joi, 16 aprilie 2015

Operațiunea Jade Helm - 15 poate fi o acoperire pentru instaurarea unei dictaturi fasciste în SUA


Așa cum scriam în scurtul articol de informare, că evenimente importante se vor desfășura în viitorul apropiat, unii cititori mai sceptici și neinformați s-au grăbit să comenteze că nimic nu se va-ntâmpla. M-am decis să vă informez asupra unui eveniment de importanță majoră cred eu, pentru SUA și implicit pentru planetă. In ultima vreme tot mai multe informații abundă media alternativă cu referire la un viitor eveniment militar ce este planificat a se desfășura în partea de S – SV a SUA.

Oficial s-a dat un comunicat evaziv, că ar fi vorba de ample exerciții militare care implică foarte multe categorii de forțe armate și nu numai. 
Aceste exerciții sunt pregătite de U.S.Army Special Operations Command și se vor desfășura în următoarele state : California, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Mexico și Texas. De ce în partea de S-SV a SUA, se poate intui. Aceste exerciții vor începe oficial în 15 iulie acest an și va dura până la 15 septembrie sub denumirea de Jade Helm 15Dar în prezent sunt mișcări enorme de trupe și tehnică militară pe întregul spațiu terestru și aerian american, elicoptere Black Hawk ce survolează multe orașe mari și mutări de personal civil însoțiți de militari înarmați (se speculează că se fac arestări). Ben Fulford în una din informările sale săptămânale relata că arestarea Cabalei a început, dar nu am văzut nicio confirmare până acum. Deci întrebarea aici este : Cine sunt cei din imagine, băieții buni sau cei răi?  Priviți videoclipul :

Acest ,,joc de-a războiul” include scenariul unui război atipic, adică inamicii sunt proprii cetățeni. Anumite surse relevă faptul că ar participa și trupe străine din cadrul ONU. Priviți foto :

La aceste exerciții, pe lângă trupele speciale ,,Beretele Verzi”; ,,Navy Seals”; Marine Special Operations Command, Divizia 82 Aeropurtată și încă vreo 10 categorii de trupe speciale, participă și FBI și DEA, precum și vestitul deja, DHS (Departamentul de Securitate Internă), care este deja militarizat și dotat cu tehnică militară ca pentru război și care administrează ,,lagărele” FEMA unde vor fi duși civilii turbulenți arestați. La prima vedere, s-a crezut că acest lucru este un răspuns la exercițiile militare masive efectuate de către Rusia, un exercițiu conceput pentru a proteja sud-vestul SUA de o invazie a forțelor ruse sprijinite din America Latină. 
Dar, după ce a fost citit planul operațional al Jade Helm 15, este clar că această operațiune este concepută pentru subjugarea brutală a popoarelor din Texas, Utah și California de Sud, care s-au ridicat împotriva tiraniei din Washington DC. Mai mult, aceasta este, de asemenea un motiv pentru declararea Legii marțiale, ca o măsură preventivă în aceste state care "ar putea" înclina spre război civil împotriva guvernului federal al Statelor Unite (de exemplu California, Nevada, Colorado, Arizona și New Mexico). Aceste operațiuni ar avea ca scop ,,extracția” figurilor politice incomode, liderii rezistenței și ai mass-mediei independente. Si când te gândești că SUA ne este prezentată ca ,,cel mai democratic stat din lume…??!!”

Veteranii și milițiile statale sunt în alertă pentru că susțin că aceste operațiuni sub masca exercițiilor de antrenament ascund operațiuni reale de confiscare a tuturor armelor personale ale americanilor și instaurarea Legii Marțiale.

 Trebuie doar să ne aducem aminte că toate operațiunile ,,steag fals” din ultimii ani au avut loc prin desfășurarea unui exercițiu militar, aproape cu aceeași temă. De exemplu ,,atacul” asupra turnurilor gemene s-a desfășurat în cadrul exercițiului de acțiune în cazul deturnării unui avion civil de către teroriști, sau atacul din metroul londonez, în timpul executării unui exercițiu al trupelor speciale cu același scenariu, etc. 


In aceste exerciții toate statele enumerate, din sudul SUA sunt considerate ostile. Oare întâmplător? Cu puțin timp în urmă citeam informații din site-uri americane că unele din aceste state precum Texas de exemplu ar dori ruperea de Federația SUA, pe baza unui vechi document și în urma unui referendum național și nu este singurul. Oare SUA este pe punctul de a se destrăma și din această frică guvernul federal total corupt dorește declanșarea unui razboi mondial, concomitent cu instaurarea unei dictaturi interne? Nimeni nu poate răspunde încă acestei întrebări. Si toate astea în paralel cu colapsul economico-financiar iminent și declanșarea unui haos social total. Este o situație foarte complicată acolo, iar mass-media deturnează atenția omenirii asupra Ucrainei și Rusiei, care este o problemă de ei creată în acest scop.

In nordul Californiei s-a desfășurat un exercitiu de actiune în cazul detectării și dezamorsării unei ,,bombe murdare” (aceasta este o încărcătură explozivă convențională, cu un adaos de substanțe radioactive; s-au folosit astfel de bombe în Serbia, Irak, Afganistan și mai recent în Ucraina împotriva separatiștilor, cu efecte nocive de durată) în weekend-ul Paștelui ortodox (dejucarea unui ,,steag fals”) , aici : http://21stcenturywire.com/2015/04/08/major-dirty-bomb-drill-set-for-this-weekend-in-northern-california/

In aceste exerciții sunt implicate inclusiv autoritățile locale statale și ale orașelor mari, dar toate acestea sunt mascate printr-o operațiune ,,Psi”. Iată ce relatează Alex Jones :


Și aici despre operațiunea Jade Helm 15 :

Unul dintre motivele, conform zvonurilor, desfășurării acestor operațiuni în această zonă a SUA, este că Rusia și China ar aproviziona cu armament milițiile acestor state formate din veterani și cetățeni patrioți, prin Mexic pentru declanșarea unui război civil (dar nu sunt informații confirmate, pot fi doar pretexte ale Cabalei pentru confiscarea în forță a armelor cetățenilor americani și a se face arestări).
Conform celui de-al doilea amendament al Constituției SUA, statele federale au dreptul să-și constituie miliții din cetățenii săi benevol, pentru apărarea drepturilor cetățenilor acelui stat împotriva abuzurilor guvernului federal, priviți :


Ar fi defapt al doilea din istoria SUA, primul fiind Nord contra Sud și abolirea sclaviei. Acesta nu ar fi existat dacă clanul Rothschild nu ar fi dorit asta, și s-a desfășurat prin finanțarea și înarmarea ambelor părți, pentru viitoarea forță de muncă ieftină din Sud în contextul industrializării.  
Iată ce se afirmă aici : http://www.blogtalkradio.com/americanfirestorm/2015/04/10/american-firestorm-jade-helm-15-is-operational-now , un blog cu post radio on-line unde se dezbate problematica acestor operațiuni în desfășurare deja în unele orașe americane :

,,Știați că DHS a îndepărtat drepturile stradale ale cetățenilor, în Carolina de Nord acum câteva zile în urmă? Sau că unitățile DHS au fost reperate în Massachusetts și Florida ... azi! Operațiunile Jade Helm sunt în curs de desfășurare în acest moment! Unități de miliție majore trebuie informate pentru a executa răspunsuri eficiente la locul potrivit și la momentul potrivit. Alăturați-vă Firehawk pentru a asculta interviurile cu comandantul uneia dintre cele mai mari organizații de miliție ale națiunii. Descoperiți ce se întâmplă și ceea ce s-a planificat pentru a opri "extracțiile" neconstituționale (a se citi răpirile de cetățeni), din orașele americane.
Aflați cum vă puteți conecta la aceleași informații la nivel national, precum și organizarea și conducerea unităților de miliție ale Patrioților din SUA.”
Deci în prezent, așa cum revela și unul din videoclipurile de mai sus se fac răpiri de persoane (patrioții americani care acționează împotriva guvernului federal) în orașele americane. Nu seamănă cumva cu Noaptea cuțitelor lungi, a lui Hitler când s-a declanșat pogromul asupra evreilor din Germania, din anii ’30 ? Nu este deja clar în ce direcție se îndreaptă guvernul federal corporatist al SUA?


 Aici http://beforeitsnews.com/alternative/2015/04/jade-helm-is-operational-militia-unites-fired-up-gun-grabs-are-back-jade-helm-is-not-a-drill-picture-video-3136102.html - se relatează că în prezent este confuzie totală în rândul populației statelor din S și SV, pentru că nu se știe ce se întâmplă. Cetățeni dispar sau sunt arestați pur și simplu. Din această cauză s-au activat milițiile acestor state. 


La aceste ,,exerciții” participă și JPRA (The Joint Personnel Recovery Agency – Agenția de Recuperare de Personal). Aceasta menține o serie de site-uri a scolilor de formare de personal care include :
      "Prizonierii de război; ostatici și deținuți; evaziune și evacuare; căutare și salvare; tehnici de supraviețuire în detenție și experiențe; Studii de geografie și cartografie, științe naturale, etnologie; terorism; științe militare și navale; medicină naturistă și de urgență. "
Culorile cu care sunt reprezentate statele americane (dacă priviți harta) nu sunt alese întamplător:


-          Statele roșii - Utah si Texas sunt enumerate ca state ostile, ca parte din California de Sud. In aceste state se dorește suprimarea rezistenței civile. Utilizarea Diviziei 83 Aeropurtate este, de asemenea sugestivă pentru faptul că autoritățile anticipează că ar putea exista milițiile civile în creștere, poate în combinație cu grupurile de veterani și unitățile militare loiale statelor respective care solidarizează eventual, cu cetățenii Statelor Unite.
-         Statul maro - New Mexico este listat ca fiind înclinat spre ostil.
-         Statele albastre - California, Nevada și Colorado sunt enumerate ca fiind loiale, "permisive", la autoritatea militară și legea marțială.

-         Statul bleu - Arizona este listat ca "necunoscut", dar înclinat spre a fi prietenos.Aceasta arată ca un tablou de bord al unui război civil, similar cu cel pe care președintele Lincoln trebuie să-l fi construit în 1861, după atacul asupra Ft. Sumter. Trimitere repetată din documentele operațiunii Jade Helm 15 se face cu privire la cooperarea dintre Departamentul Apărării (DoD) și aplicarea legii locale (LEA). Programul 1033 face referire la militarizarea poliției locale cu fost echipament militar (tancuri, mitraliere grele, etc.). Este interesant de observat că legislația NDAA a creat programul 1033. Evident, scopul este de a transforma poliția locală într-o forță de ocupație prin Legea marțială.
Hipermaketurile Walmart au fost închise în mai multe state pe timp nelimitat. Se presupune că vor fi transformate în centre sanitare și de distribuire a alimentelor și de asemenea de dezarmare a americanilor, aici : http://nesaranews.blogspot.ro/2015/04/the-war-comes-home-to-america-veteran.html

Militari rusi se antreneaza cu militari americani
Ceea ce pare ilogic si ceva ce ar trebui să sperie pe toți americanii este să se întrebe dacă DHS și partenerii ruși vor fi o parte din Jade Helm 15 ! Mă refer la un video al lui Sherrie Wilcox în care soldați ruși au fost văzuți în Tennessee călătorind în vehicule DHS și au intrat în Vest Kentucky. În acest context, prin legea marțială, acest lucru este de rău augur. Trupele ruse vor trage asupra cetățenilor americani. Trupele ruse vor extrage cetățeni americani din paturile lor, în miez de noapte. Vrei să pariez că trupele ruse vor fi incluse în Jade Helm 15? Trupele ruse au fost incluse în Grid EX II și jocuri de-a războiul RIMPAC, inclusiv în Alaska anii trecuți. Aici este vorba  despre înaltă trădare și asta vine de sus. Intrebarea care vine în mod logic ar fi, unde este inamicul cu care ni se spală creierul de media occidentală, dacă trupe rusești fac exerciții comune cu trupele americane??!! Probabil acestea sunt cele care vor acționa după instaurarea Legii marțiale. Cele americane sunt scoase din calcul pentru a nu pactiza cu cetățenii.

Ca și concluzie la cele de mai sus
 În ceea ce privește componentele tematice la acest articol, nu există nici o concluzie, acesta este doar începutul. Este destul de clar că Armata consideră complet, la fel ca superiorii lor de la Pentagon (cei ce sunt slugile Cabalei, facțiunea negativă) și de la 1600 Pennsylvania Avenue, că există credința că acolo va fi ceva atât de catastrofal încât va rezulta un Al II-lea Război Civil american. Între timp, americanii din sud-vest trebuie să fie preocupați de faptul că această operațiune nu va porni direct, s-ar putea ca înainte să aibă parte de un ,,steag fals” de orice fel. ,,Lagărele FEMA” sunt deja pregătite, la fel și sicriele din plastic (priviti foto).Fiecare activist politic "necooperant", politician și membru al mass-mediei independente trebuie să se gândească dacă doresc să fie între 15 iulie și 15 septembrie în acea zonă…!!

Scenarii posibile : Odată cu începerea operațiunilor și instituirea Legii marțiale conturile bancare și cele de pensii ar putea fi blocate sau poate chiar desființate și asta în urma unui ,,steag fals”, de exemplu atac cibernetic asupra sistemului bancar. Scenariul unui ,,steag fals” poate fi oricare (suntem obișnuiți în ultima vreme), de la atacuri cu bombe în orice mediu, inclusiv cu minibombe nucleare ca cea folosită la pulverizarea celor două turnuri gemene din 11 sept. 2001 (W-54 creată de Israel), pană la catastrofe create cu tehnologia HAARP, cutremure, inundații, uragane, etc. Totul este posibil…


Cabala este pe marginea prăpastiei și din disperare, acești monștri umani sunt în stare de orice, inclusiv să distrugă total chiar propria națiune care i-a găzduit și i-a ajutat, poate inconștient, să ducă la îndeplinire planul elaborat de cca. 300 de ani de sclavizare totală a umanității. Să sperăm că se va declanșa Evenimentul și cu ajutorul nostru cursul evoluției omenirii va fi în linie dreaptă spre Lumină, iar acești malefici vor fi opriți și anihilați înainte de punerea în scenă a ultimelor lor planuri de distrugere.

Doresc americanilor să poată trece peste toate acestea și să-și ia țara înapoi, să proclame Noua Republică sub gen. Carter Ham (așa cum circulă zvonurile) ca președinte interimar. Noi toți suntem cu voi ! 

Pentru cei ce sunt sceptici și vor mai multe informații despre această operațiune planificată citiți aici : http://www.thecommonsenseshow.com/2015/04/11/jade-helms-use-of-death-squads/


      Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. Asta este Acum America ? Jalnic, si triumfator simultan.... Si jocul de glezna ,ridicol-gretos romanesc ,spre ce parte inclina ? Sa vedeti ,ce industrie profitabila a vorbelor goale pentru prostimea consumatoare...

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragă Marius, atâta timp cât frecvența Conștiinței de Sine a speciei umane (mă refer la gradul de conștientizare în stare de veghe, evident) nu va atinge nivelul critic energetic pentru a se alinia cu nivelul fluxului energetic provenit din nucleul galactic (Conștiința Creatorului-Galactic), prin Soarele Central, preluat și distribuit de Soarele nostru, NU VA EXISTA NICIUN EVENIMENT! Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece și să așteptăm *o intervenție externă* nouă, atâta timp cât nivelul Conștiinței speciei este sub nivelul Conștiinței Planetare (în 1-ul rând), apoi al celor Solare și Galactice! Tot ceea ce se afirmă despre *Eveniment*, ca ceva exterior propriei Conștiințe Individuale de Sine care *va ajuta omenirea*, reprezintă fie o păcăleală/manipulare, fie o *neștiință*. Totuși, în cazul în care gradul de conștientizare al speciei va atinge un nivel suficient de apropiat cu cel Planetar este foarte posibil și probabil ca, datorită Legii Atracției Universale (cea cuantică, nu cea mecanică), să se poată *trece* subit pe următorul nivel.
  Drept urmare, atâta timp cât nu va interveni *ceva* la nivel terestru care să declanșeze *revoluția psihică* a mentalului uman, NU VA FI POSIBIL *EVENIMENTUL*! Acest *CEVA* poate să însemne orice...chiar și declanșarea conflictului mondial. Și știți de ce?! Ptr că, contrar a ceea ce Cabala crede, multe conștiințe individuale ostracizate de ceea ce se va întâmpla vor realiza și vor conștientiza adevărul ascuns, din spatele *adevărului oficial*! Chiar dacă va fi un război nuclear, măcar 10% din populația planetei va supraviețui și cei care vor rămâne vor fi cei care vor declanșa Ascensiunea speciei umane, pregătind apoi planeta ptr Conștiințele care se vor întrupa pe Noul Pământ.
  Este posibil ca și declanșarea operațiunii Jade Helm să reprezinte apropierea extremă sau atingerea nivelului de Conștiință Planetară a speciei umane, deoarece vor fi câteva zeci de milioane de Conștiințe individuale Umane care se *vor trezi*
  Ca și concluzie: să lăsăm teoria *Evenimentului extern* și să ne concentrăm pe ridicarea frecvenței Conștiinței de Sine individuale, așteptând ca acel *CEVA* să se întâmple la nivel de societate umană!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord cu ideea de baza a ceea ce spui, adica nivelul constiintei planetare a rasei umane, dar si acesta este in crestere constanta si exponentiala. In rest sa o luam pe rand...Evenimentul nu este o manipulare, acesta se va declansa atunci cand Mama Pamant isi va da acordul si acesta va fi functie de nivelul de constiinta al copiilor ei, adica noi rasa umana. Este un fenomen galactic si unic in acelasi timp in istoria universului. Pentru a intelege mai bine acest fenomen urmareste documentarul Galactis : https://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg ; Asta pe langa informatiile oferite de COBRA, pleiadianul care este portavocea Miscarii de Rezistenta. Apoi, de ce consideri EVENIMENTUL ca pe ceva exterior? In intreaga Creatie TOTUL este in conexiune, chiar daca fiintele adormite constientizeaza sau nu asta. EVENIMENTUL se va declansa de insusi Creatorul acestui univers la cererea Mamei Pamant. Cat despre razboi nuclear , acesta NU VA FI. Conform Decretului Divin, in acest univers nu va mai exista niciun fel de explozie nucleara si asta a dat ,,unda verde" civilizatiilor care ne supravegheaza in acest proces de ascensiune in corp fizic, sa supravegheze toata tehnologia nucleara de pe Terra. Exemple sunt multiple in ultimii ani cand experimente nucleare au fost supuse esecului, datorita OZN-urilor. Reducerea populatiei planetei nu exista in planul divin, doar in planurile malefice ale cabalei si niciun drept nu avem nici noi sa gandim asa. Interesul civilizatiilor galaxiei este ca toti sa trecem in acest proces de ascensiune, deasta multe din profetii nu s-au indeplinit . Din imensa iubire divina purtata rasei umane toti avem dreptul la ascensiune. In rest totul depinde de fiecare individ in parte, functie de contractul sufletului. Unele suflete vor dori sa amane acest proces si sa mai experimenteze 3D, ori asta va insemna ca acestia vor pleca prin moarte fizica si se vor incarna pe o alta planeta 3D din Galaxie, pregatita deja. Cat despre operatiunile la care fac referire, DA , acestea sunt lasate sa se desfasoare pentru TREZIREA celor inca adormiti si asumarea propriilor vieti si misiuni pentru care ne-am incarnat AICI si ACUM. Eu le scot la suprafata printr-o munca asidua si continua tocmai pentru atingerea acestui obiectiv, TREZIREA IN MASA. Ori de-acolo fiecare este responsabil cu adevarat se se implice in acest proces complex de ascensiune dupa constientizarea misiunii proprii.
   Deci Evenimentul va fi cat de curand, mai sunt cateva procente si acesta se va declansa, va dura cca. 15 min., iar dupa asta nimic nu va mai fi la fel...Cititi si http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/03/maryan-editorial-nr-11-momentul-devoal.html
   Numai bine si Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
 3. Noaptea cuțitelor lungi (în germană Nacht der langen Messer) sau "Operațiunea Colibri", a avut loc în Germania între 30 iunie și 2 iulie 1934, când regimul nazist a executat cel puțin 85 de oameni din motive politice. Majoritatea celor uciși erau membri ai „Batalioanelor de asalt” (SA) (în germană Sturmabteilung), o organizație paramilitară nazistă. Adolf Hitler a acționat împotriva SA și împotriva liderului său, Ernst Röhm, deoarece vedea în independența SA și în apetitul membrilor acesteia pentru violențe de stradă o amenințare directă asupra puterii sale.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.