joi, 29 ianuarie 2015

Tolec - Detalii specifice referitoare la planeta pitică Ceres          16 ianuarie 2015

Această presupusă planetă pitică Ceres este într-adevăr o "biosferă" fabricată. Ceres are o orbită eliptică în centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter.
Și, da, există viață 3D "pornită" pe această biosferă. Aceasta este cunoscută ca Paxaltaleka (pronunțat: Paxahl-ta-Leka). Acești oameni trăiesc în interiorul planetei, s-ar putea spune "subteran", în orașe mari și mici. Ei doresc să trăiască în acest fel pentru a păstra suprafața planetei imaculată.

Ei trăiesc în pace completă, o societate simplă, agrară, prin alegere ... cu aproximativ 50.000 de ani înainte de oamenii de pe Pământ în toate aspectele vieții lor, inclusiv la nivel de maeștri, bazat pe conștientizare și cunoaștere a "spiritului", alias, literal "viață spirituală”. Ei sunt foarte calzi si iubitori, dispuși să împărtășească tot ce știu despre viață cu fiinte din alte lumi. Ei nu au cunoscut sau experimentat "războiul", niciodată.
Există, de asemenea, oameni 4D, Thaxalplata (pronunțat: Thaxahl-PLA-tah) și 5D Xanxalakal (pronunțat: Zaxa-la-Kahl). Acești oameni din dimensiunile a 4-a si a 5-a trăisc la suprafață.
Pentru locuitorii umanoizi 3D care locuiesc în subteran în orașele din interiorul acestei biosfere, au iluminat sintetic, cristalizat, care imită foarte mult lumina soarelui ce o folosesc să crească legume ca să mănânce. Acești oameni sunt complet vegetarieni. Sursa lor internă de energie, aproximativ ca un "soare", în miezul acestei biosfere dispersează și distribuie energia de-a lungul și în jurul planetei dându-i o atmosferă caldă și climă temperată. Temperaturile variază pe la 70 - 80 F (21-26 grade C).

Prin urmare, acești oameni 3D vin să se joace pe suprafața "planetei", unde au mai multe parcuri naturale și imense oceane de apă dulce, atât la suprafață cât și sub toată suprafața planetei. Apa este extrem de clară, limpede și de culoare albastru închis.
Acești oameni sunt foarte palizi la culoarea pielii, parul lor este rosu aprins, ochii lor sunt pal gălbui / verde cu pete galbene în ei. Urechile lor sunt "ascutite" / subliniat mai mult ca fictivii "Vulcanieni" din "Star Trek". Pentru că sunt vegetarieni sunt "greutatea luminii" în ceea ce privește densitatea, iar înălțimea lor variază de la 3” la 7”. Hainele lor sunt formate din purtarea de diverse frunze mari de plante care cresc în interiorul planetei lor, deși acestea nu trebuie să fie semănate, aceste plante pur și simplu se țes împreună. Oamenii au confectii de lungime mijlocie similare cu ,,toga” romană sau greacă iar femeile poartă rochii până la glezne.
Această biosferă are o atmosferă respirabilă, asemenea unor particule foarte fine ca o "ceață", cu un câmp de forță electromagnetic, care inconjoară și protejează acest roșu, cum ar fi planeta Sedona (în foto,n.t.) care arată în acest fel din cauza concentrației mare de oxid de fier în machiajul ei.
            Sedona : 

Această informație a fost oferită de Tolec în tandem cu: Andromene, Președinta - Consiliului Consultativ de Observare Interdimensională Telepatie si Comunicare, si Comandantul Biosferei Primare a Consiliului Andromeda.           Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.