duminică, 22 martie 2015

Fundația KESHE anunță promovarea Institutului Spaceship


Pentru prima dată în istoria sa, Fundația Keshe comunică dezvoltarea noii tehnologii Magrav pentru explorarea spațiului și călătorie, folosind-o pentru a reduce greutatea sistemelor fără a arde niciun fel de combustibil ci numai prin utilizarea combinației forței câmpurilor magnetic și gravitațional (Magrav). Forțele de câmp sunt dezvoltate într-un mic reactor pentru a crea ridicarea și mișcarea aeronavei și poate produce noi materiale și condiții de mediu.

Cu deschiderea Institutului Spaceship în Bari – Italia, Fundația Keshe face ca noua tehnologie spațială să intre într-o nouă eră iar călătoria în spațiu va avea o nouă dimensiune și va fi la îndemâna fiecărui om de pe această planetă.

Omenirea salută programul Institutului Spaceship și-i urăm succes deplin !
        Video : 


                                                       

            Drum drept spre Lumină !

4 comentarii:

 1. Stiti ce-mi place cel mai tare la masinile lui Keshe ?....Oglinzile retrovizoare !!!
  Cred ca sunt folosite la parcarea cu spatele in aer sau cand te asiguri ca nu te depaseste vreun sofer...tot in aer.

  RăspundețiȘtergere
 2. Dorim cu totii ca tehnologia Keshe. sa devina cea mai temeinica realitate in cel mai scurt parcurs posibil. Suntem inca depasiti/dominati/franati, de multe aspecte involuate ce inca ne inconjoara. Cu cat acestea nu se dizolva ,sau intarzie sa o faca. cu atat presiunea psihica creste considerabil. Rabdarea noastra ori va culmina cu ceea ce asteptam .ori ne va arunca in alta bucla de timp....

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca sunt dotate cu anti radar,anti cabala,anti archoni,anti reptilieni malefici....si ne sunt accesibile tuturor e ok. "sa fie primit". Meteoritii nu se pun,banuiesc ca au ceva scut contra lor,sau prima plimbare prin spatiu e si ultima?

  RăspundețiȘtergere
 4. Scriu aici asa cum am promis in articolul: "Evenimente majore se vor întâmpla în viitorul foarte apropiat !", dupa cum se vede am castigat pariul, nu s-a intamplat nimic din cele spuse atunci.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.