duminică, 1 februarie 2015

Cobra – Situatia Sistemului Solar – Actualizare


             29 ianuarie 2015

Conferința din Taiwan a fost un succes imens. Deoarece Taiwan este unul dintre principalele centre ale forțelor pozitive Dragon, aici ar putea crește o comunitate foarte puternică a Lucrătorilor și Luptătorilor în Lumină. Conferința a avut loc foarte aproape de locul în care familiile Dragon din Taiwan au ascuns aurul lor după ce au scăpat din China continentală după al Doilea RM.
În cadrul conferinței, am luat măsuri fizice si energetice importante față de Resetarea financiară și un nou sistem financiar echitabil și echilibrat.

În același week-end, TOATE bombele fizice strangelet și toplet ale grupului Chimera au fost șterse. Numai bombele strangelet și toplet cu plasmă au mai rămas acum. Planul plasmatic rămâne principala zonă puternică a grupului Chimera și acest lucru trebuie să fie luat înainte de a se întâmpla Evenimentul. Ne vom ocupa de situația plasmei în detaliu într-o postare viitoare de pe blog.

Ca urmare a eliminării bombelor fizice, a fost o mare ușurare în rândul forțelor de lumină și o mulțime de informații, care au fost clasificate anterior, au devenit acum sigure pentru a fi lansate. Acest scurt comunicat al lui David Wilcock a apărut la doar câteva ore după eliminarea bombelor fizice și am fost surprins de faptul că el a revelat atât de mult atât de devreme în timp ce operațiunile sunt încă în curs de desfășurare:

Există o navă-mamă a flotei Confederației Galactice poziționată chiar în afara sistemului nostru solar și această flotă prezintă o barieră prin care nici un vehicul spațial al grupului Chimera nu poate scăpa. Un grup nesfânt de patru au avut speranța că în secret Chimera le-ar oferi ruta de evacuare dincolo de acest sistem solar spre Steaua lui Barnard, chiar înainte de arestările în masă, așa cum acesta le-a promis acestor cabaliști de top.


Este adevărat că Chimera controlează câteva fragmente puternice ale flotei fizice a Draconienilor și Reptilienilor împrăștiate, care se ascund pe unii asteroizi minori în centura principală de asteroizi și în centura Kuiper. Această informație a fost strict secretă până acum, deoarece Reptilienii amenințau să se răzbune pe un număr relativ mic de ostatici umani pe care-i dețin încă captivi pe acești asteroizi. În acest weekend, forțele de Lumină ale Comandamentului Ashtar, flotei din Pleiade, flotei din Sirius și Mișcarea de Rezistență au început o operațiune de a curăța complet întregul sistem solar.

Până de curând au fost ascunse, de asemenea, fragmente ale flotei Draco / Reptiliene, în centura de asteroizi ale Stelei lui Barnard și steaua numită Wolf 359. Toate aceste fragmente de flotă au fost deja eliminate complet.
De asemenea, este adevărat că Chimera controlează un sistem de fortărețe subterane, cu Long Island fiind doar punctul lor de acces major de la suprafață. Aceste forărețe subterane ale Chimera sunt total fără legătură cu DUMBs (baze militare subterane). Toate DUMBs au fost eliminate deja iar Militarii Negativi și Cabala nu au acces la fortărețele Chimera, astfel încât aceștia sunt blocați pe suprafață.

Trebuie să înțelegem că oamenii implicați în programul spațial secret / civilizația separatistă, nu au avut acces la locațiile Chimera din interiorul sistemului nostru solar și sub suprafața planetei noastre și nu au fost în mare parte chiar conștienți de existența lor.
Aceste informații au fost clasificate până acum deoarece Chimera are încă oameni ostatici în acele locuri subterane și risipiți în unele zone din sistemul nostru solar (NU pe Lună și Marte) iar eliberarea acestor ostatici trebuie să fie efectuată cu cea mai mare grijă.
Aceste locații sunt locurile unde tehnologia rețelei scalare de plasmă este gestionată.
Mai multe informații vor urma când va fi sigur pentru a le elibera.


   Drum drept spre Lumină !

2 comentarii:

  1. URAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    DOAMNE AJUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Primim cu bucurie veștile bune !

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.