joi, 19 februarie 2015

,,Insider” din Pentagon dezvăluie complotul globalist din Bohemian Grove


Când locotenent-colonelul Anthony Shaffer a publicat memoriile sale din "Operațiunea Inimă Întunecată", în 2010, Departamentul Apărării a găsit cartea atât de interesantă încât a împiedicat imediat ca cele 10.000 de exemplare să ajungă în mâini nepotrivite iar copiile viitoare au fost puternic cenzurate. Apoi, Shaffer și co-autorul William H. Keith au publicat un roman, "Ultima Linie", un thriller plin de acțiune, care se concentrează pe planurile întunecate și răsucite ale cabalei puse la cale în deja cunoscutul domeniu sub numele de Bohemian Grove.
   Interviu cu col. Anthony Shaffer : Bohemian Grove este un domeniu de 1.100 de hectare în mijlocul unei vechi păduri, Redwood, echipat pentru cei bogati si celebri, ea nu există în paginile unei lucrări de ficțiune (specific asta pentru proamericani, cârcotasi si ignoranti,n.b.), ci este reală la 20.601 Bohemian Avenue, Monte Rio în nordul Californiei.
Deținut de Bohemian Club din San Francisco ca baza unui club privat de artă al unor bărbați, Bohemian Grove găzduiește două săptămâni - trei-week-enduri – un eveniment anual în luna iulie pentru unii dintre cei mai puternici si influenți oameni din lume. Membrii Bohemian Club sunt toți de sex masculin, incluzând artiști, muzicieni, oameni de afaceri proeminenți și oficiali guvernamentali. Lista membrilor a inclus toți Republicanii și unii președinți americani Democrați din 1923 până în prezent. Oaspeții sunt bineveniți, dar trebuie să treacă mai întâi printr-un proces riguros de selectie înainte de a le permite să intre în acest Club secret.

In prim-plan Reagan si Nixon la Bohemian Grove
Petrecerea anuală, în general, se presupune a fi doar o oportunitate pentru relaxare și veselie cu membrii boemi, băute, chefuri și pipi pe copaci… În realitate, la Bohemian Grove se întâmplă lucruri mult mai sinistre. 
Un articol din 2011 din http://www.infowars.com/insider-secretive-elite-set-policy-at-bohemian-grove/  Paul Joseph Watson a inclus fragmente dintr-un interviu cu profesorul de sociologie Peter Phillips de la Sonoma State, care a participat la Grove în 1994. Phillips a declarat că :" tabăra elitistă a fost un forum pentru a discuta probleme intime ale oamenilor foarte importante. " ,,Este foarte clar că vorbesc politică și afaceri în mod constant ", a declarat Phillips, contrazicând complet spusele că clubul este un loc de relaxare.
Proiectul Manhattan s-a născut la Bohemian Grove, în 1942, care a dus la crearea bombei atomice, iar membrii de fapt se laudă și-n ziua de azi. Și Inițiativa de Apărare Strategică, Star Wars, a fost creată în timpul unei convorbiri pe malul lacului la începutul anilor ‘80, înainte ca Ronald Reagan să o propună public prin programul din martie 1983. 
În anul 2000, Alex Jones, initiatorul site-ului http://www.infowars.com/  si a unui post radio pe internet, a devenit primul jurnalist care a captat pe film ritualul satanic "Cremation of Care", ceremonia care a avut loc la Grove. El spunea : "Acest lucru este ca dintr-un film de la Hollywood, unde adolescenții sunt într-un camping în pustiu, vin peste un deal și sunt martori la ritualul unui cult al diavolului în haine negre și roșii sacrificând un suflet slab pe un altar sângeros."

În articolul său, Watson a spus: "Faptul că Bohemian Grove este, probabil, ultima camera secretă, în care politica lumii este convenită în mijlocul unui mediu bizar de frivolitate beată, prostituție homosexuală, și ceremonii păgâne oculte ar trebui să fie cea mai mare preocupare a oricărei persoane cu moralitate si bună credință”.

În prima săptămână se convine asupra ,,mersului lumii”, ce războaie se vor mai produce, ce țări vor mai fi cotropite, ce economii naționale vor mai fi prăbusite, unde se vor mai schimba guverne, prețul aurului si petrolului, iar apoi…dezmățul. Toți umblă goi si au voie să aibă relatii cu oricine. Se aduc copii din zona învecinată, unde sunt multe case de copii orfani care sunt exploatați sexual sau folosiți în ritualurile lor satanice (exista marturii ale acestor fosti copii abuzati care acum sunt adulti).

Alex Jones cu un alt coleg s-au infiltrat în această locatie si a făcut pentru prima oară înregistrări video pe care le-a postat. Iată ce relatează Alex Jones :
,,Mii de bărbaţi au început să se strângă pe malul estic. Slujitorii personali ai membrilor clubului (spre deosebire de angajaţii Bohemian Grove, care purtau cu toţii tricouri roşii şi care nu au avut voie să fie prezenţi la ritual) au început să pună scaune pentru cei dintre ei care erau mai în vârstă. Soarele era acum de mult apus. Era întuneric complet şi nu puteam vedea nici măcar malul celălalt al lacului. Mulţi lilieci zburau de jur-împrejur şi deasupra apei era multă ceaţă (este multă ceaţă în nordul Californiei). Era o atmosferă înspăimântătoare. La un moment dat, a început să se ridice părul pe mine.
Din pădure au apărut pe neaşteptate treizeci de „preoţi” îmbrăcaţi în robe negre, cu feţe de morţi, pictate şi cu un bărbat îmbrăcat gen Grim Reaper (stil macabru simbolizând personificarea morţii promovat de o formaţie heavy metal cu acelaşi nume, n.n.) tragând de o cuşcă în care se afla un corp legat pe care l-a pus într-o barcă. Barca a dus acel trup legat până în faţa marelui preot care stătea la picioarele bufniţei, lângă scările circulare de la baza acesteia. Apoi doi preoţi îmbrăcaţi în negru au „spălat” trupul ce urma să fie sacrificat, după care l-au dus în faţa bufniţei. Ritualul era însoţit de o zguduitoare înregistrare audio. Cu urlete disperate, corpul cerea îndurare pentru viaţa sa. Preoţii au refuzat şi l-au dus în faţa altarului. „Minunata bufniţă” le-a spus să ardă trupul (ceremonie pe care au numit-o „înlăturarea grijilor”) care arăta ca o fiinţă umană, îmbrăcată în negru. Deasupra altarului se afla o lampă mare din stâncă pe care au numit-o „flacăra eternă”.
Marele Preot a luat o torţă pe care a aprins-o de la acea flacără. Trupul a cerut din nou îndurare. Preotul a coborât cu multă dificultate, deoarece era atât de bătrân, încât de-abia mergea şi a dat foc rugului. A spus că va citi semnele ce vor apărea în rămăşiţele focului, după o tradiţie ocultă. Corpul continua să zbiere în dureri. Dintr-o dată, toate acele cruci pe care le văzuserăm de-a lungul malului, în timpul zilei, au izbucnit în flăcări. Aşadar, am fost martorul unui eveniment ca în pictura medievală a lui Hieronymus Bosch: Viziunea Iadului (cruci metalice arzând, preoţi în robe roşii şi negre, iar marele preot în robă gri cu o tiară roşie, un trup arzând strigând în dureri, o statuie uriaşă a unei bufniţe cu coarne). Da, liderii mondiali se ocupă cu aceste activităţi! Era mai mult decât straniu tot ce se petrecea acolo. După ce s-a terminat ritualul, bărbaţii au ieşit din rânduri şi s-au îndreptat către marele conac înconjurat de copacii uriaşi.”
Statuia uriaşă în formă de bufniţă este reprezentarea divinităţii babiloniene Moloch, despre care în Biblie scrie că i se aduceau sacrificii umane, mai precis îi erau sacrificaţi copii. Pe altarul aflat la baza statuii este aprinsă „flacăra sacră” în care este arsă „jertfa”. Se afirmă că nu este arsă o victimă umană, ci o „efigie” – un fel de păpuşă. Totul este montat grotesc, ca o piesă de teatru în care victima urlă, se zbate şi cere îndurare. În schimb asistenţa, care urmăreşte ritualul de pe malul opus al lacului, aplaudă, tropăie şi ovaţionează.
Foşti angajaţi de la Bohemian Grove au relatat în consens comportamentul grobian al membrilor clubului. Practic tot timpul aceştia sunt beţi. 
O declaraţie incendiară a preşedintelui Richard Nixon din 1971 vorbeşte despre Bohemian Club în următorii termeni ireverenţioşi: „Tabăra de la Bohemian Grove – la care am participat de câteva ori – este cea mai mare blestemăţie homosexuală pe care v-aţi putea-o imagina. Nu mai pot da mâna cu nimeni din San Francisco pentru că ştiu ce se petrece acolo.” 
Întâlnirile de la Bohemian Grove sunt protejate cu mari eforturi de ochii publici. Presa nu doar că n-are acces, dar ştirile despre acest subiect, atât cât s-au aflat, sunt cenzurate. Veritabile bombe de presă au reuşit să fie înăbuşite în faşă. Dezvăluiri incendiare au fost îngropate sub tăcere. De exemplu, filmul lui Alex Jones, realizat cu camera ascunsă în interiorul taberei de la Bohemian Grove, nu a trezit mare interes în presă, deşi era o veritabilă bombă. Acest lucru indică nivelul resurselor folosite pentru a proteja intimitatea respectivelor întâlniri. Activităţile oculte care se desfăşoară la Bohemian Grove sunt de asemenea extrem de stranii. Cea mai cunoscută – datorită filmului realizat în 2000 de Alex Jones, jurnalist de investigaţie – este ceremonia „Cremation of Care”. Dar analiştii fenomenului vorbesc despre niveluri de iniţiere,
acesta constituind doar cercul
exterior accesibil tuturor participanţilor. Alte mărturii vorbesc despre camere subterane secrete în care se realizează ritualuri satanice cu sacrificii umane şi orgii sexuale, urmate de asemenea de sacrificii. Se vorbeşte de sute de copii dispăruţi în zonă şi de alegerea victimelor dintre subiecţii experimentelor de control mental ale CIA. 
Cathy O’Brien, o prezumtivă victimă care a fost salvată din Bohemian Grove de ziaristul Mark Philips, a descris o imagine cruntă a activităţilor oculte criminale desfăşurate aici. Deocamdată nu se ştie mai mult. Printr-un decret prezidenţial, orice anchetă în zonă a fost interzisă din motive de „securitate naţională”. În ultimii ani, cenzura mass-media a reuşit să stopeze avalanşa de dezvăluiri despre Bohemian Grove care începuse în anii ’90.

Mai jos înregistrarea originală, chiar dacă nu intelegeti engleza priviti imaginile, mai ales de la min.53 : 


  Sursa : http://www.infowars.com/  si yogaesoteric.net

   Drum drept spre Lumină ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.