miercuri, 24 decembrie 2014

O altă dezvăluire despre bazele militare de pe Marte


       traducere, adaptare si completari administratorul http://burebista2012.blogspot.ro/

Legat de acest subiect, din ce în ce mai multe informatii ies la iveală. Cel mai cunoscut în acest sens este Andrew Basiago (a se vedea articolele mele de pe blog legate de bazele americane de pe Marte si teleportarea, inclusiv a lui Obama, in anii tineretii pe Marte).
Randy Cramer, versus ,,Căpitanul Kaye”, a fost un supersoldat pe o bază americană de pe Marte (și, de asemenea, pe luna). Intr-un interviu a lui Kerry Cassidy din cadrul Project Camelot acesta expune adevarul, poate de necrezut a ceea ce a experimentat acolo.
Divulgarea adevărului despre Marte este fenomenul extraordinar care a început să apară acum cu mai mult de 7 martori diferiti, venind în față și pretinzând că au pus piciorul pe Marte. Cel mai recent vine de la Randy Cramer, care inițial a venit sub pseudonimul de "Captain Kaye". El a decis să iasă în atenția publicului făcând  peste 6 interviuri unde el vorbește despre experiențele sale.
 Acest lucru, este încă "dezvăluirea blândă" înainte de Eveniment.

Puteți găsi, de asemenea, prin ,,Galactic Human” orașele de pe suprafața lui Marte pe care NASA le ascunde, retușând fotografiile înainte de a le face publice. De altfel, asa cum ne este prezentată planeta Marte ca ,,planeta rosie”, este falsă. Cerul planetei este albastru, dar nu atât de intens ca pe Pământ. In cadrul NASA există un departament care se ocupă doar cu falsificarea tuturor imaginilor primite de pe Marte, care urmează să fie date publicitătii si care este supervizat de către un departament specializat al CIA si a altor servicii de informatii.

  Este dezvăluirea despre Marte autorizată de către militari de top?
Surprinzător, Cramer arată că a primit undă verde de a merge mai departe să vorbească în public despre experiențele sale. Ca parte a "USMC ss" (Statele Unite ale Americii Marine Corps - Serviciul Special), el afirmă că comandantul său, generalul de brigadă Julian Smythe, i-a dat permisiunea de a-si împărtăși povestea.
Cramer susține că superiorul lui, de fapt a vrut ca el să vorbească public despre asta. Dacă Cramer este autentic și spune adevărul, acest lucru înseamnă că armata are confirmarea oficială guvernamentală pentru a elibera o cantitate masivă de informații sensibile și clasificate, care în mod normal erau complet ascunse de public la rubrica "securitate națională".
Cramer se prezintă ca un infanterist marin, parte a unei divizii speciale cunoscute sub numele ,,USMC ss” (United States Marine Corps, secțiune specială). El susține un temei juridic această dezvăluire despre Marte: articolul 21 din Codul USMC, care permite ofițerilor de a vorbi public despre activitățile lor, fără a încălca jurământul lor de păstrare a secretului, dacă au epuizat toate celelalte căi de a susține legea în fața unor trădători sau răzvrătiti.

  Punctele cheie ale dezvăluirii lui Cramer

1.     Proiect Moonshadow: Randy Cramer sa născut în 1970, a fost instruit de la 3,5 ani la 17 ani, ca parte a Proiectului Mannequin (un proiect militar al supersoldatului global). Mai tarziu a participat la Proiectul Moonshadow (300 supersoldati). Potrivit lui Cramer, controlul minții după 1960 sa mutat de la MK Ultra (pe bază de traumă) la Proiectul Moonshadow (pe o bază mai mare de cooperare). Scopul Moonshadow nu era de a crea rapid ucigași puternici, ci eroi mai morali, supersoldati moderni.
2.     17 ani pe Marte: A făcut un tur de 20 ani de datorie, servind pe planetă, mai ales pe Marte (17 ani), dar, de asemenea, la bordul unei nave spațiale capabile de călătorie interplanetară (EDF SS Nautilus). El a fost de asemenea prezent la o bază militară americană pe Lună, unde a lucrat pentru scurt timp pentru Lunar Operations Command (pe partea din spate a Lunii), ca parte a EDF (Forța de Apărare a Pământului).
3.     Majoritatea timpului său în spațiu, Cramer a lucrat în cadrul MDF (Mars Defense Force), din MCC (Mars Colony Corporation). MCC este un consorțiu de guverne, bănci si companii tehnologice, etc., care desfășoară activităti de extracție și alte operații pe Marte.
4.     Viața pe Marte: A aterizat prima oară pe Marte la ,,Aries Prime”, și a lucrat la stația ,,Forward Zebra”. Cele mai multe facilități marțiene sunt subterane.  ,,Forward Zebra” a fost stația cea mai în față și cea mai nordică. Întotdeauna el a mers mai departe spre nord pentru a lupta, niciodată spre sud, astfel încât să nu vadă coloniile de la sud fată de locația lui. Cramer arată că putea respira aerul de pe Marte, dar cu un pic de dificultate, și în mod normal folosind un fel de costum mediu alimentat pentru a merge la suprafață. El menționează că în regiunile ecuatoriale ale lui Marte, vă puteti plimba pe suprafața sa fără costum și puteti respira; e ca și aerul de munte. El spune că ocazional ninge acolo, dar zăpada de pe Marte cade mai lent decât zăpada de pe Pământ. Sarcinile lui Cramer implicau în cea mai mare parte securitate și patrulare.
5.     Specii native de pe Marte: A avut ocazional interacțiune cu 2 specii indigene pe Marte, una - reptoizi și una - insectoizi. Triburile din sud au fost mai agresive decât triburile nordice (informatiile se confirmă si de ceilalti martori – vedeti articolele mele anterioare aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/obama-nasa-mass-media-si-grupuri-din.html  si aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/obamanasamass-media-si-grupuri-din.html .si aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/basiago-si-stillings-confirma-barack.html ).
6.     Un eveniment catastrofal: Au existat unele ciocniri locale și bătălii mici, dar colonia de oameni de acolo a obtinut victorii în cea mai mare parte, cu aceste 2 specii, până s-au implicat reptilienii din Draco - moment în care a devenit un război brutal. Speciile reptoide native au fost capabile să depășească cu ușurință militarii Draco Reptilieni, dar cu toate acestea, un război izbucnit până la un eveniment catastrofic aproape a distrus întreaga stație a lui Cramer și stația sa soră. Deoarece au fost aproximativ 260 de militari staționați la fiecare dintre aceste baze, acest eveniment a dus la moartea a (cel puțin) 520 de persoane.
7.     Pilotarea unei nave spatiale: După dezastru, Cramer a fost trimis la școala de zbor, a devenit pilot, și a servit la bordul navei EDF SS Nautilus.
8.     Înapoi la Pământ: La sfârșitul stagiului său( acesta este de 20 de ani, conform declaratiilor si celorlalti martori,n.a.), el a fost regresat temporal,  adus înapoi într-un corp clonat de 17 ani din nou în viață pe Pământ. A făcut un efort considerabil și muncă psihologică interioară pentru a activa aceste amintiri și să le integreze înapoi în viața lui.


Ce implicatii au aceste dezvăluiri despre Marte
Guvernele din întreaga lume, iar Guvernul SUA, în special, mint oamenii pe o scară atât de masivă și colosală încât sfidează imaginația. Oamenii sunt agitati în jurul îngrijorătoarelor afaceri casnice banale, care se încadrează pe teama propagandei ca Ebola și ISIS, dar între timp, o secțiune a umanitătii controlată de elită cu tehnologie extrem de avansată, deja colonizează activ spațiul cosmic. Rich Dolan numește aceasta ,,civilizație separatistă”. Cramer afirmă că el crede (dar nu a verificat prin experiență personală), că avem colonii nu doar pe Lună și Marte, ci peste tot, în sistemul solar și dincolo de el.

 Secretul se va sfârși?
Se pare că secretul nu se va sfârși prea curând. Controlul Ierarhiei prin Noua Ordine Mondială este fondat pe secret. Acest lucru se reflectă în modul de compartimentare în care armata este structurată. Dacă nu aveți initiativa că "trebuie să știti", veți fi lăsati în întuneric. Nu pot vedea acest lucru să se încheie în curând. Puterea Elitei se bazează pe ignoranța noastră. Motivati de pofta de putere așa cum sunt, de ce ar renunța la baza puterii lor?
Potrivit lui Cramer, motivul secretului din jurul lui Marte și programului spațial secret, în general, a fost de a ascunde exclusivitatea pe agendă. Programul a fost inițial creat pentru a conserva întreaga cultură umană și ADN-ul, dar agenda l-a transformat în "a salva doar câțiva oameni de elită, speciali și nu pe toată lumea" -  un subiect greu pentru politicieni să-l prezinte cetățenilor. Cramer spune că există 2 facțiuni ale NOM : o facțiune care vrea să creeze o civilizație nouă, cu tehnologie avansată si a curăța tot ce-i vechi (de exemplu eugenia, depopularea și distrugerea), iar altă facțiune consideră că această abordare ne-ar slăbi și ar permite extraterestrilor să ajungă la noi, să ne invadeze. Prin urmare, Cramer vede posibilitatea ca unii dintre elite ar dori să obțină adevărul si să se salveze.

   Dezvaluirea despre Marte : Nu cu o declarație de la Casa Albă!
Dacă vom avea într-un fel răspândită dezvăluirea despre Marte, aceasta nu va fi o declaratie de presă grandioasă de pe peluza Casei Albe. Guvernul mereu minte. Ei nu ar vrea să se ocupe de haosul creat de o astfel de declarație. Imaginați-vă dacă ei ar fi zis: "Ați fost mințiți peste 70 de ani despre OZN-uri si extraterestrii. Ele există. Am interactionat deja cu extraterestrii, administrăm baze subterane cu ei și facem afaceri cu ei de zeci de ani. Le-am permis să ia niște oameni (prin răpiri) pentru a efectua diverse experimente. Ne-au furnizat tehnologie avansată (cum ar fi energia gratuită), care asigură alimentarea infinită și care ne-a permis să colonizăm întreg Sistemul Solar și să călătorim în interiorul și în afara galaxiei. Să aveți o zi bună. " Asta nu se va-ntâmpla.
Este o cutie a Pandorei: ei nu pot dezvălui doar un pic de adevăr. Aceasta odată deschisă printr-o întrebare va duce inevitabil la alta și alta și alta, până când vom avea mult mai multe întrebări decât răspunsuri.

Dezvăluirea treptat: picătură cu picătură
În schimb, ceea ce vedem este o dezvăluire lentă, prin care adevărul ce este acolo, poate ajunge la fiecare persoană în parte, cu conditia ca fiecare dintre noi să vrem să-l cautăm, să-l învătăm și integrăm în noi înșine. Aceasta este o modalitate mult mai puțin amenințătoare pentru ca Guvernul să scurgă adevărul, fără a-si pierde fata si, posibil, incitarea la o revoluție. În acest fel, ei speră să elibereze presiunea încet, încet. Cu toate acestea, după cum spune Cramer, în cazul în care dezvăluirea are loc și dacă am comunica cu frații și surorile noastre intergalactice în masă (cel puțin cele mai evoluate), ei ne-ar lămuri cu privire la alte sisteme sociale evoluate de existentă, care nu sunt exploatatoare, ceea ce ar submina puterea actuală bazată pe un sistem financiar sclavagist.

  Video cu interviul lui Cramer de 3 ore aici :
                   Drum drept spre Lumină !

2 comentarii:

 1. NAMASTE !!! CRACIUN FERICIT SI SFARSIT DE ACTUAL AN CU MARI VIZIUNI SI REALE REALIZARI PENTRU CE VA URMA ! Contrar asteptarilor,nu ma iau prin surprindere astfel de revelatzii deoarece prin clar viziune oameni de pe pamant vorbesc EXACT DESPRE CEEA CE ANDREW BASIAGO NE RELATEAZA AICI. Este o naivitate pentru guvernele lumii ca numai ele ar detzine adevarul de nedestainuit. Dar ...toate la vremea lor. Cine mai poate fi atat de naiv sa creada ca energia care poate fi produsa din natura inconjuratoare este o tehnologie extraterestra ?-cand lui N.Tesla I s-a pus pumnul in gura doar pentru ca o dorea pentru umanitate ? Si in Romania s-au dezvoltat aplicatzii dar s-au si produs inventzii futuriste-dar la noi e alta poveste. Vorbitzi de exemplu cu inventatorul IUSTIN CAPRA....Si apoi cine mai e atat de copil sa stie ca acestea au fost inventate -zborul rapid interspatzial si ca armata nu le-a pus in aplicatzie ?Sau ca rasele inalte de civilizatzie si lumina venite din a 5a, a 6a, pana la a 9a D. nu ne viziteaza in mod constant si ca de fooarte multe ori au intervenit atunci cand noi ca niste copii eram pregatitzi de autohacuire ? Nu mai vorbesc aci de faptul ca inceputul anului 2013 mai exact luna februarie brusc deasupra unui oras din taigaua siberiana ,un asteroid ,gata sa faca o uriasa coliziune asupra pamantului,acesta pur si simplu intro fractziune de secunda a fost faramitzat in pietre mici si praf......Analizele spectometrice au demonstrate ca nu rachetele rusesti ar fi intervenit-nici nu aveau cum- ci interventzia a fost DIN ALT PARTE..... Si exemplele pot continua.... DECI CUM ZICE HATRU ROMAN---NU TOT CE ZBOARA SE MANANCA......Mai ale minciunile orchestrate cu atata nesimtzire de catre unii care cred ca manipularea este informatzie ! Dar cum spuneam,totzi acestia si le vor incasa la timpul cand revelatziile vor fi universal aratate lumii. GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 2. DECI E CLAR ACESTE BAZE AXISTA
  AS AVEA O INTREBARE
  E CURIOS. UNDE AU FOST SI UNDE SUNT RUSII
  EI NU POT LIPSI DE LA ASA CEVA
  EUGEN

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.