duminică, 8 februarie 2015

Germanii au construit mașina ce funcționează cu apă sărată

Germanii au creat un automobil electric alimentat cu apă sărată. El are patru motoare electrice și este foarte rapid, cu o economie destul de dulce de combustibil pentru o mașină sport. Lăsați Bugatti acasă și opriți pe plajă pentru realimentare.

Anunțul recent că Quant e-Sportlimousine, care este un automobil alimentat cu apă sărată, a fost certificat pentru utilizarea pe drumurile europene este un semn mare către cartelurile petrolului că pierd războiul energiei. De la începutul anilor 1900, cartelurile petrolului, care sunt controlate de către familiile Bush și Rockefeller în principal, au hărțuit și chiar asasinat în tăcere inventatori de dispozitive ce functionau cu energie alternativă, care reprezintau o amenințare la adresa cartelurilor petrolului. Unul dintre cei mai mari inventatori ai energiilor alternative care a fost deasemenea redus la tăcere a fost Nikola Tesla (a se vedea articolele din blog). 


Spre deosebire de mașinile tradiționale, care ruleaza pe benzină, Quant e-Sportlimousine rulează cu un sistem celular de putere cu flux de electrolit creat de NanoFlowcell și are capacitatea de a genera uimitoarea putere de 920 CP (cai putere) sau 680 kW.
Această mașină alimentată cu apă sărată poate atinge 0-62 mph (100 km/h) în 2.8 secunde și are o viteză maximă de 217.5 mph (350 km/h). Quant e-Sportlimousine este construită de compania germană Quant.


Tehnologia pe celule flux de electrolit exista de zeci de ani, dar nu a fost implementată până de curând, când anumiți producători de autoturisme și-au dat acordul de a începe construirea de mașini cu propulsia pe acest tip de ,,tehnologie celulară cu flux de electrolit”.
Mașina primește această putere imensă prin această tehnologie, care este o parte a tehnologiei NanoFlowcell. Sistemul funcționează într-un mod similar cu o pilă de combustie cu hidrogen, cu excepția faptului că apa sărată este folosită pentru stocarea de energie.

În particular, două lichide cu săruri metalice, care acționează ca electrolit, sunt combinate în așa fel încât reacția electrochimică să aibă loc. După aceea, motoarele electrice folosesc această reacție pentru a genera electricitate, care este apoi stocată și distribuită de niște super-condensatori.
Eficiența acestui sistem ajunge la 80%, deoarece mașina nu are aproape nicio piesă în mișcare în ea, iar căldura reziduală produsă este nesemnificativă în comparație cu mașinile alimentate de baterii litiu-ion.

Acest tip de tehnologie alternativă de energie va face în cele din urmă benzina caducă, deoarece cu ajutorul tehnologiei celulare cu flux de electrolit pentru mașini electrice este mult mai eficientă și mult mai curată decât folosind benzina.


Tehnologiile energetice alternative, cum ar fi sistemul celular cu flux de electrolit, vor deveni de masă pe moment ce noua paradigmă apare. Aceste tipuri de tehnologii energetice alternative vor ajuta la rezolvarea "crizei energetice" și vor da startul unei noi ere, în care putem trăi fără griji prin a avea acces la energie ieftină și curată.
   Prezentare video :            Drum drept spre Lumină !

14 comentarii:

 1. NAMASTE !!! Doamne ajuta...in sfarsit exista ceva palpabil ! era si timpul,dupa atatea vesti proaste sa mai vina si cate una BUNA. Ce pacat ca eu locuiesc langa Dunare....noroc de cei de langa litoral....glumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 8 februarie ziua mea de nastere! Sa fie oare cu noroc pentru apusul suprematiei Americii asupra a tot ceea ce inseamna cinste si respect ? In natura se manifesta diferenta intre puternici si slabi, iar la oameni intre bogati si saraci ! Dar cand diferenta trece de anumite limite suportabile....BUMMM! Sa fie cat mai curand !

   Ștergere
 2. Ar fi timpul s-o ia in freza nesatuii astia ca prea si-au batut joc de MAMA GAIA cum a vrut muschiul lor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da intr-adevar, de-acum incolo vom vedea tot mai multe proiecte reale si implementate cu bataie lunga...moartea dolarului, va aduce foarte curand si moartea tehnologiilor petrolului si eu nu le doresc ,,moarte usoara" ci cat mai grabnica !!
   Da Doamne !

   Ștergere
  2. Si eu la fel , Marius......Din cauza petrolului s-au facut milioane de victime....sa se duca dracu A...........!!! cu dolar cu tot....!!!!

   Ștergere
 3. Cind o sa fie scoasa pe piata ? Li se va da voie ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Prototipul este deja construit, iar firma constructoare are toate avizele pentru a utiliza drumurile publice in Germania. Cand va putea fi cumparata si cat va costa nu au anuntat inca, dar sper ca in vreo 2 ani...

   Ștergere
  2. Prototipul este deja construit, iar firma constructoare are toate avizele pentru a utiliza drumurile publice in Germania. Cand va putea fi cumparata si cat va costa nu au anuntat inca, dar sper ca in vreo 2 ani...

   Ștergere
 4. Cu siguranta aceasta nu va aparea pe piata. Astfel s-ar duce de rapa companiile petroliere.

  rent a car Bucuresti

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna stire! Eu zic: nu conteaza cata apa sarata exista, conteaza cine are robinetul. Motive vor fi milioane: efect de sera electronica ??????!!???###! :D, scaderea catastrofala a nivelului marii si a oceanului planetar!!!!!!!!??????!!!!!###; :D, cresterea accidentelor rutiere datorata electrizarii prin inluenta si frecare usoara!!!????####; puteti avea imaginatie si sa mai adaugati ineptii destule pentru a opri implementarea imediat si pe scara larga a proiectului!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred ca o sa apara vreodata pe piata, sunt prea mari interesele celor ce vand petrol.


  inchirieri auto

  RăspundețiȘtergere
 7. Suntem in iulie 2017. S-a mai auzit ceva despre aceasta masina?
  Se pare ca masina nu a putut functiona. Vezi fraza: "După aceea, motoarele electrice folosesc această reacție pentru a genera electricitate, care este apoi stocată și distribuită de niște super-condensatori."
  Pai, motoarele electrice consuma energie electrica nu genereaza.
  Cand produc motoarele energie?
  Daca o produc in mers de ce sa o mai stocheze? O utilizata pentru antrenarea rotilor.
  Poate o produc in stationare(in parcare sau in garaj).
  Din cate se stie, in incercarile de a stoca energie electrica, bateria de acumulatoare s-au dovedit mai eficienta decat(ca) condensatoarul.
  Sunt pasionat de automobile si citesc mult despre acest domeniu.
  Stiu ca sunt cercetari in inaintate in aceasta directie.
  Dar prezentarea de fata este neprofesionista.  RăspundețiȘtergere
 8. Stati, nu va grabiti, sa nu credeti ca veți alimenta cu bidonul din mare, sau ca o veți prepara acasă ca la muraturi. Tot la statie vom ajunge, pentru ca sigur va avea niste proprietati aparte,ce o vor tine sub control. Iar tehnologiile petrolului vor mai dăinui multa vreme, pana ce producția acestor masini se va implementa suficient pentru a le inlocui pe cele pe baza de petrol.

  RăspundețiȘtergere
 9. Exista multe tehnologii ca alternativa la combustibilii fosili tinute secrete !!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.