miercuri, 10 decembrie 2014

Cultul Saturnian - Amenintare pentru copiii vulnerabili de Crăciun


Grupuri de caritate pentru copiii din Europa și America de Nord au promis să fie foarte vigilenti de Crăciun, în urma relatărilor unor martori oculari că vor avea loc sacrificii ale cultului satanic care implică copii, la datele importante din calendarul roman.
Luna trecuta, Neon Nettle a raportat o serie de violuri și uciderea unui tânăr într-un ritual al Cultului Celui de-al IX-lea Cerc, în Centrul de Tineret Internațional iezuit condus în Biserica San Lorenzo, la mai puțin de o milă de Vatican. Incidentul se presupune că a avut loc la miezul nopții, în 22 februarie, potrivit unui martor ocular, care coincide cu vechile festivaluri romane Feralia și Terminalia.
,,Sezonul vacantei de Craciun cade pe festivalului antic roman de Saturnalia, în mod tradițional 17-23 decembrie, și, prin urmare există un risc sporit”, a declarat secretarul Tribunalului Internațional pentru Crimele Bisericii și Statului (ITCCS), Rev. Kevin Annett .
     Sacrificiile umane sunt strâns legate de festivalurile romane
 Într-un interviu acordat în exclusivitate cu Neon Nettle, fostul ministru al Bisericii Unite din Canada, spune: "Crăciunul este întotdeauna un moment dificil pentru oameni, oricum. Există tendinta de a vedea nu numai sinucideri, dar crimele au tendința de a atinge un vârf în această perioadă a anului”.

     Ar trebui să fim îngrijorati că mulți copii ar putea deveni victime?
"Aceste lucruri se întâmplă în mod regulat", spune el. "Ele sunt cu siguranță legate nu doar de festivalurile romane, dar, de asemenea de calendare satanice. Există anumite zile ale anului care par să aibă o semnificație mai mare în termeni de sacrificiu uman. Luna Nouă aparent adesea este legată de acele ritualuri, de asemenea. Dar festivalurile romane sunt semnificative, deoarece ele par a fi ghidate de acțiunile acestor culte care operează în sau din jurul Bisericii Catolice."
,,Aceste elemente criminale pot fi denumite Cultul Saturnian al Mortii, spune autorul și cercetătorul, Troy McLachlan, ,,deoarece activitățile lor ritualice și criminale sunt derivate dintr-o înțelegere deformată a cultului lui Saturn, pentru că autoritatea lui Saturn este folosită pentru a justifica mecanisme înalte de control extreme și inclusiv omor ritualic. "

"Suspectez oricare dintre presupusele crime ale acestui Cel de-al IX-lea Cerc că ar putea fi urmărite până la influențele mitului lui Saturn, dacă ne-am uita destul de aproape", a declarat el Neon Nettle.

     Copii traficați în brațele cultelor
Elita Celui de-al IX-lea Cerc include judecători, politicieni și preoți printre membrii săi, bazându-se pe sindicatele criminale extrem de organizate care furnizează copii pentru ritualurile sacrificiale înspăimântătoare. 

Kevin Annett
"Cea mai mare sursă de copii ușor de obținut este de obicei imigranții", afirmă Kevin Annett. "Știm că în America de Nord, copiii aborigeni sunt cel mai ușor de a fi racolati, deoarece ei sunt într-o altă categorie. Ei nu sunt cetățeni, dacă trăiesc în rezervatii - ele sunt secțiuni ale statului. Astfel, ei pot fi ușor luati și eliminati fără nici o consecință juridică. Dar, în Europa, știm că imigranții sunt o țintă mare."
Viteaza supraviețuitoare abuzată satanic, Toos Nijenhuis din Olanda, a fost una dintre multii martori care a asistat oficiali guvernamentali europeni și ai bisericii angajati în viol și uciderea ritualică a copiilor.
 "Prima dată când am întâlnit-o pe Toos Nijenhuis, care a fost membră de la o vârstă fragedă al unuia dintre aceste grupuri ritualice satanice, a spus că de multe ori copii din Portugalia ar fi fost sacrificati", spune Annett. "Există o retea care merge din Portugalia în Olanda pentru a oferi copii - stim că vin si din Africa de Nord, vin copii de oriunde pot fi scăpati dintr-o zonă sfâșiată de război. Acestia provin chiar din cadrul sistemului de asemenea. Ambele, Anne Marie van Blijenburgh și Toos au menționat că acestea știau că copii au fost scoși din centrele de detenție pentru tineri din Olanda de către poliția plătită de mafia Ndrangheta. Acestia nu erau doar copii, ci tineri infractori minori, tineri adolescenti care au fost folositi în partidele de vânătoare umană. Ei îi primesc chiar din cadrul sistemului, de la asistenți sociali și altii. "

   Istoria secretă a Bisericii
Existența Celui de-al IX-lea Cerc a putut veni la lumină destul de recent, dar dovezile arată că oficialii Bisericii au tinut secret torturarea și uciderea copiilor încă din secolul al XVIII-lea, conform unui document furnizat din cel de-al doilea caz al Curtii Internaționale de Drept comun de la Bruxelles. Si din 1962, un document obscur scris în limba latină, Crimen Sollicitationis, a pus în aplicare o cultură a secretului, încadrând comportamentul sexual al preoților.

"Prima crimă mi-a fost descrisă că a avut loc într-o Biserică Centrală din Scoala Rezidentială Indiană din Canada. Uciderea lui Maisie Shaw, a avut loc în apropiere de miezul nopții în Ajunul Crăciunului din 1946", continuă Annett.
"Știu, după ce am intervievat sute de oameni, de semnificația ocultă a numărului de decese în școli rezidențiale. Copiii au fost cu sigurantă uciși într-un mod ritualic în aceste școli. Un exemplu recent este William Coombes care a asistat pe Regina Elisabeta a II-a care a luat zece copii de la Școala Catolică Kamloops în 10 octombrie 1964. "
"Am adus un clarvăzător instruit de poliție la locul unde acest lucru a avut loc și a spus că a văzut cele zece corpuri asezate într-o configurație ocultă; că ei fuseseră ucisi în termen de 24 de ore după ce au fost răpiti. Din nou, 10 octombrie 1964 - numerele adaugă cifra zece: a zecea zi, luna a zecea, 19 și 64, toate sunt zece. Și erau zece copii. "
"De asemenea, au fost șapte băieți și trei fete uciși. Și când te uiți la cartea lui Iov din Biblie, care este numărul de copii pe care Jov i-a avut, care au fost uciși de Dumnezeu. Șapte băieți și trei fete au fost sacrificați de Dumnezeu pentru a testa credința lui Iov. "
"Acestea sunt în mare măsură culte iezuit-inspirate. Iluminații s-au format în același an când iezuiții au fost scosi în afara legii oficial, în 1774. Așa că ar fi ușor să păstreze secretul în cerc. Dar, în general, de asemenea, aflăm că, atunci când violul copiilor și traficul de copii continuă, toată lumea a jurat să păstreze secretul pentru că știu că ar putea merge toți la închisoare. Deci, toti au un interes legitim în păstrarea liniștii. "
Când Neon Nettle s-a apropiat de ECPAT din Marea Britanie, o organizație împotriva traficului și a exploatării copiilor din Marea Britanie - cu privire la inelele de pedofilie, au spus că nu au avut cunoștință de culte religioase. "Nu e ceva ce am întâlnit", a spus un purtător de cuvânt. "Abuzul ritualic și vrăjitoria, nu are nimic asociat cu acest festival Saturnalia", au declarat.

Adevarata fata a Papei...inspira cumva dragoste ?
Intr-o ironie, INTERPOL a organizat o conferință internațională la Vatican în luna aprilie, la doar câteva săptămâni după presupusa ucidere ritualică din Biserica San Lorenzo al Celui de-al IX-lea Cerc, în care Secretarul General, Ronald K. Noble a vorbit mișcător despre traficul de ființe umane, spunând că nu contează diferența în mandate, naționalități sau uniforme, "suntem aliați într-o luptă la nivel mondial pentru a proteja viața umană și demnitatea."

INTERPOL a acționat pe dovezi furnizate de activiștii ITCCS cu sediul în Europa care să conducă la 1.000 de arestări ale "intermediarilor criminali" în principal și salvarea a 30 de copii români din reteaua italiană Ndrangheta din luna septembrie.
"Este greu să lucrezi cu autoritățile ca un corp, dar nu cu persoane fizice", recunoaște Annett. "A crescut sprijinul de la poliție în mod individual în Canada și SUA în special, dar, de asemenea si în Europa."

Curtea Internatională de Justitie de Drept Comun
Adolfo Pachon
Cand a fost intrebat cu privire la eficacitatea Curtii Internaționale de Justiție de Drept Comun de la Bruxelles, el afirmă: "Eficacitatea este dovedită prin faptul că patru dintre cele mai importante persoane care au fost numite în rechizitoriile din instanța noastră, toate au demisionat. Nu doar Papa Benedict, Joseph Ratzinger, dar, de asemenea Cardinalul Tarcisio Bertone, secretarul de stat, Sean Brady, Cardinalul Irlandei, precum și șeful iezuiților - Adolfo Pachon. Toti acestia au demisionat sau si-au anunțat demisia lor după ce au fost numiti în mod public în rechizitoriul nostru”.
"S-ar putea să nu avem puterea unei instanțe obisnuite acum, dar avem o putere morală mare - și asta are un efect.Vinovații nu vor ieși și anunța: "da, aveti dreptate", ci vor arăta prin acțiunile lor că avem. De asemenea, alte instanțe pot utiliza probele pentru a emite mandate de arestare. Asta este recunoscut. Acești oameni de la putere cunosc semnificația publicării dovezilor împotriva lor. Puteți să spuneți despre reacțiile lor. "

   Video interviul cu Kevin Annett – 04. Dec. 2014 aici : 
              https://www.youtube.com/watch?v=xJrWB1c6HXo


 Jordan Maxwell - Despre Cultul Saturnian            sursa : : http://www.neonnettle.com/ 

            Drum drept spre Lumină !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.