vineri, 24 aprilie 2015

Ce știau ei și noi nu? 125 de oameni de știință, 75 de bancheri de top și jurnaliști uciși conspirativ (video)


Oricare ar fi marele secret al acestor oameni de știință, bancheri și jurnaliști, aceasta i-a costat viața. Dar din fericire, există oameni care pot pune piesele puzzle-ului împreună astfel că moartea lor nu a fost în zadar.
În timp ce istoria dovedește că elita nu se va opri de la nimic pentru a reduce la tăcere pe cei cu informații critice, aceștia au acum sarcini mult mai grele de îndeplinit din cauza gigantului adormit cunoscut sub numele de "internet". În această eră tehnologică în care avem acces la cantități de informații imense, ce pot fi accesate de mase mari de oameni ce pot genera majoritate de opinii în untități mici de timp, reprezintă un pericol real. Din cauza internetului aceste conspirații vin la lumină și adevărul iese în sfârșit la suprafață.

Deci, ce au știut toți acești bancheri, oameni de știință, și jurnaliști și de ce au fost ei uciși în ultimii ani? ...


  sursa : http://beforeitsnews.com/ 

       Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.