marți, 3 februarie 2015

7 Pași pentru a fi maestrul Legii Atractiei în acest an


 Universul răspunde la gândurile și sentimentele tale și îți aduce exact ceea ce se întâmplă în mintea ta. Din păcate, cei mai mulți oameni gândesc și simt ca o reacție la lucrurile care deja apar în realitățile lor. Această reactivitate creează adesea un ciclu de furie, depresie, ostilitate sau anxietate. De exemplu, deveniți supărat despre ceva, iar acest lucru face ca universul să aducă la tine ceva care te face si mai supărat. Atunci te superi din nou și ciclul se repetă.
Nu ar fi mai bine dacă ați putea găsi modalități de a gândi și simți pozitiv de-a lungul zilei, astfel încât universul să vă poată aduce mai multe lucruri pentru a fi fericit? Dacă ați putea găsi o modalitate de a gândi și simți pozitiv, indiferent de realitatea curentă, ați fi în stare să stăpâniți Legea Atractiei si o nouă realitate ar apărea conținând în ea tot ceea ce ai vrut.

În acest sens, aici sunt șapte pași pentru a vă schimba realitatea în bine si a trece dincolo de unde stați azi.

 1. Aruncă "mentalitatea de luptă": Mulți dintre noi au contribuit la convingerea că, pentru a fi oameni buni si cinstiți trebuie să lucrezi din greu și să facem lucruri care nu ne place să le facem. Dacă mențineți această credință, universul va continua să vă trimită muncă grea și luptă. În loc de-a continua mai departe la proiecte și de a lucra ce nu-ți place să faci, fă o prioritate din a te bucura de viață de cel puțin câteva ori pe zi (plimbare in natură, priveste o pădure sau marea, ascultă ciripitul păsărilor, etc.).
Râdeți și simțiți-vă bine cu prioritate. Nu vă fie teamă de-a renunța la ceva ce nu vrei să faci pentru un timp și fă ceva distractiv în schimb. Dacă doriți să aveți o viată împlinită și distractivă, trebuie să trimiteți universului un mesaj a ceea ce așteptați : distracție și emoție!

 2. Mulțumește zilnic : În fiecare zi, alege câteva minute și caută prin lucrurile pentru care ești recunoscător, și într-adevăr permiteți-vă să simțiți recunoștință pentru binecuvântările din viața voastră. Fă un obicei din a mulțumi universului pentru binecuvântările sale pentru a te asigura că mai multe dintre acestea vin în drumul tău.

 3. Dă altora beneficiul îndoielii: Poate fi atât de ușor să răspunzi altor oameni cu cuvinte urâte și acțiuni furioase. Fă-ti (și ei) o favoare, oferindu-i prezumția de nevinovăție. Poate că a spus ceea ce a spus că era copleșit la locul de muncă. Poate că era tulburat de o veste îngrozitoare pe care o primise. Această nouă perspectivă îi va aduce celeilalte persoane o pauză, dar (mai important) va face sa se simtă mai bine vis-à-vis de situație, și cum te simți este extrem de important, dacă dorești să stăpânești Legea Atractiei.

 4. Opriți știrile (serios!): Știrile de astăzi sunt pline de tot ce a mers prost în lume. Nu are nici un sens supunerea ta la acest tip de negativitate. Nu te mai uita la știri, sau chiar mai bine, nu te mai uita la TV.

 5. Fă acte de bunătate zilnic: Veți obține ceea ce dați, asa că acordă bunătate. Țineți ușa deschisă pentru cineva, fă o surpriza iubitei (iubitului) cu un cadou mic, sau împarte complimente si imbratisari. Fiecare acțiune are un efect de undă  infinită în univers, asta este partea ta pentru a radia bunătate și iubire.

 6. Mișcați-vă spre ceea ce vreți, mai degrabă decât spre ceea ce nu : Asigurați-vă că acțiunile voastre dominante au loc pentru că vreți să se întâmple ceva, mai degrabă decât pentru că vă este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla. De exemplu, sună-ți mama când vrei să vorbești cu ea, nu când ți-e frică că va fi supărată pe tine că nu ai sunat-o. Mișcarea din cauza fricii creează experiențe mai înfricoșătoare. Mișcarea din cauza visurilor tale trimite mai multe vise să se întâmple. Mișcă-te atent.

 7. Meditează : Meditația vă permite să curățați stresul emoțional, tristețea și anxietatea. Vă permite să vă concentrați în întregime în prezent. Acest lucru vă ajută să vă calmați și să vă crească în mod semnificativ frecvența de vibrație. A medita doar timp de 10 de minute pe zi are puterea de a te centra și vă alinia cu  Sinele Superior si a creea rezonanta cu Legea Atracției. Dacă cercetați un pic puterea meditației vă va deveni clar că meditația este ceva ce ar trebui să faceți zilnic.
Deci, pentru a începe să vă deplasați energia vieții într-o direcție pozitivă, folosiți acești pași în acest an pentru a vă ajuta să deveniți un maestru al Legii Atractiei. Practicați acești pași zilnic și vă veți simți mai bine (indiferent de ce se întâmplă!) Vei atrage o viață minunată pentru tine, în acest an și în fiecare an deacum încolo.        Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.