vineri, 26 decembrie 2014

Raport asupra activarii Portalului IS:IS II


                                                                                     Cobra – 23 decembrie 2014

Deși nu a fost atinsă masa critică în rândul populației de suprafață, activarea a fost un succes semnificativ. În afară de puternicul nstru grup-nucleu dedicat, multe zeci de mii de Lucratori în Lumină și Luptători ai Luminii au participat pe tot globul.

În timpul acestei activări, ceva important s-a întâmplat ce nu a avut loc în ultimii 25.000 ani. O masă critică de 144.000 de oameni din Mișcarea de Rezistență și Rețeaua Agartha au apărut din tărâmurile lor subterane pentru scurt timp și au făcut această activare pe suprafață exact în același fel cum am fost instruiți. Acest lucru a creat un anumit domeniu special de rezonanță care a canalizat pulsul de energie din Atractorul Shapley și a stabilizat grila de lumină eterică planetară, până la punctul  în care va fi capabilă să absoarbă unda de soc energetică la momentul Evenimentului.
Acesta este modul în care poți contribui în felul tău penru a menține Lumina stabilă în grila eterică în viitorul apropiat, ceea ce va duce spre Eveniment: http://goldenageofgaia.com/2014/12/08/elizabeth-patric-of-spiritwater-gardens-i-believe-in-nature-spirits-initiative/

La activare, protocoalele de conversie ale Mișcării de Rezistență și Rețelei Agartha au fost sincronizate. Gradul de anomalie primar a fost mult diminuat. Faza de Străpungere (Breakthrough) a fost inițializată.


La activare, un grup foarte special, RM2m o forța cu sarcină specială, a ancorat grila în Saqqara, la mai puțin de 15 de mile de platoul Giza. În Saqqara, există multe intrări în tunelurile subterane ale Rețelei Agartha:


De acolo, tunelul principal duce la Giza și de acolo, ramura de Est merge spre Tibet iar ramura de Vest în Peru prin America de Nord.
 Sper că sunteți cu toții conștienți de faptul că istoria Egiptului antic depășește cu mult dinastiile cunoscute și că a existat o civilizație foarte avansată în Egipt în perioada târzie a Atlantidei :

Masa critică de 144.000 al Forțelor Luminii au provenind din rețele subterane si a fost suficientă pentru a stabiliza rețeaua energetică, dar nu suficientă pentru a realiza o transformare a conștiinței umane, pentru că masa critică de 144.000 trebuia să vină din interiorul umanității pentru a avea efectul de rezonanță dorit.

Cu câteva zile înainte de activare, Forțele Luminii au reușit să elimine proporții mari ale rețelei de plasmă scalară a grupului Chimera. Aceasta este o realizare foarte importantă, deoarece aceasta este prima dată de la invazia Archonilor din 1996 când victoria asupra tehnologiilor din plasmă scalare, pe suprafata acestei planete a fost atins. Atacurile cu energie scalară asupra noastră sunt acum de așteptat să scadă încet.

Acest lucru înseamnă că intrăm acum în faza de Străpungere (Breakthrough). Noi nu mai opunem rezistență pentru mult timp status quo-ului, împingem lucrurile pentru victoria finală. Forțele de Lumină au comunicat că este foarte important pentru toată lumea de a începe vizualizarea vieții noastre după Eveniment ca vizualizare și intenție, aceasta accelerând manifestarea lui. Ei au comunicat, de asemenea, că este timpul pentru a începe practicarea iertării necondiționate față de noi înșine si altii. Nu mai este timp pentru a locui în trecut, este timpul pentru a crea viitorul și de a trăi în Acum.

Energia Zeiței, aspectul feminin pur, necondiționat, se întoarce în planul fizic al planetei ca niciodată înainte. Acesta este modul în care zeița a pictat cerul cu  frumusețe în Egipt și, de asemenea alte locatii din intreaga lume:


Surse ale Dragonului au comunicat că în urma activării, multe lucruri se întâmplă în spatele scenei geopolitice și va deveni în curând vizibil în mass-media.
S-ar putea să nu fie o coincidență faptul că am putut urmări convoiul viceprim-ministrului Rusiei din locul nostru, vizitând platoul Gizeh doar cu câteva ore înainte de activare:

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi mai trezit decât majoritatea oamenilor realizează : http://rt.com/news/203339-putin-love-meaning-life/

El respinge cu pricepere încercarea Cabalei de a slăbi Rusia prin manipularea prețului petrolului și rublei:

Diferite facțiuni ale Cabalei au început să realizeze că sfârșitul este aproape. Datorită puterii tot mai mari a Forțelor Luminii, Iezuiții și Rothschild-zii au fost obligați să sacrifice facțiunea Illuminazi( factiunea nazistă condusă de Bush) pentru a-si asigura propria supraviețuire. Acesta este motivul pentru care Illuminazi este aruncată sub autobuz în mass-media controlată de Rothschild :

Prin urmare, vom putea vedea arestarea principalilor lideri Illuminazi, cum ar fi Cheney, Rumsfeld, Bush-ii, Rockefeller-ii și Kissinger foarte curând, chiar înainte de Eveniment:

Rothschild-zii și Iezuiții au planificat să permită ca toate acestea să se întâmple, pentru a se prezenta maselor ca băieții buni pentru a manipula rețelele Alianței de Est și instituțiile financiare din spatele scenei, deturnând Resetarea Financiară pentru a rămâne controlorii globaliști ai umanității. Planul lor nu va avea succes pentru că Forțele Luminii sunt conștiente de el și nu vor permite fructificarea lui, așa cum au propriile lor planuri de a-i contracara, cu arestări în masă ale Rothschild-zilor și Iezuiților la Eveniment.

  Străpungerea este aproape !


    Drum drept spre Lumină !

3 comentarii:

 1. NAMASTE !!! Draga Marius VESTEA ASTA ESTE ASEMENI CU MULT TRAMBITZATA VENIRE A LUI MESSIA PE PAMANT-cel putzin pentru mine. De caaat timp asteptam vestea asta. E pacat ca nu se face apel si la oamenii fizici de pe TERRA de a DA O MANA DE AJUTOR CELOR CE ACUM SE SACRIFICA PENTRU LUMINA NOASTRA SI VIITORUL FARA ATASAMENTE !!! Dar poate ca planul este altul cel in care noi simpli anonimi sa nu avem acces deacat la REZULTATE FINALE. GeorgedeDrobeta. cred ca aici am scris o prostie.......

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE !!! Stau si ma intreb -si te intreb cum de spatziul nostrum care pentru cabala prezinta O MARE IMPORTANTZA NU ESTE ADUS IN PRIMPLANUL ACESTEI DISCUTZII,Stiut fiind faptul ca SUB SFINX nu poate intra oricine si oricand...chiar mai mult israelienii care au fortzat nota si-au adunat harburile ramase din trosneala primita de la 'COLTZII CAPREI" luandu-si talpasitza zor nevoie mare cand intrebarile au inceput sa curga. Nu tzi se pare nefiresc,ca tocmai acest punct energetic cu o atat de mare focalizare si care are corespondentza in Sfinxul de la Ghizeh sa nu fie amintit ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da este o mare intrebare...Dintre toti liderii Lucratorilor in Lumina si channelerii, doar Sal Rachele recunoaste un anumir rol al Romaniei in schimbari si dealtfel a si tinut conferinte la noi. Dar au mai fost Gregg Braden si altii. Asta eu o consider o confirmare a rolului nostru. Iar despre noi, avem rolul nostru, suntem mici rotite in marele mecanism de schimbare planetara, sunt cititori ai blogului meu in SUA, UK, Franta, Spania, Italia, Suedia, Rusia, Ucraina, Ungaria, chiar si-n Indonezia. Plus contributia noastra mentala prin focalizare asupra schimbarilor reale fizice ajuta la producerea fizica a lor. Noi trebuie sa fim modesti si optimisti pana la capat. Cred ca anul care ne bate la usa, va fi anul marilor schimbari, infrangerea definitiva a cabalei si Resetarea Financiara Globala.
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.