miercuri, 7 ianuarie 2015

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (februarie 2014 – partea 1)


Interviu realizat de Maarten Horst
     (duminică, 2 februarie 2014)
   Partea 1
MAARTEN HORST: Dragii mei prieteni, bine ați venit la emisiunea ET FIRST CONTACT Radio! În această seară avem o emisiune  foarte, foarte importantă împreună cu oaspetele meu, Alkesh, cu care am vorbit joia trecută la BBS Radio; dacă ați auzit interviul în direct sau dacă l-aţi ascultat mai apoi pe You Tube [https://www.youtube.com/watch?v=awPWtEIRmUw], atunci sunteți la curent [cu ceea ce vă spun acum].
Totul a început, bineînţeles, cu filmul pe care Esoteric Golden Spirit l-a făcut în urmă cu câteva săptămâni şi care a luat o mare amploare [Cometa Ison. Evenimentul. Adevarul despre ele - https://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg]. În această seară vom împărtăși cu voi informații cruciale și, din câte cunosc și din felul în care rezonez cu această informație, ea este cea mai aproape de adevăr din tot ce există pe internet până acum despre acest subiect.
Aș vrea să îi urez bun venit dragului meu prieten Alkesh, care este numele lui stelar. Bine ai venit, Alkesh!

ALKESH: Bună, Maarten. Mă bucur să te aud din nou.

MAARTEN HORST: Este o mare plăcere să te am din nou în emisiune, prietene.
ALKESH: Da. Și pentru mine este o placere [să iau parte la emisiunile tale].

MAARTEN HORST: Am muncit zi și noapte, tu și cu mine, pentru a pregăti această emisiune și clipul de pe YouTube al interviului de joia trecută și aș vrea să le spun dragilor noștri ascultători că pentru acest interviu va fi de asemenea o versiune YouTube. Dar dacă puteți asculta chiar acum, în direct, atunci vă rog rămâneți pe recepție, pentru că energia și informația care vine pe undele radio, de pe internet, este importantă și deci acum este momentul cel mai bun pentru a asculta emisiunea. Aș vrea să urez din nou, la toată lumea, bun venit, lumină şi armonie! Dacă eşti pregătit, Alkesh, aș vrea să încep cu prima întrebare.
ALKESH: Da, Maarten. Sunt pregătit. Te ascult.

MAARTEN HORST: Ok. Am discutat, binețeles, despre cometa Ison, că ea este de fapt o navă spațială; am vorbit despre detalii și tu ai oferit unele explicaţii…
ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Ok. Atunci ce poţi să ne spui în legătură cu nava spațială extraterestră din jurul cometei Ison? Poți elabora subiectul?
ALKESH: Da, pot. În legătură cu această navă spațială, aşa după cum ni s-a spus și arătat, ea este o navă uriașă. Totuşi, nu la fel de mare ca nava mamă siriusiană Anais, care este cu adevărat imensă. Nava din jurul nucleului cometei Ison se află de asemenea în planul eteric și este sferică, fiind compusă din segmente radiale. La acest plan grandios legat de cometa Ison au contribuit multe civilizații extraterestre benefice; ele s-au implicat în proiectarea şi construcția navei din jurul nucleului cometei. Aceasta există în planul eteric, adică în planul subtil 4D, deci în cea de a patra dimeniune, şi nu poate fi văzută cu mijloace obişnuite. Rolul ei este fundamental din punct de vedere energetic şi reprezintă baza de susținere a întregului plan complex care a fost conceput, astfel încât să se realizeze saltul vibrațional al Pământului şi totodată al umanităţii într-o dimensiune superioară de existență. Am vorbit despre unele dintre aceste aspecte în interviul de acum câteva zile.
Fiinţele extraterestre benefice au dorit însă să asigure cea mai bună pregătire a planetei noastre şi a fiinţelor umane [care trăiesc pe suprafaţa ei], pentru ca acestea să fie capabile să facă faţă giganticului impuls energetic iluminator al Evenimentului, atunci când el se va produce. Pentru aceasta, extratereștrii au ales o cometă, pe care astronomii au numit-o după ce au observat-o pe cer: cometa Ison. Această alegere a extratereștrilor benefici s-a bazat pe faptul că Ison era deja o cometă „muribundă”. Nucleul ei era foarte mic şi cantitatea de gheaţa era de asemenea mică.
Acea cometa [Ison] se îndrepta direct către Soare şi mergea pentru ultima dată pe traiectoria ei. Fiinţele extraterestre care sunt foarte evoluate spiritual şi technologic nu doresc să încalce legile universale şi de aceea au folosit această cometă în planurile lor, care sunt de fapt integrate într-un mod divin în armonia universală. Extratereștrii benefici nu vor să perturbe această armonie, pentru ca Ison să-şi împlinească planul. S-au folosit astfel de oportunitatea pe care o oferea cometa, a cărei existență era aproape de sfârșit. Şi nu numai atât, ci într-un anume fel extratereştrii chiar au „reînviat-o”. Cu alte cuvinte, ei i-au prelungit viaţa, dar au respectat de asemenea în mod perfect traiectoria ei către Soare, integrand toate fenomenele legate de ea într-un mod natural.
După „renașterea” cometei de rocă şi gheaţa prin intermediul aliajului inteligent despre care am vorbit – de fapt, a fost mai mult o „amestecare”  a acestuia, am putea spune, cu piatra şi gheaţa cometei muribunde; ceva asemănător cu felul în care apa curge prin sau în porii unui burete uscat -  deci, revenind: după aceasta veritabilă „renaştere” a cometei, nucleul metalic format a constituit centrul în jurul căruia s-a construit nava extraterestră în planul eteric.
Însă era necesar ca observatorii şi astronomii de pe Pământ să vadă o cometă obişnuită cu o coadă care  trebuia să fie strălucitoare. Strălucirea nu era o problemă, pentru că aliajul metalic are o culoare argintie-gri, uşor închisă, dar în legătură cu coada – care, după cum ştii, reprezintă elementul distinctiv al fiecărei comete -, ea a trebuit „fabricată”, pentru că nu era suficient material original din vechea cometă pentru ca ea să fie generată în mod natural. Şi, în plus, piatra şi gheaţa erau amestecate cu aliajul metalic inteligent.
Ca să creezi o coadă pentru o cometă, care să măsoare câteva milioane de km – ştii că de obicei o cometă are o coadă lungă de aproximativ 3-4 sau chiar 5 milioane de km -, ca să creezi deci o astfel de coadă nu e deloc uşor. Pentru a face asta, pe lângă nava sferică eterică din jurul nucleului cometei, extratereştrii benefici au proiectat şi au creat de asemenea alte două nave cilindrice uriașe, cu o lungime de aproximativ 20 de km fiecare, aşa după cum ne-au fost arătate nouă. Ele au fost plasate în spatele navei sferice principale din jurul cometei, iar rolul lor era precum cel al unor „aspiratoare” cosmice şi, de asemenea, acela de a împinge cu putere materia cosmică în urma lor, creând astfel coada cometei, aşa-numita coadă a cometei. Deci, într-un fel, a fost un proces artificial de creare a unei astfel de cozi a cometei.
Nucleul metalic, după cum am mai spus, se caracterizează printr-o forţă magnetică extraordinar de puternică şi, atât datorită creșterii masei cometei cât şi datorită magnetismului accentuat al noului ei nucleu, materia cosmică din jurul cometei a fost ionizată, tinzând să fie prinsă şi să se rotească în acest câmp magnetic din jurul cometei în timp ce aceasta se mişca prin spaţiu.
Gândește-te însă: dacă acest fenomen ar fi fost observat de pe Pământ, ar fi dat naștere la suspiciuni şi la multe întrebări fără răspuns; astronomii s-ar fi întrebat, de exemplu: ce fel de cometă este aceasta, în jurul căreia orbitează materie cosmică? Din acest motiv, un alt rol al celor două nave cilindrice uriașe – plasate de ambele părți ale navei sferice – era să demagnetizeze materialul cosmic şi să-l împingă spre în spate, formând astfel o coadă lungă de mai mult de 1 milion de km. Şi asta este exact ceea ce s-a petrecut. Cometa a fost fotografiată, după cum ştii, de pe Pământ de către astronomi, din diferite unghiuri şi, deși [la modul general] ea arăta ca o cometă, acele „anomalii” au fost totuşi observate de asemenea, cum ar fi cele două uriașe nave cilindrice ca nişte turbine, care însoţeau cometa.
Până să ajungă la Soare, cometa Ison şi-a păstrat traiectoria ei obişnuită, lăsând impresia că nu este nimic anormal cu ea. Au fost totuşi suficiente fotografii care au surprins mai mult sau mai puţin clar anomaliile despre care am vorbit, în special prezenţa celor două nave cilindrice de ambele părți ale nucleului cometei. Acestea au apărut în multe fotografii. Însă aspectele cu adevărat interesante încep abia aici, în apropierea Soarelui. Deci Maarten, aceasta este toată informaţia pe care pot să ţi-o ofer în legătură cu ce m-ai întrebat despre nava extraterestră care însoţeşte cometa Ison.
MAARTEN HORST: Vreau să-ţi mulţumesc pentru acest răspuns minunat! Este foarte interesant şi bineînțeles aş vrea ca ascultătorii să fie atenți la ce spune Alkesh aici, pentru că informaţia e complexă şi ar putea fi greu de înțeles. Deci vă rog să vă concentrați la următoarea întrebare care este foarte importantă. Alkesh, ce s-a întâmplat de fapt atunci când cometa Ison s-a apropiat de Soare? Ai spus mai devreme că această informaţie este foarte importantă. Poţi să explici?
ALKESH: Da, este important şi de asemenea este complicat de înțeles. De aceea nu am vrut să vorbesc despre acest subiect în emisiunea de joi. Dar cred că acum avem suficient timp să explic. Trecerea cometei pe lângă Soare, adică trecerea ei prin spatele Soarelui a fost folosită pentru o operațiune foarte delicată şi totodată importantă în contextul producerii Evenimentului. Trecerea cometei Ison pe lângă Soarele nostru a fost evident calculată astfel încât să coincidă cu scurta perioadă de schimbare a câmpului magnetic al Soarelui, despre care se ştie că a avut faza critică la finalul lunii noiembrie [2013]. Cred că ai auzit despre asta.

MAARTEN HORST: Da, am auzit şi cred că şi ascultătorii noştri au auzit.
ALKESH: A fost o fază evolutivă foarte importantă, din punct de vedere energetic, în legătură cu soarele nostru. În acel moment câmpul magnetic al Soarelui a fost foarte scăzut, a fost foarte slab ca intensitate şi pentru câteva momente [se poate spune că] polii lui magnetici au dispărut înaintea resetării magnetice a stelei. Este un „proces obișnuit” al stelelor, dar în acest caz a fost ceva foarte special.
Când cometa cu nucleul ei metalic şi nava extraterestră care îl înconjoară în planul eteric a ajuns în spatele Soarelui, au intrat în Soare şi s-au îndreptat rapid către centrul acestuia. Poate că acest fapt este uimitor şi chiar fantastic pentru unii, dar totuşi el reprezintă purul adevăr. Lucrurile s-au petrecut exact aşa cum ni s-a arătat în proiecţie holografică. Totuşi, putem spune că metoda de pătrundere într-o stea este adeseori aplicată în univers de către civilizațiile care sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic şi spiritual. Ea nu este foarte rară, dar în cazul sistemului nostru solar ea este foarte semnificativă.
Din punctul de vedere al tehnologiei actuale 3D – mă refer la planul fizic în care noi existăm – şi din cauza limitărilor inerente ale acestei dimensiuni fizice în care ne aflăm, a intra într-o stea poate părea ceva de domeniul SF. Totuşi, spre surpriza multora, aceasta este ceva foarte posibil, dar aş vrea să spun că în acelaşi timp necesită un nivel ridicat de precizie operațională. Este evident că într-o astfel de acţiune foarte specială sunt două aspecte care trebuie rezolvate [cu precădere]: pe de o parte, presiunea şi căldura extraordinară din interiorul Soarelui datorită fuziunii termonucleare, iar pe de altă parte intensitatea extraordinară a luminii emanate de Soare. Ambele probleme sunt rezolvate de către civilizațiile extraterestre avansate, ca cele despre care vorbim aici, prin proiectarea şi menținerea unui câmp energetic foarte intens cu o frecvenţă de vibraţie specială, care este menit să protejeze interiorul navei ca într-un cocon. Sper că aceasta comparație a fost bine înțeleasă.
Aceasta s-a petrecut în cazul navei extraterestre din planul eteric şi al cometei Ison. Nucleul inteligent al cometei are, după cum am spus, capacitatea de a genera un câmp magnetic uimitor de intens, care a protejat întregul ansamblu nava-cometă de condițiile extreme din interiorul soarelui nostru. Totuşi, ni s-a spus că, chiar şi în aceste circumstanţe, pentru a se asigura că temperatura extraordinar de înaltă [din centrul Soarelui] nu va slăbi scutul energetic enorm al navei, intrarea în Soare sau în orice altă stea nu se face într-un mod haotic, adică ea nu se realizează la întâmplare, prin orice punct al stelei, ci ea are loc întotdeauna pe o linie a câmpului magnetic al soarelui respectiv.
[Aşadar], cometa Ison şi nava spațială – protejate fiind de câmpul energetic din jurul navei – au intrat exact pe o linie a câmpului magnetic al Soarelui, aspect suficient cât să asigure o operaţiune de succes. Totul a fost astfel calculat încât sosirea navei şi a cometei în spatele Soarelui să coincidă cu resetarea pulsului magnetic al acestuia. Acel scurt moment de hiatus ( moment de zero, nonpolarizare. Exemplu : momentul echinoctiului terestru, nota blogerului) reprezintă o discontinuitate, deci atunci apare un scurt moment de discontinuitate în continuumul spaţiu-timp.
MAARTEN HORST: Ok.
ALKESH: În perioada scurtă în care câmpul magnetic al Soarelui a scăzut aproape la zero, iar polii lui magnetici s-au inversat – atunci liniile câmpului magnetic al Soarelui scad şi mai mult – cometa, adică nucleul metalic şi nava [din planul eteric] au intrat prin una dintre aceste ultime linii de câmp magnetic slab şi s-au îndreptat rapid către centrul stelei. Problema luminozităţii foarte intense se rezolvă în astfel de cazuri prin protecția oferită de câmpul energetic specific şi de asemenea datorită faptului că fiinţele extraterestre de pe navă există în planurile subtile 4D şi 5D ale manifestării; ele pot tolera fără probleme astfel de intensități extraordinare ale luminii.
Momentele de schimbare a polarităţii magnetice a stelelor sunt foarte importante în existența lor, deoarece oferă oportunităţi extraordinare pentru a se transforma [şi evolua]. Aceasta se aplică şi în cazul soarelui nostru. Transformarea energetică a Soarelui a fost proiectată cu mult timp înainte de un grup de civilizaţii extraterestre benefice, care au acceptat misiunea de a crea condiții cât mai favorabile pentru ascensiunea spirituală armonioasă a fiinţelor umane. Aceasta e mai mult în contextul evenimentelor care vor urma pe Pământ…
Înainte de sosirea cometei şi a navei extraterestre în spatele Soarelui, alte nave uriaşe au adus infuzii speciale de energie în Soare la nivel de plasmă. Aceste nave au jucat rolul de aşa-zise „convertoare de energie”; aceasta este explicaţia pentru care satelitul SOHO a surprins în mod repetat în fotografiile făcute sfere întunecate de dimensiuni considerabile, care erau conectate la soarele nostru printr-un fel de cordon ombilical şi sunt sigur că ai văzut astfel de fotografii în urmă cu un an sau doi. Alte nave acţionau în apropierea Soarelui prin rezonanţă şi induceri energetice. Ambele modalităţi de acţiune au fost folosite de astfel de sfere [care apar] întunecate, sfere imense care au fost observate şi fotografiate în preajma Soarelui.
Scopul acestor operaţiuni era acela ca Soarele să fie pregătit pentru momentul de schimbare a polilor săi magnetici. În acel moment cometa Ison şi nava extraterestră ajunseseră în centrul stelei şi iniţiaseră activarea polului sud al Soarelui. Pentru o scurtă perioadă de timp, Soarele nostru a fost practic un monopol magnetic, ceea ce înseamnă că el a avut un singur pol, adică polul sud. Oamenii de ştiinţă recunosc de asemenea adevărul acestui eveniment fizic, pentru că au reuşit ei înșiși să creeze în condiţii de laborator un magnet cu un singur pol şi, în plus, momentul în care Soarele a avut un singur pol a fost de asemenea observat de ei. Ca rezultat al acestui fenomen şi folosind această extraordinară energie magnetică acumulată de nucleul metalic special al cometei Ison, nava extraterestră eterică din jurul cometei a iniţiat un puls specific, care a activat polul sud al Soarelui. Acela a fost un eveniment cosmic cu adevărat grandios. Totul a fost calculat în aşa fel, încât în acel moment – dar la mare depărtare de sistemul nostru solar; mai exact, chiar în centrul galaxiei noastre – o stea care se afla aproape de orizontul găurii negre din centrul galaxiei noastre a trecut prin acelaşi proces de schimbare a polilor magnetici. Nu ştiu dacă am fost foarte clar. Sper că ai înţeles procesul.
MAARTEN HORST: Am înţeles perfect. Ai răspuns în detaliu şi foarte elaborat.
ALKESH: Da, a fost nevoie [să ofer aceste detalii], dar mai este încă mult de spus.

MAARTEN HORST: Continuă…
ALKESH: Sincronizarea trebuia să fie perfectă. În momentul în care câmpul magnetic al Soarelui nostru a fost anulat pentru câteva momente, urmat de activarea polului său magnetic, nava extraterestră care ajunsese în centrul Soarelui a iniţiat deschiderea unui portal spaţial, un portal energetic de natură subtilă intre soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei. Dar, conform legii universale a dualităţii – şi acest lucru este foarte important să fie înţeles [aşa cum trebuie] -, când un loc în univers manifestă un pol, se acceptă faptul că alt loc în univers manifestă polul opus. Chiar dacă aceasta nu ni s-a arătat, bănuim totuşi că activarea polului magnetic nord al soarelui din apropierea centrului galaxiei s-a produs tot prin acţiunea unei nave extraterestre, exact ca în cazul soarelui nostru. Un astfel de portal energetic a apărut între soarele nostru şi soarele îndepărtat din centrul galaxiei.
Toate acestea au fost prezentate pe scurt în film [Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele], dar am detaliat aici, iar rolul acestui portal, după cum am arătat şi în film, este acela de a media impulsul energetic uriaş care va veni din gaura neagră localizată în centrul galaxiei. Acest impuls va fi transmis de soarele din apropierea centrului galaxiei şi apoi, împreună cu toată energia iluminatoare a peste 200 de stele din galaxia noastră, aşa după cum ni s-a arătat, impulsul energetic va fi transmis prin acest portal către soarele nostru. De aici, energia gigantică va fi transmisă pe Pământ şi către toate celelalte planete ale sistemului nostru solar. Imaginează-ţi, deci, calculele care au trebuit să fie făcute pentru a sincroniza toate aceste evenimente la nivel galactic. Şi toate acestea efectiv pentru a face posibilă ascensiunea spirituală a umanităţii prin declanşarea Evenimentului, care este indiscutabilă. Sper că am fost suficient de clar în prezentarea acestor aspecte, Maarten…

MAARTEN HORST: Răspunsul tău m-a bucurat foarte mult, prietene. Şi eu simt de asemenea că Evenimentul este iminent şi mulţi oameni simt asta, dar…
ALKESH: Da, binenteles…

MAARTEN HORST: Dacă vizitaţi intergalactivradiostation.com veţi găsi acolo, în ultimul articol, un link către acest film și, dacă nu l-aţi văzut deja, atunci vă recomand să o faceţi după acest interviu. Mai avem încă 1 oră şi 50 de minute şi mai sunt multe întrebări de pus. Sunt foarte interesat de ceea ce se revelează aici, la ET FIRST CONTACT Radio. Prieteni, sunt fericit să conduc acest interviu cu Alkesh, cel de-al doilea interviu cu el şi sper că altele îi vor urma [curând].
ALKESH: Da, de ce nu.

MAARTEN HORST: Să continuăm… Cum se va petrece această transformare pe Pământ?
ALKESH: În legătură cu ce? Te referi la transformarea…

MAARTEN HORST: În legătură cu Evenimentul.
ALKESH: În legătură cu Evenimentul. Ok. După cum am spus, portalul energetic creat între soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei va fi un canal subtil pentru transmiterea unui flux uriaş de energie iluminatoare, care va veni de la cele 200 de stele din galaxie, precum şi din chiar centrul galaxiei noastre, adică din gaura neagră [gigantică] ce se află acolo. Cu alte cuvinte, va fi un impuls direct din gaura neagră din centrul galaxiei noastre şi va fi, de asemenea, acea energie uriaşă transmisă de cele 200 de stele. Atât energia, cât şi impulsul din centrul galaxiei vor fi concentrate spre soarele din apropierea centrului galaxiei, deci va fi o transmisie subtilă şi rapidă. După ce va ajunge şi la soarele nostru [prin canalul subtil format], [această gigantică energie subtilă iluminatoare] va fi transmisă [mai departe] către planeta noastră [şi către întregul sistem solar], numai că nu va fi doar energie subtilă, ci va fi şi o energie fotonică, ce este mai accesibilă simţurilor fiinţelor din dimensiunea 3D.
[Această transmisie energetică] va avea o intensitate foarte mare şi, în plus, va fi o energie foarte elevată. Aşa se explică, de exemplu, de ce vom observa cerul luminat în mod diferit, fie în timpul nopţii, fie în timpul zilei, atunci când se va declanşa Evenimentul, aspect despre care am vorbit deja în film. Pentru aproximativ 15 minute – de fapt 14 minute şi 58 de secunde, atât ni s-a spus că va dura Evenimentul – intensitatea energiei transmise va fi maximă, după care ea se va micşora, dar soarele nostru va continua să emită – începând cu momentul declanşării Evenimentului – pe o gamă extraordinar de largă de frecvențe de vibraţie. Aceasta este o situaţie care nu e valabilă la momentul prezent, pentru că după cum ştim, suntem încă în faza pregatirilor pentru Eveniment.
Pe de altă parte, transformarea noastră spirituală va fi rezultatul acumulării gradate în fiinţa noastră a acestor noi, foarte elevate şi complexe energii pe care soarele nostru, la rândul lui complet transformat, le va emite din momentul declanşării Evenimentului. Fiecare dintre noi va percepe atunci şi va permite acestei energii să se manifeste în fiinţa noastră, în concordanţă cu posibilităţile pe care le avem şi cu alegerile pe care le vom face. Este de fapt o chestiune de rezonanţă. Dacă suntem impulsionaţi de intenţii pure şi benefice, de altruism şi de iubire, atunci vom fi pe aceeaşi lungime de undă cu energia transmisă de Soare, care va fi foarte elevată. Dar dacă suntem plini de îndoieli, suspiciuni sau viclenie, de lăcomie sau egoism, atunci ne vom îndepărta din ce în ce mai mult de această energie şi de virtuţile ei extraordinare. Vom rămâne în planul 3D, limitaţi şi expuşi la nesfârşite conflicte interne şi externe şi aceasta va conduce la o segregare a populaţiei. Pentru că este clar că nu toată lumea va rezona cu noua vibraţie a energiei, după producerea Evenimentului. Vor fi, pe de o parte, cei care vor înţelege transformarea şi necesitatea acestei transformări, iar pe de altă parte vor fi cei care vor lupta să păstreze lucrurile aşa cum au fost până atunci în planul 3D. Aceştia din urmă se vor confrunta însă numai cu probleme şi, gradat, se va produce o separare între cele două „tabere”. Această despărţire se va accentua tot mai mult, până când vibraţia Noului Pământ se va separa în mod evident de vechiul pământ 3D. Nu vor exista de fapt două planete, ci doar o singură planetă cu mai multe dimensiuni de existenţă, în acelaşi fel în care o fiinţă umană poate exista în mod simultan în mai multe dimensiuni.  O fiinţă umană are un corp fizic din carne şi oase, asociat planului 3D, dar suprapus acestuia există de asemenea corpul eteric, asociat cu 4D sau corpurile superioare 5D şi aşa mai departe. Sper că s-a înţeles comparaţia.
În acest fel, o parte din populaţia Pământului va trece gradat într-o dimensiune superioară de vibraţie a materiei, ascensionând, pe când o altă parte a populaţiei va rămâne la nivelul problemelor specifice nivelului 3D, suferind, luptând pentru putere, îngrijorându-se sau războindu-se. Ceea ce este nou aici e că ascensiunea sau trecerea în noul plan de existenţă 4D sau chiar 5D se va face pentru unele fiinţe umane în mod direct, împreună cu corpul din carne şi oase pe care îl avem deja. Vibraţia materiei din care el va fi compus va fi atunci mult mai înaltă, datorită acţiunii specifice a energiei transmisă la Eveniment şi apoi, în mod constant, de Soare.
Deci am explicat aici câteva aspecte aşa cum ne-au fost prezentate. Ştiu că sunt încă multe alte fiinţe umane printre noi care cunosc aceste elemente despre care am vorbit, dar care aleg să nu le spună pentru moment. Bineînteles că subiectul ar putea fi dezvoltat, dar mă voi opri totuşi aici şi sper că am fost înţeles corect.
MAARTEN HORST: Ai fost, de către mine. Este… Sunt uluit! Ok, Alkesh, ce spui de o mică pauză muzicală?
ALKESH: De acord.
MAARTEN HORST: Prieteni, mai avem la dispoziţie încă o oră în care Alkesh va răspunde la câteva alte intrebari-cheie după această pauză muzicală, aşa că rămâneţi pe recepţie. Am selectat o muzică foarte specială a unui artist pe nume Indra şi ceea ce vom asculta ar trebui să ne dea speranţă pentru „Marea Celebrare (finalul ciclului cosmic)” [The Great Celebration (end of cosmic cycle)], pentru că asta este ceea ce vom audia acum. Piesa face parte din albumul Echo în Time a artistului Indra, o muzică foarte specială. Rămâneţi pe recepţie şi vom reveni mai apoi la discuţia cu Alkesh.
[The Great Celebration (end of cosmic cycle) – INDRA]
MAARTEN HORST: Dragi prieteni, bine aţi revenit la ET FIRST CONTACT Radio! O muzică minunată, „Marea Celebrare” de Indra. Acum aş vrea să continui cu următoarea întrebare, Alkesh. Eşti pregătit?
ALKESH: Da, sunt aici. Te ascult…

MAARTEN HORST: Ok. Până acum, această emisiune a fost extraordinară. Va fi o piatră de hotar pentru emisiunile acestui post de radio. Mulţumesc, Alkesh, că eşti aici!
ALKESH: Cu multă plăcere, Maarten!

MAARTEN HORST: Ok, următoarea întrebare este… Ce s-a întâmplat după ce cometa a trecut de Soare?
ALKESH: Da. Asta este de asemenea dificil [de explicat]. Această misiune de transformare a Pământului a vizat multe aspecte. Întreaga procedură descrisă anterior a fost foarte complicată. Intrarea navei extraterestre eterice împreună cu nucleul cometei Ison în centrul Soarelui a dus la o mică desincronizare, aşa după cum ni s-a spus de către nava-mamă siriusiană Anais: pătrunderea până în centrul Soarelui, activarea polului sud magnetic al acestuia, apoi activarea portalului dintre soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei şi, în final, ieşirea către suprafaţa Soarelui au creat o diferenţă de 6 secunde întârziere faţă de momentul calculat pentru cometa Ison, pentru ca ea să apară „din spatele Soarelui”. Momentul a fost aşteptat [cu mult interes] de astronomii şi oamenii de ştiinţă de pe Pământ; el fusese calculat exact în cazul în care, au spus ei, cometa Ison va supravieţui trecerii pe lângă Soare. Şi într-adevăr, cometa şi nava eterică au ieşit de după Soare, dar cu această neaşteptată şi de neexplicat [pentru oamenii de ştiinţă] întârziere de 6 secunde.
A fost deci o întârziere pe care nimeni din comunitatea ştiinţifică de pe Pământ nu a putut-o explica, nu a putut spune de ce a avut loc. Acum ştim foarte bine ce s-a întâmplat de fapt, pentru că am oferit explicaţiile necesare şi, în plus, după ce a ieşit de după Soare, „comportamentul” cometei s-a schimbat. Astfel, cometa Ison şi-a început partea finală a misiunii ei, care a implicat apropierea ei de planeta noastră. Dacă luăm în considerare acţiunea pe care începuse deja să o aibă asupra Pământului, era absolut necesar să fie cât mai puţin vizibilă, deşi o parte din coadă încă se mai putea vedea, după ce şi-a început traiectoria către Pământ. Totuşi, oamenii de ştiinţă au preferat, după cum ştii, să considere că cometa Ison a fost distrusă de Soare. Cu alte cuvinte, ei o consideră moartă. Într-un fel, acest anunţ a venit în ajutorul misiunii cometei Ison şi a navei extraterestre care o înconjoară pentru că, după cum voi explica, era practic imposibil ca această cometă să rămână anonimă şi să nu fie urmărită în detaliu dacă şi-ar fi păstrat aceleaşi caracteristici ca înainte: o coadă imensă, luminozitate intensă şi cele două nave circulare acţionând ca nişte turbine aspirante [pe lângă ea]. În astfel de circumstanţe, „cometa” nu ar fi putut să acţioneze aşa cum o face acum, fără să fi cauzat stupoare în toată lumea. Ignoranţa oamenilor de ştiinţă şi a astronomilor în legătură cu cometa Ison s-a dovedit a fi de fapt un ajutor, pentru că a contribuit la „dispariţia” ei din atenţia publică, am putea spune. Oamenii de ştiinţă au crezut pur şi simplu că această cometă nu a rezistat trecerii ei pe lângă Soare.
De fapt, cometa Ison – adică nucleul ei şi nava extraterestră – nu numai că a ieşit victorioasă în urma acţiunii ei [din centrul Soarelui], dar în plus se află în prezent în faza decisivă a planului care a fost proiectat, astfel încât să rezulte cele mai bune condiţii pentru ascensiunea spirituală a umanităţii. Voi oferi detalii în legătură cu aceasta. Dar mai întâi aş vrea să specific că, dacă până să ajungă la Soare cometa Ison s-a comportat perfect natural, ca o cometă obişnuită pe traiectoria ei normală către Soare, atunci când a apărut „din spatele” Soarelui şi şi-a continuat drumul prin spaţiu către planeta noastră, ea a început să se comporte ca o navă spaţială.
Motivul pentru aceasta este că nava/cometa se îndrepta către planeta noastră cu o misiune foarte importantă. Ea trebuia să implementeze în structura energetică a Pământului, în câmpul lui magentic, un aşa-numit „cod de decriptare energetică”, ce va ajuta la asimilarea energiei care va fi emisă de către Soare în momentul declanşării Evenimentului. Din acest punct de vedere, cometa Ison poate fi într-adevăr considerată ca un „vestitor”. Ea vesteşte, am putea spune, gloriosul moment al Evenimentului, care va schimba permanent şi ireversibil viaţa pe această planetă şi o va orienta către spiritualitate, iubire şi libertate. De fapt, nu este deloc o întâmplare că planeta noastră va primi acel colosal influx de energie subtilă, generată de mai mult de 200 de stele din galaxie. Această energie condensează, am putea spune, toate frecvenţele experienţei de iluminare spirituală care a fost trăită de fiinţele sistemelor planetare a acelor stele într-o perioadă foarte mare de timp. Cu alte cuvinte, aş putea spune că va fi o infuzie energetică la cel mai înalt nivel, de o complexitate şi bogăţie inimaginabile.
Mai ai şi alte întrebări, Maarten?
MAARTEN HORST: Da, Alkesh. Am şi alte întrebări. E atât de interesant…
ALKESH: Sper că ne vom încadra în spaţiul de emisie pe care îl avem la dispoziţie…

MAARTEN HORST: Da, avem ceva timp în plus la dispoziţie, deci putem să continuăm cât vrem de mult.
ALKESH: Ok.

MAARTEN HORST: Deci nu suntem presaţi de timp.
ALKESH: Ah, asta e bine pentru că trebuie să mă concentrez asupra ideilor atunci când explic.

MAARTEN HORST: Da. Aş vrea să spun ascultătorilor care ne ascultă acum: faceţi cunoscut pe Facebook şi pe Twitter că realizăm acest interviu. Trebuie să aducem această informaţie la cunoştinţa unui public [cât mai numeros], aşa că ajutaţi-mă să am mai mulţi ascultători, pentru că aceste informaţii sunt uimitoare; sunt informaţii foarte importante, pe care Alkesh le împărtăşeşte cu noi. De fapt, acestea sunt cele mai integrate informaţii pe care le-am întâlnit până acum şi [din acest punct de vedere pot să spun că] am condus peste 400 de interviuri în ultimii 4 ani cu unii martori-cheie, cu oameni care au informaţii [importante], dar acest interviu este cel mai bun de până acum, deci…
Ok, să trecem la următoarea întrebare. Alkesh, poţi să explici mai în detaliu despre reţeaua de stele şi despre fluxul energetic care va fi transmis prin soarele din apropierea centrului galaxiei către soarele nostru?
ALKESH: Da, pot să ofer aici nişte informaţii care nu au fost prezentate în film.
MAARTEN HORST: Aş fi încântat.
ALKESH: Ok. Consider că aceasta este o oportunitate perfectă pentru răspândirea acestor informaţii. Aşa am procedat şi în cazul celorlalte întrebări, adică vreau să spun că am dezvoltat subiectul. În film am prezentat un rezumat al informaţiilor, dar aici simt ca acestea pot fi explicate mai detaliat pentru cei care sunt interesaţi, mai ales că eşti un foarte bun ascultător, Maarten, şi nu mă întrerupi…
MAARTEN HORST: Ah, da. Învăţ din experienţă, prietene. Emitem la ora de vârf, suntem într-o emisiune radio la ora de vârf şi vă rog faceţi cunoscut că transmitem live show-ul ET FIRST CONTACT Radio pe postul FINDING VOICES. Spuneţi prietenilor voştri de pe Facebook chiar acum, pentru că acest interviu trebuie să devină viral. Această informaţie este foarte importantă pentru noi toţi, pentru umanitate, deci te rog continuă, prietene.
ALKESH: Da, mulţumesc. Este bine de ştiut că avem suficient timp să explic toate acestea.

    Urmare in partea a 2-a

     Sursa : http://www.galactis.net/


     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.