luni, 23 martie 2015

De ce SUA a declarat ,,război” Rusiei via Ucraina


    Motto : ,, Pentru ca răul să se întâmple este deajuns ca cei buni să nu facă nimic

Motivul pentru care SUA a declarat război Rusiei via Ucraina, este foarte simplu de explicat. SUA este disperată în încercarea de a contracara puterea în creștere a Chinei, alianței economice BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud) și a noii economii pe care țările BRICS o construiesc cu restul lumii. Creșterea Organizației BRICS a statelor Coaliției a fost o mișcare de auto-conservare în sine.
O mutare care a trebuit să fie realizată pentru a contracara amenințarea mereu prezentă, și foarte reală a expansionismului global occidental, condus de corporatiștii Complexului Militar Industrial preluând comenzile de la Kissinger, Brzezinski și Consiliul Relațiilor Externe.
Atacul Rusiei și înlocuirea lui Putin schimbând regimul printr-o revoluție colorată a fost văzută ca o opțiune mult mai ușoară decât atacând puterea în creștere a Chinei în mod direct. SUA este extrem de supărată pe Putin de când acesta a lovit în marile bănci americane, cum ar fi filialele Goldman Sachs și Merrill Lynch din Rusia, după ce a devenit președinte în 2000. 

 Goldman Sachs a avut o influență tot mai mare și foarte nesănătoasă în SUA și UE, și este unul dintre cele mai importante motive pentru declinul SUA și UE în puterea mondială - a se vedea graficul de mai sus.
La fel ca problema controlului bancar, neoconservatorii, de asemenea, s-au enervat pe Putin pentru că acesta a oprit campania lor de bombardare în masă împotriva lui Assad în Siria, în septembrie 2013. Neoconservatorii au conceput lovitura de stat din Kiev pentru a transforma Ucraina într-un stat eșuat prin colaps economic și război civil (ceea ce și este în prezent). Exact așa cum au făcut în Libia, înainte de aceasta în Irak și acum încearcă să facă în Siria (unde la fel ca și-n Ucraina este, de asemenea, o bătălie pentru controlul rutelor conductelor de gaz, alimentarea cu energie și pentru a provoca probleme economice Rusiei).

Neoconservatorii au reușit deja producerea colapsului economic și monedei în Ucraina, lucru extrem de previzibil. Acest lucru s-a știut întotdeauna că o să se întâmple, prin antagonizarea vorbitorilor de limbă rusă din estul Ucrainei și Rusiei în sine - principalul partener comercial al Ucrainei, în perioada dinaintea razboiului civil. Oligarhii instalați de către SUA la Kiev sunt la fel de corupți ca și Ianukovici și Timoșenko, care i-au precedat. (Aceștia nu au nicio milă sau remușcare la adresa poprului ucrainean, la fel ca majoritatea liderilor din fruntea majorității națiunilor planetei). De aceea oameni buni trebuie să vă treziți și să ne asumăm propriile vieți în libertate reală, nu credința în sisteme, ideologii sau lideri.
Cu împrumutul de la FMI tocmai s-a anunțat că nu vor face nimic, cu excepția plății cu o parte a bancherilor privați și speculatorilor de fonduri speculative din datoriile Ucrainei și o altă parte să plătească din factura Gazprom, unde vreun miliard va intra în buzunarele oligarhilor, în timp ce dublarea cheltuielilor militare ale Ucrainei (un plus 1,7 miliarde $ din buget) merg în buzunarele corporațiilor producătoare de armament din SUA, ca dealtfel din toate țările din estul Europei, membre NATO, ce sunt speriate cu războiul pentru a-și mări bugetele de apărare. Si asta în detrimentul scăderii cheltuielilor sociale (sănătate, învățământ, etc.)

 Nimic nu va ajuta oamenii de rând din Ucraina sau economia Ucrainei. În schimb, măsurile de austeritate impuse de împrumutul de la FMI garantează o deteriorare substanțială a economiei Ucrainei, reducerea dramatică a pensiilor, creșterea costurilor la energie, reducerea profesorilor și medicilor, creșterea șomajului etc. Ucraina se poate aștepta la un viitor de zeci de ani de sărăcie și mizerie. Profesioniștii tineri, dacă scapă de înrolare, au început deja plecarea în masă în străinătate pentru perspective mai bune (cred că recunoașteți scenariul, este ce trăim noi în România de 25 de ani încoace).
Prin repornirea războiului rece cu Rusia (inițial cu sancțiuni) neoconii speră să se producă o fisură uriașă între Europa și Rusia pentru a dăuna economiilor lor, în timp ce SUA este afectată relativ puțin. Până în prezent, liderii europeni au căzut în cârligul trucurilor SUA și au acționat în întregime împotriva intereselor UE. Merkel și Hollande au reacționat împotriva riscului de război în Europa, prin intermediul acordului grăbit de încetare a focului de la Minsk iar prim-ministrul Italiei Renzi a vorbit acum despre încercarea normalizării relațiilor cu Rusia.
Vom vedea dacă Minsk este o schimbare reală a direcției de către Hollande și Merkel sau dacă a fost doar o reacție la înfrângerea militară iminentă și cumplită a Kievului, la Debaltsevo. Până în prezent, europenii au fost împotriva creșterii furnizării de armament către Kiev și au solicitat unele lămuriri din scandalul minciunilor Generalului Breedlove, Comandantul NATO din Europa http://www.zerohedge.com/news/2015-03-07/whos-isolated-now-germany-warns-washington-over-nato-commanders-dangerous-propaganda , care este se pare și soțul Victoriei Nuland, pionul principal din puciul de la Kiev care spunea prin telefon vis-à-vis de Europa : ,,Fuck UE…”. Asta este părerea și considerația neoconilor americani la adresa noastră a europenilor. Iar SUA furnizează armament Ucrainei, indiferent de părerile europenilor și Rusiei.

SUA speră să atragă Rusia într-un alt Afganistan în Ucraina prin războiul civil după lovitura de stat, dar Putin a evitat până acum cu discernământ escaladarea conflictului din Ucraina și a căutat stingerea lui la fiecare ocazie. Neoconii au gândit prost că prin transformarea Ucrainei într-un stat eșuat ar cauza probleme lui Putin. Oricine folosind bunul simț a putut vedea că lovitura de stat de la Kiev a făcut să crească popularitatea lui Putin în Rusia (cum a fost bombardarea Londrei de catre Hitler în 1940 ce a făcut să crească popularitatea lui Churchill).

 Oricine are un mic simț economic vede că Rusia și China împreună fac un progres rapid și accelerează planurile BRICS. Credibilitatea lui Putin a crescut de la 60% la 86% după lovitura de stat din Ucraina, în timp ce a lui Obama în SUA este de sub 10%. Oligarhii pro-SUA au fost marginalizați în Rusia, dar neoconii stupizi nu uită niciodată și nu renunță de partea cealaltă, chiar dacă ar implica întreaga omenire într-un holocaust nuclear, prea puțin le pasă.
Neoconii din Congres și Casa Albă au obiectivele reale ale planurilor lor de a distruge SUA și economia Statelor Unite (precum și a Europei) în scopul de a suprima suveranitatea națională a oricărui stat în favoarea creșterii controlului marilor corporații bancare sau energetice. Acțiunile SUA în Ucraina au fost întotdeauna îndreptate spre o schimbare de regim în Rusia. Le-ar fi plăcut un bețiv ca fostul președinte Elțîn neoconilor, pentru ca sub spectrul falsei democrații corporațiile să fure toate resursele energetice ale Rusiei și să distrugă economia cum au făcut cu cea a României sub oblăduirea unor politicieni corupți și incompetenți. Apoi SUA au planificat destabilizarea Chinei. Planurile SUA, au dus la fel la un eșec abisal obișnuit, care nu a făcut decât să întărească hotărârea Chinei și Rusiei de a grăbi sfârșitul hegemoniei americane. SUA (și UE) au avut lideri incompetenți de ceva timp.

China deja prin panouri uriașe anunță noua monedă internațională de schimb, Renminbi (RMB) care foarte curând va înlocui Dolarul US, ce deja este pe moarte.


Sondajul a 200 de investitori instituționali - 100 cu sediul în China continentală și 100 în afara ei - publicat de State Street și Economist Intelligence Unit, a constatat că 53% din investitori cred ca Renminbi va depăși dolarul american ca monedă de rezervă a lumii în acest an. Deci dragilor occidentul este depășit, viitorul omenirii se construiește acum în Asia, iar acesta nu se bazează pe speculații financiare și pe tipărirea de bani și aruncarea lor pe piață. Mai mult decât atât, Franța și Germania vor adera cât de curând la alianța BRICS, părăsind probabil și structurile NATO și atunci UE se va desființa. Le Figaro anunța recent că : "Ministerul Finanțelor a confirmat că Franța va adera la banca AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank)", iar BBC relata că Ministerul Finanțelor din Germania a declarat că va adera deasemenea la această bancă și în acest context va urma foarte probabil Italia. Actualizare de ultim moment, Marea Britanie și Australia vor adera la această bancă. Acestă bancă este rivala asiatică a Băncii Mondiale a cabalei și își are sediul în China.

      Statele Unite ale Americii

Intern, SUA nu este atât de stabilă cât s-ar crede la prima vedere. Există o tensiune extremă, de-asta patrulează atâtea trupe prin orașele americane. DHS (Departamentul de Securitate Internă) a devenit o poliție militară. Iată ce declară un ofițer anonim al acestei structuri : ,, DHS este ca un mediu de închisoare complet, cu toții am fost amenințați…" ; ,, Potrivit fiecărui document intern pe care l-am văzut și citit, precum și din discuțiile cu puținii oameni cu care am vorbit și care înțeleg ce se întâmplă, pregătirile au fost finalizate pentru a răspunde la o criză de amploare fără precedent în Statele Unite ale Americii. Răspunsul va include utilizarea forței letale împotriva cetățenilor americani în conformitate cu instrucțiunile lui Barack Obama.” Mai multe info aici : http://www.thelastgreatstand.com/lgs/2013/12/29/dhs-insider-everyone-seems-to-be-waiting-for-some-big-history-making-event/

Veteranii au început să nu mai suporte acest regim neonazist care-și arată colții pe zi ce trece, iar în diverse state au loc foarte multe inițiative juridice împotriva statului federal de încălcare a Constituției. Obama ar putea fi judecat de încălcarea acesteia în 17 capete de acuzare. 

Din 2012 până în prezent cca. 50 de generali de top au fost trecuți în rezervă sau destituiți de Obama, din frica disperată a neoconilor de o lovitură militară din partea facțiunilor din Pentagon. Dar aceștia pot acționa și din rezervă alături de ceilalți veterani nemulțumiți de evoluția situației economico-sociale a țării lor. 
Americanii nu sunt români, chiar le pasă de țara lor și iau atitudine chiar individual atunci când simt că le sunt încălcate drepturile.
Iata cativa dintre generalii destituiti : 




Gen. Carter Ham 


Gen. Mattis 


Gen. Mc. Crystal
Acestia sunt cu adevarat patrioti si au luat atitudine atunci cand au observat ca guvernul deraiaza de la principiile democratice pe care a fost cladita SUA.

  Video - interviu cu patrioții americani (sper să nu fie catalogați și aceștia de unii cititori drept proruși …


Cpt. Heather E. Cole
Informații recente relevă faptul că Obama a destituit pe cpt.Heather E. Cole, ofițer al US Navy – șeful Comunicațiilor Strategice Wing1, situat la Tinker Air Force Base din Oklahoma pentru că în 16 martie a refuzat să transmită un ordin care autoriza lansarea unui atac nuclear limitat asupra Federației Ruse. Aceasta se află în prezent sub arest la US Naval Air Station, Miramar din San Diego, California. Aceeași soartă a avut-o luna trecută și Chuck Hagel, secretarul american al apărării din cauza refuzului său de a ataca Rusia. Deci cine dorește război oameni buni ??!! 


Apoi, cu toată manipularea mass-mediei au fost revelate public tot mai multe din secretele CIA și a operațiunilor murdare în care este implicată aceasta, de la operațiunile ,,steag fals” proclamate cu emfază ca acte teroriste gen : Boston, Benghazi, Oklahoma City, 9/11, etc. până la dovezile că gruparea ,,Statul Islamic” este creată, susținută militar și financiar de CIA, Mossad și Arabia Saudită. Adevărul iese la suprafață și asta-i înnebunește pe neoconi. Mai multe info aici : http://nesaranews.blogspot.ro/2015/03/the-isis-us-empire-their-unholy.html

    Economia occidentală spre colaps

Există aproximativ 800 de bănci insolvabile în UE. Acestea sunt insolvabile pentru că au împrumutat prea mulți bani ieftin guvernelor insolvabile, cum ar fi Grecia, Spania, Italia, Portugalia și Franța. De asemenea, au împrumutat prea mulți bani ieftini în bule imobiliare și aceste credite neperformante stau încă în registrele lor (dar nu la prețuri de piață). Valoarea totală a datoriilor suverane, datoriilor bancare, costurile derivate și pasivele companiilor de asigurări în UE este mai mare de 20 trilioane $. Numai Deutsche Bank are cca.70 trilioane $ instrumente financiare derivate în registrele sale (800 -1100 este numărul de bănci care aveau nevoie de împrumuturi de urgență în timpul crizei financiare 2008/2009).
Am văzut recent cum Banca Centrală Europeană pompează lunar 60 miliarde euro în sistem pentru a se menține pe linia de plutire. Acești bani sunt creați ,,din aer”. Nu au nicio acoperire reală. Tot acest sistem financiar occidental este fără acoperire din 1971 și actualmente este falimentar.
Actualizare pe 20 martie : In Frankfurt/Germania au avut loc manifestatii masive împotriva BCE și a sistemului capitalist în general. Au fost arestati peste 350 de persoane și zeci rănite. 


SUA are o datorie publică de 18 trilioane de $. Se pune problema când se va prăbuși sistemul și nu dacă. Până acum, cca. 70 de bancheri de top s-au sinucis sau au fost ,,ajutați” s-o facă. Miliardarul Eric Sprott, ,,regele” World News , relata în 17 martie că : ,,…întregul sistem financiar global se confruntă în prezent cu cel mai mare pericol din istorie”. Acestea sunt semnale că sistemul este în colaps. Ori alianța BRICS dorește schimbarea acestui sistem cu unul bazat pe metale prețioase, iar toate statele lumii să se conformeze unei discipline financiare. Asta va duce la prosperitate reală de masă nu ca în acest sistem unde 1% se supraîmbogățesc continuu, iar restul populației globului sărăcește continuu și sunt sclavii bancherilor de la naștere.


China (ca și Rusia) au invitat marile bănci americane și britanice în China, în anii 1990. Dar acestea au preferat băncile de investiții și retail deținute pe piața internă. SUA a cheltuit sute de milioane de dolari într-o încercare disperată de a influența în 2014 alegerile prezidențiale din Brazilia de a o înlocui pe Dilma Roussef, dar nu au reușit. Aceasta este un membru important și convins al noii linii a alianței BRICS. Există bătălii pentru influență și control în Argentina, Venezuela (după ce Hugo Chavez, un antiamerican convins a fost asasinat prin inducerea cancerului de la distanță), Cuba și Nicaragua. Există o luptă diplomatică majoră în curs de desfășurare pentru influență asupra Indiei, dar, din nou acest lucru a fost un eșec. Niciun rezultat mare nu a fost anunțat, mai ales că vizita lui Obama în India a fost întreruptă de moartea Regelui Abdullah al Arabiei Saudite. India a semnat recent un contract de 25 miliarde $ privind achiziția de avioane de luptă rusești - nu franceze sau americane. Neoconii duc o mulțime de bătălii într-o mulțime de țări, în disperarea lor de a câștiga puterea supremă mondială și de a instaura guvernul mondial cum visează de cel puțin 300 de ani și armele lor sunt agresiunea, violența, intimidarea, amenințarea, corupția și războiul. 

Cu toate acestea planurile lor se apropie cu pași repezi de sfârșit. Această lume este reflexia conștiinței umanității, iar umanitatea acum se trezește. Schimbarea deja se întâmplă și ne vom elibera de sub controlul lor. Depinde de noi cât de repede se va întâmpla asta. Poate unii, cârcotași sau cu o stare materială satisfăcătoare nu vor ca ceva să se schimbe…Dar această schimbare se va face oricum, cu participarea sau nu a unora. Dacă această schimbare nu s-ar produce, umanitatea este sortită extincției. Problema nu se pune naționalist-egotic, adică noi românii sau ei americanii, rușii, etc., ci noi civilizația umană, iar conflictul nu este între națiuni sau popoare, ci între ei ELITA și NOI ceilalți. 
Nu mai cedați propagandei întru dezbinare, nici americanii, nici rușii, nici ucrainienii, nici musulmanii nu au nimic unii cu ceilalți, toți vor să trăiască o viață prosperă și liniștită. Ori pentru asta trebuie să nu le mai oferim credibilitate și să nu reacționăm la propaganda lor. Războiul nu este o soluție, niciodată nu a fost, dar acum în mare parte omenirea este trează și nu mai trebuie să dăm voie ca o gașcă de psihopați să implice omenirea într-un holocaust.
Apoi problema se va pune cu adaptarea oamenilor la noua lume care se naște. Este vorba de conștiința unității, iubire, compasiune, altruism, întrajutorare și interese comune, nu individuale sau de grup. Cine nu se va adapta și transforma va ,,pleca”… Această frumoasă planetă va deveni o planetă a armoniei și iubirii, un exemplu de ridicare din mocirla neagră a suferințelor și orgoliului extrem de orice fel, la rolul de viitori maeștri ai ascensiunii în corp fizic pentru alte civilizații 3D.
 Noi suntem creatorii realității, haideți să ne implicăm și să schimbăm această realitate pentru totdeauna !


      Drum drept spre Lumină !

5 comentarii:

 1. Multumim pentru informatii pentru intelegerea lucrurilor din spatele voalului,cu infinita consideratie,lumina si iubire,Shakira,AN,ANASHA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu multa placere. O sa mai urmeze si altele....aduc informatii clare pentru a nu putea fi manipulati de catre mass-media oficiala ce este in slujba elitei occidentale.

   Ștergere
 2. Vazand imagini cu tehnica militara americana bantuind prin Romania, am avut urmatoarea reflectie:

  Imaginea Romaniei 2015=Imaginea Romaniei 1940!

  In 1940 intra in Romania armata lui Hitler, acum intra armata criminalilor americani (de ce criminali? - pentru Serbia, Irak, Afganistan, Siria, Libia, etc.) , iar Romania va suporta aceleasi DEZASTRUOSE consecinte, ca si cele ce au urmat "asigurarii securitatii" ei de catre "invincibila" armata a lui Hitler!

  ROMANI! Sa NU mai acceptam postura de oi duse la abator de nevolnicii si lasii conducatori romani, care servesc interesele strainilor (in 1940 pe ale Germaniei, acum pe ale Americii!), IMPOTRIVA intereselor Romaniei si romanilor!

  RăspundețiȘtergere
 3. asa de multe informatii!!!!....cine mama draq are timp sa le verifice ?...am citit articolul la fel cum am citit si biblia desi sunt ateu...din curiozitate.....multe secrete dezvaluite ...de unde ?...si multe informatii publice prezentate partinitor....daca sua are o economie asa proasta de ce dolarul este in crestere?...daca rusia a incercat sa aplaneze conflictul din ucraina cum se face ca separatistii erau inarmati cu cea mai noua tehnica de lupta militara ruseasca?...daca toate tarile enumerate din ue pleaca in alianta brics cel mai probabil o sa se intample acelasi lucru si acolo : or sa falimenteze toti ..pe de alta parte rusia se bazeaza economic doar pe exportul de gaze...asta nu este o economie sanatoasa pentru ca se bazeaza doar pe exploatarea resurselor naturale , care nu sunt infinite...dar se pare ca se orienteaza spre piata de armament care in acest moment este acaparata de sua si marea britanie...china este pe locul 4 in economia mondiala ca tara , dar se afla pe ;ocul 117 ca nivel de trai al locuitorilor , ceea ce demonstreaza ca si guvernul chinez este mai democrat decat cel american...ii intereseaza doar bunastarea personala.....parerea mea...

  RăspundețiȘtergere
 4. Cele mai multe informatii de natura economica le-am luat de la experti americani nu le-am inventat eu. Dolarul este la acest nivel pentru ca este sustinut artificial prin inginerii financiare de pe Wall Street, apoi sigur, nici Rusia nu este sfintenia intruchipata, din moment ce separatistii rusi din Ucraina sunt pe cale de afi macelariti de armata ucraineana, le-au furnizat armament sa se poata apara. Cat despre alianta BRICS aceasta va propulsa un nou sistem financiar sanatos, bazat pe metale pretioase si asta se va intampla odata cu anuntarea Legii NESARA (GESARA), Resetarea Financiara Globala si stergerea tuturor datoriilor, de la guverne , pana la cetateanul de rand pentru a putea incepe o noua economie sanatoasa si prospera. Daca toate tarile se raliaza acestei aliante si actioneaza in mod corect, atunci nu va mai exista pericolul monopolizarii puterii financiare de catre un grup oligarhic cum exista in prezent. Dar toate acestea se vor intampla doar dupa ce familiile Rothschild, Rockefeller, Bush, si celelalte din Nobilimea Neagra a planetei vor fi inlaturate de la putere. Apoi se vor da drumul si tehnologiilor ecologice si gratuite, astfel incat foarte repede se va renunta la petrol. Oricum stati linistiti si focalizati pozitiv pe prezent, traim ultimele luni ale SCLAVIEI PLANETARE. Eu nu sunt partinitor cu nimeni, prezint informatiile momentului din mai multe subiecte pentru ca oamenii sa fie pregatiti si informati a ceea ce se intampla atunci cand va sosi momentul fatal pentru oligarhii planetei.
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.