miercuri, 22 aprilie 2015

Mesaj urgent de la Anonymous pentru americani


Colapsul economic este foarte aproape, iar autoritățile americane sunt în pregătirea operațiunilor Jade Helm (așa cum am specificat în articolul http://burebista2012.blogspot.ro/2015/04/operatiunea-jade-helm-15-poate-fi-o.html ). 

Aceste operațiuni au ca scop instituirea Legii Marțiale și confiscarea tuturor armelor personale ale americanilor. Cine nu se supune, va fi arestat și încarcerat în lagărele FEMA care sunt deja pregătite. Forțe imense sunt deja în desfășurare pe teritoriul SUA, iar cetățenii sunt debusolați de amploarea mobilizării de tehnică militară și trupe, atât americană cât și a ONU, și străină (trupe turcești și ruse). Priviți foto :


Pilot turc in supermarket Walmart din San Antonio


Militari americani alaturi de militari rusi 
TAB cu trupe turcestiOrganizația Anonymous este în legătură cu militarii pozitivi din Pentagon, cum specificam într-un articol, iată mesajul :


De asemenea operațiunea Jade Helm are sprijin ocult satanist, iată decriptarea lui :Ideea principală a mesajului Anonymous este trezirea grabnică a americanilor și acțiunea, înainte de 15 iulie când oficial va începe operațiunea Jade Helm.
Sunt alături de poporul american și le urez victorie împotriva acțiunilor malefice ale cabalei. Victoria lor va fi victoria umanității și eliberarea din sclavia în care omenirea a fost constrânsă de 26.000 de ani.


  Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.