marți, 7 aprilie 2015

COBRA: Scurtă actualizare a situaţiei planetare – 6 aprilie 2015


Alianţa Estică înregistrează progrese semnificative, în special pe frontul financiar, deoarece competenţele globale majore, cu excepţia SUA, se alătură noii Bănci de Investiţii în Infrastructură din Asia (AIIB), condusă de China :http://finance.yahoo.com/news/us-isolated-allies-line-join-075105032.html
Alianţa Estică va elibera, de asemenea, unele nevoi de capital pentru eliberarea treptată şi implementarea unora dintre tehnologiile avansate:

Acea dată propusă poate să fie, sau NU, data reală a Resetării Financiare.


Este foarte apropiat de ceea ce am afirmat în urmă cu 3 ani, aici :

În trecut am menţionat, de asemenea, de un grup secret pozitiv care operează în America Latină. Unul din principalele lor scopuri este de a menţine în afara continentului principalele baze ale SUA aflate sub control Chimera :

Deşi există un mare progres, mai este încă multă muncă de făcut.
 În primul rând, încă există o mare infiltrare a Cabalei în structurile guvernamentale de la conducerea ţărilor BRICS, în special CHINA şi BRAZILIA:Pe măsură ce ne apropiem de EVENIMENT, este necesar să se atingă un adevărat echilibru între Est şi Vest, păstrând ceea ce este mai bun din ambele lumi şi „aruncând” restul... http://benjaminfulford.net/2015/04/07/chinese-bid-to-take-over-the-world-fails-despite-support-for-chinese-development-bank/  


   Spargerea Compresiei este aproape !


     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.