luni, 5 ianuarie 2015

Dezvoltați-vă discernământul !


 Trăim vremuri cu foarte multe provocări, care strigă astăzi pentru vindecare. Ceea ce este necesar acum să facem este o acțiune concertată din partea fiecărui individ, să se alăture altora pentru a crea aceste schimbări pozitive pe care le dorim în lume. Acest lucru nu este întotdeauna la fel de ușor cum pare, pentru că problemele cu care ne confruntăm în mod individual și colectiv sunt multi-stratificate, precum și procesul de încercare de a produce aceste schimbări pozitive, deoarece există multe forțe conservatoare care se opun schimbării.
O altă provocare cu care se confruntă oricine care doreste să contribuie la crearea acestor schimbări pozitive în lume, este aceea de a-ți dezvolta discernământul și abilitatea de a vedea dincolo de cuvinte și suprafata lucrurilor, pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu adevărat. Această capacitate de a discerne adevărul va deveni și mai importantă în anii următori.
În lumea de astăzi, există multe în joc și fiecare dintre noi are un rol de jucat în crearea lumii pe care dorim să o lăsăm copiilor și nepoților noștri. Cum putem atunci naviga prin complexitatea enormă a lumii de azi, și să luăm deciziile și alegerile care vor avea un rezultat pozitiv?
Următoarele sunt câteva moduri în care puteți începe să vă perfecționați sentimentul înnăscut al adevărului și dezvolta discernământul în legătură cu informațiile pe care le primiți.

1.     Adevărul are o vibrație, o calitate a energiei care poate fi simtită
Ne naștem cu abilitatea de a simți acest lucru, și mulți dintre noi a trebuit să "învățăm" să ignorăm simțământul nostru de adevăr, în scopul de a supraviețui în această lume. Adevărul poate fi simțit în corp, minte și inimă. Puteți începe să vă dezvoltați discernământul proiectând mental intenția de a face acest lucru. Intenția ta va activa un proces de învățare care va crea un proces de vindecare ce va restabili simțământul natural interior al adevărului.

2.     Amintiți-vă că toate informațiile au o polarizare
În ziua de astăzi ceea ce auzi sau vezi, are de-a face cu cercetarea proprie, iar apoi cere "adevărului interior" dacă informațiile le simți credibile pentru tine.

3.     Când aveți nevoie să luați decizii importante despre oameni, trebuie să aveți propria experiență a acelor oameni
 Nu este suficient a asculta experți comentând despre acea persoană, trebuie să vezi și să auzi ceea ce a scris cu propriile ei cuvinte. Acordați atenție nu doar la cuvinte, ci și la ceea ce spune printre cuvinte, prin limbajul corpului și energia persoanei.

4.     Învățați să acordați atenție la semnalele fizice și emoționale ale corpului vostru subtil, care de multe ori are informații pe care mintea conștientă v-a învățat să le ignorați
Acest lucru este util în toate situațiile, și în special în ceea ce privește ascultarea altor persoane care vorbesc. Simțământul interior înnăscut al adevărului întotdeauna funcționează, chiar și atunci când este posibil să fi învățat să nu-l asculți. De exemplu, veți observa că de fiecare dată când auziți o anumită persoană vorbind, si vă simțiți tensionați sau deveniți un pic distanțați si confuzi, veți dezaproba cuvintele lor. O altă persoană pe care o vezi pare destul de simpatică, dar "simțământul interior" ridică un steag roșu, și nu ai încredere în ea. O altă persoană vorbește și vă simțiți împuterniciți și înălțați, și ați dori să auziți mai multe din ceea ce spune ea. Aceste semnale ale corpului pot furniza informații importante pentru tine, care sunt dincolo de ceea ce mintea ta conștientă  îți transmite.

5.     Deveniți constienți de propriul bagaj emoțional pe care-l transportați, acesta ar putea influența alegerile voastre
De exemplu, dacă ai crescut cu un tată abuziv și ai dezvoltat o problemă față de persoane cu autoritate, devi conștient de dinamica emoțională care operează în viața ta, ca urmare a acestei experiențe. Cum afectează trecutul tău alegerile pe care le faci în viața ta astăzi? Cum pot acestea influența percepțiile oamenilor? Faci aceste alegeri împuternicit azi? Ai posibilitatea de a vedea clar, dincolo de durerea emoțională personală din trecut.

 Așa cum fiecare dintre noi creează intenția de a vedea în mod clar, făcând alegeri bazate pe propriile noastre simțăminte interioare, putem extinde rețeaua de iubire, lumină și adevăr în lume pentru a ajuta și pentru a crea un viitor pozitiv pentru întreaga omenire.

    Sursa : in5d.com/ 
  Drum drept spre Lumină ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.