duminică, 18 ianuarie 2015

Cobra – Actualizarea situatiei planetare (16 ianuarie 2015)


Curăţarea grupului Chimera continuă. Este un progres semnificativ, dar toate informaţiile referitoare la aceasta rămân secrete pe moment. Oricum, iată cum puteţi participa la rezolvarea situaţiei Chimera: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/01/dont-be-afraid-of-strangelet-bombs.html


Tunelurile lui Set, fistule plasmatice de dezgust, sunt sparte spre a fi deschise de către Lumină, infecţia scurgându-se afară, fiind transformată de către Lumină şi fiind absorbită în Unime. Acesta este motivul ocult pentru nebunia care are loc pe această planetă chiar acum.

Odată cu iniţializarea fazei Penetrării după deschiderea Portalului IS:IS din decembrie, Alianţa Estică grăbeşte planurile sale de a construi o structură financiară alternativă la sistemul petro-dolarului care a fost principalul suport vital pentru grupul Chimera ca să menţină starea de carantină a planetei Terra, folosind militarii negativi ca principala lor unealtă de operare:
http://www.rt.com/business/217803-cbr-swift-alternative-system/


Această structură alternativă nouă include sistemele de navigaţie GPS care nu sunt sub controlul militarilor negativi: http://www.gpsdaily.com/reports/Russias_Glonass_to_Provide_Brazil_With_Alternative_to_GPS_999.html

Întreaga structură alternativă este necesar să fie operativă într-un grad mai mare la momentul Evenimentului şi va fi principalul instrument prin care Resetarea Financiară va avea loc.
De la începutul anului, conflictul între Alianţa Estică şi Iezuiţii - Illuminazi financiari - complexul militar industrial escaladează, Europa fiind terenul de bătălie al acestui război de proximitate datorită poziţiei geopolitice în mijlocul principalelor centre de operaţii ale ambelor, Alianţa şi Cabala, şi pentru că este locaţia multor vortexuri importante în grila energetică planetară care deţine o cheie semnificativă a controlului corpului energetic al planetei.
Atacurile ,,steag fals” din Paris au fost puse la cale de Cabala de Iezuiţi/Illuminazi, Parisul fiind un vortex Isis important, un avertisment şi o ameninţare către Franţa căci a fost vorba despre a lua o decizie de a se alătura Alianţei:

În loc să vă implicaţi mai mult decât necesar în drama acelui ,,steag fals” aş sugera tuturor să fiţi mai conştienţi de aceasta:

Mult mai multă conştienţă este necesară în comunitatea alternativă despre situaţia din Nigeria.

În situaţia europeană, Alianţa Estică contraatacă. Mai întâi, printr-o întoarcere la 180º, Elveţia şi-a "destupat" propria monedă de la tărâmul-minune al Euro şi s-a alăturat Alianţei în pregătirea pentru tranziţie printr-un sistem financiar acoperit de aur după Resetare:
În al doilea rând, Rusia a tăiat rezerva de gaz către Ukraina controlată de Illuminazi către Europa în mijlocul unei ierni friguroase, forţând cu eficacitate tările europene să aleagă taberele:

Cabala trimite deja reprezentanţii lor în Bulgaria pentru a insista:

Între timp, Alianţa construieşte rapid noua infrastructură financiară pentru a fi gata atunci când Evenimentul se va produce:

Semnele în cer continuă, Zeiţa revine. American Kabuki a găsit această fotografie minunată a figurii Zeiţei în coada de plasmă a cometei Lovejoy din galeria site-ului Space weather: 


Acum cometa Lovejoy trece aproape de Pleiade, îmbinând energia Bucuriei cu energia cosmică a iubirii din Pleiade. Cei senzitivi la energii ar putea să trăiască experienţa unei creşteri în Iubire în relaţiile lor ca rezultat al acestui flux de energie:


  Spargerea Compresiei este aproape !


  Drum drept spre Lumină !

2 comentarii:

 1. NAMASTE -LUMINA IN IUBIRE !!! NOI SIMPLI ANONIMI CU CE PUTEM CONTRIBUI CA ACEST MARET E.V.E.N.I.M.E.N.T. SA FIE C.O.N.S.T.I.E.N.T.I.Z.A.T. DE CATRE UN NUMAR CAT MAI MARE DE OAMENI ???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutari ! Daca prin alte mijloace nu putem face oamenii sa constientizeze ce se intampla in prezent, doar prin meditatie focalizata pe proiectarea acestei lumini a adevarului si iubirii asupra oamenilor, la nivel planetar sau asupra unei anumite comunitati. Dar nu trebuie sa fie treaba noastra asta, este alegerea fiecaruia sa se trezeasca sau nu. Ocupa-te de tine George sa-ti ridici nivelul propriu de vibratie prin meditatie si hrana vie....
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.