joi, 26 februarie 2015

Ce (sau Cine) sunt ,,Semințele Stelare”


 (Văd că sunt în rezonanță cu amicul Marian, administratorul blogului http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/  care abordează subiectul Semințe Stelare (Starseeds), deci principiul rezonanței funcționează…)

Am fost confruntați de multe ori, citind articole sau mesaje channeling cu termenul Semințe Stelare (Starseeds). Pentru cei care nu au simțit interior semnificația acestui termen îl detaliez mai jos.  
Semințele Stelare sunt persoanele care simt emoție și dor aflând că și-ar putea avea originea în altă lume. Experiența lor în condiția umană este singurătatea și separarea și au, de asemenea, sentimentul de-a fi străini pe această planetă. Ei au găsit comportamentul și motivațiile societății noastre încurcate și ilogice. Semințele Stelare sunt de multe ori cele mai reticente să se implice în instituțiile societății, de exemplu, politic, economic, de îngrijire a sănătății, etc. Chiar la o vârstă fragedă, ei au tendința de a discerne agendele ascunse ale unor astfel de convenții cu o claritate neobișnuită.
  
      Definiție
"Semințele Stelare" sunt descrise ca ființe evoluate de pe altă planetă, sistem solar sau galaxie, ale căror misiuni specifice sunt de-a asista planeta Pământ și popoarele lor, pentru a aduce Epoca de Aur, la cumpăna dintre milenii. Semințele Stelare se încarnează în aceleași condiții de neputință și amnezie totală în ceea ce privește identitatea, originea și scopul ca și oamenii Pământului. Cu toate acestea, genele Semințelor Stelare sunt codificate cu un "apel de trezire" conceput pentru a fi "activate" la un moment pre-determinat din viață.
Trezirea poate fi blândă și treptată, sau destul de dramatică și abruptă. În oricare caz, memoria este readusă în grade diferite, permițând Semințelor Stelare să conștientizeze misiunile lor. Conexiunile lor cu Sinele Superior sunt, de asemenea, consolidate, permițându-le să se inspire în mare măsură din cunoașterea interioară. Multe Semințele Stelare practică rapid "pierderea spirituală în greutate". Semințele Stelare pot arunca în cativa ani modelele de comportament, limitare și temerile cărora pământenilor le-ar putea lua multe vieți pentru a realiza aceasta. Acest lucru se datorează faptului că Semințele Stelare, care au avut misiuni similare și pe alte planete, sunt destul de familiarizați cu procedurile și tehnicile de ridicare a conștiinței.  Conceptele de nave stelare, călătorie intergalactică, fenomene psihice variate și forme de viață conștiente în alte galaxii, sunt, desigur,  firești și logice pentru Ei.

   Misiunea unei Semințe Stelare
Pentru că sarcina lor este dificil de îndeplinit într-o dimensiune foarte densă, cum ar fi a noastră, Semințele Stelare au fost alese special din galaxia noastră și de dincolo de ea. Puține ființe se oferă voluntar pentru a face astfel de lucru cu riscul de-a uita cine sunt si de-a pierde legătura cu Sinele lor Superioare Divine. Deși aceștia alcătuiesc un procent foarte mic din populația Pământului, misiunea lor este mare și variată. În primul rând, ei trebuie să treacă prin această viață fizică și să încerce să-și amintească cine sunt. Când fac această conexiune, ei sunt atrași să treacă printr-un proces de transformare pentru a deveni întreg, centrat și în legătură cu Sinele lor Superior. Odată ce-și dau seama cine sunt, ei pot începe a ajuta sufletele luminate ale Pământului în a ancora lumina către Mama Pământ. Semințele Stelare sunt, de asemenea, aici, în această intervenție divină din dimensiuni mai înalte până în lumea noastră fizică. Această planetă nu poate supraviețui fără Intervenția Divină decretată de Creatorul nostru.
Semințele Stelare asigură veriga lipsă în închiderea buclei dintre Federatia Galactica și Ierarhiile Spirituale, Elohim și Lorzii Timpului care lucrează pentru a ajuta planeta noastră. Semințele Stelare sunt trezi și gata pentru a ancora lumina, efectua ritualuri, medita și concentra asupra situației energetice care trebuie schimbată pentru binele tuturor.

   Procesul de auto-activare al unei Semințe Stelare  
Pentru cei care știu că sunt Semințe Stelare, acesta este un proces de activare DOAR O SINGURA DATA. Pentru cei care nu sunt siguri, acest proces le va permite să se activeze. În acest moment, o multime de Semințe Stelare nu sunt activate. Energiile lor sunt necesare pentru a ajuta și ancora iubire și lumină către Mama Pământ.

   Acesta este un proces de 12 minute :
·        Stai jos, închide ochii, și începe să respiri linistit. Inspirați Lumina prin partea de sus a capului și directionati-o în jos prin corpul vostru. Expirați tot stresul și grijile ce le aveți, în jos, prin picioarele voastre la pământ timp de un minut.
·        Puneți mâna stângă, cu palma în sus, pe coapsa stângă. Dreapta ta trebuie să atingă zona de sub ombilic la 2 - 5 centimetri. (Acesta este un vortex de energie).
·        Cereți Îngerilor Pământului să vină să activeze acest centru vortex pentru tine. Stați în această zonă timp de aproximativ patru minute.
·        Mutați mâna dreaptă în sus la 5 centimetri deasupra buricului (un alt vortex de energie) și cereți Îngerilor Pământului să activeze zona pentru tine. Păstrați mâna acolo timp de aproximativ cinci minute.
·        Acum, puneți mâna, cu palma în sus, pe fiecare coapsă și cereți Îngerilor Pământului să vă trimită o confirmare că au fost activate. Așteptați aproximativ două minute să-l primiți.
Acum, că ați fost activat, sunteți gata să participați în mod activ cu restul Semințelor Stelare în a face ritualuri, compensarea și echilibrarea sistemelor voastre de chakre. Vi se cere să rămâneți adaptați pentru a învăța alte modalități de a ajuta Mama Pământ și populația, înainte de a avea loc modificările pe pământ.

   Psihologia Spirituală
 Psihologul Carl Jung care a avut o experiență în apropierea morții în 1944, scria: "Psihicul inconștient crede în viața de după moarte", adăugând în plus, "Această experiență mi-a dat un sentiment de sărăcie extremă, dar în același timp, de mare plenitudine. Nu a fost nimic mai mult decât am vrut sau dorit. "
Suntem cu toții "Semințe Stelare", sau "Oameni Stelari", așa cum noi toți am trăit în multe realități din multe sisteme planetare și tărâmuri mai înalte (vibrațional) ca alte forme de viață. Deci, aici suntem, Semințe Stelare, suflete-scântei într-o misiune, prinse pentru ACUM într-o experiență fizică. Semințele Stelare vin pe planetă cu informații și frecvență spirituală, atunci când un ciclu de timp este pe cale să se încheie și un altul începe. Pe măsură ce crește frecvența planetară, ajung la nivelul lor de conștientizare, și au nevoie de-a ajuta pe alții, și a reveni la starea lor naturală de a fi, un suflet-scânteie de lumină.
Există puțină conexiune la sistemele principale ale societății, religioase, politice sau economice. Creativitatea este cheia pentru misiunea și împlinirea lor spirituală. Mulți preferă să lucreze doar în domeniile ezoterice - vindecare, în căutarea adevărului și misiunii lor de suflet prin studiul sistemelor de mare înțelepciune, scrisul biografiilor lor, ca un mijloc de compensare a problemelor și înțelegerea activității lor aici și acum. Ei așteaptă o mare trezire, evoluția conștiinței prin alchimia timpului. Ei știu că nimeni nu are data exactă la care să ne mutăm în niveluri de frecvență mai mare, dar sufletele lor le spun că este la orizont. Ei sunt programați pentru a găsi alții ca ei, pe baza frecvențelor similare și agendelor predestinate. Uneori, aceste suflete sunt etichetate "căutători interiori" sau "pribegi". Totul este la fel ca un suflet care are experiențe multidimensionale.

Unele Semințe Stelare pot depăși sentimentul de dor, deoarece aceștia își aduc aminte cum să-și manifeste realități care ajută la funcționarea în cadrul organismelor fizice în timp ce-și fac munca lor, ținând în același timp frecvența lor aici. Alții se simt pierduți și singuri, devin depresivi și se retrag din societate cu sentimentul că nimeni nu îi înțelege. Unii mor de tineri din boli, accidente, sinucideri, pentru că durerea de a rămâne aici devine prea mare. Cei mai mulți sunt îngreunați de limitările celei de-a treia dimensiuni. Cei mai mulți nu vor copii.
Unii declanșează memoria sufletului treptat în timp ce gradul de trezire conștientă evoluează. Alții au ales să atragă un eveniment, cum ar fi o experiență aproape de moarte, în care se desprinde de grila fizică revenind în frecvență mai mare. Prin crearea unui eveniment fizic de acest gen, ei sunt adesea asigurați financiar astfel încât să nu mai trebuiască să lucreze în fizic și pot petrece timpul căutând adevărul despre scopul lor aici. Un suflet funcțional nu va avea acest traseu de sabotaj.
  Continuare în articolul următor…

       Sursa : http://humansarefree.com/

     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.