marți, 9 decembrie 2014

Dezvaluiri : Petrecere la familia Rothschild - fotografii din 1972 La un bal organizat de familia Rotschild in 1972, cea care este unul din polii puterii oculte ale Illuminati, s-au facut niste poze.....iar acum s-au dezvaluit . Priviti si minunati-va de cata nebunie si proslavire a maleficului poate exista in ,,cercurile inalte" .


Castelul Chateau de Ferrieres, una dintre proprietatile familiei unde s-a tinut balul si unde se tin si ritualuri satanice
Guy si Marie-Helene de Rothschild - ea poarta masca intruchiparii lui Baphomet - entitatea la care se inchina si pe care o servesc in ritualurile lor


                                                              Baroneasa Marie-Helene si baronul Alexix de Rede 


                                                                            Masca baronului Alexis de Rede

                                                                             Baphomet va ureaza Bine ati venit !


                                                              Trimitere la ,,fructul oprit" din Gradina Edenului

                                                              Baronul Alexis de Rede si doamna Espirito Santo

                                                                                       Femeia in colivie ...

Pe masa la cina sunt multe papusi dezmembrate si cranii sparte. Aceasta imagine este raspandita si-n numeroase videoclipuri muzicale. Toate fac parte din programele MK Ultra ale elitei oculte.

                                                                          Un manechin - cadavru pe masa de cina 
                                                                  oaspeti inalti cu masti

                                                                           cinaLa aceste baluri , se pare ca a participat si renumitul pictor Salvador Dali  In urmatorul videoclip sunt enumerate toate aceste fotografii cu comentariul de rigoare, iar apoi sunt imagini reale din Bohemian Grove ( SUA ), unde anual se intalneste elita planetara, cca. 2000 de persoane timp de o saptamana, unde dupa ce se pun la cale afacerile planetare si razboaiele care vor urma, se trece la orgii : homosexualitate, pedofilie si ritualuri satanice cu sacrificii de copii de la min.3.     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.