moment dat o decizie, fie să urmeze ordinele ilegale și imorale fie să-și urmeze conștiința. Moartea lor este reală și ar trebui să ne păstrăm axați pe acest proces lent, pentru a ne reaminti să continuăm lupta cu armele compasiunii, iertării, discernământului și implicării conștiente în orice sesizăm ca abuz asupra libertăților fundamentale ale oamenilor și abuz asupra planetei. Pentru asta trebuie să-i ajutăm și pe frații noștri care încă ,,dorm” să se trezească și să vadă adevărul, imaginea de ansamblu. Cu cât vom fi mai mulți cu atât succesul nostru va fi garantat și astfel ni se vor alătura încet, încet și cârcotașii.
       Sistemul este pe moarte…să-l ajutăm…să moară în pace !

      Sursa : http://www.activistpost.com/


   Drum drept spre Lumină ! 

5 comentarii:

 1. NAMASTE !!! AI MARE DREPTATE MARIUS,DACA DE CEVA NU LE-AR FI FOST FRICA DE MULT ERAM TERMINATI CA FIINTE.SA NU UITAM CA SAMANTA RAZBOIULUI ARUNCATA IN TARA VECINA UCRAINA ,NU A DAT REZULTATELE ASTEPTATE. SA NU UITAM CA NOI CA NATIE ASA CUM SANTEM AM IASIT IN STRADA ORIDECATE ORI TENDINTA DE A NE OBSTRUCTIONA LIBERTATILE FUNDAMENTALE DAR SI DERAPAJUL IDIOTILOR ASTORA CARE CU FIECARE ZI CARE MAI TRECE GANDESC ,CUM SA DISTRUGA UN POPOR,CUM SA-SI ACORDE CAM PE TREI VIETI DE ACUM INAINTE ATAT PENTRU EI CAT SI PENTRU NEAMURILE LOR BANI,CAT MAI MULTI BANI,IMUNITATI PESTE IMUNITATI,PENTRU EI ,CATEL,PURCEL SI CE ORATANII MAI AU PE LANGA CASA,CUM SA FUGA SI SA ASCUNDA IN CONTURI SUME COLOSALE PE CARE ,CULMEA LE-A FACUT CUNOSCUTE UN BROKER ROMAN,FUGIT PRIN ELVETIA---STIU CA AI AUZIT SI STI PROBABIL MULT MAI MULTE CA MINE IN CEEA CE EL A DAT TITLUL CARTILOR SALE CONFESIUNI "MAREA SPOVEDANIE" JURNALISTUL OCTAVIAN ANDRONIC A AVUT INTRO SEARA UN INTERESANT INTERVIU CU ACEASTA PERSOANA. NU CA EL AR FI CINSTEA INTRUCHIPATA,ACEST C.SIMA A FACUT JOCUL MULTOR ASAZISE SOMITATI POLITICE ,INVATANDU-I DAR SI LUCRAND PENTRU MULTI DINTRE EI,IN SENSUL CA PE BURSA LE MISCA PLASAMENTELE (ACTIUNI) AJUNGAND INTRUN TIMP RECORD LA CASTIGURI URIASE.NU AR FI ASTA PROBLEMA .DAR PROVENIENTA ACESTOR BANI NU E TOCMAI ORTODOXA. SI TE MAI PUNE SERIOS PE GANDURI SI FAPTUL CA INTRUN TIMP ATAT DE SCURT UN MARE NUMAR DE POLITICIENI AU FOST LOVITI DEODATA DE MORBUL BURSEI. SI IAR TOTI DEODATA DISPAR CU SUME IMENSE UNDE.....NUMAI EI STIU,SAU ,MA ROG,ASA CREDEAU CA NUMAI EI STIU. IATA CA ZGUDUIALA VINE DE UNDE S-AU ASTEPTAT EI CEL MAI PUTIN,TOCMAI DE LA CEL CARE I-A DUS DE MANA SI LE-A FACILITAT SEMISUCCESUL. NU CA ACEST SIMA AR FI SPUMA LAPTELUI,NICI VORBA. EL PRETINDE IN INTERVIUL ACORDAT LUI ANDRONIC,CA AR FI FUGIT DIN TARA DE TEAMA DE A NU FI LOVIT PE LA SPATE,CACI,ZICE EL,UN MARE GRANGUR DIN POLITICA A PIERDUT PE BURSA SI CA BROKERUL AR FI FOST VINOVAT CA NU I-A DIRIJAT PLASAMENTUL IN ACTIUNI FAVORABILE,AICI E VORBA ,DACA RETIN EU BINE DE HREBE. ACUM REFERITOR LA CE SE INTAMPLA IN SUA SI CUM LUMEA DEJA A ALUNGAT VALUL DE PE OCHI AM PUTEA SPUNE CA E BINE SI CU CE SE INTAMPLA IN MONTANA,SANT SIGUR CA-L VOR URMA GRABNIC SI CELELALTE STATE,IAR SOLDATII CAND VOR CONSTATA CA DE FAPT FAC UN FRONT DIFERIT DE PARINTII SI COPII LOR ,VOR FACE STANGA IMPREJUR SCHIMBAND TABARA. DESPRE OBAMA S-A TOT VEHICULAT IN PRESA ATAT CEA DIN STATE CAT SI DIN EUROPA CA OBAMA NU E CHIAR CURAT FATA DE CIT L-AU LUSTRUIT SPECIALISTII IN IMAGINE DE LA CASA ALBA. SI USOR USOR VOR FI CUNOSCUTE MULTE NEBULOASE ALE BIOGRAFIEI SALE ! LA NOI,ACUM,PE PLAN INTERN ,FAPTUL CA AM REPURTAT O VICTORIE -MICA ,E ADEVARAT,DAR MARE PENTRU TREZIREA SI SPERIETURA TRASA DE ALESI,AMPLIFICAND SI MAI MULT CERTURILE INTRE PSD-ISTI SI PNL-ISTI....ASTA ASA CA DENUMIRE,TOTI STIM CA NU E DECAT O FORTA POLITICA ACOLO CEA A BANULUI.CULORILE FIIND ASA CA SA SE DEA O NOTA DE DISCORDANTA IN APARENTUL ECHILIBRU DEMOCRATIC. CE FATARNICIE ELEGANTA....CA SI CUM NU AM AVEA COLOANA VERTEBRALA SAU MEMORIE ,IAR INCEARCA BULDOGUL CU SCLIFOSITA DE ALINA GORGHIU SI INCA CATIVA CARE-SI FAC AGENDA POLITICA LA POSTURILE Tv SA NE ARUNCE PRAF IN OCHI.PACATELE LOR SANT DE NEIERTAT CAND IN PERIOADA IN CARE AU FOST LA PUTERE AU ADUS GRAVE NEDREPTATI ACESTUI POPOR IMPREUNA CU VOCEA TUNATOARE A LUI BASESCU SI CATELUL DE CASA EMIL BOC. II STIM PE TOTI CE AU FACUT SI NU VOR FI IERTATI.AR FI TIMPUL SA O LASE MAI USOR SI SA-SI CAM IA TALPASITA UNDE A NINS SI NU S-A PRINS. AS AVEA O OPTIUNE DACA AR FI SA INLATURAM FACTORUL POLIRTIC DIN VIATA ROMANULUI SI ACELA AR FI MISCAREA MERITOCRATICA CONDUSA PRINTRUN POST Tv DE PE NET DE CATRE LAURENTIU PRIMO.ACOLO SE AFLA SI CONSTITUTIA MERITOCRATICA IN CARE ESTE STIPULAT CA FIECARE CETATEAN POATE FI PARTE ACTIVA LA PROCESUL DE FUNCTIONARE A NOULUI SISTEM DIN CARE ESTE EXCLUS FACTORUL POLITIC.IL POTI CITI PE www.meritocratia.ro . multumesc pentru aceasta cuprinzatoare stare de fapt prezentata mai sus. SA NE REAUZIM CU BINE ! GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da George, Meritocratia este prima solutie pentru a extermina toata clasa politica si a-i azvarli de la putere, apoi nationalizarea tuturor padurilor si pamanturilor vandute, precum si ale marilor intreprinderi , gen OMV-Petrom, distributia de gaz si curent electric si apa. Aruncarea din tara si in puscarii a tuturor tradatorilor de tara si corporatistilor international. A..am uitat bancile. Afara cu ele si nationalizarea BCR. Recuperarea tuturor banilor de milionarii imbogatiti dupa Revolutie....etc. Dar pentru asta trebuie sa fim cel putin 1 milion..
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 2. ...Dar pentru toate acestea care suna f. frumos, nu uitati ca ne trebuie "aprobarea UE " care ne dirijaza tara precum si altii care o fac si noi habar nu avem...auzeam o voce prin TV ca basescu nu poate fi luat la rost pana nu se da unda verde de la nivel international. Si parca au inebunit si posturile de televiziune ca-l dau mereu sa vada romanii mereu si mereu hahaelile lui...ce sa mai astepti de la ele (televiziunile) isi castiga bucatica de paine ...

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE MARIUS ! VEZI CE ÎNSEAMNĂ SĂ GANDIM CU RESPONSABILITATE PENTRU ŢARA ASTA ? ŞI EU DUPĂ CE AM CITIT CU MARE ATENŢIE "CONSTITUŢIA MERITOCRATICĂ" AM DECIS CĂ E BINE SĂ O FAC CUNOSCUTĂ OAMENILOR ŞI REZULTATELE NU AU ÎNTÎRZIAT DEOARECE FOARTE MULŢI MEMBRII AI SOCIETĂŢII CIVILE NU-ŞI MAI GĂSESC CORESPONDENTUL ÎN ACTUALII......... ÎŢI DORESC UN WYKEEND PLĂCUT ! NE AUZIM !

  RăspundețiȘtergere
 4. NAMASTE MAYA ! ESTE NORMAL OARE SĂ NICI NU AVEM VOIE A RESPIRA FARĂ ACORDUL UNCHIULUI SAM ? TE ÎNTREB,DEOARECE NU ŞTIU DACĂ COMENTARIUL TĂU ESTE IRONIC SAU SURSA TA DE INFORMAŢIE PROVINE NUMAI DE PE CANALELE Tv SAU PRESA TOT MAI PUŢINĂ-CEA DE SUBZISTENŢĂ.AŞA CUM A FACUT MARIUS TE INVIT SĂ VIZITEZI site-ul www.meritocratia.ro AL LUI LAURENŢIU PRIMO,APOI NE MAI SCHIMBĂM OARECE IDEI,IAR DUPĂ CE TE-AI LĂMURIT CÎT DE CÎT ŞI EŞTI MULŢUMITĂ DE CONŢINUT ŞI ABORDAREA SOCIALĂ ,PROPUN SĂ MAI DISCUTĂM DUPĂ CARE SĂ-L TRIMIŢI ADRESELOR TALE ELECTRONICE. ÎŢI DORESC DE ASEMENEA UN WYKEEND ÎNSORIT.LA MINE LA DROBETA PLOUĂ ! E DE BINE !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.