luni, 29 decembrie 2014

Noul An 2015 cu Lumină !


Am trecut cu totii si prin acest an 2014, în care schimbările planetare s-au accentuat atât în planul fizic cât și în planurile subtile. Trezirea din rândul populatiei s-a accentuat ceea ce a dus la multe miscări sociale eliberatoare. În același timp, lupta dintre fortele conservatoare si cele progresiste s-a accentuat, respectiv Cabala – această constructie malefică - destinată implementării Noii Ordini Mondiale prin întronarea unui guvern mondial neofascist și Fortele Luminii. În paralel, în spatiul cosmic din jurul Pământului s-a desfăsurat un conflict major între reptilieni si siriusieni pentru controlul grilei eterice planetare. 
Am trecut printr-un an plin de evenimente, deschideri de noi Portaluri, prin care să fie infuzată energie înalt-vibratională al eternului feminin purificator pentru accelerarea proceselor de schimbare din planul fizic. Alianta de Est este consolidată si activă într-un adevărat război economic împotriva suprematiei malefice a petro-dolarului si controlului oligarhic Occidental.
Pe zi ce trece puterea acestor ,,hiene” rapace, clone reptiliene, scade. Ordinea veche se destramă sub ochii lor, dar asta nu fără participarea maselor care si-au modificat câmpul vibrational de la nivel individual la nivel de comunitate. Oamenii nu mai cred în minciunile lor reinventate la infinit si îsi asumă luarea vietii în propriile mâini. 
SUA foarte curând se va transforma, iar această transformare se va produce pasnic, ceea ce este de preferat sau prin violentă. În prezent militiile (formate din veterani si civili) din foarte multe state se mobilizează si au declarat război civil împotriva fortelor federale guvernamentale.
 Resetarea Financiară, după informatiile care circulă, va fi anuntată după Anul Nou si dacă nu, va urma colapsul economic al SUA si implicit al Occidentului.

Suntem pe val…si trebuie să participăm fiecare prin ceea ce putem si simtim interior la îndeplinirea acestor schimbări. De-asta ne-am întrupat AICI si ACUM.

Noi românii să continuăm să-i ajutăm pe cei de lângă noi să se trezească, asa cum am demonstrat la alegerile prezidentiale si să continuăm pe drumul ascensiunii spre Lumină. Nimeni nu va face curătenie în ograda noastră decât noi însine! Trebuie să ne regăsim ca natiune si să participăm activ la procesul de ascensiune planetară.
Anul 2015 este un an important din masterplanul divin. Un portal foarte important se va deschide si va fi anul ce va pregati umanitatea pentru 2017, un an de cotitură majoră în procesul de ascensiune.
  Prin informatiile pe care le-am pus la dispozitia tuturor, am adus aportul meu în slujba adevărului pentru ca fiecare fiintă umană, intrând în posesia lor să poată deveni propriul său stăpân, încrezător în fortele proprii, ghidându-se după sincronismul vibrational dintre inimă si creier.

 Tuturor cititorilor blogului si întregii umanităti le urez un an fructuos spiritual, înalt-vibrational, cu realizari în toate planurile, iar la anul tot de aceste sărbători să comemorăm prin amintiri disparitia vechii paradigme si să trăim bucuria de a fi într-o nouă lume, o lume a păcii planetare, a abundentei, iubirii si într-ajutorării, a initierii tehnologiilor ,,Free” si a începerii vindecării mamei planete de tot răul făcut de omenire asupra Ei.

  Începeti să proiectati mental toate acestea si veti fi surprinsi de schimbările în bine din jurul vostru…schimbările nu vin, ci noi suntem cei ce le producem, suntem proprii creatori ai realitătii, să nu fugim de răspundere ci să ne-o asumăm pentru a transforma lumea si planeta !

     LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE !

      Conectare – Meditatia Sufletului 


    Drum drept spre Lumină ! 

7 comentarii:

 1. NAMASTE !!! ....SI AFLAM UNII DESPRE ALTZII A.I.C.I. SI A.C.U.M.---PENTRU A NE CUNOASTE ,A NE DESTSINUI SI REALIZA VISELE IMPREUNA,A DESCHIDE INIMA SI MINTEA FRATZILOR NOSTRI,A-I INVATZA SA N.U. LE MAI FIE FRICA,DE A ASANA LEGI SI TRADITZII CARE NU AU NIMIC COMUN CU DEMNITATEA DE OM,A ELIBERA MINTEA DE MINCIUNA SI MANIPULARE !!! DE ACEEA AVEM O GREA DAR FRUMOASA SARCINA ,CA ,CU TOT CEEA CE STIM SA FACEM IN SPRIJINUL SEMENILOR NOSTRI SA NU PREGETAM SA LE VENIM IN AJUTOR.NUMAI ATITUDINEA SI DETERMINAREA DE OAMENI HOTARATZI II VA INCURAJA PE SEMENII NOSTRI SA NE URMEZE. EU CRED CA ACESTA ESTE SCOPUL ACESTOR SITE-uri. Cu drag GeorgedeDrobeta !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. LA MULTI ANI ! draga Marius, felicitari pentru toata munca ta minunata si competenta facuta din dragoste si respect pentru OM. Fie ca anul care vine sa-ti aduca realizarea tuturor dorintelor tale, multa fericire si abundenta pe toate planurile. Sa dea Dumnezeu sa fie ce scrii in aceasta postare!
  LA MULTI ANI FERICITI SI CU MULTE REALIZARI!!!
  Cu toata dragostea si respectul Maya

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE !!! Iata ce nenorociri ne asteapta la nivel planetar--DACA NU VOM LUA MASURI CA APARATUL DE REPRESIUNE SA NE AFECTEZE,deorece si militarii,politzistii,tot aparatul de represiune sant membrii ai familiilor noastre,si ei au fratzi surori,parintzi-care la un momentdat vor fi obligatzi sa se confrunte direct ,dar de pe pozitzii total opuse cu omul simplu. De aceea eu cred ca ar fi in interesul NATZIUNII ROMANE SI A TUTUROR LOCUITORILOR ACESTEI PLANETE SA LE ADUCEM LA CUNOSTIINTA DESPRE VIITOARELE LOR V.I.C.T.I.M.E. CARE SANT SANGE DIN SANGELE NOSTRU SI CA LUPTA IMPOTRIVA CREDINTZELOR LOR ,CA SERVESC CAUZE STRAINE,PRIMIND ORDINE DE LA A.S.A.S.I.N.I. VA ROG LUATZI ATITUDINE SI CONSTIENTIZATZI VIITORI NOSTRI CRIMINALI IMBRACATZI IN UNIFORME DE CALAI SI ASCUNSI SUB MASTI SI ANONIMAT. S-A DOVEDIT DE-A LUNGUL ISTORIEI NEAMULUI NOSTRU CA IN MULTE CONFLICTE DINTRE CONDUCATORI SI POPULATZIA CIVILA ,INTERPUSII INTZELEGAND ADEVARATA NATURA SA DEA UN PAS INAPOI SI SA COALIZEZE CU CETATZENII SIMPLI .ASTA E NECESAR SA FACEM PANA NU ESTE PREA TARZIU. GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu coalizare cu cei vanduti si etern viciati, nu asta nu e o nevoie ! A iesi si din aceasta bucla de timp, cu astfel de aspecte, e mai mult decat necesara. Interpusii ,sunt clone ale acelor disperati ce-si fac din teroare si durere, aproape o religie. Deci nu trebuie ,decat o eliminare simpla a lor ,si facuti sa inteleaga/constientizeze chiar cu nuanta de pedeapsa ,ca ce fac/au facut va avea pentru ei consecinte fundamentale. La Multi Ani ,Marius ! Sa ne bucuram de marile impliniri asteptate !

  RăspundețiȘtergere
 5. Vrem o Europa UNITA si fara suprematia ruseasca!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.