vineri, 27 februarie 2015

Este timpul să vă treziți Semințe Stelare !


Am văzut în articolul anterior ce înseamnă a fi Sămânță Stelară, poate este timpul de a începe punerea cap la cap a ceea ce înseamnă misiunile noastre aici, pe Pământ, și cum le putem realiza. Avem creiere puternice iar mintea poate crea tot ceea ce ne dorim.
Dacă credeți că vă aflați aici, într-o misiune specială de a salva omenirea, veti crea acea viață pentru voi. Deși nu este nimic în neregulă cu cei care doresc să ajute oamenii, există unii dintre acestia care au devenit total obsedați de asta și au lăsat toate domeniile din viața lor să eșueze. O adevărată ființă spirituală nu crează lipsuri în jurul său.


   Scopul vieții unei Semințe Stelare
Adevărul este, că majoritatea oamenilor sunt în căutarea scopului lor în viață într-o formă sau alta. Unii au constatat că scopul vieții lor este de a crea viață. Unii au constatat că scopul lor în viață este acela de a îmbunătăți viața omenirii prin știință. Alții au descoperit că scopul vieții lor este educarea următoarei generații.
Pentru Lucrătorii în Lumină și Semințele Stelare, avem o misiune foarte specială. Această misiune este creșterea conștiinței ființelor umane. Semințele Stelare adesea lucrează tot timpul, chiar și în zilele lor libere, deoarece aceasta conduce la împingerea spre creșterea vibrațiilor. Cele mai multe Semințe Stelare sunt fie profesioniști intuitivi, vindecători, channeleri, mediumi. Totuși, acest lucru, nu face Semințele Stelare mai speciale decât alte persoane. Am găsit prin întâlnirile mele cu alte Semințe Stelare, că în timp ce ei au întotdeauna intenția pură de-a ajuta pe alții, au tendința de-a se înfășura un pic în propriile lor concepte și a bloca intrarea în spațiul lor. Acest lucru poate da aspectul exterior că acestia sunt reci, și distanți, dar într-adevăr ceea ce fac ei este scutul de protecție, vor să se protejeze de realitățile dure ale lumii. Alte tărâmuri se ocupă de această problemă în moduri diferite. Elementalii au tendința de a se dezlănțui, Îngerii Întrupați au tendința de a mânca dulciuri pentru a compensa condițiile dure de viață, Îngerii Mistici au tendința de a fuma, bea, pentru a ascunde durerea lor și de-a face față oamenilor la nivel de zi cu zi.

Fiecare dintre Lucrătorii în Lumină sunt ființe frumoase, iar noi suntem aici pentru a ne ajuta unul pe altul. Semințele Stelare, utilizează aspectul lor exterior rece și sunt selectivi pe cine lasă înauntru. De asemenea, ei au tendința de a purta haine strălucitoare, sclipitoare !! Atunci când  Semințele Stelare nu s-au trezit încă, ei sunt complet pierduți de scopul vieții lor. Numai atunci când înțeleg cu adevărat originea lor, sufletul începe să se calmeze. Ei își dau seama că sunt aici pentru a face diferența. Asta nu înseamnă că ei vor fi Neo din Matrix. Asta e Sci-Fi!
Dar ai putea ajuta umanitatea prin alte mijloace de asistență. Fie că este vorba de o persoană, sau de o masă de oameni. Scopul vieții tale nu este mai important decât al Lucrătorilor în Lumină. Trebuie doar să o iei pe alt drum. 
    
   Finalizează-ți misiunea ta !

Acum este momentul să ne trezim. Trecem printr-o schimbare de conștiință globală din 2012. Deci, mulți dintre noi încep să se trezească și să realizeze că suntem pe punctul de a realiza ceva, fie frumos, sau terifiant. Depinde de cum omenirea decide să ne ia. 


Acum este timpul să începeți să învățați despre aceste daruri înnăscute pe care le posedați. O recomandare pe care o am este de a găsi o persoană de încredere, și să cereți orientare. Ei pot fi mentorii tăi, profesori, prieteni, cineva cu care te simți în siguranță în schimbul unor sentimentele și gânduri. Așa cum tot ce am învățat la fel de greu, nu poți avea încredere în toată lumea, dar trebuie să te raportezi la ce simți interior și ce-ți transmite Sinele Superior.
Pentru cei dintre voi interesați în procesul de învățare, mai multe despre tărâmuri, și mai multe informații în profunzime despre Semințele Stelare, vă rugăm să vizitați pagina http://www.angeltherapy.com/ sau altele de profil.

   Acum Ce?
Ei bine, asta într-adevăr depinde de tine acum, nu-i așa? Ai lumea ca o stridie a ta, și depinde de tine, dacă vei lua ceea ce este al tău, sau lăsați viața să vă scape. Pe măsură ce sunteți în această călătorie de descoperire de sine, amintiți-vă că nu sunteți singuri. Mai sunt și alții. Puteți găsi ființe în a vă ajuta să vă deschideți ca un Lucrător al Luminii mai evoluat spiritual. Sunteți înzestrați cu vindecare și canalizare. Sunteți lumină ...
Renunțați la prejudecăți implantate de actualul sistem și deschideți-vă pentru adevărurile spirituale. Nu trebuie să mai învățăm nimic, cunoaștem deja TOTUL, trebuie doar să ne aducem aminte, dar pentru asta trebuie să ne trezim. Nu mai acordați atenție actualului sistem pentru că îl susțineți energetic inconștient. Trebuie să retragem conștient susținerea energetică a acestui sistem sclavagist pervers. Când majoritatea de pe planetă vor face asta, acest sistem se va destrăma de la sine, ca nefiind în armonie cu legile divine. Ființa umană a fost creată să trăiască în abundență, armonie cu natura și Planeta Mamă și cu alte ființe din Univers. Scoala noastră în dimensiunea 3D s-a sfârșit, cel puțin pentru mine DA!
Acum este momentul saltului și implicați-vă fără frică pentru că nu aveți ce pierde…. 

   Sursa : Sara Starfire / http://in5d.com/  și inspirație proprie

     Drum drept spre Lumină ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.