sâmbătă, 17 ianuarie 2015

O navă spațială din sistemul Arcturus a fost înregistrată în imediata apropiere a Stației Spațiale Internaționale


                Mesaj de la Tolec – reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pămant (15 ianuarie 2015)

Nava spațială în formă "Delta" înregistrată în spațiu care zboară în imediata apropiere de Stația Spațială Internațională (indiferent când imaginea a fost lansată) este descrisă în detaliu după cum urmează:
a)     Aceasta este din sistemul de stele: Arcturus, membrul cel mai înalt al Consiliului Andromeda.
b)    Nava lor vine de la reprezentantul senior al lumii lor de origine: planeta Pitolla.
c)     Nava lor este în formă de delta; dacă ar fi văzută de sus în jos. 
Nava Arcturiana
d)    Există în total trei (3) rase de fiinte de pe planeta Pitolla, fiecare la o rată diferită de vibrație / densitate: 5D, 10D si 12D.
e)     Rasa de oameni din Pitolla care s-au manifestat cu această navă sunt: Diesliesetiplex [pronunțat: Die-slie-seti-plex]; Dieliesetiplex sunt sunt fiinte 12D.

Ca ființe 12D - acestea sunt mult, mult mai aproape de "Creație"/"Sursă"( din relatarile lui Sal Rachele, aceste fiinte se manifesta in starea lor naturala ca niste globuri de lumina si suntem creatia lor, n.t.) - ceea ce înseamnă că aceste fiinte vibrează la o frecventă foarte mare și au o compoziție unică a geometriei sacre în vibratia lor și, prin urmare, va fi foarte ușor pentru ei să ajute oamenii de pe Pământ cu transformarea si evolutia lor în devenire, pentru o densitate/dimensiune mai înaltă. 
Dieliesetiplex va interveni pentru a ajuta în procesul de învățământ doar o singură dată, persoane din primele patru (4) planete membre ale Consiliului Andromeda [Ventra, Nikotae, Toleka & Ritol] care au avut un contact fizic considerabil vizitând și educând oameni de pe Pamant (vedeti http://www.andromedacouncil.com/Contact.html ).

Aceste fiinte 12D, Diesliesetiplex, vor fi o parte importantă în procesul  evoluției și învătării pe termen lung pentru ca oamenii Pământului să devină oameni ale dimensiunilor înalte și să înceapă să se adapteze la noile abilități de telepatie, teleportare, telekinezie, claraudiție, clarviziune, clarsimțire ... toate trăsăturile umane înalt-dimensionale.
f)      Dimensiunea acestor ființe ce se simt confortabil manifestând / creind, atunci când au nevoie să se manifeste / a crea o formă "umană", bazată pe vibratia lor energetică naturală, este pentru bărbați: 12 metri înaltime si pentru femei de 10 metri înaltime; culoarea pielii lor se percepe ca: alb/pal translucid, culoarea părului: cea mai mare parte alb cu dungi aurii, culoarea ochilor: albastru/ocean strălucitori.
g)     Oamenii Diesliesetiplex sunt extrem de evoluati, ființe foarte blânde, extrem de inteligente și sensibile, care manifestă / creează corpuri organice 3D pentru a comunica cu persoane din lumile 3D și apoi pur și simplu revenin la forma lor de energie inițială când organismele lor 3D nu mai sunt necesare. Gândiți-vă la unul dintre ultimele scene din filmul ,,Numere Fatale cu Nicolas Cage din 2009 ( vi-l recomand aici cu subt.RO http://www.topvideohd.com/2014/02/knowing-numere-fatale-2009-filme-online.html ), chiar înainte ca extraterestrii "inalt/vibrationali", sa ia pe cei 2 copii in ambarcațiunile lor cristaline pentru a fi transportati pe un alt Pământ 3D deoarece actualul Pământ urma să fie distrus datorita unei explozii solare enorme. Chiar înainte de plecarea acestor "extraterestrii" inalt/vibrationali, s-au debarasat de trupurile lor temporare organice și au ridicat copiii în ambarcațiunile lor. Aceeași situație este aici: corpurile organice sunt temporare.
h)    Numele oficial al limbii lor materne este: Nxataexeratae [pronunțat: Zahtae-zeratae] [ "N" este tăcut]
În încheiere, "misiunea" lor a fost pur și simplu: să fie văzuti !

Consiliul Andromeda dă progresiv permisiunea anumitor membri ai Consiliului cu nave de diferite dimensiuni si forme, de a asista oamenii de pe Pământ. Este logic că oamenii din Arcturus, drept "cel mai înalt membru al Consiliului”, ar fi primul ce va fi "văzut".

De asemenea, este un alt mod de a trimite un "mesaj" celor "Desprinși de Civilizație" / "cei puternici, abuzivi, ce manipulează” - elitiștii – de pe Pământ, și din afara planetei, precum și – oamenilor de pe Pământ pentru a crede cu adevărat că nu sunt singuri, și că navele desemnate de către  Consiliul Andromeda nu vor mai rămâne mult timp invizibile pentru oamenii de pe Pământ.

    Un timp de mare schimbare este peste noi !

       Această informație a fost oferită de Tolec în tandem cu: Andromene, Președinta - Consiliului Consultativ de Observare Interdimensională Telepatie si Comunicare, si Comandantul Biosferei Primare a Consiliului Andromeda.


Si ca sa aveti o imagine a marimii stelei Arcturus urmariti videoclipul :      Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.