vineri, 9 ianuarie 2015

Actualizare Cobra - Dezvoltarea rețelei Agartha (7 ianuarie 2015)


În Occident, rețeaua Agartha a fost integrată cu mișcarea de rezistență cu mai mult de un deceniu în urmă. În Est, a fost păstrată ca o entitate separată, până în prezent din motive de securitate.
În Orient (Asia) rețeaua Agartha a fost creată în urmă cu 25000 ani, când mulți  nemuritori (Xian) au părăsit suprafața planetei:

Și au creat un regat subteran de Lumină în Grota-Raiului:


Am luat această fotografie recent într-o astfel de peșteră undeva în Asia:


Rețeaua Orientală a Agartha-ei este sursa alchimiei și învățăturilor taoiste despre nemurire: http://www.all-dao.com/immortality-achievements.html

Până cu câteva secole în urmă, multe mănăstiri taoiste au avut acces la rețeaua Agartha subterană printr-o pesteră sau un tunel în apropierea sau sub mănăstiri.
Un anumit grup Dragon este încă un gardian al acestor intrări și portaluri.

Rețea Orientală Agartha este o cultură subterană foarte distinctă despre care nu a fost scris mult (a se vedea articolele din blog pe această temă si scrierile lui Mircea Eliade, n.t.) : http://agarthanalliance.blogspot.com/2014/11/bilocation-above-gobi-desert-and.html
Ei fac ocazional contactul cu populația de la suprafață, după cum puteți citi în această carte foarte interesantă : https://jobsfactory.selz.com/item/54858d02b7987213e8a8ca6e

Anul trecut, în noiembrie, așa cum ne apropiam de activarea Portalului IS:IS în decembrie, un proces de integrare importantă a fost inițiat între mișcarea de rezistență și rețeaua Orientală Agartha. Multe protocoale au fost schimbate și un proces de clarificare aprofundată a fost inițiat, deoarece cel mai de sus strat subteran, de până la 30 de metri sub suprafață în Asia a fost și într-o anumită măsură, încă este o ascunzătoare pentru persoane fizice ale Cabalei legate de sindicatele criminalității, în același mod ca și tunelurile subterane nu prea adânci de mai jos de Napoli, Italia care sunt încă o ascunzătoare pentru Mafia.

În timpul și după activarea Portalului IS:IS, a fost realizată o legătură la nivel înalt între mișcarea de rezistență, rețeaua Orientală Agartha și rețeaua Andină Agartha. Nimic nu mai poate fi eliberat despre această conexiune în acest moment.
La activarea Portalului IS: IS, o zeită cosmică numită Dou Mu a lăsat sistemul ei stelar acasă și s-a teleportat în rețeaua Orientală Agartha iar apoi a ajuns pe suprafața planetei. Acum, ea locuiește în corpul ei de lumină fizic pe un punct vortex foarte puternic pe pe suprafață undeva în Asia, canalizând arhetipuri cosmice ale zeițelor Nut (cerul), Maat (justiție) și Hathor (dragoste) pentru planetă, cu membri unui anumit grup Dragon ca fiind gardienii ei:

Prezența Dou Mu are deja efecte pozitive, deoarece după activarea Portalului IS:IS, oficiali guvernamentali de rang înalt au început să refuze să folosească numele Isis pentru statul islamic:Taiwan este unul dintre principalele locuri ale prezenței puternice Dragon și o legătură profundă cu rețeaua Orientală Agartha.
Prin urmare, prima conferință Breakthrough va avea loc în Taiwan, pe 24 și 25 ianuarie. Sunteți mai mult decât bineveniti să vă alăturati: http://portal2012.org/Taiwan.html

 Spargerea Compresiei este aproape !


   Drum drept spre Lumină !
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.