duminică, 8 martie 2015

COBRA: Ziua Resetării – 17 martie 2015


Ca pregătire pentru EVENIMENT, este cu adevărat necesar ca să facem RESETAREA interioară. Resetarea interioară înseamnă iertarea tuturor datoriilor – fizice, energetice, emoționale și spirituale.
Aceasta înseamnă IERTARE – atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi.
Aceasta va însemna, ca şi consecință, iertarea inclusiv a datoriilor financiare, atunci când o masă critică de oameni vor realiza că nu datorăm nimic „bank-sters”-ilor (N.MY.: „Gangsteri bancari” – foarte real !).
Aceasta va duce, ca şi altă consecință, la Sfârșitul Karmei, atunci când o masă critică de oameni îşi dau seama că nu datorăm nimic din punct de vedere spiritual nici Archonilor, Guru-ilor sau chiar lui DumnezeuUnii oameni consideră că este dificil de iertat Cabala.
Adevărata iertare pentru Cabală va avea loc numai după ce aceştia vor fi opriţi din ceea ce fac ei. Înainte de aceasta, puteţi utiliza furia în mod constructiv, la asistarea procesului de Eliberare Planetară. Iertarea Cabalei va fi mai uşoară dacă înţelegeţi că ei acţionează din cauza TRAUMELOR pe care ei înşişi le-au suportat în trecut.
După ce vor fi opriţi, violenţa nu va mai rezolva nimic.
Cei care sunt „iremediabili”, vor merge la Soarele Central Galactic pentru „restructurare”, iar restul vor simţi cum conştiinţa lor le va provoca momente dificile, atunci când, în cele din urmă, îşi vor da seama de ceea ce au făcut...

Iertarea este uşoară dacă înţelegeţi că toţi oamenii de pe această Planetă au avut câteva experienţe traumatice, în această viaţă sau în oricare din vieţile anterioare.
Fiecare individ reacţionează la aceste experienţe într-un mod unic.
Eliberând trecutul şi învăţând din acesta – aceasta este „cheia” Noii Realităţi. Pentru început, avem nevoie să ne concentrăm pe modalitatea de a face lucrurile să meargă în Noua Societate.
Iertarea va deschide un flux de Iubire Cosmică la suprafaţa Planetei, care reprezintă exact energia de care au nevoie rasele ET pentru ancorarea aici a propriilor lor nave, după Primul Contact.

Pe 17 martie 2015, la ultima cuadratură Uranus-Pluto, puteţi medita, fiecare în felul vostru particular, dedicând acea zi iertării, cât mai mult timp posibil şi provocând, astfel, o profundă Resetare Interioară.
Nu vom avea niciun fel de activare la nivel global în acea zi, Resetarea Interioară petrecându-se în tăcere, în cea mai intimă „cămăruţă” a Inimii tale.


Acest moment marchează încheierea acestei Ferestre de Oportunitate.
Progresul Forţelor Luminii la suprafaţa Planetei este de aşa natură încât să nu mai fie necesare alte Ferestre de Oportunitate pentru declanşarea Evenimentului, deşi Activări de Portaluri, la anumite date, ar putea fi încă necesare.
Din acea zi (N.MY.: Din 17 martie 2015), noi vom fi, de fapt, într-o uriaşă Fereastră de Oportunitate care va converge către Eveniment atunci când momentul este potrivit.
Oricum, analiza complexităţii valului (de energie) ne arată că intervalul de timp dintre mijlocul lunii Martie şi sfârşitul lui Mai reprezintă unul din cele mai mari potenţiale din istoria umanităţii pentru declanşarea Evenimentului.

     Spargerea Compresiei este aproape !


        Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! IERTAM-UITAM-PLECAM...Lasam in urma obligatii materiale,rupem hartiile pe care candva ne-am legat afectiv de cineva (parte masculina sau feminina).Ne aruncam asa pur sisimplu in adancurile INALTULUI DIN SUFLET NEMAIPASANDU-NE DE NIMENI SI NIMIC....NUMAI INTUITIA ...EA....si atat' GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  2. A gresi este omenesc, a ierta este divin. Mai mult castigi prin iertare decat prin violenta. "Iertarea inseamna a te ridica mai presus decat cei ce te-au insultat."-Napoleon Bonaparte DRUM SPRE LUMINA!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.