luni, 9 martie 2015

Al Doilea Război Rece a început: SUA si NATO provoacă deliberat Rusia pentru a declanșa Al III-lea Război Mondial


  Articol scris de Alexander Light
Situația tensionată din Ucraina a stârnit un nou Război Rece, iar Statele Unite sunt direct responsabile pentru asta. Ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns, NATO  acum, pe lângă sancțiunile financiare impuse Rusiei, provoacă și militar prin concentrarea de trupe și tehnică militară foarte aproape de granițele sale, riscând un conflict care ar putea escalada cu ușurință într-un al treilea război mondial. Totul a început când guvernul Statelor Unite a proiectat în secret și a finanțat o lovitură de stat în Ucraina (deghizată ca o "revoluție populară", - cunoaștem parcă acest scenariu nu?), și a instalat un guvern fals neo-nazist, împotriva voinței poporului. După campaniile lor de succes de a destabiliza cea mai mare parte a Orientului Mijlociu, Guvernul din Umbră al elitei și-a întors ochii spre Europa de Est.

   Ucraina este un obiectiv prețuit, din două motive strategice:
1.     Este una din țările vecine Rusiei;

2.     Conductele de gaz din Rusia către Europa traversează Ucraina;

Gazprom Rusia este responsabilă pentru furnizarea a 1/3 din gaz Europei și a exportat o valoare estimată de 67 miliarde dolari, gaze în 2013, ceea ce o face să fie una dintre cele mai profitabile companii de pe Pământ. SUA speră să absoarbă două dintre fostele Republici Sovietice în NATO și chiar a investit convulsiv 5 miliarde dolari în această afacere murdară (după cum a recunoscut secretarul de stat Victoria Nuland).
Conform principiului ,,Dacă nu înțelegi un lucru ia urma banilor” priviți harta conductelor de gaz :


  Ipocrizia flagrantă a NATO
,,Aceleași țări [membrii NATO] care au aruncat 23.000 de bombe și rachete asupra Iugoslaviei în 1999 cerând ca Kosovo să fie separată de Serbia și Iugoslavia - și, de asemenea, au invadat Afganistanul în 2001 și bombardat Libia în 2011 - se plâng de " încălcarea " suveranității Ucrainei de către Rusia în virtutea încurajării și sprijinirii referendumului popular din Crimeea, în care 97% din populație este rusă.
"Aceiași militariști care criminal au invadat și bombardat statul suveran Irak și  ovaționau în timp ce Irakul a fost împărțit și lăsat într-o baie de sânge după atac, acum plâng despre respectarea suveranității Ucrainei. Clasa medie și progresistă de oamenii ar trebui să trateze loialitatea lor simulată la cauza suveranității naționale cu dispreț complet. " citat din - Brian Becker / http://www.globalresearch.ca/crimea-referendum-the-hidden-truth-behind-the-u-s-russia-rivalry/5374452
  
  Ministerul rus de Externe a acuzat NATO că atacă Rusia cu propagandă
"Prin încercarea de a face Rusia inculpat în contextul crizei ucrainene actuale, NATO și-a depășit propriile eforturi de propagandă din momentul agresiv împotriva Iugoslaviei", a declarat Ministerul rus de Externe într-un comunicat.
"După sfârșitul Războiului Rece țara noastră a luat măsuri consecutive pentru evacuarea tensiunilor militare din regiunea euro-atlantică și pentru a reduce armele convenționale din Europa. Rusia și-a asumat, de asemenea, obligațiile fostei URSS și a retras trupele din Europa de Est și țările baltice. De asemenea, și-a onorat pe deplin tratatul privind lichidarea rachetelor cu rază scurtă și medie de acțiune.” -  http://rt.com/politics/russia-nato-ukraine-statement-160/                                                
    Adevărul ascuns din spatele Crimeei


Intervenția rusă în Crimeea este mai mult decât justificată în contextul actual, în care SUA și NATO au răsturnat guvernul legitim al Ucrainei prin forțe obscure (atât prin încurajarea și finanțarea grupărilor neo-naziste, cât și folosirea armatelor private de mercenari criminali Blackwater și Academy) și l-a înlocuit cu un regim marionetă neo-nazist.

 Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat Occidentul de "o preluare anti-constituțională [și] confiscarea armată a puterii [în Ucraina]" într-o conferință de presă din luna martie, și a adăugat: "Cred că a fost o acțiune bine pregătită. Desigur, au existat detașamente de luptă. Ele sunt încă acolo, și am văzut cu toții cât de eficient au lucrat. Instructorii lor din Vest au încercat din greu, desigur."
Mai târziu într-o conferință de presă, Vladimir Putin spunea: "În inimile și mințile oamenilor, Crimeea a fost întotdeauna și rămâne o parte inseparabilă a Rusiei", a declarat Putin, care a adăugat că etnicii ruși s-au găsit izolați de patria-mamă, atunci când Uniunea Sovietică s-a prăbușit, atât în Crimeea cât și în altă parte.  "Milioane de ruși au mers la culcare într-o țară și s-au trezit că trăiesc în străinătate, ca o minoritate națională în fostele republici ale Uniunii. Poporul rus a devenit una dintre cele mai mari, dacă nu cea mai mare, națiune divizată din lume."

Fostul cancelar german, Helmut Schmidt, a scris în "Die Zeit"/ http://rt.com/news/schmidt-crimea-russia-germany-465/ , abordând problema Crimeei, că ,,președintele Putin este complet înțeles", și a adăugat că sancțiunile utilizate de UE și SUA împotriva Rusiei sunt "o idee proastă."

Dar mass-media principală din SUA, este infamă și ne induce în eroare să credem că acțiunile Rusiei, în propria curte, sunt un atac la democrație. Dar în mod intenționat nu relevă faptul că :
"Populația majoritară în Crimeea vorbește limba rusă, se identifică cu Rusia și a fost în mod oficial o parte a Rusiei până când regiunea a fost transferată Ucrainei ca o măsură în mare parte administrativă în 1954.”
  "Oamenii din Crimeea au votat în număr copleșitor, cu o marjă copleșitoare pentru a părăsi Ucraina și a federaliza cu Rusia."/ http://www.globalresearch.ca/crimea-referendum-the-hidden-truth-behind-the-u-s-russia-rivalry/5374452

Mass-media occidentală, dar în special americană este o ,,mașină de propagandă” înveterând Rusia și pe președintele Putin, cum făcea nazistul de Bush Jr. cu Irakul și Saddam Hussein, pentru ca apoi să se demonstreze că nimic nu a fost adevărat. Mai mult decât atât, SUA are un președinte (marionetă) cu numele Hussein….

Lăsând la o parte lovitura de stat SUA-NATO din Ucraina, conducta de gaz rusesc ce o traversează și populația pro-rusă din Crimeea, Rusia are o miză mai mare în Peninsula Crimeea: Flota Mării Negre cu baza în Sevastopol. Este la fel de clar ca lumina zilei că Rusia nu putea permite NATO să controleze propria-i flotă.
Mass-media și anumiți politicieni-marionetă vor să ne inducă ideea că Rusia dorește anexarea Ucrainei, pentru ca apoi să cotropească alte țări, ceea ce nu este deloc adevărat. Mulți fac confuzia, sub influența trecutului, că fosta URSS este Rusia, ceea ce la fel este foarte departe de adevăr.
În cazul în care acest lucru ar fi fost în intenția Rusiei, atunci am fi asistat la o intervenție simultană atât în Crimeea cât și în Ucraina. În schimb, Putin a ordonat trupelor să se întoarcă înapoi acasă și a făcut o declarație clară pentru toți: "Nu cred în cei care încearcă să vă sperie cu Rusia și care strigă că alte regiuni vor urma după Crimeea. Noi nu vrem vreo parte din Ucraina. Nu avem nevoie de acest lucru. Avem un teritoriu extrem de vast pe care trebuie să-l administrăm, nu avem nevoie de alte teritorii…"

   NATO - care este armata privată a elitei din umbră - masează trupe ostentativ în jurul Rusiei
În ultima lună, Statele Unite ale Americii și NATO au adus continuu tot mai multe trupe tot mai aproape de Rusia, pretinzând a răspunde la situația tensionată din Ucraina. Dar, după cum arată dovezile, ei sunt cei care orchestrează "situația tensionată", în primul rând, și masează armatele în jurul Rusiei, ceea ce menține situația tensionată (totul este pus la punct exact după des-utilizatul principiu, ca și ale operațiunilor ,,steag-fals”- Problemă-Reacție-Soluție ).

Această hartă sarcastică (de mai jos) arată cât de multe baze NATO se află în imediata apropiere a Rusiei, iar multe dintre aceste baze sunt în prezent dotate de NATO cu trupe și arme grele:


SUA și NATO au mai mult de 1.000 de baze militare în întreaga lume, încadrand în principal Rusia și China – video :  


Și urmăriți pe harta de mai jos cum arată scuturile americane anti-rachetă plasate în jurul Rusiei ( acum cine pe cine atacă ??!! ) : 

 Ca și cum acest lucru nu ar fi de ajuns, SUA și NATO ostentativ aduc trupe tot mai aproape de Rusia, solicitând sprijin public din țările membre NATO vecine Rusiei :

1.     Distrugătoare ale Marinei SUA, USS Truxtun și Donald Cook au desfășurat exerciții militare comune cu doi dintre aliații lor, România și Bulgaria, în Marea Neagră (Distrugătorul Donald Cook și-a luat o lecție cu acea ocazie, citiți aici: http://burebista2012.blogspot.ro/2014/11/o-dovada-concludenta-ca-rusia-nu.html ).
2.      SUA a trimis aproximativ 600 de militari în Polonia, Lituania, Letonia și Estonia pentru exerciții militare.
3.     Polonia, una dintre țările vecine Ucrainei, a cerut desfășurarea a 10.000 de trupe americane pe teritoriul lor. Există deja 100-150 dislocate în Polonia. Comandantul NATO, generalul Philip M. Breedlove, a declarat într-un interviu recent că una din opțiunile Alianței este de a muta o brigadă din 4.500 de militari de la Fort Hood, Texas, în Europa.
4.     Șase avioane de luptă CF-18 și sute de forțe canadiene au fost deja expediate către România, consolidând forțele NATO în Europa de Est (baza aeriana M.Kogălniceanu). "Noi trimitem un mesaj Rusiei și linistitor aliaților noștri că luăm măsuri de a face o concordanță cu ceea ce NATO a spus, acțiunile de până acum ale Rusiei sunt inacceptabile” ne transmite un mesaj foarte clar, ministrul Apărării Rob Nicholson (cu alte cuvinte : ,,Dragi aliați vă invităm la război cu copiii voștri și pe banii voștri…).
5.     Un alt factor îngrijorător este faptul că România (membru NATO și unul dintre vecinii Ucrainei) a lansat oficial formularul medical necesar înrolării pentru serviciu militar în timpul stării de război. De asemenea, presedintele României, Traian Băsescu, a declarat recent că mulți dintre soldații în rezervă ai României lucrează în străinătate și vor fi chemați să slujească, dacă este necesar (iată ce informații deține cel ce a scris articolul, dragi români, despre afirmațiile unui președinte-fost- handicapat ??!!…).  Prim-ministrul României, Victor Ponta, a etichetat recent situația din Ucraina ca "extrem de gravă și se înrăutățește pe zi ce trece." Dl. Ponta a adăugat că această stare de evenimente este "cea mai mare provocare de securitate pentru România, din ultimii 20 de ani." Ei bine, eu nu văd lucrurile în acest fel - cu excepția cazului în care SUA și NATO se pregătesc pentru ceva mare și liderii români o știu (afirmația autorului articolului ).
6.     România a confirmat, de asemenea, achiziționarea de avioane de luptă F-16 dotate cu armament și echipament, pentru o sumă estimată de 457 milioane dolari. Jeturile vor fi achiziționate de la SUA, printr-un transfer parte terță din Portugalia ( iată iară informații care n-au fost spuse poporului român. S-a spus că se cumpără din Portugalia, atât.)
7.     Brzezinski (un anti-rus notoriu) și senatorul McCain (o marionetă ascultătoare și plictisitoare) vrea ca noi (americanii) să trimitem arme în Ucraina.

In concluzie : Trupele ruse sunt staționate pe teritoriul rusesc

Între timp, SUA și NATO au sancționat financiar Rusia, a amenințat-o cu fiecare ocazie și au trimis trupe, avioane de luptă, nave militare și armament greu în peste jumătate din întreaga lume.
  Cu toate acestea, ei îndrăznesc să o numească "Operațiune de menținere a păcii."
Care ar fi reacția dumneavoastră, cetățeni americani, dacă Rusia și China ar începe desfășurarea de exerciții militare comune în apropierea Coastei noastre de Vest staționând trupe și artilerie grea în Mexic, și să implementeze avioane de luptă în Cuba??!!.......
 Ar arăta ca o operațiune de menținere a păcii , sau mai mult ca o amenințare la adresa națiunii noastre??!!...


  Concluzie bloger
 Am postat acest articol pentru a afla și părerea unui american (și nu este singurul) despre această falsă problemă care ne este indusă de mass-media corporatistă, aceea a conflictului din Ucraina și pericolul ce l-ar reprezenta Rusia.
Fără a fi subiectiv, acesta nu este conflictul nostru și nu trebuie să rezonăm cu această problemă. Ucraina nu ne este în niciun caz prieten și mai ales nu este membru NATO, deci nu avem nicio obligație militară. Gândiți-vă la problemele noastre cu ei referitor la Canalul Bâstroie și zona petroliferă din jurul Insulei  Serpilor pentru care a trebuit să ne judecăm la Tribunalul International de la Haga (și care după anunțarea hotărârii în favoarea României, a doua zi trădătorul Tăriceanu a semnat contractul de concesionare cu o firmă străină pentru exploatarea pe gratis a rezervelor de acolo…, dar asta este o altă poveste).

Problema SUA este foarte gravă și aceasta este colapsul financiar iminent, ori singura lor salvare este declanșarea cu orice preț a unui război mondial. Nu intru în amănunte în ce constă această salvare, dar ideea principală pe care am susținut-o pe blogul meu este că 99% din conflictele majore și minore de pe planetă sunt conspirația malefică a bancherilor și facțiunilor cabalei, alături de toate ,,atacurile teroriste”, defapt operațiuni de tip ,,steag fals” create pentru a ne ține într-o permanentă stare de teamă care să ne scadă nivelul propriu de vibrație și a ne face obedienți unui sistem economico-politico-financiar sclavagist și oprimant în care 1% dintre locuitorii acestei planete să trăiască în lux și huzur, iar ceilalți îndatorați la bănci și ,,carne de tun” în falsele războaie de pe planetă.
V-ați gândit oameni buni, ce avem de împărțit noi, locuitorii Pământului unii cu alții ? De la terminarea celui de-al Doilea RM au avut loc pe planetă cca. 300 de conflicte majore, iar mass-media o proclamă ca pacea de după Războiul cel  Mare… Totul ne este indus într-un anumit mod perceptibil, atât prin magie neagră cât și cu ajutorul noilor tehnologii de manipulare în masă. De-asta insist…gândiți cu inima și nu vă mai supuneți manipulărilor, fiți voi înșivă ! Asumați-vă propria viață și viitorul. Suntem pe o falie spațio-temporală pozitivă din 2012 și tot ajutorul galactic și Divin ne este oferit pentru a încheia această perioadă din istoria omenirii. Trebuie să trecem de barierele mentale ale rasei, religiei, culturii, naționalității, etc. Conștientizând că suntem frați care împărțim aceeași planetă pentru a evolua, toate construcțiile malefice dispar, se dizolvă de la sine.
Nu mai susțineți acest sistem muribund. Revenind la sistemul militar, nu vă înrolați ! Militari care sunteți trimiși pentru interesele corporatiștilor DEZERTATI! Dacă ar exista această nesupunere în masă toate războaiele s-ar sfărși. Masele de oameni să facă manifestații pacifiste și să impună politicienilor voința lor.

Acești psihopați (pentru că nu este vorba de poporul american) ne-au purtat dintr-un război în altul de-a lungul istoriei pentru interesele lor egoiste. Consider că orice problemă poate fi rezolvată fără conflict, tot ce există pe planetă ne-a fost dat să folosim pentru evoluția noastră spirituală și viața se va schimba în bine după arestarea cabalei. Viitorul este deja al nostru, al celor mulți.

  exemplu mandatul lui David Rockefeller :
 WANTED ALIVE
FOR PROSECUTION IN THE COURT(S) OF LAW
PUBLIC NOTICE OF INTERNATIONAL (CITIZENS') ARREST
In the Matter of Crimes Against Humanity and His/Her Nation
A Public Notice for his/her immediate arrest for questioning and trial is hereby issued to and against R-oA2014-listed
Rockefeller, David
of the organization
Bilderberg (Group/Club/Meetings)
regarding actively and knowingly conspiring in well-planned efforts and constructions to consolidate power and resources – with the intention to establish a world government which would provide him/her with full immunity from any form of prosecution regarding his/her past and future crimes – and is therefore, according to Round-op Alpha, guilty of crimes against the sovereignty of his/her nation and against humanity as a whole, i.e.:
High-level brigandage: Looting of public wealth; oppressing of populations; attacking the rights to good health, education, personal/national sovereignty and real security; the murdering in name of corporate profits; democide; psychological warfare; (eco-)terrorism – which deliberately jeopardizes any attempts for world peace and causes regional, cultural tensions, armed conflicts, forced poverty and the decay of the public’s health, the public order and society as a whole.
Documentation, references, citations: Roundopalpha.wordpress.com, roundop.alpha@gmail.comRelease date of this document:
April 14, 2014
Issued by:
Jacobs, Koen
Round-op Alpha  Este vorba de 741 de persoane ,,de Top” care vor fi arestate, puteti viziona lista aici : https://roundopalpha.wordpress.com/list-r-oa2014/  - printre ei sunt si români, de exemplu Traian Băsescu…
 Fiți încrezători că nu va război, Rusia și Alianța Estică și-a asumat deja rolul de schimbare d.p.d.v financiar al planetei, poate chiar inconștient, dar DUMNEZEU LUCREAZA… și veți vedea asta foarte curând.

       Drum drept spre Lumină !  

20 de comentarii:

 1. prietene, sunt de acord in cea mai mare parte cu tine, dar inceteaza sa mai folosesti termenul de nazist pt creaturi ca bush. astia sunt luciferieni, zvastica e simbolul luminii, dusmanul lor etern.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu folosesc intamplator aceasta sintagma. Ramura Bush a elitei este ramura nazista cu adevarat. Prescot Bush, bunicul lui W.Bush l-a ajutat pe Hitler sa acceada la putere in Germania anilor '30, iar Bush tatal este seful suprem al acestei factiuni care a adunat prin Operatiunea Paperclip toti nazistii de top , cca. 1800 de persoane dupa cel de-al doilea RM si au construit SUA ca si un stat neonazist.
   Oricum suntem ,,in linie dreapta" pentru eliberarea planetara. fiti centrati in inima si nu va lasati influentati de evenimentele exterioare...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. E adevarat ca Prescot Bush a fost unul din finaintatorii lui Hitler deci putem spune ca USA este piatra de temelie a nazimului si ea continua sa isi extinda tentaculele si sa fie activa

   Ștergere
 2. Articolul seamana a propaganda pro Rusia.
  Numai gandindu-ne la victimele din randul populatiei civile din Ucraina
  si la lichidarea principalului oponent al lui Putin prin ucidere, lasa f. multe semne de intrebare!
  Eu imi folosesc si propriul creier, nu ma rezum numai la citirea informatiilor de "toate culorile".
  Totusi sa fim optimisti :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imi place optimismu` tau desi articolu` nu-ti spune mare lucru...)))

   Ștergere
  2. Sunt multe dovezi ca nu este propaganda pro Rusia,vezi Irak,Libia,Afganistan,etc.https://www.youtube.com/watch?v=yRCb217eTJw

   Ștergere
 3. Nu stiu de ce folosesti numele de Burebista, cand articolul asta este propaganda pentru cel mai urat dusman al natiunii romane din ultimii 200 de ani, ii intinezi numele unui mare Rege DAC
  Oricat de rai ar fi americanii nu se compara cu maleficitatea rusilor,
  Rusii regreta ca au pierdut o parte iportanta din influenta asupra Romaniei, ei sunt cei care ne impiedica sa ne unim cu fratii nostri din Basarabia, ei sunt cei plini de ura fata de tot ce inseamna roman, ei sunt cei ce platesc campanii de manipulare impotriva spiritului Romanesc.
  Si chiar ei sunt cei care au creeat problema cu canalul Bastroe, insula serpilor si transnistria, Ucraina raspundea in acele vremuri la comenzile moscovei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt prorus, dar spiritul articolelor de acest fel este de creea ideea ca noi oamenii si in special noi romanii sa nu mai fim de nicio parte. Am fost inainte cu unii si am vazut cum a fost . Dupa Revolutie am fost si cu ceilalti si vedem unde suntem. Nicio natie de pe Pamant nu ne este prietena, tori au interese fata de Romania. Eu induc ideea sa nu mai fim slugarnici cu nimeni ci sa ne luam soarta in maini, sa inlaturam toti tradatorii de la putere si sa ne descurcam singuri, asa...gen Suedia, care traieste foarte bine si nu este in NATO .
   In alta ordine de idei, sa devenim constienti ca toti oamenii acestei planetei suntem o singura constiinta si depindem unii de ceilalti. Trebuie sa constientizam ca acum un razboi mondial nu are sorti de izbanda de nicio parte, toti vom fi afectati, poate pana la exterminarea civilizatiei umane. De aceea RAZBOIUL trebuie interzis a fi declansat de catre noi oamenii tuturor natiunilor. Liderii au buncarele lor, doar oamenii de rand au de suferit si gandind logic, ce avem noi cei de rand de impartit fiind rusi, americani, chinezi sau indieni. Toti au familii si vor PACE. Interesele sunt ale psihopatilor din fruntea corporatiilor si societatilor secrete. Asa ca decat sa aderam la o grupare sau alta HAIDETI SA NE DAM MANA SI SA LE INTERZICEM VARFURILOR PUTERII SA NE BAGE INTR-UN RAZBOI DEVASTATOR !
   Pace si iubire !

   Ștergere
  2. Tu nu esti PRO RUS..pai in articolul tau ii PUPI in fund pe Rusi pe fata amice..POate ca nu oi fi ProRus..insa eu am banuiala ca ESTI PLATIT SA SCRI PRO RUSIA..si pentru mine asta este chiar mai rau..shit

   Ștergere
 4. Al treilea razboi mondial... nu? ca din cate stiu eu.. au fost deja 2 pana acum...

  RăspundețiȘtergere
 5. Asa este,articolul pare prorus insa descrie Adevarul pur,atat despre unii cat si ceilalti! Pericolul mondial nu este Russia ci USA prin organizatia lor criminala NATO!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Asa se rezolva un razboi in trecut prin Uniunii Sovietice:

  http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties#endnote_USSR

  Asa se rezolva in noul mileniu o luare de ostatici la rusi:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_theater_hostage_crisis

  Ce asemanare observati ? Deci acum ce preferati, Rusia sau NATO ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Pe bune? Care are idee care sunt tarile puternice? China, Iran, Venezuela, Brazilia si desigur Rusia. Ce au ele in comun? O alianta. NATO?! :)))))) Va sfatuiesc sa mergeti la Polul Nord, avem mai multe sanse de supravietuire decat in Romania.

  RăspundețiȘtergere
 8. Aș face praf acest articol, criticând Rusia și apărând Ucraina.
  Dar când mă gândesc că Ucraina ocupă teritoriile românești, Bucovina și sudul Basarabiei, ce i-au fost dăruite de URSS și care nu le-a întors înapoi, atunci nu sunt cei mai răi rușii.

  RăspundețiȘtergere
 9. dar tezaurul de ce nu il returneaza ??? daca e asa MAMA RUSIA ATAT DE BUNA , SI AMERICANII SI CEILALTI SUNT DUSMANII ??? uitete cum au inceput rusii sa scoata tancurile pe strada si navele pe mare sa faca exercitii militare (inaintea NATO-SUA) ca sa arate ei ce mari si tari sunt , sunt un kkt , UK+GERMANIA = insumeaza populatia lor de 150 de mil ( MARI SI TARI rusi ) rusia pt partea asta de europa este puternica , insa pt statele dezvoltate e deranj , la razboi nuclear nu o sa se ajunga niciodata pt ca reprezinta sfarsitul lumii , si nucleare sunt cu zecile si in europa . Clar articol PRORUS :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tezaurul Romaniei este Bruxelles, informeaza-te...si n-o sa-l mai vedem niciodata. Cat despre Rusia, isi ia masuri de aparare. Cand esti pe zi ce trece inconjurat din toate partile trebuie sa iei masuri, nu crezi? Nu mai fiti tributari prejudecatilor din trecut, Rusia nu este fosta URSS. Viitorul apropiat o sa demonstreze asta....Nu mai credeti comentariile de le televiziuni vandute occidentului....O sa traim cu totii deznodamantul final, tineti minte aceste articole...
   Numai bine !!

   Ștergere
 10. Toti iti vor binele.Nu-i lasa sa ti-l ia !..........Dupa ce ca nimeni nu ne vrea binele ne mai dam si singuri cu tesla in........si culmea, dupa ce ca nu ne doare,nu ne pasa nici de viitorul celor de dupa noi.Cred ca dupa extraterestrii suntem cea mai ciudata entitate de pe pamant.In 89 ne-am bucurat ca am scapat de comunism si de fapt am sarit din lac in put asa cum vede toata lumea dar nu recunoaste nimeni oficial de teama urmarilor.Am lasat munca si ne-am apucat de lene,am lasat cinstea si ne-am apucat de furat,ne-am uitat limba si ne-am apucat de engleza,ne-am vandut suveranitatea ca sa avem internet...........etc.etc.Cred (fara sa vreau neaparat) ca Hitler a avut dreptate-POPORUL GERMAN REPREZINTA RASA SUPERIOARA.TOTI STIM CE TREBUIE SA FACEM DAR NIMENI NU ARE CURAJ PENTRU CA NE-AM VANDUT CA SCLAVI STRAINILOR SI STIM BINE CA SCLAVII NU AU CURAJ SI NICI UN VIITOR MAI BUN,AU DOAR SALARII MICI SI VISE.PENTRU TOT CE SE INTAMPLA RAU SAU BINE IN ROMANIA E RASPUNZATOR DOAR POPORUL ROMAN.RUSIA SI SUA REPREZINTA DOAR O AMENINTARE PENTRU NOI .DIPLOMATIA ROMANA E O ALTA POVESTE PUSA LA MASA DE PROPAGANDA DIN VEST SI DIN EST DEOPOTRIVA.NU INTAMPLATOR DUMNEZEU NE-A DAT IMNUL PE CARE IL AVEM DAR DE TREZIT NICI VORBA,DEOCAMDATA GUSTAM DIN PLACERILE ETNOBOTANICE VENITE PE LA NOI DE LA PRIETENII CEI BUNI.

  RăspundețiȘtergere
 11. ca sa nu mai fie razboaie trebuie eliminati bogatii aia din umbra

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.