miercuri, 11 februarie 2015

COBRA : Actualizarea situaţiei în Sistemul Solar – 9 februarie 2015


Faza de Penetrare înseamnă că Forţele Luminii nu mai sunt centrate doar pe opoziţia contra grupurilor Chimera şi Cabala, ci acumulează energie pentru Penetrarea finală. În timpul Fazei de Penetrare, Vălul este dizolvat uşor iar Carantina se elimină treptat. În prezent, au loc operaţiuni în desfăşurare pentru a face aranjamentele pentru Dezvăluire („The Disclosure”) în mass-media de la TV, prin surse de nivel înalt din INDIA şi RUSIA. Aceste scurgeri sunt aşteptate să apară atunci când grupul Chimera va pierde suficient din puterea asupra armatei, în ţările mai sus menţionate.
Sistemul nostru Solar s-a aflat sub controlul Imperiului Chimera din Orion-Andromeda şi acoliţii lor Reptilieni-Draconieni, în ultimii 26.000 de ani, care au pus Planeta Pământ în stadiul efectiv de Carantină, izolând-o de rasele pozitive de ET.

Foţele Luminii au fost forţate să semneze un Tratat de Non-intervenţie, care stipula că nu vor interfera cu suprafaţa Planetei Pământ, în mod direct, şi, în schimb, nici Grupul Chimera nu va interfera direct cu suprafaţa Planetei. Cu toate că acest Tratat a fost destul de vătămător pentru evoluţia umanităţii în ultimii 26.000 de ani, acesta a prevenit ca umanitatea să fie „recoltată” de către Chimera şi acoliţii lor Draco-Reptilieni, în mod direct. Acesta este motivul pentru care agenţii Mişcării de Rezistenţă nu contactează fiinţele umane de la suprafaţa Planetei. Acest Tratat este, de asemenea, motivul pentru care Reptilienii nu au mâncat la micul dejun un mare număr de oameni, în mod vizibil, la suprafaţa Planetei – după anul 1996, atunci când prezenţa lor deja era masivă în subteranele Planetei, cu 500 de milioane de entităţi prezente. Acest Tratat este şi motivul pentru care Bombele Strangelet nu au fost detonate, cu mai multe ocazii. De îndată ce ameninţarea Chimera este încheiată, Forţele Luminii vor interveni la suprafaţa Planetei, în mod direct.

Încercările indirecte de a străpunge prin Carantină au început în secolul 19, când pleiadienii au inspirat Societatea secretă „NYMZA” (Sonora Aero Club) ca să construiască nave aeriene:

Tesla a avut conexiuni cu „NYMZA” şi a încercat să construiască o navă spaţială pentru a călători pe Marte. Încercarea sa a eşuat, iar după aceasta, JP Morgan l-a blocat financiar pe Tesla.
Marconi a fost un student al lui Tesla şi, după ce a văzut cât de urât l-a tratat Cabala pe Tesla, el şi alţi câţiva oameni (inclusiv faimosul alchimist Fulcanelli) s-au mutat în America de Sud, unde au construit un oraş subteran secret în Anzi, în anul 1937 :

Tesla, Marconi şi Fulcanelli sunt toţi membri ai Frăţiei Stelei.
A doua încercare pleiadiană de a străpunge Carantina a avut loc pe la începutul Secolului 20, cu Societăţile THULE şi VRIL, în Germania. Curând, mai multe rase ostile au preluat controlul asupra programului spaţial german, care a culminat cu construirea în secret a unei baze germane pe Lună, în timpul celui de-al 2-lea război mondial. Baza nazistă de pe Lună a fost preluată de reptilieni, la scurt timp după sfârşitul războiului, iar tot personalul a fost eliminat.
O încercare mai directă de a străpunge Carantina a fost făcută pe 20 februarie 1954, când Preşedintele Eisenhower s-a întâlnit cu reprezentanţi ai pleiadienilor şi ai Comandamentului Ashtar, la Baza Aeriană Edwards :


La presiunea Armatei Negative, Eisenhower a fost forţat să respingă acordul cu ET  pozitivi şi, mai târziu, să semneze în schimb un tratat cu rasele negative din Zeta Reticuli şi Draco.
Pleiadienii, oricum, au reuşit să negocieze un accept din partea Militarilor Negativi ca să construiască o bază secretă sub Insula Bora Bora din Polinezia Franceză, cu condiţia ca existenţa lor să rămână necunoscută populaţiei de la suprafaţă.

James Francis MacIntyre, episcopul de Los Angeles, a fost prezent la întîlnirea din Baza Aeriană Edwards, informând despre maşinaţiunile Iezuiţilor.
Există în biblioteca Vaticanului fotografii şi filme ale navelor pleiadiene, care au fost făcute la acea întâlnire.
Iezuiţii au fost constant ţinuţi la curent de către Militarii Negativi despre tehnologiile pe care militarii le-au primit de la Zeta Reticuli şi Draco.
Un program spaţial secret al Iezuiţilor a fost pornit în 1956, pentru a construi Bazele de pe Lună şi Marte.
Programul nu a reuşit şi, ironic, a fost numit cu numele de cod „Marconi”.


Adevăratul program spaţial secret a început în 1960, atunci când Grupului Chimera i s-a dat permisiunea de către Militarii Negativi din SUA, NATO şi ţările europene, URSS şi China să construiască baze secrete în cooperare pe Lună şi pe Marte, în anumite zone restricţionate. De asemenea, un Tratat secret a fost semnat între Cabală şi complexul Draco/Reptilieni/Zeta, care au acordat Cabalei sprijinul tehnic în construirea bazelor de pe Lună şi Marte, în timp ce acelor rase negative li s-a dat permisiunea ca să construiască baze subterane pe Terra, împreună cu Militarii Negativi.
Baza de pe Marte în colaborare SUA/URSS, a fost construită în 1964 şi apoi extinsă în următoarele decade, când acestui program i-au fost adăugate alte baze, pe Lună şi Marte. Principala bază lunară a fost construită în partea opusă şi a fost numită cu numele de cod „LOC– Lunar Operations Command”.

Întregul program spaţial secret a fost numit „Solar Warden”, soldaţii „de top” fiind acceptaţi în acest program şi spălaţi pe creier cu ideea că ei apără Terra de ET negativi. Unii diplomaţi ai Naţiunilor Unite au ştiut de existenţa „Solar Warden” şi au crezut cu naivitate că este un program global de apărare împotriva ameninţării ET. În realitate, scopul acestui program spaţial secret a fost de a construi peste tot în Sistemul Solar, în cooperare Umano/Draco, infrastructura pentru invazia Archonică, care a avut loc în 1996 :

Din partea umană, programul a fost condus de „cei patru nesfinţi” : Bush Sr., Henry Kissinger, Donald Rumsfeld şi Dick Cheney.
„Cei patru nesfinţi” sunt, de fapt, Draconieni care s-au încarnat în formă umană acum 26.000 de ani, fiind cei mai vizibili 4 hibrizi Draco-Umani.


Dick Cheney a fost liderul „Corporaţiei Mars” şi a susţinut că este proprietarul datoriei planetare pe care Terra o datorează Corporaţiei Mars şi „civilizaţiei de ruptură”, care „a muls” forţa de muncă umană, prin sistemul bancar central al Rothschild-zilor:

Foţele Luminii s-au infiltrat în programul spaţial „Solar Warden” în multe feluri.
Eisenhower, încolţit de Cabală şi forţat să facă echipă cu ET negativi, a format câteva celule secrete, în interiorul programului „Solar Warden”, care lucrau pentru Lumină.
De asemenea, „ORGANIZAŢIA” (predecesoarea „Mişcării de Rezistenţă”) a avut echipe secrete infiltrate în programul Solar Warden. „Organizaţia” a cooperat şi cu Andromedanii pozitivi care erau la curent cu situaţia din Sistemul nostru Solar.
Forţele Luminii au construit propria lor bază lunară în craterul Tycho, iar eu am vizitat-o în anul 1983. Aceasta era o structură de forma unei cupole enorme, cu o piscină deosebită în interior, de unde se putea vedea Terra. Mulţi ani mai târziu, am avut parte de un „moment supra-realist” atunci când m-am aflat într-o piscină similară, pe Terra, acoperită cu o cupolă de sticlă şi privind cum răsărea Luna.
A avut loc atunci un şoc şi o confuzie în creierul meu, văzând Luna cum răsare prin structura de sticlă a cupolei, în loc să văd lumina Terrei !

După invazia Archonilor din 1996, Sistemul Solar a fost invadat cu entităţi Draconiene şi Reptiliene. Principala lor bază militară a fost în CHARON (pe luna lui Pluto), cu multe fortăreţe în principala Centură de asteroizi.
În acea perioadă, mulţi oameni-cheie au fost duşi în bazele militare subterane şi au fost programaţi mental pe bază de traumă, împotriva Confederaţiei Galactice şi a Comandamentului Ashtar.

Acesta este motivul pentru care mulţi oameni, acum, sunt puternic împotriva Comandamentului Ashtar.
În timpul Ofensivei masive de eliberare dintre anii 1999 şi 2004, FORŢELE LUMINII ale Mişcării de Rezistenţă, Pleaidienii, Siriusienii, Flota Andromedană şi Comandamentul Ashtar au curăţat marea majoritate a prezenţei Draco-Reptiliene din Sistemul nostru Solar.


După anul 2004, rămăşiţele forţelor Draco-Reptiliene au lucrat îndeaproape cu „cei patru nesfinţi” pentru a bloca pătrunderea pe Planetă a Flotei de Eliberare a Forţelor Galactice ale Luminii şi au manipulat împotriva Luminii super-soldaţii din programul „Solar Warden”.
Între anii 2004 şi 2012, Forţele Luminii au curăţat complet Sistemul Solar de prezenţa Draco-Reptiliană, cu excepţia celor care lucrau direct cu Grupul Chimera.
În acea perioadă de timp, „Solar Warden” a operat în principal în două locaţii.
Operaţiunile subterane lunare şi operaţiunile de pe orbita Terrei cu vehiculele sublunare X-22A, SR-33A şi TR3-B au fost dirijate de la Baza Forţelor Aeriene de la Peterson, din Colorado, care „se întâmplă” să fie şi Şeful NORAD (Reţeaua radar pentru detecţia OZN) şi Comandamentul Forţelor Aeriene şi Spaţiale:

Operaţiunile din Sistemul Solar au fost dirijate din Baza subterană din Kings Peak, din Utah, unde a fost mutat majoritatea personalului din „Aria 51” şi din „S4”, atunci când aceste două locaţii au devenit cunoscute publicului larg.

În 2012, Forţele Luminii au închis „Solar Warden” şi, de atunci, Cabala este pedepsită ca să rămână la suprafaţa Planetei şi să nu se poată sprijini puternic pe promisiunile (goale) ale Chimera că vor fi salvaţi, scoţându-i de pe Planetă în momentul arestărilor în masă.

De la începutul anului trecut, Forţele Luminii tratează cu Grupul Chimera în mod direct.
De la finalul lui Ianuarie din acest an, 2015, pe măsură ce Bombele Strangelet şi de tip Toplet au fost îndepărtate, au început operaţiunile de curăţire a Sistemului Solar de ultimele vestigii ale întunericului.
Această operaţiune are numele de cod „MOSS” („Multi-dimensional Operations Solar System”).
Această operaţiune este încă în desfăşurare.
Realizări importante au avut loc în ultimele câteva zile.
După finalizarea cu succes a „MOSS” şi în apropierea Momentului EVENIMENTULUI, vor avea loc „DEZVĂLUIREA” şi „PRIMUL CONTACT”, aceasta încheind stadiul de CARANTINĂ pentru Planeta Pământ.


         Drum drept spre Lumină !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.