luni, 16 martie 2015

MOBILIZARE GENERALĂ pentru MEDITAŢIILE în LUMINĂ !

– Fluctuaţii „în ambele sensuri”

 ale parametrilor planetari –

ULTIMELE INFORMAŢII de astăzi, luni, 16 martie 2015, arată astfel :

- GRADUL DE DEZACTIVARE A VOALULUI : 98% spre 99% !

- CONDIŢII PENTRU DECLANŞAREA EVENIMENTULUI : 94-95 % (!)

- PROCENTUL DE LUMINĂ PE PĂMÂNT : 49,7 % (constant).

Acum, după toate informaţiile oferite în Editorialele anterioare în care vorbeam de faptul că „Războiul pare a fi depăşit”, ei bine, nu avem ce face şi „re-venim” (căci suntem pe o PLANETĂ a LIBERULUI ARBITRU, într-un PLAN FIZIC al RELATIVITĂŢII TOTALE) şi suntem nevoiţi să facem următoarea afirmaţie : încă nu sunt condiţii pentru „PORNIREA” RĂZBOIULUI (atât de mult dorit de Cabală), însă, în prezentul acestei zile, aceste valori sunt mai aproape de o declanşare a acestuia, mai mult decât oricând (deja foarte aproape de „linia roşie”).
Fac această afirmaţie cu toată responsabilitatea şi cu încrederea că va fi receptată ca atare, şi nu în componenta sa de „teamă”, tocmai pentru că aceasta este DORINŢA URIAŞĂ a Cabalei, ca, declanşând „ceva” (în acest caz, războiul) să genereze teama şi frica cu care aceştia se hrănesc din plin – şi pe care să o folosească ca şi „combustibil inflamabil” (precum benzina) pentru a mai încetini Mişcarea de Eliberare Planetară.


Acum, să conversăm „cu cifrele pe masă”.
Despre VOAL, lucrurile sunt deja clare şi clarificate : pe când scriam ultimul Editorial, deja Dezactivarea Voalului era pe la 98%, în timp ce astăzi fluctuează tot mai des către... 99%.

(Vă amintiţi cum „vedeam” în ultimul Editorial că sunt „şanse” mari ca pe la începutul săptămânii să avem acest procent, de 99%, pentru Dezactivarea Voal-ului? Asta ne „povesteşte” şi ce înseamnă „intuiţia”, aflată într-o frumoasă colaborare cu măsurători precise de tip radiestezic.)

Problema se referă la cel de-al doilea parametru, referitor la CONDIŢIILE îndeplinite pentru Declanşarea Evenimentului, care, de la 97% în week-end, cam în perioada scrierii ultimului Editorial, ei bine, în ultimele aprox. 48 de ore, acesta a fluctuat ÎN JOS, ajungând, în anumite momente, şi la 94% !
Acum, pe moment, se pare că s-a stabilizat pe undeva pe la 95%...
Ce înseamnă asta ?
Dacă până acum lucrurile păreau că merg „la pas”, după cum am afirmat în acest ultim Editorial, acum SE ÎNTÂMPLĂ CEVA ! : mişcările (de ambele părţi) sunt extrem de dinamice şi bruşte, apar „lovituri” şi „contra-lovituri” cu viteză uluitoare.
Deci, se pare că în week-end, Cabaliştii au iniţiat o „contra-ofensivă” de proporţii, „lovind” în alte aspecte care ţin de Manifestarea Evenimentului, în timp ce „CHESTIUNEA VOALULUI” o consideră probabil, deja, o „cauză pierdută” (şi este evident acest lucru!).

Din această cauză, „strategii” lor probabil că s-au concentrat pe acele alte aspecte care pot întârzia Declanşarea Evenimentului (cum ar fi un război), prin generarea unor energii suplimentare de frică şi tensiune, până la panică şi ură, între oamenii care încă sunt prinşi în MATRIX-ul minţii pe care aceşti „coloraţi” încă îl controlează.


Aşadar, fără prea multe vorbe şi comentarii, cred că înţelegeţi deja această „desfăşurare de forţe” care are loc în prezentul ultimelor zile şi chiar ORE !
Pentru că timpul este foarte scurt, lăsăm pentru orele următoare comentarii suplimentare ale ultimelor evoluţii, iar acum „livrez” MESAJUL PRINCIPAL A SOSIT VREMEA IMPLICĂRII REALE, PRIN MEDITAŢIILE ÎN LUMINĂ !
Ajutorul nostru, direct, al celor treziţi şi conştienţi de ceea ce se petrece pe Planetă, în aceste momente, este foarte simplu : prin MEDITAŢIA în Lumină de ELIBERARE PLANETARĂ, care ATRAGE, CON-CENTREAZĂ ŞI DIRECŢIONEAZĂ LUMINA către MAMA-PĂMÂNT şi către SITUAŢIILE TENSIONATE („de luptă”) care se desfăşoară în prezent.
Poate părea irelevant, dar reţine, prietene, că şi gândul tău, încărcat cu Lumină, Iubire şi Compasiune profundă, direcţionat către REZOLVAREA ACESTEI SITUAŢII sub forma BINELUI CEL MAI ÎNALT, poate face diferenţa pentru ca RĂZBOIUL să rămână încă ceea ce este în prezent (la limită, însă), adică un POTENŢIAL şi atât.
Deşi sună foarte tare „a slogan”, sunt nevoit să repet acea celebră expresie : „ACUM SAU NICIODATĂ”! – căci, dacă „NICI ACUM”, atunci, „CÂND?”... mai ales că, după cum se mişcă lucrurile, s-ar putea ca în câteva zile evenimentele să fie mult „limpezite” şi să nu mai fie atâta nevoie de „PREZENŢA FIECĂRUIA”...
După atâtea discuţii despre „Căderi de Voal-uri” şi „Declanşări de Evenimente”, şi după entuziasmul mental din faţa monitorului şi adeziuni la fel de entuziaste despre „cât de ne-răbdători aşteptăm declanşarea Evenimentului”, iată că, acum, se pune problema ACŢIUNII REALE, prin IMPLICAREA TUTUROR în Aducerea Luminii cât mai aproape de REZOLUŢIA FINALĂ.
De aceea, acum, sub această „presiune”, vă transmit propunerea pe care de câteva săptămâni am cercetat-o şi am concluzionat-o cu „amicul” : MEDITAŢII ZILNICE în LUMINĂ, care, prin cercetarea „specifică”, a rezultat că maximum de eficienţă pentru adunarea energiilor într-un „Flux de Lumină LASER”, ar fi pentru ora 21.00, ora României.

CE FEL DE MEDITAŢIE AR FI UTILĂ ?
Cum spuneam, cea mai eficientă şi sintetică Meditaţie prezentată până acum pare a fi cea a luiCobra : MEDITAŢIA de ELIBERARE PLANETARĂ, actualizată, pe care am expus-o în acest articol din Mesajul lui Cobra din 16 februarie 2015.

PUTEREA STĂ (şi) ÎN UNIRE !
De aceea fac apel la toţi cei care REZONEAZĂ cu aceest tip de informaţie ca SĂ TRANSMITĂ MAI DEPARTE, pentru ca tot mai mulţi să vină în contact cu această informaţie şi solicitare (decizia aparţine fiecăruia, însă este importantă „luarea la cunoştinţă”).
Deja amicul Marius Sumedrea cu blogul „burebista2012” „a luat la cunoştinţă” şi am primit răspunsul său pozitiv de susţinere şi transmitere mai departe a acestei informaţii-solicitări (şi pentru care îi mulţumesc, în aceeaşi „sin-cronizată” energie...).
Pentru că timpul este foarte scurt, alte detalii le lăsăm pe ziua următoare.

Aşadar, fără prea multe alte „vorbe” : SUCCES „ECHIPEI DE LA SOL” ÎN ÎNCORPORAREA LUMINII !

                                                      MarYan


     Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!!Multumiri pentru MAMA PAMANT! Cel putin,cititorii acestor mesaje sa actioneze activ pentru ca cumulul de vibratie a -sa zicem -10 persoane focusate la o anumita ora pe un scop,pe principiul corzilor de vibratie amplifica acest obiectiv se va concentriza extensiv in inconstientul colectiv al unei natii,unei Europe a PAMANTULUI NOSTRU.CU CAT SANTEM MAI MULTI CU ATAT MAI REPEDE TRECEM DE ACEASTA INSIDIOASA AMENINTARE.Cum zice M.Viteazu :-"ASTA-I POHTA CE AM POHTIT-O EU" !!! -Cat despre ASCENSIUNE,nu se mai poate indoi niciun traitor al pamantului ca aceasta se va intampla cu sau fara voia cuiva. Cine a ignorat sau a fost habarnist.......

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.