marți, 20 ianuarie 2015

Actualizare Cobra – Protecție (19 ianuarie 2015)


Deși o mare parte a grilei scalare de plasmă a fost eliminată după deschiderea portalului IS:IS, o mare parte rămâne în continuare. Faza de Spargere a Compresiei (Breakthrough) nu înseamnă numai curcubee și comete frumoase, suntem în mijlocul unui război ocult între fortele Luminii si fortele întunericului.


Prin urmare, este extrem de important ca oamenii să fie conștienți de existența și influența grilei de plasmă scalare și a altor arme energetice pe care Cabala sub îndrumarea grupului Chimera le folosește pentru a suprima conștiința umană și pentru a preveni sosirea Luminii. Aici este un articol destul de bun despre asta:
https://jhaines6.wordpress.com/2015/01/18/think-bigger-look-deeper-part-two-by-bradley-loves/   ( este extrem de lung articolul , dar poate mă încumet să-l traduc, n.t.).

Arma cu energie dirijata folosita de USNavy

Evenimentul NU se va întâmpla până când grila de plasmă scalară nu este luată în îngrijire.
Mulți Lucrători ai Luminii și Războinici ai Luminii sunt ținte primare ale acestor arme cu energie dirijată, deoarece aceștia sunt amenințarea primară la adresa securității matricei, ce reprezintă închisoarea sclaviei planetare și manipulatorilor  săi.
Prima orientare pentru protecția persoanelor fizice bine orientate este de a încerca să mențină starea de echilibru și armonie în mijlocul tuturor activităților de zi cu zi. Asta înseamnă a învăța să stăpânești abilitățile de gestionare a timpului și a priorităților, de a învăța când trebuie să spui da și când să spui nu, și de a elimina toate elementele toxice, situațiile și oamenii din viața voastră. De asemenea, este bine de găsit liniștea în fiecare zi, să petreci timp în natură și / sau în meditație, să te reconectezi cu Sinele tău Înalt.


Surse Dragon au comunicat un protocol eficient de protecție prin meditație. Se recomandă să utilizați acest protocol o dată sau de câteva ori pe zi pentru a menține acest scut de protecție de-a lungul fazei de Spargere a Compresiei și a menține frecvența de vibrație a Luminii:
1.     Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă pe respiratie sau orice alt mod care lucrează pentru voi;
2.     Vizualizati un vortex alb strălucitor al Luminii emanate de chakra stea a Sufletului în jos prin tot corpul, în direcția acelor de ceasornic, purificând câmpul energetic al corpului vostru fizic, plasmatic, eteric, emoțional și mental. Mențineti acest vortex prin conectarea la sursa de Lumină universală și programul să mențină toate corpurile voastre energetice purificate;
3.     Vizualizati un semi-permeabil scut oglindă în formă de ou în jurul câmpului vostru auric si corpurilor dumneavoastră fizic, plasmatic, eteric, astral și mental. Acest scut oglindă permite tuturor energiilor pozitive să intre în  câmpul vostru energetic, dar reflectă și ricoșează toate energiile negative  înapoi la sursa lor (revin la expeditor). Programati acest scut oglindă pentru a vă alerta atunci când orice tip de energie negativă este îndreptată în calea ta si lasă-l să o reflecte înapoi la originea sa;
4.     Vizualizati Lumina rearanjând toate părțile corpului vostru și toate părțile câmpurilor de energie înapoi într-o stare de echilibru și armonie. În timp ce faci asta poti fredona mantra OM, deoarece OM este sunetul străvechi al Luminii si rezonanta sa va restabili armonia cel mai eficient;

Dacă sunteți sub un puternic atac cu plasmă / scalară, așa-numitul dispozitiv Violet Ray vă poate ajuta. Prin aplicarea baghetei în câmpul vostru auric puteți elimina plasma negativă generată acolo de atacul scalar:

Dispozitivul Violet Ray / Darsonval este un dispozitiv bobină Tesla, care generează un câmp de plasmă pozitiv și transmută plasma negativă, care a fost generată de manipularea undelor scalare.
Un alt element determinant în acest război ocult este de a aduce cât mai mulți oameni posibil, departe de întuneric și în Lumină. Există mulți membri de mijloc ai conducerii Cabalei care fac fapte întunecate doar pentru că sunt forțați sau pentru că nu văd nici o altă opțiune, fiind sub presiune sau manipulare financiar, psihologic și fizic. Aceștia sunt congresmanii mituiți, francmasoni de înalt nivel induși în eroare, directorii executivi lacomi ai companiilor, piloți care operează drone ucigase, soldați, personal de exploatare al armelor direcționale scalare, fanatici religioși care acționează sub influenta traumellor lor asupra civililor nevinovați.
Acest mesaj codat a fost comunicat acestor intermediari de la o anumită sursă care dorește să rămână anonimă:
<< Vârful piramidei a fost eliminat. Ochiul atoatevăzător a fost închis forțat și nu ne mai priveste. Acum sunteți în siguranță pentru a reveni la Lumina Iubirii. Tubal Cain.>>

Surse Dragon au sugerat o meditație pentru a aduce lumină în sufletele acestor oameni și mulți dintre ei vor trece în Lumină, astfel slăbind în mod eficient baza de putere a Cabalei:
1.     Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrați-vă pe respiratie sau orice alt mod care lucrează pentru tine;
2.     Vizualizati un vortex de Lumină albă descrescătoare de la chakra stea Suflet către toți acesti intermediari ai Cabalei în câmpul lor energetic și personalitatea lor, trezindu-i la realitatea Luminii, ghidându-i să-și intensifice îndepărtarea de Cabala, oferindu-le puterea de a se elibera de întuneric;
3.     Vizualizati toti acesti intermediari ai Cabalei că se alătură rețelei planetare de Lumină, opresc toate armele de distrugere și înșelăciune, învățând să coopereze și să adere la societatea umană într-un mod constructiv.
Una dintre cele mai mari blocaje psihologice ale Cabalei este complexul lor de inferioritate pe care încearcă să-l ascundă și masca cu tot ce se laudă despre ,,linii genealogice". Adevărul incomod este că liniile genealogice khazare ale Cabalei provin din omul brut, violent și mai puțin inteligent primitiv, omul de Neanderthal, în timp ce masele umane au evoluat mai rafinat, echilibrat și mai inteligent din omul de Cro Magnon:
Vă rugăm să înțelegeți că, deși articolul de mai sus ar putea fi ideologic părtinitor, cele mai multe fapte științifice sunt încă valabile. Doar introduceți Khazarii în loc de semiți / evrei, atunci când cititi articolul.
Mișcarea de rezistență a emis câteva avertismente nucleului dur al Cabalei pentru a opri atacul asupra Lucrătorilor și Luptătorilor în Lumină cu arme scalare de energie direcționată. Deoarece aceste avertismente au fost ignorate, Rezistența a  inițializat protocoalele »eliberați câinii« . Acest lucru înseamnă că ei nu mai împiedica indivizi și grupuri de la suprafață care doresc să anihileze membrii Cabalei prin propria lor inițiativă și voință liberă.
Acest lucru înseamnă că suprafața planetei a devenit brusc destul de nesigură  pentru membrii de bază ai Cabalei. Acesta este motivul pentru care Donald Rumsfeld a vândut casa și a părăsit New Mexico:

Joe Biden a gustat deja din această nouă situație:

Mișcarea de Rezistență a comunicat că în cazul în care atacurile cu arme cu energie direcționată nu se opresc, s-ar putea declanșa protocoalele pentru arestarea rapidă a celor patru malefici : Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George Bush senior și Henry Kissinger.
Dacă aceste protocoale sunt declanșate, ele vor avea efecte drastice și destabilizatoare asupra situației geopolitice planetare și, deși s-ar accelera Evenimentul, tranziția ar fi mult mai haotică și violentă. Rezistența este conștientă de conexiunile ,,celor patru malefici” cu grupul Chimera. Rezistența speră că bunul-simț va prevala și măsurile extreme pot fi evitate.

Într-o notă mai pozitivă, RR 6 va fi activat poimâine și în această activare, coada plasmatică a cometei Lovejoy va trece prin Pleiade așa cum se vede de pe Pamant. Acest eveniment cosmic va trimite un val de energie pozitivă către Tunelele lui Set în jurul suprafeței aceastei planete și va fi un declanșator pentru transformarea lor. Sumar, ne putem aștepta la o activitate mărită a Forțelor Luminii în săptămâna următoare.


       Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.