luni, 26 ianuarie 2015

Colapsul financiar global va fi precedat de o operațiune ,,steag fals” de atac cibernetic asupra SUA


( predicție personală )

Cei care se informează din surse alternative și nu din media manipulată, își pot da seama că suntem în pragul unui colaps financiar global. Așa cum este menționat în multe articole anterioare, cu toate că s-a negociat mult de către Alianța Estică pe tema Resetării Financiare, Cabala nu a cedat. Au continuat să pompeze trilioane de dolari tipariți, fără nicio acoperire reală în piață, sperând că vor revigora acest sistem muribund. În prezent s-a declansat și criza europeană datorită francului elvetian, care va duce de asemenea la colapsul euro. Dar să vedem câteva afirmații pertinente ale unor mari economiști internaționali despre aceste probleme.

În urma unui anunț de săptămâna trecută al BCE (Banca Central-Europeană) că aceasta are de gând să injecteze 1300 miliarde euro pentru stimulare în sistemul bancar european asediat și piața de obligațiuni, astăzi fostul oficial al Trezoreriei SUA, Dr. Paul Craig Roberts , avertiza în King World News că toată lumea se uită ca la țeava unui pistol intuind colapsul global ce se prefigurează.

 Dr. Paul Craig Roberts : ,,Acum avem yenul care este tipărit în cantități mari. FED
se presupune că a oprit imprimarea de dolari americani, dar de fapt nu, pentru că în timpul perioadei de relaxare cantitativă, băncile au primit 2600 miliarde dolari. Toti acesti bani disponibili vor fi folositi pentru a cumpăra obligațiuni. Desigur Fed în sine are 4500 miliarde dolari în bilanț și cum primește plăți de dobânzi va continua, de asemenea, să cumpere obligațiuni.”
,, Deci, avem relaxare cantitativă în Japonia, în Statele Unite, iar acum o avem din nou în Europa. Astfel, cele trei monede mari - Yen, dolar și euro - sunt create într-un ritm alarmant ....”
,, Efectul acestui fapt este că obligă alte țări de a tipări bani, astfel încât propriile monede să nu se avânte în valoare relativ la yeni, dolar și euro, ceea ce ar submina piețele de export și economiile. O țară a rupt deja rândurile acestei politici nebune. Elvețienii și-au dat seama că nu putea ține așa că au abandonat jocul, astfel încât săptămâna trecută au dat anunțul care a socat lumea.”
,,Deci, avem o situație în care Statele Unite, Uniunea Europeană, Japonia forțează inflația în întreaga lume. Trebuie sa te intrebi: de ce Statele Unite ale Americii, Japonia, și UE au dreptul de a face acest lucru și cine beneficiază? Ei bine, răspunsul este că beneficiază elita din această politică. Aceasta este o modalitate de îmbogățire în continuarea unui număr mic de ,,oameni” în detrimentul tuturor celorlalți din lume. Aici este tot despre îmbogățirea elitei iar restul populației din lume plătește pentru ea.
  Avertisment terifiant
Astăzi, omul care a prezis cu 52 de zile în urmă remarcabil, prăbușirea monedei euro față de francul elvețian, a emis o a doua predicție terifiantă. Acest interviu al King World News ne trimite jos în gaura de iepure a băncilor centrale disperate, care au pierderi masive și care se asteaptă spre colaps global total.

Eric King: "Egon și BCE au anunțat doar acest pachet de 1,1 trilioane euro într-o încercare disperată de a lupta impotriva deflației."
Greyers : ,, Aceste decizii luate de către băncile centrale nu au practic nici un fel de impact asupra stării economiei pe termen lung. Ele au făcut ceea ce-au avut a face, deoarece sistemul bancar european, precum și economia sunt într-o încurcătură cumplită. Băncile centrale încă mai cred că prin tipărirea de bani pot relansa economiile lor și salva sistemul financiar. Nu este cazul. Nu există nici o șansă astfel, de a schimba rezultatul unei economii europene îndatorate și în stare de faliment.
,, Chiar dacă acest lucru va avea un efect asupra piețelor pe termen scurt, oamenii trebuie să înțeleagă că acest lucru creează doar mai multe datorii care nu vor fi rambursate. Dar BCE acum împinge asta până la capăt pentru că, din păcate, tipărirea de bani este singurul lucru pe care știe cum să-l facă. După cum devine clar că acest nou program al tipăririi de bani este, de asemenea, un eșec, BCE va accelera tipărirea de bani. Acest lucru va avea ca efect eliminarea rapidă a bazei puterii de cumpărare a monedei euro și va duce, de asemenea, la chiar și mai mult haos în Europa. Este extrem de important ca investitorii să se protejeze împotriva acestei distrugeri de bogăție care vine.”

Fostul oficial al Casei Albe, Dr. Philippa Malmgren, a declarat la King World News că :,,… credința în băncile centrale a fost acum spulberată după pierderi masive ce au fost suportate ca urmare a Bancii Naționale a Elveției care a mers înapoi la garanția sa pentru a menține butonul de siguranță. "

Greyerz: ,, Noi nu știm încă la ce pierderi totale se ridică în urma deciziei istorice a Băncii Naționale a Elveției, dar știm că ele sunt enorme. Francul elvețian a crescut foarte mult în câteva secunde iar pierderile din întreaga lume sunt uimitoare și a fost deja suficient pentru a prăbuși case de schimb valutar și fondurile speculative. Dar pierderile au un impact major asupra băncilor mari și băncilor centrale, de asemenea.”
,, Ca un exemplu, Banca Națională a Elveției are o poziție de aproximativ 500 de miliarde de franci elvetieni, mai ales în euro și dolari. Pierderile de pe pozițiile valutare au fost de aproximativ 30 la sută în prima zi. Astfel, Banca Națională a Elveției este acum așezată pe o pierdere de aproximativ 80 de miliarde de franci elvetieni. În următoarele luni și ani BNE va reduce dimensiunea bilanțului său. Deci, ei vor trebui să-și vândă euro și să cumpere franci elvețieni. Acest lucru va avea ca efect consolidarea în continuare a francului elvețian, ceea ce va pune presiune chiar mai mult asupra economiei elvețiene. Deci, este un cerc vicios pentru ei.”

  Colapsul global
Greyerz : ,,Aceasta este ceea ce toate băncile centrale au făcut - ele s-au prins într-un colț. Ele au ratele dobânzilor zero sau negative, ele imprimă mai mulți bani, iar ele cumpără mai multe active care nu pot fi vândute pentru că sunt în valoare mult mai mică decat au plătit pentru ele. Deci, fiecare bancă centrală unică în lume este în stare de faliment, deoarece ele nu vor primi vreodată prețul plătit pentru activele lor. Acesta este motivul pentru care sistemul financiar nu va supraviețui, Eric, iar un colaps global total este acum în fața noastră.”

Din ultima informare a lui Benjamin Fulford reiese faptul că administratia Obama a epuizat toate fondurile de pensii si de sănătate ale americanilor, iar premierul Japoniei fură si japonezilor aceste fonduri pentru a pompa in datoria SUA scadentă la 31 ianuarie. Obama este conștient că colapsul este aproape, iar intuitia mea îmi spune că se pregăteste o operațiune ,,steag fals” de atac cibernetic asupra sistemului financiar american. Acest lucru va arunca vina colapsului financiar al SUA asupra unor hackeri internationali imaginari și ar creea motivația introducerii legii ,,Big Brother” pentru a se putea cenzura internetul și a nu mai exista viață privată. Toate acestea le-am citit printre cuvintele din discursul ipocrit al lui Obama privind starea națiunii.

Iată ce comenta Fox News : ,, Președintele este îngrijorat de faptul că infractorii cibernetici ar putea șterge literalmente identitatea a milioane de oameni prin unele încălcări ale sistemelor de guvernare și care ar putea duce la haos masiv.” ( normal, după ce le-a golit conturile, desfiintează si identitatea persoanelor fizice din evidenta electronică, nu..??, nota bloger).

Obama : ,, Lui Bonnie și Clyde le-ar lua o mie de ani pentru a face ceea ce trei persoane într-o cameră cu un server poate face acum, să prăbușească sistemul bancar.” ,, Nici o națiune străină, nici un hacker, nu ar trebui să poată să închidă rețelele noastre, fura secretele noastre comerciale, sau invada intimitatea familiilor americane, în special a copiilor noștri ", a declarat Obama națiunii. "Facem sigur guvernul nostru integrând informații pentru a combate amenințările cibernetice, la fel cum am făcut cu combaterea terorismului. Și în seara asta, eu îndemn acest Congres să treacă în cele din urmă legislația de care avem nevoie (legea Big Brother,n.b.) pentru a răspunde mai bine pericolului ce evoluează de atacuri cibernetice, furtul de identitate, precum și a proteja informațiile copiilor noștri. Dacă nu acționăm, vom lăsa națiunea și economia noastră vulnerabilă. Dacă o facem, putem continua a ne proteja tehnologiile care au declanșat oportunități nespuse către oameni din întreaga lume.”

Dintr-o dată Obama este foarte grijuliu cu ,,informatiile copiilor nostri”. Dar nu este grijuliu în schimb cu chimizarea alimentelor, modificarea genetică a unor plante, fluorizarea apei potabile, chemtrails, introducerea de mercur si alte substante nocive în vaccinuri, moartea a milioane de civili, femei si copii peste tot în lume datorită actiunilor militare ale SUA, etc.

Deci dragilor ce înțelegeți din toate astea? Dacă Congresul nu adoptă legea în cauză va avea loc operațiunea ,,steag fals”, pentru ca apoi media să trâmbițeze : ,,Președintele a avertizat !”. Este bine că elita folosește aceleași scenarii pentru ca cei treziți să ne dăm seama…
Scoateți-vă banii din bănci, urmează colapsul !

 Alte informatii in articolul ,,Marea resetare va fi ca o lovitura de ciocan in ultimul cui din sicriul Occidentuluihttp://kingworldnews.com/great-reset-will-final-nail-wests-coffin/  (in engleza)        Drum drept spre Lumină !

2 comentarii:

  1. Omului obisnuit, ce este "antrenat" cu prea multe poate/sau ,nu sa i se para toate aceste lucruri trambitate si ras-trambitate prea normale, in limitele largi ale deplinului firesc. Cand abia supravietuiesti zeci de ani, incepi fara sa vrei sa privesti cu nuante de banal, atatea se zice grozavii de genul ,amanate parca, daca nu la infinit atunci dupa un numar suficient de vieti. Chiar daca le aprobi, ca si cum ai ridica mecanic mana la vot in sistem demagogico-comunist, daca se produc dupa ce nu mai esti in viata, intereseaza prea putin...Sa-i spunem cum ? Aceasta lehamite ? Era parca in discutie un alt sinonim : evolutie spirituala......

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca tot vad trei monezi Yen. .Dollar si Euro. . Domnilor acesta este jocul vechi provocat de Cabala
    Yenul Japonia in Razboi cu Dolarul si cu Euro care in realitate este ascuns precum al doilea razboi mondial. .TRAIM ASA CEVA FARA SA REALIZAM DACA NU CUNOASTEM MISTICISMUL CABALISTIC. .DOUA CONSTIRUTII DE caciula (tara) Pai nu se ciocneste cap in cap? CE TREBUIE RESPECTAT CONSTITUTIA de DREPT SAU ceva Impus Cetatenilor? Ceva care Contrazice propria Economie propriile Drepturi Nationale. . STUDIATI SA VEDETI CA ESTE CEVA CE NU SE INTAMPLA PENTRU PRIMA OARA IN INTERESELE CHIAR Cabala sau ILLUMINATI! NOI SANTEM IN PERICOL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. .EI AU DEOARECE PERSONALITATILE POLITICE de FRUNTE SANT PIESE ILLUMINATI

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.