joi, 8 ianuarie 2015

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (februarie 2014 – partea a 2-a)


     Ultima parte

MAARTEN HORST: Tot timpul de care ai nevoie.
ALKESH: Da. Deci planul legat de momentul Evenimentului şi al ascensiunii umanităţii la nivele mai înalte de vibraţie a conştiinţei este mai vechi de 100 de ani, aşa cum ni s-a revelat de către nava-mamă Anais. De fapt, ca să fiu mai exact, sistemul de impregnare energetică a început să fie pus în aplicare din anul 1898, deci de mai mult de 100 de ani. Vorbesc aici despre cele peste 200 de stele care au fost alese să furnizeze energia subtilă iluminatoare, stele aflate de cealaltă parte a centrului galaxiei. Ele sunt cumva diametral opuse soarelui nostru. Nu ni s-a spus criteriul după care aceste stele au fost alese, dar în orice caz ele sunt grupate cumva împreună de cealaltă parte a galaxiei, într-un fel de arc de cerc, în spatele soarelui din apropierea centrului galaxiei [despre care am vorbit mai înainte].
„Sistemul” a fost gândit în felul următor: extratereştrii benefici care se ocupă de acest plan imens de transformare a planetei noastre au „creat” virtual grupuri de câte patru stele şi în centrul acestor grupuri au plasat câte o navă spaţială imensă. Acestea nu sunt nave-mamă, dar sunt totuşi foarte mari. S-au distribuit astfel aproximativ 50 de nave în sectorul galactic în care se află cele 200 de stele. Dacă unim cu o linie imaginară perechi de stele într-un grup de patru… cum aş putea să explic mai bine… dacă evidențiem diagonalele într-un grup de patru stele, o navă ar fi plasată în spaţiu exact acolo unde acestea se intersectează, adică în mijloc. Rolul fiecărei nave era să capteze energia astrală de frecvenţă variabilă de vibraţie înaltă, de la fiecare stea din grupul celor patru şi apoi să o moduleze şi să o transmită soarelui care se afla foarte aproape de centrul galaxiei [despre care am vorbit]. Această stea este de asemenea steaua conectată la soarele nostru prin acel portal energetic din dimeniunea subtilă. Astfel, cele câteva duzini de nave extraterestre uriașe au rolul de modulatori ai energiei provenită de la cele 200 de stele, pe care apoi o direcţionează şi o concentrează către steaua din apropierea centrului galaxiei.
Această acţiune a fost întreprinsă continuu pentru mai mult de 100 de ani şi este foarte aproape de final. Practic, din ceea ce ni s-a spus, în prezent steaua din apropierea centrului galaxiei este deja pregătită din punct de vedere energetic să transmită prin portalul energetic creat, acel puls extraordinar de energie care va defini Evenimentul. Trebuie să știi că radiaţia energetică a acestei stele este uimitoare, iar frumuseţea ei este greu de descris. Ceea ce se așteaptă este doar impulsul energetic extraordinar de puternic, care este esențial, şi care va veni din gaura neagră din centrul galaxiei.
În orice caz, momentul manifestării acestui impuls este nedeterminat. Impulsul energetic va fi exclusiv în conformitate cu Voinţa Divină a Creatorului pentru că, din ceea ce ni s-a spus, numai El ştie exact când este cel mai bine ca acest impuls extraordinar de intens să fie declanșat. Impulsul va fi direcționat din centrul galaxiei noastre catre steaua din apropierea lui, care deja pulsează de o energie uriaşă. Vreau să spun că acest impuls foarte puternic care va ieși din centrul galaxiei noastre va fi direcționat către soarele care este în vecinătate şi că steaua respectivă deja pulsează cu uriaşa energie subtilă primită până acum de la cele 200 de stele din galaxie.
Acea energie imensă provenită de la cele 200 de stele, împreună cu impulsul energetic ce va veni din centrul galaxiei, adică din gaura neagră, se vor aduna în acea stea care se află în apropierea centrului galaxiei şi apoi vor fi transmise prin portal, către soarele nostru. Odată ce energia gigantică va ajunge la soarele nostru, ea va fi proiectată către Pământ şi, de fapt, în întregul sistem solar.
Sper că acum ai o imagine clară şi completă [a ceea ce am prezentat]. Aceasta parte a misiunii de ascensiune spirituală a umanităţii a fost aproape în întregime realizată, după cum ni s-a arătat şi explicat. Tot ceea ce se așteaptă este impulsul din centrul galaxiei. Ceea ce mai este necesar pentru ca el să se producă este implementarea unui „cod energetic” în câmpul magnetic al Pământului şi această parte a planului îi este rezervată cometei Ison, constituind astfel a doua parte a misiunii ei foarte complexe. În legătură cu întrebarea ta, acestea sunt lucruri importante de ştiut.
MAARTEN HORST: Da. Poate în a doua parte a „călătoriei” noastre vei putea continua şi explica, dacă împărțim întrebarea în două, despre rețeaua de stele şi despre fluxul energetic. Acum vom asculta nişte muzică, Alkesh, şi apoi vom continua cu partea a doua a întrebării.
Am selectat o muzică minunată. Piesa se numeşte „Pole Shift”, pentru că este foarte la subiect cu ceea ce discutăm despre Soare şi cu informaţia pe care tu ne-o furnizezi. Este de asemenea muzica semnată de Indra, de pe albumul The Call of Shiva din anul 2005. E o muzică extraordinară, foarte plăcută de ascultat şi vreau să vă surprind cu acesta muzica uimitoare. Rămâneţi pe recepţie, pentru că avem multe alte întrebări şi informaţii pe care să vi le împărtăşim, prieteni dragi. Să ascultăm acum „Pole Shift”.
[Pole Shift – INDRA]
MAARTEN HORST: Da, prieteni dragi. Această muzică este uimitoare! Ne aduce într-o stare elevată de conştiinţă. Am petrecut ore în şir pregătind această emisiune radio şi sperăm că vă place. Informaţia este uimitoare şi vrem să o împărtăşim cu întreaga umanitate, astfel încât oamenii să ştie, să se pregătească şi să înțeleagă ce se va întâmpla în momentul Evenimentului.
Deci, Alkesh, următoarea întrebare este: poţi să ne spui mai multe despre implementarea acestui cod energetic în câmpul magnetic al Pământului?
ALKESH: Da, însă este cu adevărat complicat. Dar de asemenea este necesar să clarificăm acest aspect, altfel oamenii vor înţelege greșit întreaga problemă.
Am spus că după ce a ieşit de după Soare, cometa Ison – care este de fapt o uriaşă navă extraterestră ce există în planul eteric şi conține nucleul metalic; ofer în mod repetat această informaţie, ca să mă asigur că lucrurile sunt clar înţelese în ceea ce privește nucleul cometei Ison şi nava extraterestră care o înconjoară; deci, după ce a ieşit de după Soare, cometa a început să se comporte ca o navă extraterestră şi nu a mai prezentat caracteristicile unei comete. Adică ea se mişcă în mod liber, am putea spune, în concordanţă cu misiunea pe care o are şi nu mai poate fi găsită pe traiectoria calculată şi asociată în mod normal cu cometa Ison. Dacă încerci să o cauţi pe cer, nu o vei găsi.
Aici suntem faţă în faţă cu un element foarte interesant, care ne-a fost revelat. Traiectoria curentă a cometei Ison este calculată în aşa fel, încât să respecte echilibrul gravitaţional al corpurilor cerești din partea de univers în care ne aflăm, adică să nu interfereze cu Pământul, Luna, Venus, Marte sau cu alți asteroizi mai mari din jurul planetei noastre. Am mai spus că extratereştrii benefici aleg întotdeauna modul natural în care lucrurile să se petreacă. Aceasta reprezintă, am putea spune, „protejarea” trecerii acestei comete prin zona cosmosului în care îşi îndeplinește misiunea. Şi este într-adevăr o protecţie, este o trecere protejată prin această parte a galaxiei noastre.
Cealaltă semnificaţie a mișcării ei [a cometei Ison] în jurul Pământului este uimitoare şi aceasta semnificaţie este oarecum similară cu misiunea navelor uriaşe modulatoare de energie, [din cealaltă parte a galaxiei], despre care am vorbit. Acele nave „modulatoare” au fost plasate la intersecția „diagonalelor” metaforice din fiecare grup de patru stele. Cometa Ison sau, mai exact, nava spaţială eterică, are misiunea de a intra în rezonanţă cu diferite constelații, ale căror energii sunt concentrate ca printr-o lupă, astfel încât cometa Ison sau nava eterică asociată ei să aibă rolul unei „lentile” care concentrează toate aceste energii astrale provenind de la diferite constelaţii. Acesta este un aspect foarte important, pentru că focalizarea acestor energii de către cometa Ison se face în trei momente bine definite.
Primul moment, sau mai degrabă prima perioadă a fost între 27-28 decembrie şi 14-15 ianuarie. La acel moment cometa Ison sau nava eterică ajunsese în vecinătatea Pământului, dar nu intrase pe o orbită circulară eliptică în jurul ecuatorului, aşa cum ne-am fi așteptat, ci mai curând ea a trecut pe deasupra polilor [planetei noastre], deci perpendicular pe ecuator. Atunci când cometa a ajuns în acel punct, ea a format un unghi de 90 de grade cu Pământul şi Soarele şi a început prima implementare a codului energetic în structura câmpului magnetic al Pământului. Ceea ce este foarte important, e ca atunci când cometa Ison se află în perioadele de inducţie magnetică – de exemplu prima perioadă pe care am menţionat-o -, ea este de asemenea în legătură cu unele constelaţii care transmit anumite informaţii astrale către Pământ, pe care apoi nava eterică le concentrează precum o lentilă şi le direcţionează peste câmpul magnetic al Pământului, în care ele se impregnează.
Acest fel de influenţă subtilă pe care planeta noastră o primeşte prin intermediul acestei acţiuni foarte precise a cometei Ison este într-un fel asemănătoare cu cea din momentul naşterii noastre, când primim influenţa specifică a unei constelaţii, de exemplu constelaţia Berbecului. În acest fel, fiecare inducţie reprezintă de fapt o nouă naştere a planetei noastre. Este, într-un fel, precum o a doua naştere care resuscitează inima planetei noastre, dar pe o frecvenţă diferită, trezind astfel planeta la o nouă viaţă. Din acest motiv vom observa că Soarele va transmite ceva mai multă energie pentru un timp şi pe alte frecvențe decât înainte, pentru a se corela cu noua identitate a planetei şi cu destinul acesteia. Soarele a început deja să transmită pe unele frecvențe mai elevate decât până acum.
Practic vorbind, această a doua naştere a planetei noastre prin intermediul acestor trei implementări energetice masive în câmpul ei magnetic se referă de fapt la purificarea şi trierea prin care umanitatea va trebui să treacă la rândul ei. Din acest motiv traiectoria cometei Ison afectează de asemenea implementarea frecvențelor magnetice şi determină un fel de reintegrare a Pământului în sistemul galactic. Prin aceasta vreau să spun că planeta noastră îşi va armoniza frecvenţele de vibraţie şi le va eleva astfel încât Pământul va pulsa la unison şi în armonie cu toată galaxia. Aceasta este raţiunea celor trei faze importante ale misiunii cometei Ison.
Cea de-a doua implementare energetică va avea loc în luna martie; prima implementare a fost între decembrie şi ianuarie, a doua va fi în martie, deci peste puţin timp. Traiectoria cometei Ison va fi în aşa fel, încât va trece destul de departe de Lună şi nu va mai fi în unghi de 90 de grade cu Pământul şi cu Soarele, ci va fi de fapt în linie dreaptă cu ele. Aceasta înseamnă că va exista o linie continuă între Soare, Pământ şi Ison. Pe această linie care se întâlneşte cu Luna pe la mijlocul lui martie, nu va mai fi nimic altceva, adică va fi numai cometa Ison, Pământul, Luna şi Soarele. Cu alte cuvinte, Pământul va primi în martie, în mod aproape exclusiv, puternicele influenţe astrale a diferitelor constelaţii. Este vorba, deci, de o perfectă ajustare şi chiar de o îmbogăţire a frecventțelor de vibraţie energetică a planetei noastre.
Ultima implementare va avea loc în luna iulie a acestui an [2014], aroximativ în primele 10 zile ale lunii şi va marca armonizarea cu restul frecvențelor galactice. În acea perioadă de timp, câmpul magnetic al Pământului va rezona în mod special cu Luna. Dacă în prima implementare am spus că a rezonat cu Soarele, iar în cea de-a doua cu Pământul însuşi, această a treia implementare energetică va rezona cu Luna. De asemenea, cometa Ison va face din nou un unghi de 90 de grade, ca în cazul primei implementări din decembrie, anul trecut, însă de data aceasta cu Pământul, cu Soarele şi cu Luna. Prin urmare, aici avem şi Luna. Din acest motiv, începând din acel moment, în iulie toate modificările energetice produse de Lună pe Pământ vor crea o gamă mai detaliată de frecvenţe, care vor permite o rezonanţă mai complexă a fiinţelor cu aceste fenomene. Aceasta înseamnă că vom simţi în mod gradat alte frecvențe de vibraţie pe măsură ce ne „aliniem” din nou cu universul.
Ne putem întreba cum de este posibil ca o navă spaţială – fie ea și una uriaşă, precum nava eterică care conţine nucleul metalic al cometei Ison – să aibă un câmp magnetic atât de puternic încât să modifice magnetismul Pământului. De fapt, câmpul magnetic al cometei Ison propagă doar energia, nu o transmite în mod direct. Prin urmare, nu suntem „acoperiţi” în mod direct de magnetismul ei, nu suntem „loviţi” direct de acest magnetism, ci de o propagare a câmpului magnetic care pătrunde în hiper-spațiu şi se manifestă apoi din nou aici, pe planeta noastră. Este într-un fel similar cu modul în care influxul energetic uriaş al Evenimentului va fi propagat prin portalul interdimensional [despre care am vorbit].
Ceea ce se naşte în urma acestei acţiuni a cometei Ison este un fel de electro-magnetism, dar ni s-a spus că acesta fluctuează între magnetism şi un fel de electricitate subtilă. Această electricitate din planul eteric este produsă de nava spaţială imensă care înconjoară nucleul metalic al cometei Ison, în timp ce magnetismul, fiind în planul fizic 3D, este produs de însuşi nucleul metalic al cometei, care este – după cum am mai spus -  „inteligent”.
Acest nucleu alcătuit dintr-un aliaj metalic inteligent are forma unui bumerang, după ce cometa a ieşit de după soare. El manifestă trei frecvențe distincte de vibraţie. Una este foarte joasă, una este medie şi una este foarte înaltă. Frecvenţa ultra-joasă a acţionat în prima implementare energetică, în decembrie-ianuarie şi corespunde mai bine frecvenței rezonanței energetice dintre Pământ şi Soare. Deci, această primă implementare a corelat frecvenţele joase dintre Pământ şi Soare. Nucleul metalic al cometei Ison a fost capabil să facă aceasta doar pentru că se afla deasupra planetei sau, altfel spus, perpendicular pe ecuator şi atunci a amplificat prin inducţie amplitudinea câmpului magnetic al Pământului, care poate fi considerat un câmp magnetic rotativ. Dacă cometa Ison ar fi fost într-o altă poziţie faţă de planeta noastră, atunci nu ar fi fost posibil să se obţină această corelare şi implementare.
După aceasta, în cea de-a doua implementare care va avea loc în luna martie, cometa Ison se va mişca într-un mod oarecum elicoidal, ajungând într-o linie dreaptă cu Pământul şi Soarele. Apoi, în luna iulie, cea de-a treia implementare va avea loc atunci când cometa Ison se va afla deasupra liniei ecuatoriale a Pământului.
Ceea ce se va petrece în toate aceste implementări este o reajustare a frecvențelor Pământului, astfel încât ele să fie perfect sincronizate cu cele ale Soarelui şi ale Lunii. Aceasta nu a fost posibil până în prezent, chiar dacă a existat o întreagă serie de momente favorabile; ele au fost însă blocate datorită faptului că rezonanţa necesară nu a putut fi creată, deoarece frecvenţele nu erau sincronizate. Cu alte cuvinte, frecvența Pământului nu era sincronizată cu cea a Soarelui sau a Lunii.
Astfel, cometa Ison vine să netezească, am putea spune, acest obstacol, oferind Pământului o intrare perfectă într-o nouă dimensiune de vibraţie mai înaltă. Pentru că acţiunile negative ale unor civilizaţii şi entităţi în trecutul îndepărtat al Pământului au distrus de fapt, după cum ştim, această armonie şi au atras sincronicităţi negative, ele au deviat şi au desincronizat câmpul magnetic al Pământului de la rezonanţa perfectă cu Soarele şi cu Luna. Din acest motiv, cometa Ison de fapt „rearanjează” frecvenţele planetei în felul în care ele ar fi trebuit să vibreze, dacă nu ar fi fost supuse în trecut la intervenţii negative.
Aceste ajustări mărunte ale frecvențelor de vibraţie şi de asemenea îmbogăţirea frecvențelor cu care Pământul este înzestrat au unele urmări şi putem chiar observa unele efecte directe ale lor. Putem simţi în mod direct astfel de efecte în urma implementărilor făcute deja de cometa Ison. De exemplu, modificări climatice nenaturale, [care au avut loc] iarna aceasta. Ele sunt evidente, atât în ţara noastră [România] cât şi în alte ţări. Apoi climatul global: temperaturi extreme şi furtuni în zone unde nu ne-am aştepta ca ele să apară. Ni s-a arătat că toate acestea nu vor face decât să se intensifice în lunile care urmează. Vor fi deci evenimente climatice paradoxale, cu ploi torenţiale în deşert, căderi de zăpadă în ţări cu climat cald, temperaturi extreme unde nu ar trebui să se manifeste asemenea fenomene şi aşa mai departe. Orice om, aş putea spune, orice om inteligent poate înţelege şi poate face anumite legături, ştiind că asemenea evenimente climatice apar doar atunci când ceva acţionează asupra câmpului magnetic al planetei. Astfel de evenimente climatice sunt determinate de unele modificări ale câmpului magnetic al Pământului. Şi, chiar dacă prima implementare a cometei Ison a fost pe o frecvenţă foarte joasă şi de o intensitate nu prea mare, ea a dat totuşi naştere la fenomene remarcabile. Ne putem deci aştepta ca aceste fenomene să continue şi să se intensifice în moduri neaşteptate. De fapt, putem vedea asemenea fenomene, şi chiar le-am văzut în SUA şi chiar şi în Europa. Dar mă voi opri aici cu explicaţiile. Sper că am clarificat aceste aspecte.
MAARTEN HORST: Este cu adevărat uimitor. Poţi să îţi dai difuzoarele mai încet, pentru că se creează ecou.
ALKESH: Da, este un ecou, un ecou straniu.
MAARTEN HORST: E uimitor, cu adevărat uimitor. Sunt atât de impresionat de aceste informaţii! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, la niciun post de radio până acum. Aceasta este o emisiune difuzată la ora de vârf, prieteni.
Ok, Alkesh, tocmai mi-a venit în minte o nouă întrebare. În legătură cu cele trei faze despre care ai explicat… din decembrie-ianuarie şi următoarea, care va avea loc în luna martie şi configuraţia care va fi în iulie… Ştie NASA despre aceste lucruri? Ştiu oamenii de ştiinţă? Sunt ei conştienţi de aceasta?
ALKESH: Opinia mea personală este că ei ştiu foarte bine. Există unele indicii în legătură cu asta, dar ei nu vor spune nimic, nu pentru că nu ar vrea să o facă, ci pentru că sunt forţaţi sau obligaţi să nu vorbească deloc despre acest subiect.
MAARTEN HORST: Da.
ALKESH: Din neferice aceasta este situaţia la momentul prezent. [Totuşi], ea se va schimba în curând.
MAARTEN HORST: Da, asta e bine.
ALKESH: Fiecare fiinţă umană, care este sceptică sau arogantă în legătură cu acest subiect, va fi uimită să vadă cum vor evolua lucrurile în viitorul apropiat.
MAARTEN HORST: Sună interesant. Pentru că pot să-ţi spun că avem o audienţă internaţională. Pot să văd din ce țări ascultă oamenii. Sunt atât de multe ţări, peste 50 de ţări care ascultă în acest moment!
ALKESH: Wow!
MAARTEN HORST: Da, este uimitor. Dar pot să văd de asemenea că şi Serviciile Secrete ne ascultă! Nu apare țara, iar adresa de IP este necunoscută. Se pare deci că şi pe ei îi interesează ceea ce vorbim noi aici.
ALKESH: Iată, Maarten! Bine ai venit în tabăra de vară!
MAARTEN HORST: Da, avem un foc extraordinar. Avem un „foc” în jurul căruia să stăm şi să medităm. [Ascultătorilor noştri]: ne puteţi acompania şi voi şi [astfel să] ascensionam în lumina lui!
ALKESH: Da, să lăsăm artificiile să aprindă cerul.
MAARTEN HORST: Să înceapă artificiile, da. Am ales nişte muzică, dacă ai timp pentru un respiro, prietene. În orice caz, după muzică vom continua cu următoarea întrebare. Ceea ce am ales se numeşte „Instinctive Traveller”, partea 1, partea A, de Peter Mergener, piesa care este de pe albumul cu acelaşi nume din anul 1997. Este o muzică ce ne aduce într-o stare de energie activă, de inteligență cosmică şi ne ajută să ne imaginăm viitorul care ne aşteaptă pe toţi. Deci, Alkesh, ne auzim după momentul muzical…
[Instinctive Traveller – PETER MERGENER]
MAARTEN HORST: Ok. Aceasta ne-a adus într-o stare mai înaltă de conştiinţă, Alkesh…
ALKESH: Da, Maarten.
MAARTEN HORST: Cum ţi-a plăcut?
ALKESH: Mi-a plăcut foarte mult.
MAARTEN HORST: Ok, rămâneţi pe recepţie…
ALKESH: Obişnuiam să ascult muzica lui Peter Mergener în anii ’90.
MAARTEN HORST: Da, îmi place muzica lui. Foarte inspiratoare, o muzică elevată, spirituală, care ne aduce într-o stare mentală înaltă. Ok, să continuăm cu întrebările.
ALKESH: Ok.
MAARTEN HORST: Am înţeles că Evenimentul este unic şi că oamenii îl vor percepe în mod special ca pe ceva luminos. Ne poţi da câteva detalii despre acest aspect?
ALKESH: Despre Eveniment în mod specific, vrei să spui…
MAARTEN HORST: Da, te rog.
ALKESH: Atunci când va avea loc, Evenimentul va fi unic în el însuşi, datorită caracteristicilor pe care le va manifesta. Acestea îi dau chiar unicitatea [despre care vorbim]. Aceste caracteristici sunt mai ales subtile, dar sunt şi caracteristici fizice. Energia subtilă care va fi emisă îşi are originea în planul eteric şi, atunci când Evenimentul se va declanşa, ea va trezi nivele profunde de vibraţie la nivel atomic. Fiecare atom [al trupului nostru] va beneficia la nivel cuantic de această energie subtilă, dar foarte intensă, care va genera o puternică excitare atomică; la rândul ei, această excitare atomică va produce o aură ireală în jurul obiectelor şi fenomenelor de zi cu zi. Aceasta ne-a fost arătat.
Atunci când se va produce, acolo unde este noapte cerul se va lumina şi va arăta foarte asemănător cu aurora boreală sau australă, depinzând în care emisferă te afli. Acolo unde este zi, cerul va deveni mai luminos decât de obicei în momentul declanşării Evenimentului. Atunci el va fi plin de minunate scintilaţii, de puncte luminoase. Putem spune că atunci un extraordinar impuls de energie vitală va fi simţit de către toţi, iar la nivel subtil oamenii for fi plini de încântare, de fericire şi de bucurie interioară fără obiect.
[Evenimentul] se va petrece brusc şi fără o cauză aparentă sau motiv cunoscut. Va fi acţiunea directă a unui flux puternic de energie subtilă prin fiinţa noastră, foarte asemănător cu o viitură în lumea reală. Şi totuşi, trebuie să menţionez că Evenimentul se va petrece doar pentru cei care îl acceptă. Este evident, însă, că sunt destui cei care nu o fac sau care nu o vor face. [Pe de altă parte], pentru cei care îl acceptă, Evenimentul va avea loc în concordanţă cu nivelul la care se afla conştiinţa lor în acel moment şi în conformitate cu gradul de purificare fizică şi subtilă a lor. Ideile, modul general de a gândi al oamenilor în legătură cu viaţa lor şi aspiraţiile pe care ei le au, vor constitui de asemenea factori decisivi [în acele momente extraprdinare]. Este foarte probabil că în timpul Evenimentului mulţi se vor cufunda într-o stare de transă extatică, pe când mulţi alţii vor căuta cu disperare adăpost sau vor fi copleşiţi de frică sau de o angoasă de necontrolat în fața splendorii, frumuseţii şi extraordinarei purităţi care se va manifesta atunci din plin pe Pământ.
Prin urmare, deja putem indentifica două grupuri mari de oameni: cei care vor accepta Evenimentul şi cei care îl vor respinge. Momentul de producere al Evenimentului va fi ca o iniţiere în adevăratele mistere ale vieţii. Aceasta nu este o metaforă. Acesta este adevărul. Ceea ce suntem cu adevărat va deveni atunci clar, la fel ca şi adevăratul sens al vieţii. Toate acestea vor deveni clare în timpul Evenimentului. Atunci va fi revelat tot ceea ce este ascuns pentru moment, dar viziunea esenţei noastre reale îi va înfricoşa pe unii, însă îi va elibera pe mulţi alţii.
Felul în care vom face faţă Evenimentului va depinde doar de noi, dat fiind faptul că acesta reprezintă un nou început pentru rasa umană. După producerea Evenimentului, trebuie să-ţi spun că nimic nu va mai fi ca înainte. În orice caz, vor exista consecinţe. Nu mă înţelege greşit; motivele pentru care luptăm azi vor fi aduse la un alt nivel.
Cei care urmăresc să aducă război şi teroare vor lupta cu furie să menţină un sistem care a rănit şi a omorât foarte mulţi oameni un timp îndelungat, iar scopul lor este să ne ţină la un nivel vibrațional scăzut, care le dă avantaj în controlul şi manipularea populaţiei. Cei care vor lupta împotriva lor vor fi cei care caută lumina spirituală şi evoluţia într-o dimensiune superioară. Nu avem nevoie de sceptici, de cei care sunt fanatici, de cei care nu înţeleg toate aceste adevăruri. Noul Pământ va fi casa celor care au inima deschisă, care sunt plini de iubire, care sunt bine intenţionaţi, cu lumină în mintea şi în inima lor.
Evenimentul nu aduce iertare pentru toată lumea şi acesta este un alt aspect important de menţionat. Este adevărat, el vine ca un dar divin; este graţia divină care ne dă ocazia să evoluăm într-un mod minunat, fără să renunţăm la corpul fizic. Dar [în acelaşi timp] trebuie spus că Evenimentul ne pune față în faţă cu noi înşine. Atunci când aceasta se petrece, trebuie să decidem ce cale alegem. Şi aici aş vrea să fie clar: Evenimentul nu ne va determina să facem ceva anume, fie că vrem sau că este împotriva voinţei noastre. Va fi mai degrabă o rampă ce ne va oferi o susţinere colosală pentru viitoarea noastră evoluţie spirituală, dacă alegem această cale.
Aşa după cum ne-a fost arătat, vor fi destui cei care vor alege să rămână aşa cum au fost şi până acum. Astfel de oameni vor continua să susţină dorinţa lor de a păstra comfortul şi privilegiile pe care le-au obţinut cu mari eforturi în planul de manifestare 3D. Ei vor face tot ce le va sta în puteri să-i convingă pe mulţi de alegerea lor greşită, să-i convingă pe cei care simt şi se deschid în fața Evenimentului şi a efectelor sale extraordinare, spirituale, [că nu aceasta este calea cea bună]. Ei vor încerca să-i convingă pe cei pe care i-au ales şi vor lupta mult mai în forţă ca să manipuleze şi să înrobească pe ceilalţi oameni, să obţină putere şi cunoaştere, pe care să le ţină doar pentru ei. Pe scurt, ei vor face tot ce este posibil pentru ca să rămână în 3D, adică în planul fizic.
Este regretabil că, procedând în acest fel, ei vor cădea chiar mai jos decât erau până atunci. Din nefericire, mulţi dintre oamenii de pe planeta noastră vor alege această cale. Într-o altă categorie am putea spune că intră cei care se detaşează cu şovăială de limitările planului 3D, doar pentru a începe o nouă viaţă într-o altă zonă sau în aceeaşi zonă cu cei care au rămas în 3D. Este regretabil pentru ei să facă aceasta, pentru că vor fi influenţaţi în mod direct de acţiunile celor care au rămas în lumea 3D.
Oricum, o separare completă se va produce mulţi ani după Eveniment, când foarte multe vor fi deja schimbate pe Pământ.
Ni s-a arătat de asemenea că este necesar să încetăm să ne mai comportăm şi să acţionăm în mod egotic şi să facem eforturi să devenim altruişti. Să avem încredere totală şi optimism în legătură cu transformările care urmează să se producă pe Pământ. Să căutăm după posibilităţile noastre să îi ajutăm pe ceilalți cât mai mult posibil şi să devenim conştienţi de asemenea de inevitabilitatea Evenimentului.
După cum am mai spus, scepticii, aroganții, toţi cei care au intenţii rele şi cei ignoranţi nici măcar nu intră în discuţie, pentru că mintea şi conştiinţa lor vibrează la un nivel inferior. Viziunea lor asupra vieţii şi domeniului spiritual este slabă şi lipsită de orice semnificaţii reale. De altfel, în filmele şi articolele noastre, precum şi pe website [galactis.net] , noi nu ne adresăm acestei categorii de oameni. Ne adresăm în esenţă celor capabili să înţeleagă cu adevărat şi să intuiască valoarea reală a Evenimentului. Sunt multe de spus despre viitor. Dar am să mă opresc aici pentru moment.
MAARTEN HORST: Ok.
ALKESH: Poate vom mai vorbi despre asta în viitor, dacă ni se va mai oferi ocazia…
MAARTEN HORST: Poate poţi să răspunzi la o întrebare, rapid. Ultima întrebare.
ALKESH: Da.
MAARTEN HORST: Alkesh, în timpul Evenimentului sau după aceea, vor avea loc dezvăluiri după cum ai spus şi în film, despre ET şi OZN-uri… Asta e o certitudine.
ALKESH: Care este de fapt întrebarea ta?
MAARTEN HORST: Deci, în timpul Evenimentului sau după vor avea loc dezvăluiri despre ET şi extratereştri prin intermediul mass-media…
ALKESH: Da.
MAARTEN HORST: Deci se va întâmpla aceasta?
ALKESH: Va fi necesară o anumită pregătire pentru aceasta. Aparent, va fi o mare dezordine, imediat după Eveniment. Oamenii nu vor şti ce să gândească sau ce să facă. Va fi nevoie de câteva săptămâni şi chiar luni după Eveniment pentru ca lucururile să se clarifice în minţile şi inimile fiinţelor umane.
MAARTEN HORST: Da.
ALKESH: În această perioadă de timp se vor pune bazele pentru viitoare dezvăluiri şi cu singuranță vor exista dezvăluiri, unele după altele, iar ele vor pregăti acel aşa-zis „prim contact”. Acest  subiect a fost dezvoltat de nişte fiinţe umane foarte speciale şi va fi unul dintre principalele evenimente ale anilor care urmează. În orice caz, există multe incertitudini în această privinţă. Totuşi, oamenii trebuie să ştie că primul contact va avea loc cu siguranţă curând, dar mai întâi trebuie să existe anumite faze de pregătire pentru acesta. Este foarte important. Oamenii trebuie să gândească foarte pozitiv în legătură cu aceasta, trebuie să fie foarte optimişti şi să evite orice sentiment de frică sau alte gânduri stranii în legătură cu existenţa vieţii extraterestre sau cu xenofobia faţă de extratereştri, aşa cum au fost învăţaţi în cursul ultimelor decade, prin manipulare. Asta este foarte important, pentru că principalul motiv care ni s-a arătat, pentru care fiinţele extraterestre benefice nu vin încă pe Pământ [pentru a realiza contactul oficial cu omenirea] este FRICA pe care umanitatea o are în legătură cu prezenţa lor.
Aceste fiinţe extraterestre au un nivel spiritual înalt şi ele nu vor să forţeze sau să tulbure cu nimic evoluţia umană. Dimpotrivă, ele se străduie să o facă să fie cât mai lină posibil, să evite în orice fel deranjarea ei. Deci dacă suntem optimişti, încrezători şi cu inima deschisă, atunci cu siguranţă vom atrage prezenţa lor [a extratereștrilor benefici] aici, ca un magnet. Toate acestea par simple şi evidente pentru mulţi, dar cu toate acestea ele sunt ignorate şi nu sunt puse în aplicare. Pe de o parte sunt foarte bine cunoscute, pe de altă parte sunt neluate în seamă.
Deci, schimbându-ne atitudinea interioară în legătură cu acest subiect vom face astfel încât „primul contact” să fie perfect posibil. Ştim sigur că el se va petrece. Acum, însă, oamenii vor să ştie momentul exact al aterizării extratereştrilor pe Pământ. Trebue să luăm în considerare profeţiile, cum sunt ele făcute şi ce înseamnă ele; despre toate acestea am scris pe forumul website-ului nostru. Poate că vor avea importanţă şi vor oferi anumite indicii pentru cei care sunt interesaţi de acest subiect.
MAARTEN HORST: Da, iar website-ul despre care vorbeşti este galactis.net .
ALKESH: Nu putem oferi anumite date în timp, dar putem spune totuşi că lucrurile se vor petrece exact aşa cum au fost prezise, indiferent de ceea ce vor să spună unii sceptici sau alţi oameni ignoranţi despre aceasta. Faptul că unul sau altul dintre evenimentele prezise este întârziat sau amânat nu înseamnă nimic în comparaţie cu marea transformare spirituală care va avea loc foarte curând pe planeta noastră. Deci luaţi aminte la aceste cuvinte, pentru propria voastră pregătire, pentru că aceasta este cea mai importantă acum, în situaţia prezentă. Pregătiţi calea şi momentul pentru declanşarea Evenimentului.
MAARTEN HORST: Foarte frumos spus, prietene.
ALKESH: Scuză-mă, ce ai spus?
MAARTEN HORST: Am spus că ai vorbit foarte frumos. În cuvinte frumoase, care merg la suflet.
ALKESH: Mulţumesc foarte mult, Maarten. Eşti o gazdă foarte  bună şi inteligentă.
MAARTEN HORST: Şi tu eşti un mesager foarte bun şi inteligent, Alkesh. Această informaţie este nouă pentru mulţi, aşa că dacă vă uitaţi la filmul de pe YouTube, care va fi realizat după interviu, daţi veste pe Facebook şi pe Twitter, oriunde, faceţi cunoscut lumii toate acestea, prieteni.
Deci, Alkesh, vorbim de peste 3 ore.
ALKESH: Wow, Maarten. Nici nu m-am gândit la asta, dar iată-ne aici.
MAARTEN HORST: Pot să-ţi spun, însă, că vom mai face emisiuni viitoare cu informaţii noi pe care să le împărtăşeşti.
ALKESH: Aş fi încântat, da.
MAARTEN HORST: Sunt şi eu încântat să te am în emisiune. (…) Mulţumesc tuturor că ne-aţi ascultat, mulţumesc Alkesh pentru aceste informaţii uimitoare, care ele însele sunt o parte a unor dezvăluiri memorabile.
ALKESH: Şi eu îţi mulţumesc, Maarten.
MAARTEN HORST: Îţi doresc toate cele bune, ţie şi ascultătorilor noştri, [cărora le reamintesc] să fie pe recepţie mâine. Iubire şi lumină, Alkesh.
ALKESH: La revedere.
MAARTEN HORST: La revedere.

       sfarsit

     Sursa : http://www.galactis.net/

     Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! ....Şi iată,am ajuns în primăvara anului de graţie 2016.S-au scurs doi ani de la aceste memorabile dezvăluiri.De atunci pînă la momentul azi cînd am reînviat în mine aceste destăinuiri,nimic deoasebit nu s-a manifestat în cîmpul nostru terestru. Dar răbdători aşteptăm şi pe măsura puterii noastre a fiecărui TREZIT mediatizăm toate informaţiile care vin din surse sigure şi le facem cunoscute OAMENILOR-fie că aceştia cred sau nu.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.