marți, 27 ianuarie 2015

Paradoxul Illuminati


Suntem la început de an 2015 și deja un sentiment în masă de teamă s-a răspândit în lumea noastră. Omenirea evoluează rapid și mulți oameni se trezesc, suntem în mijlocul unui timp foarte interesant din evolutia noastră !
Un subiect foarte mult răspândit și dezbătut este Illuminati, sau Elita, Cabala, Guvernul din umbră sau cum doriți să-i spunem. Continuăm să citim cât de malefice sunt aceste persoane, dar acolo există un paradox foarte important pentru înțelegerea Illuminati.
Am intrat într-o perioadă de existență în care umanitatea începe să înțeleagă cum funcționează realitatea cu adevărat iar fizica cuantică devine din ce în ce mai populară și înțeleasă. Acum, principiile și conceptele realității subtile nu mai sunt nimic nou, pentru o scară mare a populației care a început să înțeleagă cu adevărat ce înseamnă toate astea.
Cu mii de ani în urmă ființe extrem de conștiente și evoluate ne-au spus că noi suntem creatorii realității noastre, suntem pe cale, suntem toți ființe iluminate, universul este în noi, și lista poate continua a ceea ce acești maeștri iluminați au încercat să ne spună, doar că noi am ales să nu înțelegem acest lucru și, prin urmare, experiența vieții este o cale de a ne ajuta să ne trezim.
Am citit o anumită postare unde ni s-a sugerat să-i iubim chiar, pe Illuminati și s-a dezlănțuit iadul în secțiunea de comentarii. Mulți dintre cei care au comentat spuneau că se vor dezabona de pe acel blog, că acest lucru este grețos sau chiar fiind rău. Aici, de fapt, se află paradoxul.


Intreabă-te de ce lumea noastră arată în acest fel în ziua de azi? Răspunsul, este lipsa de iubire demonstrată de oameni față de umanitate. Pentru toti acei oameni care spun că dragostea față de elita malefică este dezgustătoare, uitați-vă în oglindă si întrebați-vă dacă nu cumva sunteți doar o reflectare a elitelor malefice lipsite de iubire față de cei din jur sau chiar întreaga omenire. Suntem astăzi într-o astfel de stare în această lume, din cauza lipsei de umanitate demonstrată de această elită, astfel că arătând elitei același tip de umanitate, este de fapt oglindirea a exact ceea ce elita a făcut cu umanitatea de nenumărate secole.

Dragostea condiționată ne-a adus unde suntem astăzi, doar iubirea necondiționată ne poate elibera. Cele mai multe persoane care înteleg cu adevarat paradoxul de aici și dăruirea iubirii necondiționate, vor ajuta la prăbusirea acestei elite și a modului în care este lumea azi! Veți vedea că paradoxul este de a întelege iubirea și cum iubirea limitată, conditionată, este cea care ne-a adus în această poziție, așa să vă iubiți condiționat vă va răni și mai mult și va aduce mai mult din ceea ce este deja aici.
Când totul este spus, făcut și înțeles, pentru mine toată viața este o iluzie și realitatea este doar un act sau fază a conștiinței și chiar acum Illuminati par a fi în constiința multor oameni pe măsură ce lucrează pe calea lor, a responsabilității de sine și autoabilitării egoiste.

Ei își fac ,,treaba” cu sârguință și devotament total, noi cei ,,buni” ne-o facem pe-a noastră, oferim iubire neconditionat, ne ajutăm aproapele chiar până la scrificiu de sine? 
Această clică malefică ne-a fost dată pentru a ne trezi și a ne arăta : ,,Așa să nu faceti…!”

Amintiți-vă că sunteti la fel de puternici ca ,,Ei” și nu vor sa-și dăruiască această putere altora. Voi de ce vă cedați puterea si viața altora? Probabil, crezând că atunci când veți avea un insucces sau viața este grea să aveți pe cine da vina…

Când ați înțeles paradoxul din toate astea, veți înțelege atunci adevărata voastră putere pe care o aveți și poate opri dăruirea ei mai departe altora ! Iar această putere combinată cu iubire necondiționată si înțelepciune ne poate cu adevărat scoate din situația în care ne aflăm în prezent. Noi nu suntem simpli participanți pasivi la un proces de ascensiune care ne este impus, noi suntem creatorii lui, noi dorim eliberarea din închisoarea 3D. A sosit timpul să ne luăm de mâini toti, ca unul, astfel puterea creatoare a noastră va depăși cu mult puterea distructivă a Illuminati, iubirea noastră proiectată asupra lor si a ce este rău în lume este arma noastră supremă dată nouă de Creator. Haideți s-o utilizăm !


     Drum drept spre Lumină !

3 comentarii:

 1. Dumnezeu există în toată creația Lui.
  Dacă nu iubești creația lui Dumnezeu, înseamnă că nu-l iubești pe El.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Luc, am incercat sa explic ca "raul" cat si "binele" sunt toate Dumnezeu, unor cunostinte cu care am facut si cursuri diverse, impreuna, Iar reactia a fost de la retinere sau aprobare distanta, pana la revolta si respingere. E atata obisnuinta in a intelege prin Dumnezeu doar aspectele pozitive, incat ... imi amintesc despre un joc din copilarie, in care cantam ceva in genul "incetul cu incetul se face tot otetul". Fiecare are ritmul si timpul sau.

   Ștergere
  2. Răul este doar un experiment al binelui.
   A iubi necondiționat este greu, dar nu imposibil.
   Dumnezeu este iubire, deci să fim iubire.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.