marți, 10 februarie 2015

Este această existență pământeană un program de computer?


Existența umană pe Pământ a fost studiată de mai multe rase extraterestre, din cauza capacității sale unice pentru suflete de a co-crea în timp ce existau într-un corp fizic. Aceștia au considerat ca această capacitate să fie un pic deturnată, această experiență pământeană fiind prea fascinantă și au încorporat un program software diferit decât a fost destinat inițial. Așa cum începem să ne dăm seama cum să ștergem acest program, trebuie să ne amintim faptul că există multe alte programe de ales și acum este momentul pentru a începe să ne gândim la existența pe care dorim să o creem.

Pentru a continua să controleze această experiență umană, rasele de extraterestri care controlau planeta de foarte mult timp, au folosit modele predictibile. Ei au studiat comportamentul uman de mii de ani și a trebuit actualizat, cel mai recent program a fost introdus în această Matrice în care noi existăm în ultimii 100 de ani. Acest lucru le-a permis să controleze experiența umană prin captarea sufletelor omenești în cadrul unui program care a făcut să uităm cine suntem și de ce ne-am încarnat într-un corp uman.

Așa cum am început să ne deplasăm într-o altă zonă a Galaxiei Calea Lactee, care a permis luminii fotonice să ajute sufletul nostru să ne trezim la cine suntem, am învățat că putem crea o nouă realitate, alta decât cea care ne-a fost implantată. Este ca și cum ai aruncat o cheie fixă în motor pentru a opri unitatea hard disk care a structurat această realitate. Când oamenii încep să reacționeze diferit la programare, calculatorul este virusat și nu mai funcționează corect.

A fost, probabil, un mod pentru aceste ființe de a monitoriza oamenii și a ține pasul cu schimbările din evoluția umană și a reprograma Matricea pentru a compensa, însă, odată cu accelerarea rapidă a trezirii oamenilor, a devenit prea mult pentru ei să țină pasul. Realități, posibilități, și orizonturi de timp se schimbă atât de repede încât chiar super-computerul care monitorizează acest lucru nu este în măsură să țină pasul cu acestea. Acest lucru este cu adevărat modul în care umanitatea își modelează viitorul, bazat pe acțiunile din ACUM prin persoanele trezite cu idei mari despre modul în care acestea ar dori să schimbe această realitate. Acest lucru este demonstrat de confuzia și haosul de pe planetă în acest moment, ca realități ce sunt spulberate, iar oamenii rămân în stare de șoc și tulburări emoționale.

În scopul de a contribui la viitorul omenirii pe care doriți să-l experimentați, este imperativ să fiți conștienți de gândurile, acțiunile și cuvintele voastre. Când le schimbați, Legea Atractiei si Legea Vibrațională prin rezonanță vă va muta în cele din urmă la o nouă realitate. Acesta era modul încarnării fizice ce trebuia să funcționeze înainte de suprapunere, și pentru a dizolva această suprapunere trebuie să gândim și să acționăm nepredictibil. De asemenea, trebuie să fim echilibrați  emoțional atunci când se întâmplă lucruri celor cu care am fost de acord să experimentăm această realitate curentă, și de a-i sprijini pe cei cu care dorim să continuăm să existăm și să ne îndepărtăm de cei cu care nu ne mai aliniem, nu mai suntem în rezonanță. 

Aceasta include utilizarea discernământului pentru a nu fi influențați de ceea ce alții ar putea încerca să-ți spună despre viitor. Nu te opri din lupta pentru libertatea ta acum, bazându-te pe cei care spun că au câștigat deja războiul. Că, în sine, ești confuz, da, pentru că am câștigat războiul în viitor și oamenii s-au întors din viitor pentru a ne spune asta. Cu toate acestea, încă ducem bătălia în ACUM și avem, de asemenea posibilitatea de a avea cel mai bun rezultat posibil cu mai mulți oameni afectați de ceea ce facem în prezent.
Multe rase de extratereștri ar dori să fi în noul lor program al realității. Ei pot avea o "revendicare" pentru corpul uman, deoarece ADN-ul nostru este influențat de anumite rase de ființe. Este voința ta dacă alegi unul dintre programele lor care ți s-ar potrivi sau dacă vă decideți să creați propriul colectiv cu persoane cu care rezonați. Oricare decizie este acceptabilă în baza acordurilor familiei sufletului, precum și a scopului dumneavoastră individual de pe această planetă în acest moment. Daca sunteți ca mine, puteți alege să călătoriți prin diferite programe și să fiți parte din cât mai multe posibilități, păstrând libertatea de circulație a oricărui program care se potrivește nevoilor dumneavoastră la momentul respectiv.

Cei care au avut contact cu Sinele lor viitoare au avut diferite rezultate afișate. Aici sunt unele dintre posibilitățile viitoare ce mi-au fost împărtășite:
Ø Existam într-o conștiință colectivă în care totul merge perfect - toți suntem fericiți și în legătură unul cu altul, dar lucrurile sunt un pic prea perfecte. Noi toți existăm ca Unul într-un fel de simbioză în experiența mondială și toți suntem de acord întrutotul. Aceasta este o adevărată Utopie în care leul doarme cu mielul. Poate exista progres spiritual lent într-un viitor ca acesta, dar poate fi un loc de vizită pentru odihnă și relaxare.
Ø Existam într-un cyborg ca civilizație, în care părți ale corpului nostru pot fi fabricate în scopul de a ne face niste foarte bune albine lucrătoare. Trăim în viitor, într-un oraș înalt securizat, unde nu este nevoie de mașină - există trenuri de mare viteză și jgheaburi și scări pentru a ajunge unde am nevoie, inclusiv la muncă. Totul în viața noastră este computerizat și avansat tehnologic, inclusiv replicatori pentru putina mâncare pe care încă o mai mâncăm. Fețele oamenilor par emotive, dar continut nu există, nici o ceartă nu există și nevoile tuturor sunt îndeplinite. Oamenii pot trăi pentru o perioadă mult mai lungă de timp ca cyborg și tehnologiei de replicare foarte avansată. Criminalitatea este aproape inexistentă.
Ø Existam într-o conștiință colectivă unde indivizii alcătuiesc întregul, dar fiecare individ își păstrează propriile gânduri și are capacitatea de a începe un model - gând să experimenteze în care alții pot fi parte dacă doresc. Ei pot avea acea experiență și vin înapoi să se alăture constiinței colective pentru a descărca experiența cu restul. Toată comunicarea este telepatică și toată lumea înțelege pe toată lumea, în același timp. Acest lucru ar putea exista pe o navă sau în spațiu undeva, pentru că totul pare a fi fluid,  imaginativ, și nu având baza pe o planetă.
Ø Existam pe Pământ într-un "oraș de lumină", care ar putea fi de fapt plutitor, unde va trebui să rezonezi cu frecvența acelui oraș special pentru a intra pe porțile lui. Oamenii " lucrau" la consilii sau în grădini, sau ori de câte ori alegeau să contribuie la societate. Există mall-uri si magazine cu articole de confort, inclusiv noile tendințe de haine - actualizate de diferite culori si materiale. Există prelegeri și arte, cum ar fi concerte și piese de teatru. Într-un anumit oraș oamenii sunt bazați pe inimă, prin urmare, au individualism și par a fi similari cu ceea ce suntem noi acum, dar fără emoții extreme bazate pe frică. Într-un alt oras special, unii oameni încă lucrează prin frică și pe măsură ce avansează ei au capacitatea de a vizita alte orase ce le va crește vibrația. Toate călătoriile între orașe se realizează prin nave antigravitație sau tehnologii similare. Călătoriile în orașe se fac prin persoane cu discuri plutitoare, alei și lifturi în mișcare. Cei din orașele vibrationale superioare au învățat să se manifeste și vindeca și au împărtășit această abilitate, astfel încât nimeni nu trebuie să fie bolnav sau înfometat. Aceasta este o societate separată în care oricine are o vibrație similară poate alege să trăiască împreună. Tururi pentru a vizita planeta sunt disponibile zilnic, astfel încât oamenii se pot bucura de Mama Natura fără a lăsa o amprentă. Unii oameni care au învățat un nivel ridicat de administrare al planetei, pot avea "case de vacanta" în afara orașului unde se pot odihni în singurătate înainte de a reveni la locurile lor de muncă în oraș ca ambasadori galactici ai altor civilizatii umane în Univers. Tururi pe alte planete din Univers sunt de asemenea disponibile pentru cei cu o vibrație similară a oamenilor de pe aceste planete, prin intermediul călătoriei cu nave spațiale cuantice.

După cum ați citit prin aceste multe posibilități diferite, pot exista unele care rezonează cu tine mai mult decât altele. Vor fi oameni care iubesc tehnologia atât de mult încât ar putea dori să fie înghițiți în ea și se va aventura spre o linie temporală cyborg. Există oameni care ar putea dori să se odihnească în "cer" și atunci aleg Utopia colectivă. Vor fi, de asemenea, cei care doresc să trăiască cu alții de vibrație similară într-un Oraș de Lumină ce sunt bineveniți în Federații ale Universului.
Există multe alte posibilități, desigur, pentru că există mulți co-creatori pe planetă în acest moment. De exemplu, mulți oameni doresc un "Pământ Nou", unde Pământul este curățat și imaculat din nou, plin de culori strălucitoare. Cei mai buni dintre cei mai buni ,,săritori ai liniilor temporale” și creatori sunt aici pentru această mare trezire a abilităților lor. Există mai multe niveluri de trezire și vor exista mai multe niveluri ce rezultă ca planeta să înceapă să vibreze la o frecvență care ne va scoate din această realitate curentă prin libertatea de creație imaginativă. O prietenă mi-a spus că a văzut versiuni aproape infinite ale Pământului, chiar și unele versiuni în care cei neavansati, merg în jos încă o dată cu o planetă curățată. Cheia este de a realiza că, atunci când ne distrugem programul care ne-a ținut într-o cutie, vom fi capabili să ne deplasăm constiința noastră spre oricare dintre aceste creații infinite. Unii vor avea chiar abilitatea de a bascula înainte și înapoi sau exista în mai multe versiuni simultan.

Un lucru este sigur, această realitate se va schimba. Te-ai gândit ce experientă fizică ideală ai dori? Acum este momentul să crezi aceste gânduri și să le ții în inima ta unde pot deveni o parte a constiinței colective a experienței umane, care este perfectă pentru experiența sufletului vostru. Posibilitățile sunt nelimitate în această realitate - matrice, deoarece creatorul acestei realități este într-o existență infinită.
Singurul lucru de care multi oameni nu și-au dat seama este că colectiv, noi suntem programatorii acestei matrice. Am manifestat polaritatea negativă a gândirii umane și ne-am blocat pentru un timp relativ lung într-o parte a densității și încetinelii ei. Acum recunoastem că curățând propriile noastre gânduri si schimbându-ne către o polaritate pozitivă vom schimba realitatea în cea pe care ne-o dorim a o experimenta.

Întruparea umană este o modalitate de-a experimenta existenta printr-un organism care are software-ul încorporat în ochi și cele cinci simțuri. Programul software este în curs de rescriere de către fiecare dintre noi. Schimbul de idei al dvs. cu alții vă permite co-crearea societății ideale. Al șaselea simț este scânteia creatoare pe care fiecare dintre noi o poartă. Nivelul de accesibilitate și experiență colectivă a sufletului va determina puterea acestei capacități creative, care este căutată peste tot în Univers.

În viitorul meu Pământ, oamenii vor putea coexista cu multe alte rase de oameni de pe alte planete. "Orase Sigure de Lumină" vor fi deschise pentru alte rase avansate de oameni pentru a veni pe planeta noastră și a oferi cursuri și împărtăși artele lor, cu noi. Oamenii Pământului vor putea călători pe alte planete pentru a studia și aduce înapoi filozofii și inovații dincolo de imaginația noastră, precum și a ne împărtăși poveștile a ceea ce am fost, și cum ne-am ridicat din cenusa unei planete închisoare prin unirea constiintelor împreună, cu iubire și determinare pentru a fi prin ,,liber arbitru” suflete suverane încă o dată.
  Ce vrea viitorul tau să-ți arate?

       Sursa : Michelle Walling / http://www.riseearth.com/

          Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.