miercuri, 18 februarie 2015

Ești conștient că ești parte a chemării cosmice la acțiune?


Un număr tot mare de persoane, în special cei care simt sau chiar cunosc în inimile lor că au un rol în schimbarea lumii, par să aibă experiența în necunoștință a "unui apel" sau transformare, care a început în urmă cu aproximativ șase până la opt ani. În cele mai multe cazuri, această schimbare în gândirea lor, perspective, abordare, stare de spirit, activități și / sau priorități par să rezulte din : o pierdere sau deces; un divorț sau o relație eșuată; simptome fizice de boală; sau un nou sentiment intens de neîmplinire în pofida numeroaselor realizări.
Indiferent de declanșarea specifică, evenimentul sau evenimentele au fost trimise acestor persoane într-o perioadă relativ incomodă, nefericită, nemulțumite de viața lor. Mai mult ca niciodată, ei s-au simțit intens pierduți, confuzi, și deconectați de la scopul lor adevărat : calea, iar bucuria de a trăi și mai afectată de probleme mentale, fizice și spirituale.

Cu toate acestea, convingerea noastră este că perioada de deconectare servește pentru a pregăti această populație specială de "pionierat", pentru rolurile lor ca lideri în noua eră care începe. Ei sunt epoca Primului Val - și perioada de deconectare a fost și este menită să-i ajute. Provocările pe care le-au experimentat sunt pentru a-i ajuta : pentru a rezolva și curăța probleme psihice și atașamente; să-și intensifice talentele lor și de a-i conecta cu alții, în scopul de a împărtăși, împuternici, și să-și mobilizeze eforturile pentru un an sau doi înainte.

 Ești parte a acestui Prim Val? Cei mai mulți dintre acești ,,pionieri” s-au confruntat de multe ori cu următoarele probleme :
1.     Un sentiment sau simțământ că ei "nu se potrivesc în" nu fac parte, sau nu se pot conecta cu oamenii din jurul lor.
2.     Dorința de a găsi adevărata lor "casă" și / sau adevărata familie și comunitate spirituală.
3.     Un sentiment că anumite entități sunt în jurul lor. Ei le pot vedea sau auzi acele entități în diverse ocazii.
4.     Un sentiment că ei nu au atins succesul, relațiile, și fericirea dorite în ciuda faptului că au aptitudini deosebite, capacități, și inteligență.
5.     Modificările în nivelurile stării de spirit, emotii, și energie par să reflecte persoanele sau planeta din jurul lor, la fel de mult, dacă nu mai mult decât propria lor stare și condiție.
6.     Momente de senzație de mai "trezit" sau conștient, dar găsirea acelora de scurtă durată sau nesustenabile în viața de zi cu zi.
7.     Vise vii, și chiar în mișcare, vorbind, sau chiar acționând în timp ce dorm.
8.     Perioade intense de "scuturare" de relații, responsabilități, sau priorități.
9.     Sentimentul că timpul se mișcă mult mai repede.
10.                      Observă sincronicități și cred că nu există "coincidențe" sau "accidente".
11.                      Au un sentiment că în timp nu va fi ușor - dar că evenimentele globale viitoare sunt necesare pentru ca planeta noastră să progreseze, și pentru ca oamenii să evolueze.

Dacă sunteți din Primul Val, puteți beneficia de următoarele:
1.     Să fiți în contact cu alte persoane care posedă înalte frecvențe și vibrații.
2.     Vindecarea rănilor fizice și mentale reziduale.  
3.     Înțelegerea și acceptarea că rolul tău în această lume, la propriu si la figurat, poate fi foarte "aproape de casa." (Bucurați-vă de ideea că nu trebuie să salvezi lumea de dragul de "a salva lumea." Zona ta imediată poate fi exact unde este nevoie de tine.)
4.     Amintindu-vă că nu puteți salva pe toată lumea. Nu este-n destinul tuturor de a-i salva!
5.     Practicând, dezvoltați, și intensificați abilitățile și talentele înnăscute sau  învățate.
6.     Învățați care alimente, activități și medii sunt cele mai utile si mai puțin toxice pentru corpul tău.

              Sursa : http://in5d.com/

                   Drum drept spre Lumină !

Un comentariu:

  1. Da, recunosc foarte multe din aceste trairi si chiar sunt surprisa ca nu le-am constientizat indeajuns . Multumesc, chiar imi sunt de mare folos!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.