luni, 1 decembrie 2014

La multi ani români, la multi ani România !


ROMANIA a strigat: „REGELE E GOL
Si acum priviti cu spaimă fata noastră sceptic-rece,
Vă mirati cum de minciună astăzi nu vi se mai trece?
Când vedem că toti aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul il vânează si câstigul fără muncă,
Azi, cand fraza lustruită nu ne poate insela,
Astăzi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?
Prea v-ati arătat arama sfâsiind această tară,
Prea făcurăti neamul nostru de rusine si ocară,
Prea v-ati bătut joc de limbă, de străbuni si obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteti – niste misei!
Da, câstigul fără muncă, iată singura pornire;
Virtutea? e-o nerozie; Geniul? o nefericire.

                                               Mihai Eminescu
Cât de actuale sunt in prezent aceste versuri ale lui Eminescu…
Articol original – Marius Sumedrea http://burebista2012.blogspot.ro/
Harta Romaniei proiectata in zona Babele din Bucegi dupa efectuarea unei meditatii la Sfinx
Scriu acest articol sub emotia sarbătoririi zilei Unirii nationale. România stat national, suveran si independent, aceeasi constiintă natională greu incercată din vremea lui Burebista. Sunt multe profetii referitoare la viitorul fiintelor ce locuiesc aceste teritorii, de la Nostradamus, Sundar Singh din anii ’30 până la Gupta Swami din anii 2001, iar istoria veche poate fi identificată cu cel putin 10.000 de ani in urmă. Timpurile care le traim sunt vremuri mărete, asa le simt…

Că noi suntem urmasii tracilor initiati, este constientizat de o minoritate dintre noi. Dar că noi suntem aici si acum nu este intâmplător…trebuie doar să ne aducem aminte.
Din aceste teritorii s-a născut civilizatia umană, aici sunt codificate toate simbolurile ezoterice ale nasterii viitoarei omeniri, sunt incarnate aici cele mai evoluate suflete ale universului si din cea mai neagră mocirlă a Europei va străluci diamantul nemuririi omenirii. Trebuie să ne trezim si să spălăm noroiul, iar diamantul va străluci. Dincolo de nationalitate si orgoliu national, trebuie să reclădim această tară si apoi intreaga omenire. Să iesim din starea de ,,adormiti” să ne asumăm prezentul fără compromisuri de niciun fel, să redevenim fiinte galactice cum am fost odată.

Nu exită sărăcie, nu există control, suntem fiinte multidimensionale cu posibilităti infinite, experimentăm Creatia in lumea fizică, care este iluzie. Iluzia mintii care ne-a folosit până acum să supravietuim, ea a fost ,,sefa” dar de acum trebuie să ne fie subordonat…
In curând totul se va clarifica pe planetă si va trebui să facem alegerea. Nimeni nu ne va obliga dar va trebui s-o facem, nu există altă cale, suntem ai Luminii sau continuăm jocul iluziei cu fortele intunericului care oricum vor duce la o finalitate si doar prelungesc suferinta si jocurile mintii.

Noi românii am suferit mult in istorie, dar nu mai mult ca alte popoare, a fost alegerea noastră ca suflete să experimentăm aceste evenimente si nu trebuie să facem din asta o tragedie. Poate alte popoare au trăit evenimente mult mai dramatice. Totul ne este dat pentru constientizare si sensibilizare, pentru ca in cele din urmă să devenim OM. Să trăim si să simtim sincron cu toate fiintele de pe planetă: oameni, animale, plante si mai ales planeta mamă GEEA si cu multitudinea de fiinte din galaxie.
 Frati si surori…A SOSIT TIMPUL…

Treziti-vă ! Avem o lume de reconstruit…Mergeti adânc in interiorul vostru si regăsiti-vă Sinele Suprem, suntem fiinte divine si nimeni nu ne va putea lua acest drept niciodată indiferent că sunt archoni, sau maestrii intunericului, noi suntem scânteie din energia divină si nimic nu ne poate anihila, suntem infiniti si atotputernici. Acesta este darul lui Dumnezeu pentru noi oamenii, in rest trebuie să ne asumăm răspunderea si să fim constienti că Dumnezeu, prin noi oamenii se autocunoaste, isi cunoaste propria Creatie…

Este era trecerii peste conceptiile nationale, religioase, ideologice... Trebuie să constientizăm faptul că suntem o civilizatie planetară care trebuie să fiintăm cu planeta noastră mamă GEEA sau vom dispărea. Acesta este un examen care poate părea dificil…doar pentru neinitiati, adică marea majoritate, in rest toti suntem ca si trecuti, pentru că Universul a investit mult prea mult aici ca totul să fie distrus in milionimi de secundă. S-ar irosi miliarde de ani de evolutie in lumile de joasă vibratie si această experientă a EGO-ului este unică. Este provocarea, poate…a fiintelor din dimensiunile inalte care nu au experimentat astfel de lumi in corp fizic. Toti maestrii spirituali din toate planurile spun că alegerea incarnarii prin propria vointă in planul fizic, uitând de dumnezeirea din noi este examenul major spre desăvârsire.
Suntem maestri incarnati ! Doar aduceti-vă aminte !

Din mocirla in care trăieste acest popor vom ridica civilizatia de aur a omenirii, aveti incredere deplină in voi…
Vom trăi, poate anii care urmează, o altfel de constructie politică sau poate tot la fel, dar totul ne este dat pentru trezire . Indiferent de sistem, se poate găsi un mijloc pentru control, mai ales acum in asa-zisa democratie totul este foarte fluid si manipulabil. 

 George Orwell spunea :
,,Un popor care votează corupti, impostori, hoti si trădători, nu este victimă ! Este complice !”

Intunericul isi traieste ultimele clipe si cu atat mai mult lupta este mai mare. Cabala isi traieste ultimele momente pe această planetă si totusi, după nenumărate negocieri nu vrea sa cedeze Luminii.
Dar odată ce se va face Lumină vom sti ce avem de făcut?

Prin schimbarea care s-a petrecut, ca prin minune la alegerile prezidentiale, România are sansa sa se indrepte spre Lumina. Totul depinde de noi toti nu de un singur om. Toti cei care am dorit schimbarea trebuie sa nu renuntam si sa continuam actiunile noastre spirituale si civice in toate planurile pentru schimbarea traiectoriei acestei tari. Inlaturarea intregii clase politice corupte si ridicarea adevaratilor daci liberi . Sa ne indreptam spre Asia pentru ca Occidentul o va face intr-un tarziu si el sau va pieri prin prabusirea in sine insusi. SUA fierbe…se pregateste de marea schimbare si inlaturarea statului corporatist, care de fapt nu mai exista decat formal. Marii ,,smecheri” ai planetei, Rothschild, Rockefeller, etc. si-au luat talpasita din sediile luxoase din SUA si UK, li se apropie ceasul si ei stiu asta.

Curand se va face si anuntul restabilirii Republicii Americane de catre Presedintele interimar, generalul Carter Ham si Legea NESARA. Din acel moment noi românii va trebui sa ne luam tara inapoi, lucratorii in Lumina sa iasa in fata, acelea vor fi timpurile de care aminteste Zamolxe, vremea dreptatii si a libertatii.

Sa deblocam energiile creatoare ale acestui popor care sunt infinite si inepuizabile, sa devenim un exemplu pentru natiunile lumii, exemplu de iubire, de bunatate, de armonie, bunastare si compasiune. Asta este scris in codurile noastre genetice si asta vom deveni !  
NOI NU SUNTEM URMASII ROMEI, NOI SUNTEM DACI, CEI MAI VITEJI SI MAI DREPTI DINTRE TRACI !!!

    Mesaje din trecut :          Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Este mai mult decat inaltator ,prea adevarat ca sa poata fi impiedicat si culmea evidentei nu ? Asa s-ar parea....Dar sunt prea multe anunturi, si la fel daca nu si mai multe amanari...Este pana acum, o literatura de doi ani si chiar si mai mult, in functie de sursele abordate, si este ceva ce ori se amana pana la disparitie, ori se intampla brusc fara prea multe nici anunturi,nici imbolduri, nici promisiuni ,nici nimic altceva ce seamana a sute de prelungiri si alte asemenea...Eu am mai formulat ,nefiind D-zeu : "nu cedeaza Cabala atunci trebuie facuta fortat sa cedeze, trebuie impus si lichidat definitiv si dezintegrat complet acest sistem imposibil !!!!!" Si cum spuneam : daca Nesara va ajuta intai pe ...bietii americani., si noi de atata...bine ,vom ranji de imensa fericire de a putea rabda inca nu stiu cati ani, cine stie cate alte mizerii, rezulta ca se instaleaza esecul profund, in noi toti. Da, asa spunea Herodot atunci "ca suntem cei mai si cei mai dintre traci" dar de atunci, deteriorarea fiintei noastre ca neam a cam fost ireversibila... Vom spera mereu, si vom ramane, dar sa nu uitam cu un pret mult prea mare, pentru oricine !

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.