duminică, 26 aprilie 2015

Mercurul din vaccinurile pediatrice (+ video cu subt.RO)


Ediție specială de la grupa AGI a doctorului Rolf Kron pentru cei care țipă tare: "Vaccinurile nu mai conțin mercur!".
Dragi vacciniști: BA DA, vaccinurile pot conține în continuare mercur, deoarece acesta poate fi un rezultat al procesului de producție. Același lucru se aplică și la vaccinurile pentru bebeluși. 
Iată ce informații avem de la Institutul Paul Ehrlich din Germania:
"Thiomersal este un compus organic de mercur, care contine 49% din greutate mercur (Hg). Este cunoscut faptul că mercurul și compușii lui, categorie în care intră și Thiomersalul, etilmercurul și metilmercurul, au efecte neurotoxice și nefrotoxice, bineînțeles în doze mult mai mari decat cele utilizate în vaccinuri."
Sigur, "bineînțeles", vă credem, băieți, ce să ziceți și voi...
Si acum declaratia Institutului Paul Ehrlich despre Thiomersalul din vaccinuri (pag. 3):
"Un copil imunizat în prezent cu vaccinuri plurivalente după schema recomandată de Comisia STIKO nu mai primește injecție cu Thiomersal, respectiv I SE INJECTEAZA DOAR CANTITATI REZIDUALE."
Cantități reziduale de la procesul de producție, se înțelege!! Clar, nu?
Asta inseamna un singur lucru: foarte probabil Thiomersalul există în continuare în vaccinuri și NU este declarat, deoarece nu este menționat în nicio specificație și niciun prospect. Evident, noi știm deja că producătorii sunt obligați să declare doar o parte a substanțelor, doar dintr-o anumită fază a procesului de productie a  vaccinurilor. Restul este considerat "secret industrial", nici autoritățile care aprobă punerea pe piață a vaccinurilor NU STIU ce conțin de fapt vaccinurile.

Bine că la alimente se precizează cu sfințenie "Poate conține urme de alune, soia, ou" etc. Evident, în prospectul vaccinurilor nu dă bine să apară : "Poate conține urme de Thiomersal". Păi cum adică, să ajungem ca și mai mulți oameni să refuze vaccinurile? Si mai malefic este faptul că guvernanții pregătesc o lege prin care vaccinarea să devină obligatorie !!?? Cine nu se supune va plăti amenzi uriașe.
Dragilor, opuneți-vă cu toată forța, nu admiteți așa ceva, dacă sunteți responsabili de viața copiilor voștrii.

Multă sănătate și înțelepciune vă doresc, dragilor!
 

       Sursa : http://piersicuta.blogspot.ro/

  Special video : Frumosul adevar - Cel mai simplu tratament pentru cancer (subt.RO) :


2 comentarii:

 1. NAMASTE DRAGUL MEU CONDOR SI MULTUMESC ,MULTUMESC,MULTUMESC PENTRU ACEST MINUNAT FILM CARE INSEAMNA SPERANTA PENTRU MULTI ! L-AM URMARIT DE LA UN CAPAT LA CELALALT REVENIND SI INTORCANDU-MA IN MULTE MOMENTE,AM TRANSCRIS,AM DISCUTAT CU SEMENI DE-AI NOSTRI,VOI CAUTA SA-L FAC CUNOSCUT CELOR IN SUFERINTA SI CARE NU-SI MAI GASESC VINDECAREA IN TRATAMENTELE -ASA CUM BINE SE SPUNE SI AICI- DOAR SE URMARESTE IMBOGATIREA UNOR EXCROCI CU ACTE SI IN ACORD CU LEGILE VIERMANOASE GANDITE NUMAI INTRUN SINGUR SENS. NOI AVEM SI PUTEM FACE MULT MAI MULT AVAND IN VEDERE CA ROMANIA ESTE BINECUVANTATA CU PLANTE,LEGUME SI FRUCTE PERFECT UTILE SCOPURILOR NOASTRE SI VINDECARII ,FARA A APELA LA GROPARII OMULUI ! MULTUMESC INCA ODATA ! GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu mare placere. Distribuiti la cat mai multi oameni pentru a sti ca de mult timp acesta se poate vindeca dar interesul corporatiilor farmaceutice si a clinicilor private, medicilor bine platiti si guvernantilor care-si primesc mita ascund acest adevar. Tineti minte ca guvernantii nostri nu ne vor binele nostru.
   Voi mai publica inca vreo 3 documentare cu subtitrare RO despre tratamentul eficient al cancerului.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.