joi, 18 decembrie 2014

Societatea VRIL si OZN-urile naziste (istoria adevărată) – partea a 2-a


    Traducere, adaptare si comentarii – Marius Sumedrea, administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/
      Partea a 2-a

   Civilizatia din Aldebaran

Potrivit mediumilor Vril, rasa de fiinte care ne-au contactat telepatic au fost de la una din cele două planete locuite care orbitează o stea veche, numită Aldebaran, la 68 de ani-lumină depărtare, în constelația Taurului. Pe artefactele istorice, ei sunt întotdeauna descrisi cu coarne [dreapta]. Ei au făcut acest contact, deoarece au observat activitățile umane, menționând în special comportamentul nostru de războinic. Au decis să dea omenirii un "cadou" (motorul Vril) pentru a elimina competiția pentru resurse și energie - cauza conflictului uman.
Cu milioane de ani în urmă, oamenii din Aldebaran a evoluat utilizând "energia Vril" - înrudită cu întelegerea noastră de electricitate, dar dusă la extrem. Ei au dezvoltat abilități mentale, astfel încât erau capabili să interacționeze cu această energie Vril, folosind-o în scopuri creative sau distructive.

În cursul vieții Soarelui lor, acesta s-a extins pentru a deveni un Gigant Roșu( acest fenomen se intampla dupa ce materia centrala a stelei este epuizata-se dilata, pentru ca apoi sa se contracte si are loc explozia in Supernova,n.t.). Condițiile de mediu de pe planetele locuite cauzau un mare stres biologic și o parte din rasa lor a degenerat pierzând abilitățile mentale pentru a utiliza Vril. Când au realizat acest lucru, ei au izolat rapid rasa pură Aldebaran de la cele care au degenerat și au devenit stricti cu privire la reproducere și asocierea cu tulpinile inferioare( de aici si cultul lui Hitler pentru rasa superioara sau ariana,n.t).

Când mediul sistemului lor solar s-a deteriorat, "elita" aldebarană au evacuat rasa lor - ambele linii, pură și inferioară - în alte lumi locuite. Pământul a fost una dintre acestea.
Deși acestea au fost raportate la începutul secolului trecut, cu mult înainte, Zecharia Sitchin a făcut cunoscute legendele populare sumeriene, este ușor să vedem că aceeași poveste se regăsește si în legendele sumeriene antice. Din teoria lui Sitchin aflăm, că Aldebaranii au luat act de efectele distructive ale unui "soare întunecat", care intră în sistemul nostru solar la fiecare 3600 ani și a menționat că, pe un ciclu, Pământul a devenit de nelocuit. Rasa Aldebaran s-a retras de la suprafată într-o "cavitate" subterană situată sub continentul Antarctica, de unde observă și încearcă influentarea pozitivă a destinului uman.

Aldebaranii si-au dat seama că acest lucru era prea ciudat pentru oricine să creadă, dar ei au indicat multe site-uri megalitice abandonate pe glob ca dovadă a vieții lor din trecut pe suprafată. În orice caz, acestia au oferind 100% dovada cu planurile motorului Vril. Odată ce a fost construit și testat, lumea nu va mai fi niciodată la fel.

    Germania…noi avem o problemă
A devenit evident pentru Aldebarani, precum și Vril, că "darul" a fost folosit neîntelept. Producția de discuri cu turnulete - arme și operate de la distanță ca discuri "armă" a contrazis motivul inițial.Vril a vizitat locuitorii Aldebarani din Antarctica( vedeti relatarile amiralului Byrd-articolul din blog,n.t), și a început un program pentru popularea insulei subterane numită New Swabia( amiralul Byrd se exprima Newswabenland,n.t). In ultimii ani din al doilea Razboi Mondial, s-a observat că SS au pus în aplicare programe speciale de reproducere - similare cu cele ale rasei Aldebaran - iar descendenții destinati să ocupe acest teren din Antarctica.
In timp ce noi nu putem ști dacă aceste fapte despre Aldebarani au fost reale sau imaginare, construcția planurilor pe care telepații Vril le-au primit au fost atât de exacte, încât au condus la construirea cu succes a "Jenseitsflugmaschine", o "mașină de zbor pentru cealaltă parte"!

    Martor ocular raportează aeronava VRIL
Într-un caz din 1957, agenți din Detroit au participat la un interviu cu un om care a fost "... născut în 19 februarie 1926, în Varșovia, Polonia, și a fost adus din Polonia ca prizonier de război la Gut Alt Golssen, aproximativ 30 km est de Berlin- Germania, mai 1942, unde a rămas până la câteva săptămâni după sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial.

 ,,Un gardian "SS" a apărut și a vorbit scurt cu soferul german a tractorului, care a așteptat cinci până la zece minute, după care zgomotul s-a oprit. Aproximativ 3 ore mai târziu, în aceeași zonă de mlaștină, dar mai departe de drum unde prizonierii coseau iarba, el pe ascuns, din cauza germanului din echipaj și gardienii "SS", în zona altfel pustie, a observat o incintă circulară aproximativ de 100 la 150 de metri în diametru protejată de telespectatori printr-un perete de aproximativ 50 de metri de prelată, din care a fost observat un vehicul care se ridica încet vertical la o înălțime suficientă pentru a șterge peretele și apoi să se mute încet orizontal o distanță scurtă, din punctul său de vedere, care a fost obstrucționată de copaci.
Acest vehicul, a fost observat de la aproximativ 500 de metri, a fost descris cu o formă circulară, 75-100 de metri în diametru, și aproximativ 14 metri înălțime, constând în gri închis staționar și secțiunea de jos, cinci la șase metri. Aproximativ de trei picioare secțiunea din mijloc pare a fi o componentă care se mișcă rapid producând o ceață continuă similară cu o elice de avion, dar se extinde la circumferința vehiculului în măsura în care a putut fi observată. Zgomotul care provine de la vehicul a fost similar, dar ceva mai mic decât zgomotul auzit anterior. Motorul tractorului din nou s-a blocat cu această ocazie și nici un efort făcut de către conducătorul auto german de a porni motorul nu a dat roade, până când zgomotul vehicolului s-a oprit, după care motorul a pornit în mod normal. "

    Unde sunt ei acum?
În timpul războiului, în special în ultima parte, submarinele U-Boat germane au făcut călătorii frecvente în Atlanticul de Sud, America de Sud, și Antarctica. Germania de asemenea, a înființat geamanduri meteorologice în apele Antarcticii și stații meteorologice plutind pe insule situate între Antarctica și vârful sudic al Americii de Sud. SS RuSHA, (Rasse und SeidlungsHauptAmt) a început în 1942 să ia femeile Aryane decente (Volksdeutsch) din Ucraina exclusiv în scopul de a le transporta la baza 211.


Zece mii de femei cu vârste cuprinse între 17-24, blonde si bine proportionate, au fost recrutate pentru proiect împreuna cu 2.500 de soldați Waffen SS care au servit în Rusia.
Scopul acestui angajament masiv a fost de a crea o colonie la Baza 211 potrivită pentru
locuit și a continua dezvoltarea tehnologiei Thule-Vril. Se crede că atât Thule cât și Vril Gesellschafts au evacuat tehnologia din Baza 211 la sfârșitul războiului de către Generalul SS Kammler( foto dreapta), care a fost responsabil de cele mai multe programe de arme secrete din Germania.
Două submarine U-boat care s-au predat după război în Argentina se crede că au  transportat marfă de rang înalt SS la Baza 211. Ambele submarine erau goale la predare iar echipajele au refuzat să dezvăluie încărcătura și destinațiile lor( intr-unul se pare ca a fost insusi Hitler- a se vedea articolul din blog).

   Operatiunea ,,High Jump”…căutând nazistii
În 1947 US Navy sub Amiralul Byrd a efectuat Operațiunea High Jump. Expediția în Antarctica a implicat 4000 de personal naval și 13 nave imense, inclusiv mai multe avioane de mare capacitate și elicoptere. Scopul a fost de a cartografia și cataloga toată coasta continentului, inclusiv minerale și fauna sălbatică. Întreaga expediție a durat 6 luni.
În timpul expediției o bază a fost stabilită la ,,Little America”, un golf de coastă, precum și un oraș cort a fost construit în cazul în care aeronavele ar putea fi menținute pentru studiu. Mai multe echipe de exploratori au fost trimise spre diverse colțuri ale Antarcticii, cu camere de format mare pentru ancheta fotografică. Când echipajul fotografia regiunea de sud-vest continentului australian au fost șocați. Ei prin radio au transmis înapoi că regiunea de coastă nu are gheață și că apa era la 38 grade F. Ei au continuat să ia fotografii și mai târziu au revenit pentru a procesa imaginile.


Imediat după acest eveniment întreaga expediție a fost oprită și toate navele și personalul Naval s-au întors în Statele Unite. Rezultatele misiunii sunt încă clasificate, după 60 de ani. Numai Amiralul Byrd, care a fost intervievat de un jurnalist chilian despre expeditie, a comentat pe acasă brusc la întoarcere. El a afirmat că a existat un pericol ca această expeditie să fi întâlnit ceva ce a reprezentat o amenințare pentru fiecare națiune din lumea liberă. El a refuzat să comenteze în acest sens.

   E timpul să despicăm… 
 Când realitatea războiului a devenit limpede, membrii Vril au fost din ce în ce mai frustrați de încercările de a utiliza tehnologia lor dezvăluită pentru mașini de ucis. În preajma Crăciunului din 1943, a avut loc o întâlnire importantă a Vril-Gesellschaft în stațiunea de pe litoralul Kolberg. Maria Orsic și "Sigrun" a prezidat și discutat de urgența proiectului Aldebaran. Ei se temeau că haosul războiului reprezintă un pericol pentru scopul lor final de utilizare a potențialului motorului Vril de a deforma timpul si a ajunge la binefăcătorii lor de pe planeta din sistemul Aldebaran. Mediumii au primit informații precise despre planetele locuibile din jurul soarelui Aldebaran și au planificat deja o călătorie acolo.
Câteva săptămâni mai târziu, la 22 ianuarie 1944 a fost o întâlnire între Hitler, Himmler, Kunkel (al Societății Vril) și Dr. Schumann, iar Proiectul Aldebaran a fost discutat. Când a fost împământenit motorul anti-gravitație, acesta a produs un câmp ce a deformat continuumul spatiu-timp.Vril a afirmat că acest lucru le-ar permite să călătorească mai repede decât viteza luminii. Ei au transmis detalii specifice cu privire la modul de a realiza acest lucru. Deci specific, că de fapt, un zbor de testare a fost realizat.
Vril a permis să folosească Vril-7, un disc de mare capacitate, de 45 de metri în diametru, care tocmai a fost construit și testat. Potrivit rapoartelor, primul zbor de încercare în "canalul dimensional" a avut loc în iarna anului 1944, cu ambarcațiunea etanșă. În acest fel motorul Vril ar putea fi folosit ca un fel de poartă stelară. A fost o experiență scurtă si dezastruoasă. Vril 7 a revenit după "zbor", ca și cum ar fi fost un zbor de o sută de ani. Invelisul exterior a fost deteriorat în mai multe locuri. Cu siguranță, aceste probleme ar trebui să fie abordate înainte de călătoria "reală" spre Aldebaran sau pasagerii nu ar supraviețui.


   Vril 7 la testarea de la Brandenburg( foto sus ). Femeia în prim-plan este mediumul Vril Gesellschaft "Sigrun", care a fost autentificată în alte fotografii ale celui de-al doilea RM în picioare în fața a 190 de luptători. Ea a supravegheat nu numai construirea aeronavei Vril-7, dar a fost, de asemenea, pilotui ei.

 Mediumul Vril "Sigrun" a făcut călătorii frecvente la facilitatea care supraveghea construcția și testarea Vril 7. În 1944, un grup de ingineri s-a apropiat de ea cu o cerere. Au vrut să știe dacă motorul Vril Triebwerk ar putea fi adaptat la unul din proiectele lor – un bombardier strategic Arado E-555 [dreapta]. Răspunsul a fost "Nu" și s-a întors la proiectele lor convenționale. Sigrun a fost de fapt insultat, deoarece întregul scopul al discurilor Vril a avut ca scop zborul pasnic în spațiu.
La începutul lunii martie 1945, Societatea Thule a primit o scrisoare, semnată de Maria Orsich, făcând referire la călătoria spre Aldebaran. Se pare că o parte din grupul Vril a făcut deja călătoria și a decis să rămână. Scrisoarea se încheie cu "hier niemand bleibt" - nimeni nu a rămas aici. Dar s-au dus într-adevăr pe o altă planetă?

Mulți oameni cred acum că Aldebaran a fost un hering roșu. Destinația reală a fost Utopia care era stabilită în Antarctica - Newsvabenland. Aceasta a fost rațiunea pentru programele de puritate și de reproducere rasiale. Acest lucru se confirmă deoarece aliații au constatat peste 100 de submarine "lipsă", după război, împreună cu nenumărate nave de marfă.
În timpul ocupației Germaniei, la începutul anului 1945, americanii au descoperit fotografii ale aeronavelor Haunebu II și Vril I, precum și a Dispozitivului Andromeda - în formă de trabuc de cca. 100 de metri - arhivele secrete ale SS. Dar descoperirea lor cea mai de preț a fost cei doi oameni de știință proeminenți, Viktor Schauberger și Wernher von Braun, care au fost integrati în SUA cu identitate nouă sub umbrela Proiectului Paperclip( a se vedea articolul din blog-,,Operatiunea Paperclip”).
Nu e de mirare că un inginer care a lucrat în domeniul tehnologiilor aeriene și spațiale american a mărturisit înainte de a muri: "Dacă publicul află vreodată că am avut această tehnologie în toți acești ani, ei nu ne vor ierta pentru păstrarea secretului."
   Câteva imagini cu Vril :

Teoreticienii conspirației încearcă de multe ori să arate că aceleași modele Thule și Vril apar în fotografii OZN contemporane. Ei spun că acest lucru dovedește faptul că naziștii au scăpat navele lor înainte de sfârșitul războiului și explică de ce vom vedea ambarcațiunile OZN atât de des.
Îmi place să cred că există un grup de oameni, undeva, care au lucrat cu sârguință pentru a îmbunătăți genetica lor, crearea unui corp și a unei minti superioare și mai sănătoase. Privind la lumea noastră de astăzi, se pare că acest obiectiv nu a fost atins încă.
Se spune că energia Vril (care defapt este Prana din esoterismul sanscrit,n.t.)  poate repara ADN-ul unui organism, care permite a reveni la cea mai sanatoasă stare din tinerete. Mediumul "Sigrun" se presupune a avea 140 ani și arăta de 20. Multe lucruri sunt posibile atunci când puteți manipula timpul.-         Sfârsit –


  Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Este foarte interesant. Dar exista pe undeva si vreo umbra de detalii tehnice? La nivelul nostru, evident totul pare fantasmagoric. As dori sa citesc si prima parte si v-as fi recunascator daca mi-ati da accesul sau calea de a ajunge acolo. Mi-ar face mare placere daca as fi informat de cate ori apare ceva nou. Mult succes, Mihai adresa mea de mail : md@donos-it.de

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Partea 1 a articolului este inaintea acestuia publicat, logic? Daca te intereseaza aceste subiecte citeste articolele de la categoria ,,Proiecte Negre" si cele care te intereseaza. Sunt informatii destule adunate aici de 3 ani.
   Numai bine

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.