vineri, 16 ianuarie 2015

Benjamin Fulford - Falsul incident de la Paris are ca scop doborârea casei Saudite


                                                                                                               12 ianuarie 2015

Incidentul terorist evident trucat de la Paris de săptămâna trecută, în mod clar a avut ca scop pregătirea opiniei publice din Occident pentru o operațiune de a da jos monarhia Arabiei Saudite.
Operațiunea a constat din a avea o revistă franceză care publică desene animate de un soi care ar duce la pedeapsa cu moartea în Arabia Saudită și apoi falsificarea executării personalului revistei. Acest lucru ar aduce la cunoștința publicului occidental supărat despre genul de lucruri pe care guvernul saudit le face.

 Este o realitate că monarhia saudită de ani de zile finantează și promovează secta obscurantistă, radicală Islamistă cunoscută sub numele de Wahhabism. Ei au lucrat, de asemenea, mână în mână cu familia nazistă a crimei Bush de zeci de ani în proiectul lor de a înlocui democrația occidentală cu o dictatură totalitară. Aceasta este o țară în care, dacă ești prins într-o relație adulteră pedeapsa este de a te îngropa până la brâu în nisip și apoi omorât cu pietre. Aceasta este, de asemenea, o țară în care poți fi ucis arbitrar de către familia conducătoare la un interogatoriu pentru controlul lor asupra țării. Când am fost acolo am fost informat că, dacă am un accident de circulație, și pretind a fi rănit în loc de a fi dus la un spital, sunt dus într-o secție de poliție. Dacă am ajuns într-o secție de poliție s-ar putea să nu mai ies afară. Această familie mafiotă a folosit averea obtinută din petrol pentru a crea armate de fanatici ignoranți în întreaga lume.
Deci, tăind finanțarea pentru islamo-fasciști, decapitarea regimului saudit ar fi un bun început. Sau cel puțin ar părea a se întâmpla în mintea oamenilor după evenimentele din Paris.
Deși există un aspect mai profund al acestei povești.

Saudiții se constituie ca un guvern de sclavi, controlat de elemente ale lojii P2 (Propaganda Due, n.t.) francmasonă care doresc să declanseze o luptă între creștinism și islam pentru a le forța să devină o singură religie, sau o religie mondială controlată în secret de ei. Ei au creat și finanțat membrii Wahhabi și a altor grupuri extremiste musulmane false, în scopul de a crea un om pentru armatele occidentale spălat pe creier pentru a ataca. Jocul final este o dictatură fascistă mondială controlată de o mică clică de familii consangvine. În această versiune, familia regală din Arabia Saudită sunt doar pioni care acționează în rolul de băieti răi.
Când tatăl meu, Dwight Fulford, a fost ambasador canadian în Arabia Saudită la sfarsitul lui 1980 și s-a întâlnit cu familia regală, au încercat să-i citească Protocoalele Ințelepților Sionului. Un prinț saudit a spus, de asemenea, acestui scriitor "am lucrat sub ele pentru un timp foarte lung." Povestea este că saudiții sunt un grup secret "sionist" care manipulează evenimente mondiale în scopul de a prelua controlul asupra planetei.

Presedintele Francois Hollande a specificat în discursul său acest aspect.
Illuminati, se referă cel mai probabil a fi Illuminatii Gnostici, un grup care revendică revoluțiile americană, franceză și rusă. Acest grup vrea să pună capăt regulii liniei genealogice din Europa. Hollande este afiliat în Loja Francmasonică Franceză a Marelui Orient care l-ar pune în ramura franceză a familiei Rothschild.
Illuminati au declarat Societătii Dragonul Alb că doresc să încheie linia de sânge europeană din Orientul Mijlociu, de asemenea.
Acum, să ne aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă în Orientul Mijlociu. Ceea ce vedem este o alianță între Turcia, Siria, Iran, și șiiții din Irak, iar Pentagonul aparent se confruntă împotriva lui Israel, Arabia Saudită, Iordania și Egipt. Turcia, Siria, Iran și șiiții irakieni împreună pot exercita o armată modernă de peste 1,5 milioane de oameni. Egipt, Arabia Saudită, Israel și Iordania împreună pot aduna doar sub un milion. Dacă atât Pentagonul și Rusia sprijină alianta turcă, și se pare că fac, acest lucru, înseamnă în esență, Arabia Saudită, Egipt și Israel nu au nici o alegere reală, ci să se alăture alianței turco / iraniene sau să fie zdrobită militar.

Acum, să ne uităm la această situație din unghiul SUA. Aici avem un regim Obama agățându-se cu încăpățânare de putere la Washington care încă refuză să spună adevărul despre 9/11 și lovitura de stat fascistă care a urmat. Rețineți de asemenea că nimeni semnificativ din regimul Obama nu s-a prezentat la marele eveniment francez săptămâna trecută din urma falsului atac terorist.
Acesta este același regim Obama, care amenință cu veto planul conductei Keystone pentru a aduce petrol din Canada în Statele Unite. Aparent Obama crede că este mai bine pentru SUA de a importa petrol sponsorizând regimul fanatic sclav sionist din Arabia Saudită decât din regimul pașnic democratic din Canada.

Pentagonul, destul de sensibil, nu mai ascultă nici un ordin al regimului Obama.

Secretarul Apărării - Ashton Carter, atunci când va intra în birou luna viitoare, cunoaște că restul lumii va opri finanțarea Pentagonului și a regimului SUA dacă nu se iau măsuri împotriva criminalilor de război neo-coni, începând cu familia Bush, dacă Obama este încă sub protecție.

Acum să ne întoarcem în Europa. Franța a fost atacată imediat după ce președintele Hollande a cerut să se pună capăt sancțiunilor împotriva Rusiei. Germania, de asemenea, vorbește despre înființarea unui acord de securitate comun cu Rusia, ceea ce face un incident "terorist" ca foarte probabil acolo.
Acest lucru vine cu anunțul SUA că va închide 15 baze militare în Europa și concentrează puterea sa militară în Anglia. Anglia, de asemenea, în prezent se deplasează departe de UE cu scopul de a deveni un fel de Atlantic Elveția. Între timp Grecia, care este în secret condusă de familia regală britanică (Filip, soțul reginei Elisabeta s-a născut ca principe al Greciei și Danemarcei), este de așteptat pe 25 ianuarie de a alege un guvern care va lăsa Euro controlat de germani.
Deci, să încercăm să vizualizăm imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă. Avem un nou super-stat în curs de dezvoltare în Orientul Mijlociu. Avem Rusia și Germania care înlocuiesc SUA ca sponsorii principali ai securității în Europa continentală. Avem Anglia care se distanțează de Europa și reconstruirea podurilor sale cu lumea anglo-saxonă.
În Asia, între timp, China a făcut o treabă destul de bună de-a ascunde cât de puternică a devenit cu adevărat. O statistică spune totul: in ultimii 3 ani, China a produs mai mult ciment decât a facut SUA în întregul secol 20.

China dorește să reasigure vecinii săi și restul lumii că nu constituie o amenințare. Din acest motiv, nu doar tolerarează dar, de fapt finanțeză eforturile Pentagonului de a apăra țările care se învecinează cu China. Ca o parte a acestui plan, (așa cum s-a menționat mai înainte în acest buletin) China a fost de acord la o fuziune între Coreea de Nord și Coreea de Sud cu Japonia sub protecția Pentagonului.
Astfel, Pentagonul se mută cu 60% din forțele sale în Asia, în timp ce rușii și germanii preiau rolul de a proteja Europa continentală. Lumea musulmană, la rândul său, va deveni puternică și independentă din nou, minus fanaticii radicali.
O altă știre care a alunecat în cea mai mare parte sub radar săptămâna trecută este că China a ajuns la un acord cu națiunile din Caraibe, America Centrală și de Sud ("curtea din spate" a Statelor Unite), pentru a crește comerțul bilateral la 500 de miliarde de dolari pe an.

Și, în Washington DC, avem un regim care are grijă de acte anti-sociale nebune ca incitare la revolte rasiale, falsificarea de incidente de hacking în Coreea de Nord etc. În maturitate psihologică se aseamănă cu un copil de doi ani care are un acces de furie după ce bomboanele sale i-au fost luate.


   Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.