luni, 2 februarie 2015

Când dolarul se va prăbuși…


Cât de aproape suntem de prăbușirea dolarului și ștergerea completă a datoriilor? Cetățenii americani cred că vor fi ultimii care vor ști că dolarul este lipsit de valoare. Pluto a intrat Capricorn, în 2008, și am văzut prăbușirea a sute de bănci. Pluto în Capricorn rămâne până în 2023 și vom continua să vedem colapsul guvernului, sistemului monetar și religiei.

În același timp, China cumpără tot mai mult aur mărindu-și rezerva, deoarece se luptă ca RNB (renmimbi) să devină monedă internațională de schimb, înlocuind dolarul fiat care nu este susținut de nimic și este în esență o bucată de hârtie fără valoare.
În următorul videoclip, Jim Stil explică modul în care prăbușirea dolarului este inevitabilă. China este în procesul de creare a unei noi monede susținută de aur și  continuă cumpararea rezervelor de aur din lume (susținută și de Rusia). 

Este important să înțelegem că prăbușirea dolarului este inevitabilă și trebuie să moară pentru ca activele monedei garantate să fie înlocuite. Când se va întâmpla acest lucru, va fi probabil o ștergere completă a tuturor datoriilor. Cele mai mari unde de șoc vor veni de la resetarea monedei urmată de introducerea Acordului de Comerț cu baza în aur. Revenirea la Standardul de Aur este aproape, dar va ajunge pe vehicule comerciale, nu pe monedele FOREX sau platformele bancare SWIFT. Aceasta va cuprinde Nota Comerțului pe Aur, folosită ca scrisoare de credit.

Potrivit lui ,,Kate af Gaia”, Federal Reserve a pierdut oficial Carta lor la 23 decembrie 2013 (atunci s-au împlinit 100 de ani de la crearea acestei institutii, conspirativ, n.b.) din cauză că, TOATE valutele au fost considerate complet lipsite de valoare. Kate a declarat: "Fiecare monedă fiat de pe această planetă este efectiv lipsită de valoare." Aici : 


Lăcomia și corupția în numele profitului a dus la otrăvirea proviziilor noastre de apă, aer și alimente. Într-o lume care nu se bazează pe sclavie economică, este puțin probabil ca oricare dintre aceste sisteme să fi fost contaminate în numele eugeniei (ideologia care are la bază credinta apartenentei unei rase superioare, adică a vechilor linii genealogice sangvine regale, cu statut de drept suveran asupra planetei si oamenilor, iar restul decimati sau transformati in sclavi, considerati subrasă sau rasă inferioară,n.b.).

Video cu Karen Hudes, fost oficial al Bancii Mondiale care afirmă că sistemul se află în pragul colapsului : 


Așa cum mulți dintre noi știu, prețurile aurului și argintului au fost manipulate artificial de către Rezerva Federală, care continuă să pompeze valută fiat lipsită de valoare în piața de valori pentru a crea un sentiment fals de securitate diverșilor acționari (acum același lucru îl face și Banca Central Europeană, n.b.).

 În esență, dolarul este deja mort. El a murit oficial când Statele Unite ale Americii au renunțat la standardul de aur și argint (s-a întâmplat în 1972 în timpul administratiei Nixon, n.b.). Atunci când o monedă nu are suport în argint, aur sau orice alte active prețioase, aceasta are doar valoarea percepută care este imprimată pe ea. De exemplu, costă la fel de mult de a imprima un proiect de lege de un dolar așa cum se întâmplă pentru a imprima un proiect de lege de 100 $. De ce o bucată de hârtie are o atât de multă valoare percepută, atunci când nu este susținută de argint sau de aur?

Conform unor estimări, doar 8% din valuta la nivel mondial este numerar activ. Restul
este compus din fonduri electronice, cifre într-un calculator. Dacă ar fi să iei un credit imobiliar, nu există nici un schimb real de numerar, numerele sunt pur și simplu generate prin intermediul unui calculator, inclusiv rata dobânzii fictive controversate. Am fost asimilați într-o societate în care folosim carduri de debit pentru orice.
Anunțul "oficial" despre moartea dolarului se apropie cu repeziciune, dar cei care trăiesc în Statele Unite vor fi ultimii care vor ști asta, deoarece elita corporativă va încerca să mențină această fațadă cât mai mult timp posibil. Am văzut deja că un număr de țări trec de la petro-dolarul american la alte valute susținute de aur (statele BRICS, adică cca. 180 de state și s-ar putea Grecia, după ultimele evolutii, după care vor urma Spania, Italia, pentru că altă solutie nu au decât să mergă de gât cu elita planetară spre colaps si haos economico-financiar, sau să renunte la acest sistem, n.b).
Jim Willie spune de asemenea, că dolarul nu va supravietui lui 2015. Totul se supune ciclului de 7 ani, când au loc evenimente majore : în 1973 embargoul asupra petrolului arab, în 1980 vârful Hunt Brothers de aur si argint, în 1987 Lunea Neagră, în 1994 exuberanța irațională ce a decurs din Asia Meltdown, în 2001 operatiunea ,,steag fals” 9/11 , iar în 2008 eșecul băncii Lehman. 
Anul 2015 va fi cunoscut pentru dispariția US Dolar cu focuri de artificii.
Vom observa o accelerare a evenimentelor în curs, având în vedere presiunile ce vor crește asupra regelui Dolar și cetăților corupte de pe Wall Street și din Centrul Londrei, stupul sindicatului crimei. Demontarea mecanismului ascuns al petro-dolarului a fost straniu, misterios, și plin de intrigi. Standardul de aur va reveni, dar prin fereastra comercială. Soluția de netratare a crizei financiare mondiale este calea aurului. Zona comertului eurasiatic va fi construit calea aurului, și se va vedea o revigorare a Drumului Mătăsii. Această schimbare nu poate fi oprită, nici măcar de război.

Criza este mai bine descrisă ca Războiul Monetar Global. Orice națiune care dorește să stabilească comerțul său sau un sistem monetar axat pe aur este marcat ca un popor necinstit, sub o propagandă extremă (priviti spre Grecia după alegeri). Tocmai de aceea Rusia este umilită, deoarece nu mai dorește USDolar în comerț sau bănci, și conduce o mișcare globală de a se debarasa de dolar ca monedă de rezervă la nivel mondial. Rusia a promis Greciei că dacă va părăsi zona euro, va deschide piața produselor ei alimentare și va beneficia de tot ce reprezintă trecerea conductei de gaz spre Turcia. În acelasi timp Angela Merkel, la reuniunea de la Davos a sustinut crearea securității europene îmreună cu Rusia și renuntarea boicotului economic. Vom asista la mari mutații pe arena internatională foarte curând, atunci când tot sistemul se va prăbuși.

Cei care au economisit aur fizic și argint vor vedea probabil o rentabilitate extraordinară a investițiilor lor, care este de asteptat să crească la argint de 700 dolari sau mai mult pe uncie în timp ce aurul ar putea eclipsa la 30.000 dolari pe uncie. În timp ce iertarea completă a datoriilor ar fi benefică pentru mulți oameni, aceasta ar însemna totuși că vom continua să traim ca sclavi economici, atâta timp cât există bani, dar este primul pas pentru crearea unei lumi mai drepte, mai sigure, pentru asigurarea tuturor nevoilor esentiale ale oamenilor și apoi construirea unei societăți superioare. 
Alternative există la paradigma actuală de sclavie economică (a se vedea ,,Proiectul Venus” al lui Jacques Fresco,n.b.), dar pentru ca acestea să fie îndeplinite, dolarul trebuie să moară.
Celor care se bazează pe materialism și statutul lor economic le va fi mai greu atunci când paradigma lor va fi zguduită, dar pentru cei care au trăit în sărăcie sau abia supraviețuiesc în calitate de cetățeni din clasa de mijloc, acest lucru va fi o binecuvântare.În timp, vom face tranziția într-o societate care nu mai are nevoie de bani. Gândiți-vă astfel : Dacă un OZN ar ateriza pe aleea ta, sunt 2 lucruri ce extratereștrii nu ar avea: o Biblie și bani. De ce? Pentru că ei s-au mutat dincolo de nevoia de a fi și au progresat din civilizația de ,,Tip 1”.
Pentru mulți oameni ,,adormiți”, această schimbare va fi "șocantă", dar pentru cei care au acordat atenție acestor schimbări, Noul Pământ va începe într-o perioadă relativ scurtă de timp. În cele din urmă, ne vom uita înapoi la aceste zile de sclavie economică și vom râde de cât de ridicol am putut cădea într-un astfel de truc. Strănepoții noștri vor întreba: "De ce aveați nevoie de bani?"
Între timp, drumul ar putea fi un pic accidentat și dur, dar în cele din urmă, toată lumea câștigă ... cu excepția bancherilor. Acest model economic bazat pe sclavia datoriei și folosirea armatelor de mercenari pentru a fura resursele natiunilor sub falsul slogan al democrației nu mai funcționează. Vechea lume se prăbușește sub ochii noștri pentru a crea o alta, mai dreaptă și mai curată.

           Drum drept spre Lumină !

     Surse : http://in5d.com/ ; https://jhaines6.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.