marți, 3 martie 2015

David Wilcock: Descendenții speciilor gigant sunt Înalta Cabală și controlorii ascunși ai omenirii - pot apărea ca Homo Capensis


Folosind mărturia unui participant al programelor spațiale clasificate ale SUA, finanțate din Bugetul Negru, în cele din urmă plătite de poporul american, autorul David Wilcock a lansat recent o prelegere rezumat în care afirma că în sistemul nostru solar își au reședința o specie rebelă de Giganți (21-30 metri înalți). 
Într-o propoziție, urmașii speciilor gigant sunt Înalta Cabală și controlorii ascunși ai omenirii. Aceasta include speciile cunoscute sub numele de Homo Capensis, sau Coneheads (cap conic cu creier mare, astfel de schelete au fost descoperite peste tot în lume, inclusiv la noi în România,n.b. )

   Giganții din România
În basmele românești se face des referire la ciclopi, uriași sau căpcăuni și se pare că nu sunt chiar basme….În 1940, pe locația fostei cetăți Argedava, un grup de arheologi, împreună cu sătenii din zonă, în urma săpăturilor au descoperit schelete gigant. Printre ei a fost Ioniță Florea care acum are peste 80 de ani. El a fost cel care a dezgropat un craniu enorm. Atunci s-au dezgropat cca. 80 de schelete complete împreună cu vase din ceramică enorme pline cu boabe. Toate aceste descoperiri au fost încărcate în camioane și duse într-o locație necunoscută.
În urmă cu câțiva ani în satul Scăieni, în timpul plantării unei livezi, s-au descoperit deasemenea schelete gigant. Au venit arheologi, au săpat, au luat scheletele, iar sătenii refuză să vorbească despre acest subiect (probabil au fost amenințați).
În 2009 postul TV Antena 1 avea o emisiune de la ora 17.00 cu diverse subiecte controversate. Într-o astfel de emisiune au abordat și acest subiect al giganților din România. La un moment din timpul emisiunii, realizatorii primesc un telefon anonim în direct și li se spune să renunțe la acest subiect pentru ca să nu aibă probleme. 


Printr-o sincronicitate încurajatoare, David Wilcock în prelegerea sa furnizează dovezi concrete, discutând în același interval de timp cu neurologul Dr. Edward Spencer și Alfred Lambremont Webre, în legătură cu Homo Capensis (Conehead)  în următorul interviu :


   Sistemul nostru solar: închisoare pentru Giganți

Potrivit unor surse ale lui David Wilcock din cadrul Programului Spațial Secret al SUA, Giganții [numiți "Progenitori" în programul spațial secret] au fost trimiși la închisoare în sistemul nostru solar în urmă cu 5 milioane de ani ca o rasă criminală [psihopați sau sociopați]. Giganții s-au stabilit în sistemul nostru solar pe planeta Tiamat (care a fost distrusă și a devenit asteroizi într-un atac extern asupra Giganților). Giganții, au trăit de asemenea, în lunile scobite interior ale planetelor din sistemul nostru solar. Inelele lui Saturn sunt rămășițe de sticlă spulberată ale inelului rezidențial din sticlă al Giganților din jurul lui Saturn, care a dublat ca  armă frecvența planetară și care ar putea-o folosi împotriva altor planete din întreaga Galaxie (și Univers). Potrivit unor surse ale lui Wilcock, luni (sateliti) din sistemul nostru solar prezintă acum clădiri și baze cu dimensiuni care par concepute pentru ființele care sunt de 21-30 metri înălțime. De asemenea, o parte din inelele lui Saturn constau acum ca echipament și tehnologie ce pare să fie concepută pentru ființe de 21-30 metri înălțime, confirmând astfel această ipoteză.
Când civilizația gigant a fost în cele din urmă atacată din afara sistemului nostru solar, Tiamat a fost distrusă, lunile locuite au fost evacuate, iar Giganții au căzut din nou pe Marte (care a fost o lună a planetei Tiamat) și pe Pământ, folosind Luna Pământului ca un vehicul de evacuare.

Potrivit informatorilor, spațiile rezidențiale interioare ale Lunii noastre au fost grav avariate la evadarea de pe Tiamat. Giganții au construit apoi și locuit în cupole de sticlă pe suprafața Lunii noastre. Prin acest timp Giganții au degenerat în specii de 3,6 – 11 metri înălțime și au început să se stabilească pe Pământ de pe Luna noastră în zona Africii de Nord. Giganții care au venit pe Pământ de la bazele lor de pe Luna noastră sunt "îngerii căzuți", și a inclus în funcția de comandant al lor pe istoricul Lucifer și Satana. Giganții au fost coloniști cruzi, canibali și în curând au stârnit un contra-răspuns ai protectorilor Pământului și umanității din afara sistemului solar. Deșertul Sahara, potrivit acestor surse ale lui Wilcock, este amprenta unei bătălii care i-a anihilat atât pe Giganții din Africa de Nord cât și pe giganții din așezările cupolă de sticlă de pe suprafața Lunii. Faraonii egipteni sunt descendenții Homo Capensis (Conehead), ai 

Giganților care au supraviețuit în zonele muntoase ale Nilului după atacul asupra avanposturilor din sistemul solar rămase pe Pământ și Lună (istoria confirmă prin desenele din piramide, faraonii aveau craniul alungit si erau foarte înalti în raport cu oamenii, n.b.).
Nu se știe sigur dacă Giganții, deși s-au diminuat în dimensiune, rămân ca specia umană dominantă pe Marte, Luna lui Tiamat, unde acestia sunt astăzi ca Homo Martis Terris, omul marțian. Giganții sunt raportați a avea pielea albă, cu părul roșu. Aceasta este fizionomia oamenilor de sex feminin de pe Marte (Homo Martis Terris). Ca popor, Giganții au colonizat America de Nord și de Sud. În America de Nord, schelete gigant au fost găsite în zona din jurul Ohio Serpent Mound și alte locuri. Există mai multe exemple de schelete gigant descoperite, deși există o conspirație mondială a societăților secrete masonice pentru a ascunde scheletele gigant. Smithsonian Institution a fost creat cu scopul de a curăța oasele gigant și arheologia într-un mod cvasi-secret. 

Giganții sunt Înalta Cabală, controlorii ascunși ai Programului de Depopulare și de Sfârșit al Jocului

Atât David Wilcock cât și Dr. Edward Spencer sunt de acord cu faptul că descendenții giganților (eventual Homo Capensis) sunt Înalta Cabală și sunt operatorii ascunși ai programului depopulării planetare de Homo Sapiens prin intermediul unui plan care implică radiații nucleare, război de mediu și geoclimatic, OMG-uri, Chemtrails, război biologic prin vaccinuri, război clasic și alte mijloace, la un nivel probabil de 500 de milioane de oameni față de 7 miliarde cât suntem în prezent.

  Sfârșitul Jocului : Colaps & Noua Lume a Giganților?
Potrivit lui Wilcock, Sfârșitul Jocului Giganților pare a fi o micro-gestionare a prăbușirii aparente a civilizației lui Homo Sapiens (împreună cu prăbușirea porțiunilor mari de ecologie ale Pământului) și, prin urmare, de a extermina funcțional omenirea pentru ca apoi o rămășiță a omenirii să fie diminuată la statutul de sclav. După care se poate repopula Pământul cu coloniile de pe Marte iar oamenii să fie modificați cu un ADN al Giganților mai robust.
Info expuse de un fost ofițer din Marina Militară americană aici :


 Sfârșitul Jocului Giganților, Linia Temporală pozitivă & Conștiința Unității
Dacă interpretarea lui David Wilcock a Sfârșitului Jocului este corectă, Giganții ar comite, la nivel de specie un genocid împotriva Homo sapiens, astfel omenirea va fi încercată într-o Ecuație a unui Viitor Pozitiv (FQE) :
    Viitorul pozitiv = Linie Temporală Pozitivă + Conștiința Unității

Acest Joc Final al giganților implică o exterminare în masă a lui Homo Sapiens care a fost prevăzută în cadrul "Conștiinței Dualității", o cronologie spațio-temporală holografică catastrofală prin care Pământului a călătorit. Este foarte puțin probabil că dispariția în masă a lui Homo sapiens va avea loc în cadrul actualei Linii Temporale Pozitive care operează sub Conștiinta Unității de : "Noi suntem Unul."
Ca strategie, urmașii Giganților (David Wilcock îi numeste "Illuminati"), încearcă să micro-gestioneze Sfârșitul Jocului , prin dezinformare, PsyOps, pentru a-l face pe Homo sapiens – umanitatea să creadă faptul că suntem pe o linie temporală catastrofală și nu o linie temporală pozitivă prin operatiunile ,,steag fals”, făcând să pară că ecologia, finanțele, guvernele și sănătatea se destramă, prin utilizarea tehnologiei sub acoperire sau ,,Negre” , numită si "Războiul ascuns". 


Din 21 decembrie 2012 (sau cam pe acolo), o nouă Linie Temporală holografică pozitivă în care Constiinta Unitătii ("Noi suntem Unul") a înlocuit vechea Linie Temporală catastrofală guvernată de Dualitatea Constiintei ("Eu Câștig - Tu Pierzi"). Mai probabil, acele minți ce se trezesc ale umanității Homo sapiens, care sunt sensibile la frecvență și ascensiune dimensională vor fi favorizate evolutiv de către planeta vie Gaia. Umanitatea poate vedea prin steaguri false intenționate generate de Giganții "Dualității” sfârșitul jocului de a provoca război, boală, crimă, și sărăcie, omenirea se poate trezi la o realitate a faptului că Pământul este pe o cronologie pozitivă. Un genocid al omenirii nu poate fi efectuat, iar umanitatea stabilește Suveranitatea Conștientă pe Pământ.
  Alte variante ale istoriei Sistemului solar spun că planeta Marte nu era Luna planetei Tiamat și un atac nuclear al Pleiadienilor asupra unei baze reptiliene a mers prost. O altă sursă, o teorie proeminentă de lucru, de ce Marte are o atmosferă slabă și ecologie dezgolită de suprafață, este faptul că un fragment din Supernova Vela a intrat în sistemul solar în urmă cu aproximativ 11500 ani și a provocat o catastrofă dezgolind Marte și, de asemenea, distrugând civilizația  Atlantis de pe Pământ.
 Rămâne să aflăm adevărul curând, după derularea Evenimentului , anuntarea legii NESARA și eliberarea omenirii din sclavie…

    Sursa : http://newsinsideout.com/

    Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.