miercuri, 4 februarie 2015

Angela Merkel criticată dur în Parlamentul German (video cu subt.RO)


  Angela Merkel a fost foarte dur criticată în Bundestag pentru atitudinea fată de sanctiunile împotriva Rusiei, care loveste în economia Germaniei. I se reprosează că politica ei externă face jocul SUA, un stat hegemonist care după perioada încheierii Războiului Rece si-a extins influenta pană la granitele Rusiei si care caută dobandirea puterii planetare...


   Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Felicitari Doamnei care a facut acest discurs !!! Curajoasa si inteligenta...
  Sper sa-l citeasca si politrucii nostri si sa actioneze in favoarea intereselor Romaniei.
  Doamne ajuta ! pare-se ca ceva a inceput sa se miste....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Peste tot se misca si se misca bine...ne apropiem de punctul final din acest film prost. Dupa cum ai vazut tot energia feminina are curaj si incepe sa se manifeste cu putere.
   Numai bine !

   Ștergere
 2. ...Da asa este energia feminina care este puternica si incepe sa iasa in evidenta si la noi in tara...Cu toate pacatele ei, o apreciez f. mult si chiar am compasiune pentru Elena Udrea care a demascat felul cum lucreaza securitatea. Si asta pentruca m-am convins de superpotenta securitatii care dicteaza ceia ce vor ei si asupra celor care vor ei. Sa ma explic pe scurt: Sunt vaduva si am stat 7 ani in procesul de mostenire dupa sotul meu cu cumnata mea a carui fiu este securist, nepotul meu pe care l-am tinut in brate la botez. La sfarsitul celor 7 ani de proces, avocatul mi-a spus suma de mostenire care s-a decis sa o primesc. Dupa 2 luni am primit rezultatul care era ca nu am dobandit nici o mostenire si mai trebuia sa-i platesc si cheltuelele de judecata cumnatei mele. Ce pot sa cred decat ca nepotul meu securist a "rezolvat" problema familiei sale ? Avocatul insista sa fac recurs, n-am facut nimic decat am invocat si continuu sa invoc JUSTITIA DIVINA. Acestia sunt securistii Romaniei care fac doar DREPTATEA LOR. Astept sfarsitul lor si sper ca Dumnezeu sa-si intoarca fata spre noi. Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.