joi, 15 ianuarie 2015

Spectacol de exceptie al unui OZN (video update)  Videoclipul din vechea adresa a fost sters pe YouTube, am gasit alta plus dublura din PC-ul meu, sa fim siguri ca nu va mai dispare iara...


Si daca suntem aici, sa mai pun cateva : 


3 comentarii:

  1. Asteptam sa vedem si la stirile din Romania, Germania, Franta, Rusia, Anglia .... Oricum, SCHIMBAREA nu poate fi oprita, cel mult intarziata. Singurul aspect care conteaza este constienta oamenilor si alegerile acestora.

    RăspundețiȘtergere
  2. La stirile din Romania ,in nici un caz ! Mult mai important pentru oamenii nostri de presa,etc. este cate parturi a tras nu stiu care politician din nu stiu care partid,ce dame de consumatie obisnuieste ,si ce automobil de 300.000 de euro si-a luat cutare imbuibat si el cu acumulari(cu aspect legal cica....) dupa ce a pus pe butuci ceva firme ,ce inca mai aduceau venituri si locuri de munca in acest infern nesfarsit numit ....Romania ! Poate ca era cu mult mai bine ca.....meteoritul din 7.01. 2015 sa ne fi sters cumva si sa renastem sau sa ne ducem unde trebuie(unde a dus....mutul iapa ) !

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte multe clipuri cu ozn-uri sunt trucate!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.