joi, 19 martie 2015

Identificați-vă cu pacea oceanului nu cu agitația valurilor


Inima Spirituală este infinit mai mult decat inima fizică sau structura energetică si psiho-emoțională specifică acesteia. Si, mai ales atunci cand apar evenimente ce tind să ne perturbe si pe care inima le simte mai intens, amintiți-vă să nu dramatizați, pentru că acolo, perturbarea aceea emoțională nu este decat efectul vibrației dizarmonioase a unui mic substrat. Lăsați ca toate acele valuri emoționale să se disipe în imensitatea acestui ocean de pace, liniste si iubire care, în realitate, nu poate fi niciodată de nimic perturbat, orice valuri, oricat de mari si amenințatoare topindu-se în cele din urmă în imensitatea sa.


Amintiți-vă să vă intrebați atunci: Cine sunt eu? Acest val efemer de suprafață sau imensitatea de profunzime si pace a oceanului? Regăsiți-vă astfel odihna în undele de mare adancime ale Inimii Spirituale. Abandonați mica bărcuța firavă a egoului speriat si învățați să plutiți si să vă predați …marelui albastru.               Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.