luni, 6 aprilie 2015

Cei cinci factori necesari pentru a distruge AMERICA


Planul de a distruge America este vechi de decenii. Când am vorbit recent de eliminarea jurnaliștilor dizidenți prin programe precum Boa și Operațiunea Lightening Strike, și când asistăm la derularea NDAA și OE 13603 pentru a controla masele prin alimente și a aplica recrutarea civilă fără compensație, suntem doar martorii manifestării unui complot introdus cu generații în urmă în timpul administrației Woodrow Wilson.
Toate aceste eforturi sunt concepute pentru a mobiliza o națiune care nu dorește să lupte în al treilea război mondial. Unii reacționează la aceste revelații ca și când America a fost prinsă cu garda jos. Adevărul este că americanii nu au acordat atentie, și în mare parte, încă nu sunt conștienți de ceea ce se întâmplă în țara lor. Dezertorii ruși cheie ne-au avertizat de zeci de ani că noi am fost infiltrați de comuniști.

George W. Bush :

"America, natiunea cea mai liberă de pe pământ? Teroriștii ne urăsc pentru libertatea noastră "?

Îți amintești aceste cuvinte care au fost rostite de George W. Bush după 9/11? Astăzi, abia dacă pot să tastez aceste cuvinte fără să râd isteric. America a coborât rapid pe calea de-a fi un stat polițienesc și am fost în cădere liberă din punct de vedere politic începând cu 11 septembrie, 2001. Îți amintești, de asemenea, atunci când Bush a spus, "Ori sunteți cu noi, ori sunteți cu teroriștii"? Declarația din urmă nu este chiar amuzantă.

Nu am de gând să te mint, America, țara noastră și valorile sale, economia sa și forțele care controlează țara noastră nu sunt ceea ce vrea americanul obișnuit să vadă. Libertatea a ajuns pe locul doi, după tiranie
Cu toate acestea, cred că libertatea este adesea rezultatul spațiului dintre barele închisorii pe care le-am creat pentru noi înșine la nivel individual. Cu toate acestea, există cinci variabile pe care o elită super-globalistă trebuie să controleze, în scopul de a subjuga o națiune și oamenii săi. 
Cele cinci variabile sunt mass-media, normele care reglementează economia, standardele sociale, sistemul politic și militar. Acest articol analizează pe scurt, controlul pe care îl are super-elita peste fiecare din aceste cinci domenii.Mass-media
Șase societăți controlează 98% din mass-media. Aceleași șase societăți controlează practic tot ceea ce majoritatea oamenilor văd, aud și ulterior cred. Rețelele CNN și FOX au transformat cu succes majoritatea poporului nostru în oi, care sunt dispuși să accepte orice formă de dictatură, atât timp cât aceasta este aprobată și slăvită de mass-media.
Există, totuși, un grup în continuă creștere de americani care și-au dat jos ochelarii lor de cal și care, încet dar sigur, se trezesc în fața tiraniei în creștere, care domină țara noastră.
Uimitor, doar două procente din mass-media difuzează mesaje de libertate. Creșterea mișcării independente mass-media se datorează în mare parte doar celor doi la sută din mass-media, care nu este deținută de entități, cum ar fi Gannett Audiovizual și Clear Channel Communications. Este o șansă să  puteți citi acest articol în unul din mediile care sunt libere să-ți spună adevărul, având în vedere că fiecare aspect al societății dumneavoastră este controlată de către imperiul bancar Rockefeller / Rothschild.
În cazul în care super-elita controlează 98% din mass-media, controlează națiunea. Cu toate acestea, David începe să lupte împotriva lui Goliat. Cei 98% încep să-și piardă bătălia cu cele două procente. Din cauza amenințării la constituire, nu te aștepta ca mass-media alternativă să mai existe mult timp.


Chiar dacă presa centrală absoarbe mass-media alternativă, suntem încă liberi să interacționăm cu oameni care au aceeași părere cu noi, cel puțin pentru moment. Apariția NSA care ne spionează, acum sub controlul DHS, în viața noastră de zi cu zi, care monitorizează fiecare comunicare, este foarte supărătoare. Cu toate acestea, chiar controlul absolut asupra principalelor mijloace media nu poate fi fisurat așa cum au sperat, atunci când luăm în considerare soarta următorilor jurnaliști:

Ned Colt / NBC (stânga sus) - Bob Simon / CBS (stânga jos) au murit într-un accident de mașină - David Carr / NY Times (dreapta jos) a murit la câteva ore după intervievarea NSA a unui dezertor rus, Ed Snowden - Bob Hager / NBC (dreapta sus). Fotografie de: J. Schuyler Montague.
Toți în afară de Hager sunt morți, dar Hager a supravietuit unei coliziuni în cartierul său. Adăugat la aceste evenimente, problema devine mai complicată când Brian Williams a fost demis în același interval de timp. Cu excepția cazului în care ești un teoretician înflăcărat al coincidențelor, trebuie să iei în considerare șansele puțin probabile ca aceste evenimente să se datoreze coincidențelor și să te întrebi, ce știu acești reporteri, ceva ce cineva nu a vrut să se afle? Toți acești factori au avut loc în termen de 24 de ore unul față de celălalt, iar coincidențele continuă să escaladeze.

   Factorii sociali
Al doilea factor care duce la controlul asupra unei societăți este controlul asupra factorilor sociali importanți. Majoritatea americanilor încă mai cred în munca grea, religia lor și valorile familiei tradiționale, care onorează sanctitatea căsătoriei așa cum este definită în Biblie. Prin controlul mass-media și a unui control tot mai mare al guvernului, americanii sunt forțați să slăvească orice formă de comportament, considerată anterior a fi perversă și valorile tradiționale ale familiei americane sunt sub atacul mass-media, Serviciilor de Protecție al Copiilor și sistemului de educație.

Pentru că eu sunt un alb, creștin, bărbat heterosexual ce sunt liderul familiei mele și predau valorile creștine fiului meu, eu sunt atacat ca un fanatic intolerant în care, în urmă cu doar câțiva ani, am fost considerat a fi un liberal-social de cei care mă cunoșteau pentru că eu nu am susținut persecutarea oamenilor care-și duc stilul de viață greșit în conformitate cu convingerile mele. Ca rezultat, convingerile mele cele mai sacre sunt supuse criticilor. Acum trăim într-o societate care este condusă de minoritatea extremă și suntem obligați să respectăm ce dictează intoleranța elitei sociale. Și eu, care nu am pledat pentru discriminare împotriva oricui, întâmpin discriminare de la cei care s-au folosit să cerșească pentru acceptare și egalitate. Bine ați venit într-o Americă transformată fundamental. În acest ritm, noua Americă va conduce pe toți creștinii în dulapul anterior ocupat de cei cu un stil de viață alternativ, cum ar fi Bruce Jenner, și diverse religii.
Cred cu adevărat că reînnoirea persecutării creștinilor este chiar după colț. De fapt, atunci când vine vorba de pregătirea programării pentru dezastru a guvernului, s-ar putea argumenta că Isus și Biblia deja au legiferat despre orice program DHS sau FEMA. Potrivit Pastorului Walt Mansfield, "Isus" nu va vorbi niciodată în interiorul unui lagăr FEMA.
 Aș reaminti tuturor, că la sfârșitul zilei, nimeni nu poate controla modul în care ne creștem copiii. Nimeni nu poate controla vreodată valorile pe care o familie le deține cu drag, respectând în același timp ca fiecare persoană să facă propriile alegeri. Această libertate se datorează faptului că nimeni nu controleaza ceea ce gândești, cel puțin nu încă, dar asta s-ar putea schimba.
   Economia


Al treilea factor care trebuie să fie controlat înainte ca o națiune se poată fi subjugată este prin controlul sistemului economic. Din perioada 1800 - 1913, un dolar era încă în valoare de un dolar. După începutul contractului cu Federal Reserve, bogăția relativă a dolarului a fost erodată cu 97%. Ce putea cumpăra 1 dolar acum 100 de ani, se poate cumpăra în valoare de trei cenți astăzi.
O entitate nealeasă controlează băncile națiunii, Federal Reserve. Aceiași oameni controlează întreaga legislație guvernamentală pentru toate politicile economice, inclusiv Bursa de Valori. Când super-elita a fost prinsă cu mâna în borcanul cu dulceață și a suferit pierderi economice majore, ei pur și simplu au furat de la popor și au numit asta o greșeală.
Aceeași super-elită a stabilit ca ilegale toate formele concurente de schimb economic, cu excepția celui pe care îl controlează ei înșiși, moneda care în curând va fi fără acoperire, numit dolar. Cei care merg împotriva sistemului își pot satisface un scop prematur, priviți doar la JF Kennedy cu privire la vehementele C-note (este vorba de inițiativa fostului președinte asasinat de a prelua prin Trezoreria SUA dreptul de a emite bani cu acoperire reală în argint și care i-a adus moartea, n.b.).
De asemenea, priviți cazul a lui Autumn Radtke, de 28 de ani, care a lansat prima monedă de schimb Meta Bitcoin, care a fost găsit mort în apartamentul său din Singapore anul trecut. Inițial, poliția a investigat "moartea violentă", ca o crimă.

Da, dolarul va fi în curând o monedă fără acoperire, deoarece Rusia, China și India cumpără deja petrolului iranian în aur și ocolesc dolarul ca singurul mijloc de schimb (petrodolarul). Acest lucru va duce la război, care va începe cu  provocare de tip steag fals și sirienii și iranienii vor fi învinuiți. Războiul va urmări impunerea legii marțiale la domiciliu, urmare a unei serii de atacuri interne de tip steag fals, menite să elimine orice opoziție a cetățenilor în fața conflictului care vine.
 Americanii încă mai au puterea de a prăbuși sistemul economic globalist prin refuzul de a participa la acest sistem. Am solicitat în mod repetat să nu mai faceți cumpărături de la lanțurile de magazine multinationale, cum ar fi Walmart, care are acum o nouă forță de securitate, Securitas (adică SS), care hartuieste cumpărătorii (aceeași rugăminte am transmis-o și eu românilor, de a nu mai cumpăra de la hipermaketuri, care vin doar să facă bani aici, nu plătesc taxe statului român, pentru că este mai lejer să dea șpagă Primului-Ministru, iar profitul și-l deturnează în off-shoruri, n.b). 

Am putea crește propriile noastre alimente, am putea face cumpărături la nivel local și am putea comercializa in sistem barter iar super-elita nu ar putea face nimic înpotriva noastră. Majoritatea americanilor, din cauza mass-mediei controlate corporativ, nu sunt conștienți de opțiunile lor în acest domeniu. O precizare, dacă vom lăsa vreodată FDA să obțină controlul asupra tuturor alimentelor, acesta va însemna că jocul s-a terminat. Dacă acest lucru se întâmplă vreodată, veți trăi ca în Ucraina, sub Stalin, așa cum el a înfometat până la moarte milioane de ucraineni care doreau libertate. 

   Latura militară

Dacă super-elita a facut erori de calcul grave pe calea spre instituire a unei Noi Ordini Mondiale, manipularea armatei americane este un prim exemplu. De ce crezi că a fost anunțat anterior că armata Americii s-a redus la nivelul de dinaintea celui de-al doilea război mondial într-un moment când cel de-al Treilea Război Mondial este o posibilitate reală? 
Acest lucru este, fără îndoială, pentru că armata nu poate fi de încredere pentru a se subordona super-elitei  "să aibă grijă" de cetățenii americani necooperanți.
Timp de decenii, curajoșii noștri bărbați și femei în uniformă au fost folosiți pentru a lupta războaiele de ocupație ale bancherilor. Exploatarea oamenilor în serviciu este în creștere zilnic. O medie de 22 de veterani se sinucid în fiecare zi. Guvernul încearcă să dezarmeze veteranii pentru a preveni ceea ce va urma.

Obama încearcă să detroneze structura de comandă a armatei prin concedierea a peste 260 de militari de comandă de grad înalt. Obama încearcă să obțină controlul absolut și total asupra arsenalului nuclear, dar nu a putut să facă acest lucru, până în prezent. Obama nu va obține control total asupra armatei pentru că ei știu în slujba cui este el.
La sfârșitul zilei, rămân încrezător că militarii noștri se vor dovedi a fi far strălucitor de libertate împotriva impunerii totale de tiranie pe teritoriul nostru condus de mercenarii Organizației Națiunilor Unite din străinătate. Cu toate acestea, fără sprijinul poporului, orice insurgență militară este sortită eșecului. Dacă nu reușim să trezim mai multe persoane americane, armata se va dovedi a fi un avantaj la fel de lipsit de valoare așa cum și dolarul va fi în curând. Toate mediile de valoare trebuie să aibă suport și armata nu este diferită (dealtfel se pare că se conturează deja ori o lovitură de stat ori un război civil în SUA, n.b). 

Guvernul
NDAA, Ordinul Executiv 13603, Patriot Act, NSA, utilizarea de masini de vot electronic la alegeri, forța de hrănire OMG, democrații și republicanii complet controlați de forțele cartelului bancar Rockefeller / Rothschild, precum și dezvăluirea existenței noii legi marțiale a politicii Lagărelor de Concentrare/de Relocare sunt toate exemple strălucitoare ale statului polițienesc absolut care se impune în această țară împotriva voinței poporului.
Obamacare distruge mici afaceri în această țară. Ea a transformat libertatea religioasă după principiile sale. Rata de acoperire a Obamacare a explodat. Criminalitatea de pe Wall Street care a dus la greșeli grave a fost cauzată de o serie de scheme piramidale ilegale. Nimeni nu s-a dus la închisoare. Și ce facem atunci când o bancă fără scrupule, HSBC, este o întreprindere criminală dovedită și nimeni nu merge la închisoare? 
Ce zici când IRS (fiscul SUA, n.b) îi este permis să hărțuiască dușmani politici? Sau un funcționar diplomatic înalt este ucis la mai puțin de două luni înainte de alegerile din 2012, în scopul de a ascunde modul de acționare a teroriștilor. Și acesta este doar vârful aisbergului și nimeni nu se duce vreodată la închisoare! Ne-am pierdut controlul asupra guvernului nostru!

   Concluzii
Dezvăluirea că America va avea legea marțială folosită împotriva cetățenilor ei pentru a forța înfaptuirea războiului mondial care vine nu este nouă. Aceste comploturi au fost doar manifestările folosite pentru a prăbuși America. Subminarea concepută pentru a eroda America de pe cinci fronturi diferite, nu este nouă, ea doar devine realitate.
Ati putut citi un articol al unui american. Aceasta este situatia in ,,tara tuturor posibilitatilor". Ce va urma vom vedea, dar o trezire a poporului american, alaturi de intreaga umanitate este necesara in prezent, pentru a putea preveni implicarea omenirii intr-un razboi, fara voia noastra. Nu mai cedati propagandei media, nu exista niciun pericol de nicaieri. Toate natiunile au ajuns la constiinta ca trebuie sa reconstruim societatea planetara pe alte baze, naturale, trainice, in totala libertate si sanse pentru orice om. Si aceasta asa va fi, pentru ca acesta este planul divin pe care omenirea deja il ruleaza. Doamne ajuta !


        Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.