marți, 13 ianuarie 2015

Atacul terorist din Paris – o altă operațiune ,,steag fals”


Q : Cum au reușit autoritățile franceze să identifice presupușii teroriști atât de repede?
A : "O sursă de poliție a spus că unul dintre ei a fost identificat prin cartea de identitate care a fost lăsată în mașina atentatului." – Agentia Reuters (Agenție de propagandă deținută de fam. Rothschild).

Destul de convenabil pentru serviciile secrete cu sume alocate din buget de procente din PIB, nu-i așa? Ca și cum, trebuind să comiți o crimă în masă nu-ți uiți cartea de identitate acasă! Vi se pare cunoscut scenariul? 
Vă aduceți aminte de 11 septembrie? Turnurile s-au prabusit cu avioane cu tot sub masa a zeci de mii de tone de otel topit, kerosen, duraluminiu, titan (din care erau fabricate turbinele motoarelor - varianta oficială) si CIA găseste pasapoartele teroristilor intacte… ceea ce a dus la Osama bin Laden (cum?), care a fost un agent CIA (aici probele : http://humansarefree.com/2011/05/proof-that-osama-bin-laden-was-cia-and.html ), care a dus la invazia Irakului (de ce?... pentru că are cantități uriașe de petrol), care, de asemenea a condus la invazia din Afganistan, care este o țară vecină (de ce?... pentru că are domenii de opiu vaste și resurse de wolfram în subsol, cele mai mari din lume, ce sunt păzite de soldați britanici și ai SUA și de brava armată română care în toată istoria ei nu a dus războaie de cucerire…sic!).

   Să trecem la evidențe

Următorul video arată dovada că cei doi pistolari, ar fi ,,fotografiat" ofițerul de poliție nu împuscat (cum este în mod clar un eveniment organizat, jucat de actori în criză http://humansarefree.com/2014/02/cnn-crisis-actor-exposed.html nu exită sânge pe trotuar !?…):


Acest lucru este absolut ridicol! Judecând după fumul evacuat din țeava armei, presupusa împușcătură a ratat sau au fost folosite cartuse ,,oarbe”, adică cartuse fără glonț care sunt inofensive, fac doar zgomot.
  Dacă sunteți tari cu inima vizionați ce poate face un AK-47 :  http://www.liveleak.com/view?i=092_1385087034 

Un reporter ,,Sky news” ajuns la locul unde a fost cică împuscat politistul relatează că sângele a fost pus la locul faptei după ce-a fost ridicat asa-zisul cadavru, iată :

Este un scenariu tipic ca atacul de la maratonul din Boston (a se vedea articolul meu cu acest subiect): actori interpretând diferite roluri, teroristii sunt tot doi frați foarte tineri comandați mental de la distanță si care sunt executați pentru a nu mai spune nimic în fața autorităților, după care propaganda media intră-n actiune pentru a creea psihoza în masă. Conform teoriei dezvăluite de David Icke : Problemă-Reactie-Solutie, acum urmează solutia…  
AK-47 (sau kalașnikov, armele cu care s-a executat atacul) sunt aproape imposibil de procurat în Franța, unde deținerea armelor de orice fel este interzisă prin lege. Cei mai mulți oameni din UE nu ajung a vedea un pistol adevărat în toată viața lor, să nu mai vorbim de a cumpăra două arme de asalt și muniția aferentă. Cine a furnizat aceste arme de asalt și muniție?

Următorul video lansat de France 24 "știri" prezintă trei ofițeri de poliție care merg în apropiere de "teroriști",  în timp ce aceștia strigau "Allah Akbar" pe străzile din Paris, în timp ce doi "civili" care poartă veste antiglonț sunt clar văzuți pe un acoperiș din apropiere . Din nou, o locație foarte convenabilă și un scenariu foarte slab. Mai important, videoclipul clar editat, despică scena ce conține "teroriștii":


Cine beneficiază de aceste operatiuni ,,steag fals” ?
Imperiul Americano - Britanic, evident, care este în continuă expansiune și a devenit cel mai mare imperiu din istorie, deși cei mai mulți oameni nici nu-și dau seama. Expansiunea ascunsă este de preferat, la fel ca guvernarea din umbră. Puteți citi totul despre controlul elitei asupra omenirii aici: http://humansarefree.com/2014/09/the-top-of-pyramid-rothschilds-british.html

Nu există terorism, teroriștii reali sunt serviciile secrete care lucrează pentru Rothschild&Co. Ei sunt cei care nasc intrigi și execută aceste atacuri ,,steag fals”, deschizând drumul spre dictatura Noii Ordini Mondiale. Dar după cum observati, toate aceste operatiuni ies la iveală doar după 3-4 zile fată de evenimentul din 11 septembrie care a durat 10 ani…Adevărul iese foarte repede la iveală , iar foarte multi s-au trezit si nu ne mai pot minti si însela.

Potrivit unei jurnaliste Charlie Hebdo, unul dintre atacatori avea ochi albastri - o declarație care aduce dovezi suplimentare ale unui eveniment organizat :


În următorul videoclip, un polițist în picioare la aproximativ 10 metri în spatele unui grup de colegi începe să tragă "prin" tot supermarketul ... evident, cu pauze :


Sunt atât de multe în neregulă cu următorul videoclip, că ar fi trebuit să fi încercat să găsească ceva mai credibil. Pe baza dovezilor, convingerea mea fermă este că acesta a fost un eveniment organizat. Camerele de luat vederi și focurile de arme arată ca un film prost :
  Să o luăm din nou logic și conform procedurilor militare

1.     În primul rând, ar trebui să fi fost negocieri lungi și obositoare, cu pretinșii "teroriști", mai ales că au fost ostatici implicati.
2.     Apoi, ar fi trebuit să fi urmat misiuni de recunoaștere, în scopul de a determina starea de sănătate a deținuților, numărul real de teroriști, tipul de arme pe care le detin, etc.
3.     După strângerea informațiilor necesare, urma faza de planificare. În această etapă, toți cei implicați ar fi învățat despre punctul 2, precum și rolul lor exact și poziția în asaltul viitor (acolo erau toti politistii masati la intrarea in Supermarket - profesionist nu se face asa ceva). Atacul armat este ultima optiune, mai ales că teroristii in viată pot oferi informatii importante (nu s-a dorit acest lucru).
4.     Ar fi fost mai multe puncte de intrare simultane, dar presupusele forțe speciale au ales să ia cu asalt ușa principală.
5.     Sunt prea multi polițiști la ușa din față și ei nu sunt aranjati în conformitate cu manualele de instruire a forțelor speciale. De obicei, două echipe de câte cinci membri fiecare sunt folosite pentru acest tip de atac. Echipele stivuite pe fiecare parte a ușii, cât mai aproape posibil de pereți.
6.     Nu se permite mass-mediei să transmită în direct înainte și în timpul asaltului (aici s-a filmat permanent), ca și cum ai urmări un film la TV (aduceți-vă aminte de Revolutia Română în direct). În final asaltul.
7.     Prima regula la fiecare asalt este aruncarea grenadelor sau spargerea usii. Scopul este o bubuitură puternică pentru a dezorienta subiecții cu un zgomot puternic și o lumină orbitoare. Elementul surpriză este cel mai mare avantaj pe care forțele speciale îl au.
8.     După cum puteți vedea în clipul video clar, există un tip care la prima intrare prin ușă, merge fără țintă în interior. Tipul apoi merge în interior singur, în timp ce coechipierii trag în interiorul clădirii, prin aceeași ușă. La un moment dat (0:23-0:24), echipa de pe dreapta trage practic prin el, care este o dovada în plus că au folosit cartușe oarbe. Au fost încălcate cele mai elementare reguli ale unui atac urban și atunci există două evidente: ori erau cei mai prosti si neinstruiti militari care există ori este scenariu.
9.     Apoi, o cascadă de lucruri ridicole se întâmplă. La minutul 00:43, unul dintre presupușii teroriști aleargă în fața împușcăturilor. Nu numai că acest lucru nu are absolut nici un sens, dar el ar fi fost mort cu mult înainte de-a ajunge la ușă. De îndată ce ajunge la ușă el face un salt ca la Hollywood, înainte de a cădea pe trotuar, chiar în fața forțelor speciale false. Cu toate acestea ,,fortele speciale” continuă să tragă fără să curgă picătură de sânge acolo.

Martorii au declarat că au auzit pistolarii strigând : "Noi l-am răzbunat pe Profetul Mahomed", dar fără a spune "Pacea fie asupra lui", ceea ce la un adevărat musulman este un sacrilegiu. 
Si nu în ultimul rând, comisarul de poliție Helric Fredou de 45 de ani care investiga atacul asupra sediului Charlie Hebdo s-a sinucis( sau mai bine zis a fost ajutat să se sinucidă), în timp ce scria raportul . Detalii aici : https://www.intellihub.com/police-commissioner-investigating-charlie-hebdo-attack-commits-suicide-writing-report/ 

Frații Kouachi (asa-zisii teroristi), arestați de două ori pentru terorism, au fost condamnati și închisi pentru terorism, după ce s-au întâlnit cu seniorul conducerii Al Qaeda și serviciile secrete franceze care i-au antrenat cu 6 luni în urmă considerându-i pericol de "risc scăzut". Acelasi lider senior Al Qaeda, Anwar Al Awaki, care a petrecut o rușinoasă cină de top la Pentagon la scurt timp după atacurile din 11 septembrie 2001, la Washington, New York, și Pennsylvania. Info aici : http://www.cbsnews.com/news/qaeda-linked-imam-dined-at-pentagon-after-9-11/ 

Si atunci vin din nou si întreb : Există terorism cu adevărat? Ori este fabricat pentru a ne tine într-o continuă teamă si incertitudine fată de ziua de mâine?
Nu participați emoțional la tot acest circ! Nu facem altceva decât să hrănim archonii !

Si ca ultimă știre, așteptați-vă în viitorul apropiat la operațiuni de amploare de acest gen. SUA este în colaps, dolarul si constructia economică occidentală se apropie de adevăr, adică de prăbusire si dezastru. Si nu doreste prăbusirea de una singură ci să atragă omenirea într-un război devastator împotriva Rusiei si aliantei BRICS. Ori este cam singură și avea nevoie de un astfel de eveniment pentru a-l determina pe presedintele Hollande să se decidă de ce parte joacă.

Cu toate astea Hollande a afirmat în discursul său la TV pe 9 ianuarie : ,,Cei care au comis aceste acțiuni, acești teroriști, acești Illuminati, nu au nimic de-a face cu Islamul”. Iată : 


Iar înainte cu două zile de atentat, fiind plecat din tară, la întoarcere a făcut o escală de 3 ore pe un aeroport din Rusia pentru a se întâlni cu președintele Putin și a-i comunica personal că serviciile secrete franceze au informatii că administratia Obama pregăteste o operatiune ,,steag fals” nucleară asupra Frantei, dând vina apoi pe Rusia. 


Europa are de făcut o alegere care-i va marca soarta de-acum încolo, ori merge alături de SUA, ceea ce poate duce la un alt război devastator tot pe teritoriul său ca si celelalte două create de marii bancheri cabalisti ori se alătură aliantei BRICS, vor trece la noul sistem financiar sănătos bazat pe metale pretioase care va schimba modul de existentă pe această planetă.

   Deci, fiti informati si nu credeti nimic din stirile TV…


    Drum drept spre Lumina !7 comentarii:

 1. Terra de mult e manipulata de extraterrestri ce se lupta intre ei si aici, ne tin dezbinati. fiindca impreuna, am fi o forta apreciabila, .

  RăspundețiȘtergere
 2. Romania at trebui sa ramana in UE , in NATO sa film atenti ,

  Terra de mult e manipulata de extraterrestri ce se lupta intre ei si aici, ne tin dezbinati. fiindca impreuna, am fi o fort apreciabila, .

  Parerea mea e ca suntem insufficient evoluati ca IQ can sa cuprindem realitatea din perimetrul nostru

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă ai vrut să relevi adevărul, dovedit şi la ieşirea din magazinul respectiv, de ce ai pus aşa de multe întrebări inutile?
  Afirmaţiile despre Revoluţia Română sînt însă neadevărate! Ai măcar idee cine a fost cel ce a ordonat să fie repusă atunci, imediat, televiziunea în funcţiune şi de ce?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trebuiesc puse intrabari pentru ca si cititorul sa gandeasca si sa merga mai departe sa afle adevarul. Poate altii descopera mai multe....Cat despre Lovitura de stat cu ajutorul serviciilor straine nu mai conteaza detaliile, consecintele se le traim in prezent.
   Numai bine !

   Ștergere
 4. Poate ca politistul care a intrat in magazin singur ca Bruce Willis si-a schimbat echipamentul cu alte haine sa para a fi terorist iar apoi a iesit ca la rugby.

  RăspundețiȘtergere
 5. http://www.evz.ro/un-comisar-francez-s-a-sinucis-dupa-ce-a-inceput-ancheta-in-cazul-charlie-hebdo.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce-i interesati au obtinut , pe moment, ceea ce au vrut, dar Omenirea se trezeste, tot ce se construieste prin falsitate se va narui facand loc Iubirii pentru tot ceea ce ne imconjoara, a Adevarului pur spre o Constiinta libera.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.